Mäklare Magnus Levenborn

Magnus Levenborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaserngatan 81, Viksäng, Västerås kommun
Kaserngatan 81, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 81, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 81

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
3 959 kr/mån
19 938 kr/m²

- Utsökt förening - Ljust läge - Inglasad och utbyggd balkong i sydvästläge - Trivsam planlösning - Bredband ingår i avgiften Nu ges möjlighet till ett prisvärt och trivsamt boende. Med sitt fina och fria läge är det lätt att trivas. Delar av lägenheten behöver eventuellt moderniseras. Mycket solid förening ger trygghet. Planlösningen är trivsam med fina möjligheter. Hall med stor praktisk klädkammare samt anslutande badrum. Det stora köket erbjuder även en trevlig matplats. Det stora fönsterpartierna ger ett härligt ljus. Fritt läge med växter utanför. Vardagsrummet har bra plats för möblering. Härifrån kommer du även ut till den inglasade balkongen som ligger i skönt sydvästläge. Det finns även två bra sovrum. Detta är ett tillfälle för dig som söker ett prisvärt boende i en mycket bra förening, bra planlösning och ett ljust läge. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Klockargatan 8A, Klockartorpet, Västerås kommun
Klockargatan 8A, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockargatan 8A, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockargatan 8A

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 950 000 kr
95,7 m²
5 rum
vån -1/3
5 377 kr/mån
20 376 kr/m²

- Gavellägenhet - Stor uteplats i söderläge - Nära parkeringar Nu erbjuder vi en rymlig gavellägenhet med gott om plats. Lägenheten ligger i sutterräng med fönster på gaveln och med en härligt stor och inhägnad uteplats i söderläge. Fina grönytor utanför samt nära till parkeringsplatser gör det både trivsamt och praktiskt. Hall och matplats med utgång till den trevliga uteplatsen. Separat köksdel med fint ljus. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder bra plats för både soffgrupp och matsalsbord. Det finns två sovrum samt ytterligare två rum som kan nyttjas som arbetsrum eller ytterligare sovrum. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning.

  • Premium
  • Uteplats
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Idag kl 11:00
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Sjöjungfrugatan 3A

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/5
3 116 kr/mån
49 891 kr/m²

- Toppskick! - Ljust och soligt läge! - Balkong med Mälarvy - Påkostad interiör med bl a bänkskiva av kompositsten - Mycket bra planlösning - Hiss från markplan - Garage i huset Ett läckert boende i härligt läge med Mälarvy! Trivsamt ljus samt balkong där du njuter av solen med vy mot Småbåtshamnen och dess promenadstråk. Lägenheten har extra påkostade materialval och erbjuder en trivsam planlösning där det fina läget erbjuder ett behagligt ljus. Välkomnande hall med klinkergolv i grafitgrå ton. Anslutande badrum samt plats för förvaring. Det snygga köket är en trevlig plats att umgås kring. Matplatsen är rejäl och har bra plats för ett köksbord. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet vilket skapar både bra möjligheter till möblering och samtidigt en trivsam känsla. Härifrån kommer du även ut till balkongen. Här finns gott om plats att njuta. I utmärkt solläge och Mälaren i blickfånget är det lätt att trivas. Den bästa kombinationen av lugn och inbjudande puls kring hamnpromenaden - ett mycket bra läge! Det finns även ett fint sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob längs ena hela väggen. Lägenheten är i mycket fint skick med extra påkostad interiör. Påkostat 2-stavs parkettgolv i mattlack samt tryckknappsdimmer till LED-belysning. Det är bara att flytta in och trivas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solviksvägen 4, Lindö tegelbruk, Västerås kommun
Solviksvägen 4, Lindö tegelbruk, Västerås kommun, bild 2
Solviksvägen 4, Lindö tegelbruk, Västerås kommun, bild 3

Solviksvägen 4

Fritidshus
Lindö tegelbruk, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 750 000 kr
43 + 11 m²
1 908 m² tomt

- Kommunalt VA - Fint läge - Utbytt tak - Vacker inglasad veranda - Stort gästhus - Tillhörande båtplats Välkommen till detta trevliga och välskötta fritidshus. Här kopplar ni av med kringliggande vacker natur och en vy över fälten intill. På tomten finns en huvudbyggnad, rejält gästhus (byggt 2006) samt en byggnad med toalett, dusch, bastu och förråd (byggt 1975). Mysig trädgård att umgås i. Bostadshuset har en trevlig planlösning. Välkomnande hall samt kök vilket även har en separat ingång från trädgården på baksidan. Det rymliga vardagsrummet har bra plats för möblering. Här njuter ni även av den vackra eldstaden. Det finns två sovrum, båda med fönster mot baksidan. Längs huset framsida finns en vacker inglasad veranda. Här njuter ni av naturen och vyn ut över fälten. Huset har en mycket trevlig atmosfär. Det stora gästhuset bestående av två rum erbjuder bra plats för gäster på besök. En del med plats för soffgrupp och en del med plats för sängar. Både trevligt och fint. Utanför finns ett generöst trädäck. Mellan byggnaderna ligger den mysiga trädgården att njuta av ett härligt lugn. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning.

  • Premium
Åshammarvägen 8, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 8

Radhus
Ramnäs, Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
795 000 kr
106 m²
4 rum
139 m² tomt

- Friköpt tomt! - Fint läge med sjöutsikt - Fiber indraget - Trädgård och uteplats i sydväst Nu erbjuder vi ett prisvärt boende på ett mycket fint läge! Lättskött trädgård samt trivsam uteplats i sydväst gör det lätt att trivas. Utsikten mot sjön är en bonus. Bra planlösning fördelat över två plan. Bottenvåning; Hall med bra förvaringsutrymmen. Kök och matplats/vardagsrum som ligger i en trivsam planlösning. Här finns möjlighet att öppna upp en del av väggen. Från matplatsen kommer du även ut till altanen med tak samt gräsmattan. Njut av det sköna läget. Det finns även ett sovrum, praktisk klädkammare samt toalett. Ovanvåning; Här finns det tre bra sovrum alternativt allrum. Rymligt badrum finns också. Huset har en trevlig planlösning och ett fint läge. Ett tillfälle för dig som söker ett mycket prisvärt boende med lättskött trädgård och bra utrymmen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning.

Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun
Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockargatan 16C

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 750 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 406 kr/mån
21 739 kr/m²

- Renoverat och snyggt kök - Stor balkong - Helkaklat badrum - Fint skick - Tilltalande planlösning - Lugnt och ljust läge Nu erbjuder vi en riktigt trivsam lägenhet! Här bor du på ett lugnt läge med mycket ljus. Fina ytskikt och standard. Planlösningen är genomgående med en öppen känsla; Välkomnande hall med anslutande praktisk klädkammare samt badrum. Det är öppet in mot köket vilket skapar en stor trivselkänsla. Den ljusa och fina inredningen gör det till en trevlig plats att umgås vid. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti vilket ger mycket ljus. Det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Det finns två bra sovrum varav det ena är större. Härifrån kommer du även ut till den stora balkongen med gott om plats att koppla av. Det fina trallen gör det extra trivsamt. Lägenheten har vackra golv i mörk ton, fina innerdörrar samt harmoniska färgval och detaljer. I hallen finns infällda "down-lights" i taket och likaså infällda i golvet. Detta är ett boende för dig som söker ett tilltalande boende med hög trivselfaktor. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sigfrid Edströms gata 148, Hammarby, Västerås kommun
Sigfrid Edströms gata 148, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Sigfrid Edströms gata 148, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Sigfrid Edströms gata 148

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 250 000 kr
130 + 65 m²
7 rum
141 m² tomt

- Totalt 195 kvm - Friköpt tomt - Renoverat badrum - Renoverat kök - Fint läge med trädgård i skönt sydvästläge - Garage Välkommen till detta fina radhus! Här bor du trivsamt med fina utrymmen för hela familjen. Fint skyddat läge i slutet av längan. Trevlig planlösning över två plan samt källare. Bottenplan; Välkomnande hall med klinkergolv och plats för förvaring. Snyggt kök med matplats som nås från både hall och vardagsrum. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning och har även utgång till trädgården och uteplatsen. Stort sovrum med garderober. Gästtoalett. Övre plan; Ljus och trevlig hall med snyggt renoverat badrum. Fyra bra sovrum varav det ena har egen utgång till den stora balkongen mot trädgården. Källarplan; Rymlig och bra källare med stort allrum/hobbyrum. Det finns även en rejäl tvättstuga liksom ett stort förråd. Huset har generösa utrymmen för hela familjen och erbjuder ett riktigt fint boende. Tillhörande garage. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Håkantorpsgatan 50, Skälby, Västerås kommun
  • Idag kl 16:45
Håkantorpsgatan 50, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Håkantorpsgatan 50, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Håkantorpsgatan 50

Radhus
Skälby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 795 000 kr
132 m²
5 rum
192 m² tomt

- Friköpt tomt! - Renoverad fasad - Trädgård i sydväst - Altan, stenlagd framsida, inglasad balkong - Välskött och trivsamt Nu erbjuder vi ett riktigt trivsamt och välskött radhus. Mycket fint läge med trädgården i skönt sydvästläge. Planlösningen över två hela plan har generösa utrymmen. Välkomnande hall med anslutande toalett, tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Rymligt kök med trevlig matplats där det stora fönstret ger ett fint ljus. Vardagsrummet med fint parkettgolv erbjuder bra med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån kommer du även ut till den trivsamma altanen med markis samt den mysiga trädgården. Här är det lätt att trivas! Ovanvåningen har en bra hall med två rejäla klädkammare/förråd. Det finns fyra stora sovrum varav det ena har egen utgång till den trevliga inglasade balkongen. Här kan nu koppla av i lugn och ro oavsett väder. Hela huset är väldigt trivsamt och erbjuder ett tilltalande boende för hela familjen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning.

  • Premium
Lidmansvägen 3, Västermalm, Västerås kommun
  • Idag kl 17:30
Lidmansvägen 3, Västermalm, Västerås kommun, bild 2
Lidmansvägen 3, Västermalm, Västerås kommun, bild 3

Lidmansvägen 3

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 350 000 kr
103 m²
3 rum
vån 2/5
6 084 kr/mån
32 524 kr/m²

- Härligt tilltalande - Läcker planlösning - Öppen spis - Balkong i sydväst inåt gården - Mycket fina ytskikt och vackra golv - Stark förening - Utsökt lugnt läge nära city samt vackra Djäkneberget Välkommen till denna härliga våning. Här möts du av en tilltalande atmosfär med harmoniska färger, vackra golv och stilren interiör! Lägenheten är utsökt belägen i lugnt läge vid återvändsgränd med balkong inåt gården. Härligt uppöppnad planlösning - här är det lätt att trivas! Välkomnande rymlig hall med mycket vackert golv. Här känner man sig hemma direkt. Här finns både praktisk klädförvaring, badrum och gästtoalett. Det inbjudande köket erbjuder en mycket stor matplats. Likaså en trevlig köksö med förvaring. En naturlig plats att umgås vid med vännerna på besök. Kök och matplats nås från två håll. Via vackra glasdörrar kommer du in till vardagsrummet. Det vackra parkettgolvet och väggarna harmonierar med varandra och ger ett fint lugn. Öppen spis finns för mysiga kvällar. Från balkongen kommer du även ut till den mysiga balkongen som vetter inåt gården. Här kopplar du av i lugn och ro. Det finns två fina sovrum inåt gården. Ett med stort klädskåp och ett med inbyggd garderob. Hela lägenheten är mycket tilltalande och hemtrevlig. Njut av läget, den vackra interiören och atmosfären. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sevallagatan 5B, Skiljebo, Västerås kommun
  • Idag kl 16:00
Sevallagatan 5B, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Sevallagatan 5B, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Sevallagatan 5B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 8/9
4 178 kr/mån
18 600 kr/m²

- Tillfälle! - Renoverad - Högt läge med underbar utsikt! - Balkong i skönt västerläge med läckra solnedgångar - Fina ytskikt - Bredband ingår i avgiften - Hiss från markplan Nu erbjuder vi en mycket trivsam lägenhet i utsökt läge. Här njuter du av ett härligt ljus och fantastiska solnedgångar. Lägenheten har mycket fina ytskikt och parkettgolv. Planlösningen är genomgående och erbjuder bra möjligheter till möblering. Välkomnande hall med klinkergolv och parkettgolv. Anslutande praktisk klädkammare samt badrum. Trevligt kök med matplats och en fin utsikt. Det trivsamma vardagsrummet har ett härligt ljus och gott om plats för möblering. Härifrån kommer du även ut till balkongen i skönt västerläge. Njut av utsikten och de vackra solnedgångarna... Det finns även två bra sovrum. Detta är ett tillfälle för dig som söker en välplanerad, fin och trivsam lägenhet. Det läckra utsikten är tilltalande. Hiss från markplan gör det smidigt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 7/15
3 775 kr/mån
46 395 kr/m²

- Hörnlägenhet - Fritt läge - Nyskick - Påkostad - Mälarnära - Höghastighetsbredband ingår Nu erbjuder vi en attraktiv och läcker hörnlägenhet i ett högt härligt läge. Med sin naturnära omgivning och det fria och ljusa läget är detta verkligen en plats att trivas på. Här är allt toppmodernt, påkostat och i nyskick. Den mysiga planlösningen gör det lätt att trivas! Välkomnande hall med rejäl och praktisk skjutdörrsgarderob. Anslutande snyggt badrum. Trivsamt kök i öppen gemensam planlösning med vardagsrummet. Stora fönster åt två håll samt en helglasad balkongdörr skänker massor av ljus. Balkongen erbjuder bra med plats och inbjuder till umgänge med vännerna på besök liksom en stund med morgonkaffet. Fritt och fint läge! Sovrummet är rymligt med fönster även mot balkongen. Stor skjutdörrsgarderob längs hela ena sidan är både praktiskt och snyggt. Hela lägenheten är i toppskick med påkostade materialval. 2,5 meters takhöjd. Lägenheten ligger i ett eftertraktat område, Öster Mälarstrand, där naturen alltid är nära. Här kan du ta långa promenader längs vattnet eller koppla av i något av grönområdena. Sommartid finns möjlighet till sköna bad, fiske och småbåtsliv och vintern möjliggör t ex skridskoåkning på Mälaren. Närheten till Steam Hotel skapar också en härlig puls. Det finns garage i huset samt platser även i närliggande parkeringshus. Välkommen att uppleva den på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11