Mäklare Magnus Levenborn

Magnus Levenborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 9A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
4 669 kr/mån
45 729 kr/m²

Ägarlägenhet - Flera fördelar! Nu erbjuder vi ett boende för dig som önskar ett attraktivt läge samt alla fördelar med denna boendeform. Här finns ingen förening. Istället betalar man här till två olika samfälligheter. En för driften av själva lägenheten och en för de härliga utrymmena i bottenplan. Njut och må bra i poolen, bastun, relax, bastu, bibliotek m.m. Det här är en tillgång som sätter extra plus på boendet! Lägenheten erbjuder en bra hall med förvaringsutrymme. Kök med plats för matbord. Trevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den rymliga inglasade balkongen. Här njuter du av ett ljust läge och en del Mälarutsikt. Bra sovrum som även detta har utgång till balkongen. Det finns ett stort helkaklat badrum. Detta är ett boende för dig som söker ett härligt läge nära Mälarens vatten och lyxen av eget spa i huset. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Ägirgatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 890 kr/mån
39 909 kr/m²

Nu erbjuder vi en härlig lägenhet i attraktivt läge med balkong i sydväst. Lägenheten har en öppen och trevlig planlösning. Välkomnande hall med praktisk klädförvaring samt anslutande badrum. Det fina köket ligger i en öppen social planlösning med vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp. Det rymliga sovrummet har praktiska garderober. Utgång till balkongen som ligger i skönt och skyddat sydvästläge inåt gården. Njut av det fördelaktiga soliga läget samt den välskötta innergården. Lägenheten har vackra parkettgolv och ljus interiör. Detta är ett boende för dig som önskar ett modern lägenhet och ett utmärkt balkongläge. Närheten till Mälarens vatten och Steam Hotel ger en mysig puls. Mysiga promenadstråk gör det lätt att trivas. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 5/5
3 182 kr/mån
44 875 kr/m²

- Bästa läget högst upp i huset - Inglasad balkong i sydväst - Vy mot Mälaren och grönområden - Hiss från markplan Nu ges tillfälle till ett riktigt tilltalande boende. Njut av det härliga och lugna läget högst upp i huset. Härlig vy mot Mälaren och kringliggande grönområde. Det höga läget ger massor av ljus och ett skönt lugn. Lägenheten erbjuder en trivsam och mysig planlösning; Välkomnande hall med praktisk skjutdörrsgarderob samt anslutande badrum. Trivsamt och modernt kök där ett glasparti släpper in fint ljus och ger en mysig karaktär. Vardagsrummet har ett härligt ljus och erbjuder bra plats för soffgrupp. Den glasade balkongdörren skapar en fin kontakt med balkongen. Här finns gott om plats att njuta av vyn på egen hand eller med vännerna på besök - Ett utsökt fritt läge i sydväst! Det finns även ett trivsamt sovrum med klädförvaring. Hela lägenheten är i mycket bra skick. Fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Här är det lätt att trivas! Detta är ett boende för dig som önskar det bästa läget högst upp i huset och där du får massor av ljus, sol och tystnad. Den vackra vyn är en bonus. Närhet till småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk. Välkommen på visning eller kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 7/15
3 775 kr/mån
46 395 kr/m²

- Hörnlägenhet - Fritt läge - Nyskick - Påkostad - Mälarnära - Höghastighetsbredband ingår Nu erbjuder vi en attraktiv och läcker hörnlägenhet i ett högt härligt läge. Med sin naturnära omgivning och det fria och ljusa läget är detta verkligen en plats att trivas på. Här är allt toppmodernt, påkostat och i nyskick. Den mysiga planlösningen gör det lätt att trivas! Välkomnande hall med rejäl och praktisk skjutdörrsgarderob. Anslutande snyggt badrum. Trivsamt kök i öppen gemensam planlösning med vardagsrummet. Stora fönster åt två håll samt en helglasad balkongdörr skänker massor av ljus. Balkongen erbjuder bra med plats och inbjuder till umgänge med vännerna på besök liksom en stund med morgonkaffet. Fritt och fint läge! Sovrummet är rymligt med fönster även mot balkongen. Stor skjutdörrsgarderob längs hela ena sidan är både praktiskt och snyggt. Hela lägenheten är i toppskick med påkostade materialval. 2,5 meters takhöjd. Lägenheten ligger i ett eftertraktat område, Öster Mälarstrand, där naturen alltid är nära. Här kan du ta långa promenader längs vattnet eller koppla av i något av grönområdena. Sommartid finns möjlighet till sköna bad, fiske och småbåtsliv och vintern möjliggör t ex skridskoåkning på Mälaren. Närheten till Steam Hotel skapar också en härlig puls. Det finns garage i huset samt platser även i närliggande parkeringshus. Välkommen att uppleva den på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4