Mäklare Maximilian Eriksson

Maximilian Eriksson

Om mig

Med stor livserfarenhet tar jag mig an nya uppdrag och arbetar med dig som kund för en trygg och smidig affär. Bra kommunikation och nöjda kunder är något jag strävar efter. Välkommen till en smidig bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kumlagatan 3, Malmaberg, Västerås kommun
  • Lör 3 aug kl 11:30
Kumlagatan 3, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Kumlagatan 3, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Kumlagatan 3

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
745 000 kr
31 m²
1 rum
vån 10/10
2 419 kr/mån
24 032 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och charmiga etta belägen på Kumlagatan på populära Malmaberg. Perfekt för pendlare, studenter eller som första boende! Bostaden erbjuder en optimal planlösning med en väldisponerad yta på 31 kvadratmeter. Här finns en sovalkov samt ett helkaklat badrum. Det som verkligen sätter pricken över i:et är den nya utbyggda, inglasade balkongen. Här kan du njuta av solen och samtidigt beundra den vackra omgivningen. Perfekt för morgonkaffet eller kvällshäng. Boendet har även en fantastisk förening med stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet till ett bekymmersfritt boende. Dessutom har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med närhet till både sjukhuset och E18 är läget optimalt för dig som behöver smidiga kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna pärla av en bostad på Malmaberg. Kontakta oss redan idag för att boka visning och upplev allt detta boende har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Benvägen 52, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 17:15
Benvägen 52, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Benvägen 52, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Benvägen 52

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
86,7 m²
3 rum
vån 3/3
5 448 kr/mån
10 323 kr/m²

Välkommen till Benvägen i Bjurhovda, där denna rymliga bostadsrätt väntar på att bli ditt nya hem. Med sina generösa 86.7 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Trots att det finns ett visst renoveringsbehov har du möjligheten att skapa ditt drömboende efter egna önskemål och behov. Lägenheten ligger på tredje våningen i en välskött och ekonomiskt stabil förening. Här kan du känna dig trygg och säker i din investering. Dessutom finns det en balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen och ta del av naturen som omger området. Bjurhovda är ett barnvänligt område med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Här kan barnen leka fritt och säkert samtidigt som ni som föräldrar kan njuta av lugnet och fridfullheten i området. Ett naturnära läge med närhet till grönområden ger möjlighet till härliga promenader och rekreation. Du har också bra kommunikationer och tar dig snabbt till Västerås centralare delar. Så varför inte ta chansen att skapa ert drömboende i denna bostadsrätt? Kontakta oss idag för att boka in en visning och upptäck potentialen som denna bostad har att erbjuda er och er familj.

  • Premium
  • Balkong
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21A

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 950 000 kr
112 m²
4 rum
vån 3/5
7 178 kr/mån
26 339 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Västra ringvägen på populära Västermalm. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer är denna välplanerade 4-rumslägenhet perfekt för den stora familjen. Med sina generösa 112 kvadratmeter och öppna planlösning får ni gott om utrymme att trivas på. Bostaden erbjuder en charmig öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Köket är rymligt och inbjudande, vilket ger er möjligheten att skapa de mest fantastiska middagar för familj och vänner. Här finns även en balkong där ni kan njuta av soliga dagar. Föreningen är engagerad och tar väl hand om fastigheten. Bostaden är i äldre stil men i gott skick så detta är en renoveringsdröm som ger er möjligheten att sätta er personliga touch på ert nya hem. Med sitt eftertraktade läge och närhet till allt ni behöver, är detta verkligen en pärla på marknaden. Tveka inte att kontakta oss för att boka in er visning. Välkommen till ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Emausgatan 27B, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Emausgatan 27B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Emausgatan 27B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Emausgatan 27B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/2
2 812 kr/mån
21 829 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Emausgatan på det populära området Gideonsberg i Västerås. Med sin yta på 41 kvadratmeter erbjuder denna rymliga etta ett bekvämt och praktiskt boende för singelhushållet eller studenten. Mälardalens Universitet är en kort promenad bort. Lägenheten är belägen endast en halvtrappa upp, vilket ger en fördelaktig och lättillgänglig placering. Vidare kommer du att uppskatta det stora köket, som utgör hjärtat i bostaden och erbjuder gott om utrymme för matlagning och sociala sammankomster. En av lägenhetens bästa tillgångar är den härliga balkongen som vetter mot grönyta. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar i lugn och ro. Läget är perfekt för den som studerar eller arbetar nära högskolan eller centrum. Med närhet till både utbildningsmöjligheter och stadens puls får du en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktighet för boende. Här kan du känna dig välkommen och hemma bland trevliga grannar. Varmt välkommen till Emausgatan – en perfekt utgångspunkt för ett bekvämt och trivsamt boende i Västerås!

  • Premium
  • Balkong
Kaserngatan 25, Viksäng, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 17:45
Kaserngatan 25, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 25, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 25

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
795 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
1 651 kr/mån
26 500 kr/m²

-Låg avgift -Helkaklat badrum med bad -Sovalkov Här erbjuds en välplanerad och trivsam bostadsrätt på populära Kaserngatan på Viksäng, Västerås. Med sin låga avgift och en välskött förening passar denna lägenhet perfekt för både studenter och pendlare. Lägenheten är ljus och luftig med bra ljusinsläpp, vilket skapar ett trivsamt hem. Det helkaklade badrummet är modernt och utrustat med badkar. Läget är oslagbart med närhet till både Öster Mälarstrand och Björnö, där du kan njuta av vacker natur och härliga promenadstråk. Dessutom finns det bra kommunikationer i området, vilket underlättar vardagen. Med sina 30 kvadratmeter erbjuder lägenheten en smart planlösning som maximerar utrymmet. Sammanfattningsvis är detta en attraktiv bostadsrätt med låg avgift, bra ljusinsläpp och närhet till både vatten och grönområden. Perfekt för den som söker en bekväm och funktionell bostad i en trevlig del av Västerås.

  • Premium
Vallingatan 6A, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15
Vallingatan 6A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Vallingatan 6A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Vallingatan 6A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 254 kr/mån
30 692 kr/m²

-Låg avgift -Bra förening -Centralt läge i lugnt område. Välkommen till denna charmiga bostad belägen mitt i hjärtat av Västerås City. Med sina välbevarade originaldetaljer och öppna ytor erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Bostaden välkomnar dig med ett härligt ljusinsläpp som skapar en behaglig ton i varje rum. Den trevliga balkongen i sydvästläge bjuder in till avkoppling och soliga eftermiddagar. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, vilket ger dig trygghet och låga kostnader. Dessutom har du möjlighet att njuta av en central och bekväm livsstil med allt du behöver inom räckhåll. Med en yta på 65 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om plats för både familj och vänner. De tre rummen ger flexibilitet och utrymme för dina personliga behov. Passa på att bli en del av denna fantastiska bostad och upplev dess unika charm och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig genom detta hemtrevliga boende. Välkommen till Vallingatan 6A!

  • Premium
  • Balkong
Dingtuna torggata 22, Dingtuna, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 16:30
Dingtuna torggata 22, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Dingtuna torggata 22, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Dingtuna torggata 22

Lägenhet
Dingtuna, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
3 765 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen till Dingtuna torggata, där denna fantastiska bostadsrätt väntar på dig! Med en totalrenoverat badrum från 2022 kan du njuta av modern och stilren design varje dag. Med sina generösa 65 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en imponerande yta som är både stor och välplanerad. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på hemmet och skapa din drömboende. Föreningen har en stabil ekonomi och tar hand om alla gemensamma utrymmen, vilket ger dig extra trygghet i vardagen. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig snabbt in till Västerås och dess omgivningar. När du kommer hem kan du koppla av på din inglasade balkong och njuta av lugnet. Balkongen är insynsskyddad, vilket ger dig den avskildhet du behöver för att kunna slappna av och njuta av din fritid. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Dingtuna. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:45
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Gjutare Granströms gata 9

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/6
3 037 kr/mån
38 191 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna bostad belägen på Gjutare Granströms gata i centrala Västerås. Med sitt perfekta läge har denna bostad närhet till både centralstationen och stadens puls. Bostaden erbjuder en rymlig walk-in-closet samt en halvöppen planlösning som skapar en luftig och trivsam boendemiljö. Den 47 kvadratmeter stora lägenheten på första våningen ger dig även en egen uteplats mot innergården, perfekt för avkoppling och umgänge. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger trygghet för dig som boende. Dessutom är detta en nybyggnation (2019), vilket innebär att du får ett modernt hem med hög standard. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt i centrala Västerås. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i en eftertraktad miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Benvägen 33, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 33

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 150 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 897 kr/mån
13 295 kr/m²

Denna totalrenoverade och moderna bostadsrätt har verkligen allt du kan önska dig! Med sin inglasade balkong blir den praktiskt taget ett extra rum där du kan njuta av vacker utsikt året runt. Dessutom har denna pärla två badrum för extra komfort och bekvämlighet. Inne i bostaden möts du av vackert ekparkettgolv som sträcker sig genom alla rum. Varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad för att ge en lyxig känsla till varje hörn. Köket är inget undantag, med Marbodal-skåp som ger både stil och funktionalitet. Denna bostad är klar för tillträde, vilket innebär att du kan flytta in direkt och börja njuta av ditt nya hem. Dessutom är läget barnvänligt och nära till Hälla handelsområde, vilket ger dig bekvämt tillgång till shopping och andra nöjen. Med en yta på 86.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Belägen på andra våningen i en trevåningsbyggnad på Bjurhovda har du en bekväm och centralt belägen bas att kalla ditt hem. Låt inte denna fantastiska möjlighet gå förbi - kontakta oss nu för att få reda på mer om denna underbara bostad!

  • Plus
  • Balkong
Flisavägen 24, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 24

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
575 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 858 kr/mån
14 411 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet! Här erbjuds ett fint kök med bra förvaring och utrymme för stor matplats, badrum med kaklade väggar samt ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp och plats för sovalkov. Lägenheten är genomgående renoverad med fina väggar och golv. Här bor ni i en stabil förening med närhet till grönområden, matbutik och bra kommunikationer.

Hjulmakarvägen 34, null, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 34

Villa
Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 850 000 kr
167 + 72 m²
6 rum
944 m² tomt

Välkommen hem till Hjulmakarvägen 34 i Surahammar! Centralt belägen 2 plansvilla med källare och inredd vind. Huset har genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, genomgående nya golv och målade väggar samt två helkaklade badrum. Det här hemmet ligger med närhet till mataffär, skola samt skog & natur. Huset har installerad bergvärme med låga driftkostnader. Här får du även en lummig och familjevänlig trädgårdstomt med stora möjligheter för lek och umgänge. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 11