Mäklare Maximilian Eriksson

Maximilian Eriksson

Om mig

Med stor livserfarenhet tar jag mig an nya uppdrag och arbetar med dig som kund för en trygg och smidig affär. Bra kommunikation och nöjda kunder är något jag strävar efter. Välkommen till en smidig bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Soldatgatan 50

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
625 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 899 kr/mån
19 531 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på det populära området Viksäng i Västerås. Med sitt härliga läge erbjuder denna bostad en bekväm och smidig vardag. Här finner du ett rymligt badrum samt en praktisk klädkammare, vilket säkerställer ordning och reda i hemmet. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett studentboende eller en pendlarlägenhet. Med närhet till allt man behöver, såsom butiker, restauranger och kommunikationer, blir vardagen både enkel och bekväm. Dessutom har föreningen en skuldfri ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Den låga avgiften gör detta till ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Du kan njuta av alla fördelar med att äga en bostad utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Här får du mycket för pengarna! Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en trivsam och praktisk boendemiljö i ett attraktivt område. Med sitt rymliga badrum, närhet till allt man behöver och en låg avgift är detta en investering som lönar sig både nu och i framtiden. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Viksäng!

  • Premium
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 18:00
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 20

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 100 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/10
4 599 kr/mån
21 990 kr/m²

Nu har du din chans att fånga upp en 4 r o k i populära Karlsdal. Med spännande planlösning och där tiden har stått still så har du chansen att sätta din egen prägel redan från start i detta härliga boende. Perfekt för dig som älskar att renovera och inreda. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med utsikt över området. Stor entré/hall med gott om förvaring. Med tillgång till två WC behöver tjafs aldrig uppstå! I huset finns både en relaxavdelning samt en övernattningslägenhet för gäster. Med en direkt närhet till både centrum och E18 tar du dig snabbt och enkelt dit du behöver.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Gjutare Granströms gata 9

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/6
3 037 kr/mån
38 191 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna bostad belägen på Gjutare Granströms gata i centrala Västerås. Med sitt perfekta läge har denna bostad närhet till både centralstationen och stadens puls. Bostaden erbjuder en rymlig walk-in-closet samt en halvöppen planlösning som skapar en luftig och trivsam boendemiljö. Den 47 kvadratmeter stora lägenheten på första våningen ger dig även en egen uteplats mot innergården, perfekt för avkoppling och umgänge. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger trygghet för dig som boende. Dessutom är detta en nybyggnation (2019), vilket innebär att du får ett modernt hem med hög standard. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt i centrala Västerås. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i en eftertraktad miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun, bild 2
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun, bild 3

Morkullegatan 86

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 370 kr/mån
12 786 kr/m²

Välkommen till denna ovanliga pärla på Råby, Västerås! Denna lägenhet erbjuder en annorlunda planlösning som har omvandlats från en 2,5 rok till en rymlig och välplanerad 4 rok(lägenheten är fortfarande registrerad som en 2 rok, men är i praktiken en 3,5-4 rok). Perfekt för den stora familjen som behöver extra utrymme! När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och öppen hall. Det generösa vardagsrummet leder ut till en härlig, inglasad balkong, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller för att bjuda in vänner och familj på sommarkvällar. Renoveringsbehovet ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på hemmet och skapa något unikt. Möjligheterna är oändliga! Föreningen har en stabil ekonomi och tar hand om gemensamma utrymmen för att säkerställa en trivsam boendemiljö. Här kan du njuta av vackra grönområden och närhet till service, skolor och kommunikationer. Slutligen, den inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Oavsett om du föredrar soliga morgnar eller mysiga kvällar, så kommer du att älska detta extra utrymme. Tveka inte att kontakta oss för att boka in en visning av denna unika pärla på Råby. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Flisavägen 24, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 24

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
575 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 858 kr/mån
14 411 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet! Här erbjuds ett fint kök med bra förvaring och utrymme för stor matplats, badrum med kaklade väggar samt ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp och plats för sovalkov. Lägenheten är genomgående renoverad med fina väggar och golv. Här bor ni i en stabil förening med närhet till grönområden, matbutik och bra kommunikationer.

Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Smältverksgatan 106

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
775 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 497 kr/mån
12 705 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på det barnvänliga området Bäckby. Med en yta på 61 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både sällskap och matlagning. Bostaden erbjuder visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Dessutom har du fördelen av en djup inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och trevlig utsikt året om. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till lekplatser och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationer i området, vilket underlättar vardagen för både små och stora. Denna bostadsrätt tillhör en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låga avgifter. Dessutom kan du glädja dig åt billig el tack vare de egna solcellerna på fastigheten. För den bilburna finns det två parkeringstillstånd inkluderade, vilket gör det smidigt att parkera i området. Laddplats för elbil finns både utomhus och i alla 216 garageplatser. Dessutom har du nära till Erikslund Shoppingcenter med ett brett utbud av shopping och nöjen. Välkommen till Smältverksgatan 106, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem i en trygg och familjevänlig miljö.

  • Premium
  • Balkong
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun, bild 2
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun, bild 3

Skyttegatan 2C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 497 kr/mån
14 793 kr/m²

På lugna och populära Haga hittar du denna charmiga gavellägenhet på 60,5 kvm på andra våningen med fönster i två väderstreck! Här hittar du en lägenhet i fint skick men med möjlighet att sätta din egen prägel. Med avgiften betald till och med april så är den inflyttningsklar för dig som har bråttom till ditt nya hem! Med härliga ljusinsläpp och vackra golv så kommer du garanterat trivas i ditt nya hem. Hiss finns i trapphuset för din egen bekvämlighet. Tillgång till förråd både i källaren och på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Apalbyvägen 6

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
4 258 kr/mån
28 778 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och centralt belägna bostadsrätt på Blåsbo, Västerås. Med sina 45 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade lägenhet en perfekt boendelösning för den som söker en modern och ljus bostad. Bostaden imponerar med sina ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det nyrenoverade badrummet är stilrent och modernt, medan det ljust inredda köket är utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Här finns även möjlighet att öppna upp till vinden, vilket ger dig utrymme att anpassa bostaden efter dina behov och önskemål. Kanske ett sovloft, eller varför inte extra takhöjd? Det mysiga sovrummet erbjuder en lugn hörna att koppla av i efter en lång dag. Med sitt centrala läge har du nära till allt vad Västerås har att erbjuda, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Välkommen till ett hem där renoverat möter centralt läge och där ljusa ytskikt skapar en trivsam helhet. Välkommen till Apalbyvägen 6!

  • Premium
Hjulmakarvägen 34, null, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 34

Villa
Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 850 000 kr
167 + 72 m²
6 rum
944 m² tomt

Välkommen hem till Hjulmakarvägen 34 i Surahammar! Centralt belägen 2 plansvilla med källare och inredd vind. Huset har genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, genomgående nya golv och målade väggar samt två helkaklade badrum. Det här hemmet ligger med närhet till mataffär, skola samt skog & natur. Huset har installerad bergvärme med låga driftkostnader. Här får du även en lummig och familjevänlig trädgårdstomt med stora möjligheter för lek och umgänge. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 9