Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB

Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun
  • Sön 3 mar
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun, bild 2
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun, bild 3

Sundby strandväg 7

Villa
Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
5 500 000 kr
141 m²
5 rum
895 m² tomt

I vackra Sörmland ligger denna trevliga välbyggda fastighet med närhet till Mälaren om 141 kvm. 5 rum och kök. Carport. Utsikt mot Mälaren ett av de bästa läget i området. Välkommen till Sundby strand 7. Egen båtplats i Mälaren.

  • Premium
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Strängnäsvägen 4

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
2 500 000 kr
141 + 62 m²
6 rum
2 010 m² tomt

Villa i Stallarholmen från 1956 om ca 141 kvm. Tillbyggt 1983 om 6 rum och kök . Det mesta i original, så nu får ni skapa ert egna dröm boende. Närhet till både skola, förskola och till Toresunds IP med tillhörande aktivitetspark (pumptrack, utegym, boulebana, mm). Bussförbindelser och ICA-butik ligger inom behagligt promenadavstånd. Kort promenad till Mälaren med bad- och båtplats. Närhet till både Strängnäs och Mariefred. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk både i skogsmiljö och längs vattnet. Kort promenad till Gula Industrihuset med exempelvis charkbutik, café, veterinär, m m. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter.

  • Premium
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 10

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
1 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
5 487 kr/mån
23 485 kr/m²

Välkommen till en trevlig smakfull 2 rok med härlig trädäckad altan i sydvästläge. Ljusinsläpp från två håll då den har bra hörnläge. Från entrén nås rymlig hall med hatthylla och plats för byrå. En praktisk skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Gång där säljaren har delat av med tapetvåd. Köket med vita släta köksluckor har matplats vid fönster och öppen planlösning med det trivsamma vardagsrummet. Från köket nås den charmiga trädäckade altanen i sydvästäge. Generöst sovrum med ljus tapet samt fondtapet. Från gång finns en mycket rymlig klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller sovrum då den har fönster. Generellt vitmålade väggar samt vissa inslag grå tapet. Ekparkett på golv. Fönsterbänkar i marmor. Helkaklat duschrum med vitt kakel på vägg och mörkt grått på golv. Golvvärme. Förråd finns utanför lägenheten. En mycket tilltalande fin lägenhet med bra planlösning och läge. Lägenheten har ett praktiskt avancerat ljussystem både invändigt och utvändigt- ev övertagande av detta i överenskommelse med säljaren.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bonstorpsvägen 12, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
1 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
5 110 kr/mån
27 049 kr/m²

Välkommen till en fräsch charmig tilltalande 2 rok med härlig trädäckad altan i söderläge. Då den har fint hörnläge finns ljusinsläpp åt flera håll. Hall som leder in till gång där säljaren har egen tilltalande inredning med bra förvaring. Köket med vita släta köksluckor har matplats vid fönster och öppen planlösning med det trivsamma vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den avkopplande trädäckade altanen i söderläge. Generöst sovrum med angränsande klädkammare som här används som sovrum då det finns fönster med bra ljusinsläpp. Generellt vitmålade väggar samt fondväggar med ljust grå tapet. Ekparkett på golv. Fönsterbänkar i marmor. Helkaklat duschrum med vitt kakel på vägg och mörkt grått på golv. Golvvärme. Förråd finns utanför lägenheten. En fin trivsam lägenhet med bra planlösning och läge.

  • Uteplats
  • Hiss
Skiftesvägen 13B, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skiftesvägen 13B

Tomt
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
950 000 kr
1 473 m² tomt

Med högt läge och långsträckt utsikt finns tillfälle att förvärva en trevlig tomt vid litet skogspart. Förhandsbesked och bygglov har funnits på denna ej detaljplanerade tomt för en enplansvilla om 131 kvm boa. Nära till E20 och Åkers Styckebruk centrum med affär, Åkers ishall, Gymbörs, elljusspår mm. Busshållplats 200 m och några km till Läggesta tågstation. Fina sjöar finns på nära avstånd, för bad, paddling, fiske etc. Skridskoåkning vintertid.

Kölvägen 11, Aspö, Strängnäs kommun

Kölvägen 11

Fritidshus
Aspö, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
3 250 000 kr
96 m²
3 rum
1 495 m² tomt

Permanent eller sommarboende ligger denna ny byggd fastighet med närhet till natur, bad och båtplats. Högt i tak med vackra golv och ljusa väggar. Öppenplanlösning om tre rum och kök. Helkaklat duschrum med golvvärme. Förberett för tvätt pelare. Boa om 96 kvm tre rum och kök. Trädgårdstomten förberedd för er att skapa er egen prägel med växter, buskar och träd.

Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun
Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Solberga 3

Tomt
Fogdö, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
1 287 m² tomt

Bygg ett energisnålt hus på landet med Götenehus! Svensktillverkade trähusstommar där ytterväggar och tak är värdertätt på en dag. Efter att stommen är rest platsbyggs allt invändigt och lister, foder osv målas in. Bland annat ingår vattenburen Golvvärme i båda plan! Vi erbjuder Hus med solcellspaket, energisnål frånluftsvärmepump / bergvärmepump från NIBE, klimatskal med tätskikt för lågt värmeläckage, vi säljer även och monterar braskaminer. Vill ni så kommer vi gärna med förslag på vilka hus som kan tänkas passa på tomterna. Här finns våra arkitektritade hus online: https://gotenehus.se/vara-hus/ Här kan du beställa hem katalogerna: https://gotenehus.se/inspiration/bestall-katalog/

  • Premium

Visar alla 7