Mäklare Pia Steen

Pia Steen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 10

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
1 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
5 487 kr/mån
23 485 kr/m²

Välkommen till en trevlig smakfull 2 rok med härlig trädäckad altan i sydvästläge. Ljusinsläpp från två håll då den har bra hörnläge. Från entrén nås rymlig hall med hatthylla och plats för byrå. En praktisk skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Gång där säljaren har delat av med tapetvåd. Köket med vita släta köksluckor har matplats vid fönster och öppen planlösning med det trivsamma vardagsrummet. Från köket nås den charmiga trädäckade altanen i sydvästäge. Generöst sovrum med ljus tapet samt fondtapet. Från gång finns en mycket rymlig klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller sovrum då den har fönster. Generellt vitmålade väggar samt vissa inslag grå tapet. Ekparkett på golv. Fönsterbänkar i marmor. Helkaklat duschrum med vitt kakel på vägg och mörkt grått på golv. Golvvärme. Förråd finns utanför lägenheten. En mycket tilltalande fin lägenhet med bra planlösning och läge. Lägenheten har ett praktiskt avancerat ljussystem både invändigt och utvändigt- ev övertagande av detta i överenskommelse med säljaren.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bonstorpsvägen 12, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
1 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
5 110 kr/mån
27 049 kr/m²

Välkommen till en fräsch charmig tilltalande 2 rok med härlig trädäckad altan i söderläge. Då den har fint hörnläge finns ljusinsläpp åt flera håll. Hall som leder in till gång där säljaren har egen tilltalande inredning med bra förvaring. Köket med vita släta köksluckor har matplats vid fönster och öppen planlösning med det trivsamma vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den avkopplande trädäckade altanen i söderläge. Generöst sovrum med angränsande klädkammare som här används som sovrum då det finns fönster med bra ljusinsläpp. Generellt vitmålade väggar samt fondväggar med ljust grå tapet. Ekparkett på golv. Fönsterbänkar i marmor. Helkaklat duschrum med vitt kakel på vägg och mörkt grått på golv. Golvvärme. Förråd finns utanför lägenheten. En fin trivsam lägenhet med bra planlösning och läge.

  • Uteplats
  • Hiss
Skiftesvägen 13B, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skiftesvägen 13B

Tomt
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
995 000 kr
1 473 m² tomt

Med högt läge och långsträckt utsikt finns tillfälle att förvärva en trevlig tomt vid litet skogspart. Förhandsbesked och bygglov har funnits på denna ej detaljplanerade tomt för en enplansvilla om 131 kvm boa. Nära till E20 och Åkers Styckebruk centrum med affär, Åkers ishall, Gymbörs, elljusspår mm. Busshållplats 200 m och några km till Läggesta tågstation. Fina sjöar finns på nära avstånd, för bad, paddling, fiske etc. Skridskoåkning vintertid.

Visar alla 3