Mäklare Jeanette Karlsson

Jeanette Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun
Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Solberga 3, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Solberga 3

Tomt
Fogdö, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
1 287 m² tomt

Bygg ett energisnålt hus på landet med Götenehus! Svensktillverkade trähusstommar där ytterväggar och tak är värdertätt på en dag. Efter att stommen är rest platsbyggs allt invändigt och lister, foder osv målas in. Bland annat ingår vattenburen Golvvärme i båda plan! Vi erbjuder Hus med solcellspaket, energisnål frånluftsvärmepump / bergvärmepump från NIBE, klimatskal med tätskikt för lågt värmeläckage, vi säljer även och monterar braskaminer. Vill ni så kommer vi gärna med förslag på vilka hus som kan tänkas passa på tomterna. Här finns våra arkitektritade hus online: https://gotenehus.se/vara-hus/ Här kan du beställa hem katalogerna: https://gotenehus.se/inspiration/bestall-katalog/

  • Premium
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun, bild 2
Sundby strandväg 7, null, Strängnäs kommun, bild 3

Sundby strandväg 7

Villa
Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
5 500 000 kr
141 m²
5 rum
895 m² tomt

I vackra Sörmland ligger denna trevliga välbyggda fastighet med närhet till Mälaren om 141 kvm. 5 rum och kök. Carport. Utsikt mot Mälaren ett av de bästa läget i området. Välkommen till Sundby strand 7. Egen båtplats i Mälaren.

  • Premium
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Strängnäsvägen 4, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Strängnäsvägen 4

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
2 500 000 kr
141 + 62 m²
6 rum
2 010 m² tomt

Villa i Stallarholmen från 1956 om ca 141 kvm. Tillbyggt 1983 om 6 rum och kök . Det mesta i original, så nu får ni skapa ert egna dröm boende. Närhet till både skola, förskola och till Toresunds IP med tillhörande aktivitetspark (pumptrack, utegym, boulebana, mm). Bussförbindelser och ICA-butik ligger inom behagligt promenadavstånd. Kort promenad till Mälaren med bad- och båtplats. Närhet till både Strängnäs och Mariefred. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk både i skogsmiljö och längs vattnet. Kort promenad till Gula Industrihuset med exempelvis charkbutik, café, veterinär, m m. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter.

  • Premium
Kölvägen 11, Aspö, Strängnäs kommun

Kölvägen 11

Fritidshus
Aspö, Strängnäs kommun
Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB
3 250 000 kr
96 m²
3 rum
1 495 m² tomt

Permanent eller sommarboende ligger denna ny byggd fastighet med närhet till natur, bad och båtplats. Högt i tak med vackra golv och ljusa väggar. Öppenplanlösning om tre rum och kök. Helkaklat duschrum med golvvärme. Förberett för tvätt pelare. Boa om 96 kvm tre rum och kök. Trädgårdstomten förberedd för er att skapa er egen prägel med växter, buskar och träd.

Visar alla 4