Mäklare Amir Tadjerbashi

Amir Tadjerbashi

Om mig

Med över 16 års branscherfarenhet och en bakgrund inom banksektorn inger jag trygghet & kompetens för mina kunder. Som före detta fotbollsspelare har jag en inbyggd vinnarskalle och en förmåga att kämpa för dina intressen. Dessutom har mitt spel på elitnivå inom schack format min strategiska och analytiska förmåga. Som engagerad familjefar och driven egenföretagare brinner jag för att leverera det allra bästa för mina kunder. Välj mig och se hur jag tar din bostadsaffär till nya höjder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:30
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 4

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 495 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/4
7 736 kr/mån
36 984 kr/m²

Kanske Jarlabergs populäraste gård!! Välkommen till denna fantastiska bostad och upplev drömlivet vid Nyckelviken! Här har allt du behöver och mer. Njut av utsikten från den inglasade balkongen. Inne i lägenheten finner du rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter inklusive en klädkammare och fullutrustad kök med vinkyl. Det sociala flödet mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. Föreningen erbjuder en mängd bekvämligheter såsom bastu, festlokal och övernattningslägenheter för att underlätta ditt sociala liv. På de vackra innegårdarna kan barnen leka på lekplatserna medan du njuter av grillplatserna och sittgrupperna. För de naturälskande finns Nyckelvikens naturreservat och dess natursköna motionsspår och vandringsleder inom räckhåll. Och det finns gott om förskolor och skolor i promenadavstånd. Dessutom har du SL-båten in till stan runt hörnet och hela Nacka Strands rika restaurangsliv. Med närheten till Nacka Forum erbjuds även ett rikt utbud av shopping och fritidsaktiviteter. Och det bästa av allt är att du bara behöver en kort 20-minuters busstur för att nå centrala Stockholm. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostad vid Nyckelviken - ett paradis för både naturälskare och stadslivsentusiaster!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erstagatan 23

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
3 395 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 1/6
2 323 kr/mån
89 815 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Lillvägen 34, Älta, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:00

Lillvägen 34

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 318 kr/mån
39 444 kr/m²

Varmt välkommen till underbara Hedvigslund i populära Brf Snöstjärnan! Detta är en fantastisk möjlighet att förvärva en lägenhet med en underbar planlösning och potential för en fyra rum och kök. Stig in och låt dig överraskas av den fantastiskt välplanerade lägenheten som genast imponerar med en imponerande ingångshall som leder till samtliga rum. Här får du allt du kan tänkas behöva samtidigt som du har möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Njut av morgonkaffet på den rymliga inglasade balkongen, det praktiska köket utrustat med diskmaskin och matbord, det rymliga badrummet med tvättmaskin och badkar, de stora sovrummen och det sociala vardagsrummet som badar i naturligt ljus genom de dubbla fönsterpartierna. Som pricken över i:et har du ett förråd inom hemmet som kan användas som ett extra sovrum, vilket ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns möjlighet att hyra ett externt förråd av föreningen. Brf Snöstjärnan är en stabil förening med god ekonomi och charmiga innergårdar som erbjuder lek och grillmöjligheter. Hedvigslund är omgivet av vacker natur med närhet till skog, sjöar och grönområden. I området finns flera förskolor, skolor och fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Dessutom finns det närbelägna köpcentrum och affärsområden med allt från dagligvaruaffärer till restauranger och butiker. För pendlare till Stockholm city erbjuder Hedvigslund utmärkta kommunikationer med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig in till city på ca 25 minuter. Vill du veta mer? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 9, Kallhäll, Järfälla kommun

Ulvsättragränd 9

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
TF Real Estate Agency AB
1 395 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 816 kr/mån
41 029 kr/m²

Juridisk person kan godkännas! Kontakta mäklare för visning. Varmt välkomna till denna väldigt trevliga och moderna gavellägenhet i Kallhäll. Högt belägen med balkong med kvällssol, insynsfritt och mycket ljusinsläpp ger en underbar känsla på plats. Alla kvadratmeter är verkligen väl nyttjade. Separat sovplats, plats för arbetsyta, stort badrum socialt öppet kök mot vardagsrum, mycket förvaring, många fönsterpartier samt en stor balkong med kvällssol gör att det finna alla förutsättningar att stortrivas. Med en mångfald av grönområden, inklusive vackra parker och närliggande skogar, är Kallhäll en fristad för dem som söker harmoni och avkoppling. Här hittar du ett brett utbud av bostäder och bekvämligheter, skolor och butiker samt utmärkta kommunikationer till Stockholm (Pendeltåg till City på mindre än 25 minuter). Ta en 20 minuters promenad genom skogen och nå Mälarens vackra vatten. Upplev det bästa av både stad och natur – välkommen hem till Kallhäll!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4