TF Real Estate Agency AB

TF Real Estate Agency AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hantverkargatan 79B, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Hantverkargatan 79B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
5 950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/5
1 880 kr/mån
92 969 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2:a med ett populärt läge i en vacker fastighet anno 1912 precis intill Fridhemsplan! Den välplanerade layouten ger dig gott om utrymme att utforma ditt drömhem. Med en smart disposition som enkelt kan omvandlas till en 3:a. Här kliver du in och möts genast av en imponerande takhöjd om ca 3 meter och skapar en atmosfär av rymd och luftighet. De höga fönsterpartierna med djupa fönsternischer släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och inbjudande känsla i varje rum. Förvaringsmöjligheterna är goda med generösa klädkammare och garderober. Denna bostad är dessutom en del av en välmående och välskött förening. Med låg belåning och låga avgifter får du inte bara ett fantastiskt hem utan också en trygghet och säkerhet. Området är känt för sitt sitt livliga stadsliv och samtidigt närhet till grönskande parker och vatten, det bästa av två världar. Från trendiga restauranger och caféer till charmiga småbutiker och grönområden, finns här allt du kan önska för en aktiv och berikande livsstil. Fridhemsplan är en knutpunkt för kommunikationer med tunnelbana och bussar som tar dig smidigt runt i Stockholm. Dessutom är närheten till vatten och grönområden som Rålambshovsparken och Kungsholms strand perfekt för avkopplande promenader eller picknickar under soliga dagar. Med sitt centrala läge och mångsidiga utbud är Hantverkargatan på Kungsholmen en attraktiv plats att kalla hem för både unga, äldre och familjer som söker det bästa av stadsliv och naturnära boende. Kontakta ansvarig mäklare och upptäck allt som denna fantastiska bostad och förening har att erbjuda!

  • Plus
  • Hiss
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:30
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Rosengatan 12A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
TF Real Estate Agency AB
4 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 089 kr/mån
62 600 kr/m²

Varmt välkommen till en av Sundbybergs mest stilfulla och eleganta lägenhet! Här kliver du in i en bostad som genomgått en omfattande renovering under 2022 där varje kvadratmeter omhändertagits väl. Alla detaljer är smakfullt och noggrant utvalda vilket ger bostaden en exklusivitet utöver det vanliga. Det är allt från sobra färgval, fina golvlister, vackra väggstuckaturer samt prydliga taklister och takrosetter. Planlösningen är genomgående och har två väderstreck vilket skapar ett fantastiskt ljusflöde tillsammans med den generösa takhöjden. Utöver det erbjuder bostaden en balkong i sydvästläge där elgrill är tillåtet, ett separat kök med dubbel kyl & frys, två rymliga sovrum med platsbyggda garderober samt ett stort vardagsrum som är helt insynsskyddat. I badrummet har du egna tvättmöjligheter samt entrén är både varm och välkomnande. För den som behöver mycket förvaring är detta boende perfekt då det också tillhör både ett stort vindsförråd och ett källarförråd till lägenheten. Det kan ju inte bli bättre! Föreningen är välskött och stabil samt att du bor på en otroligt attraktiv adress, vilket såklart är pricken över i:et. Det finns ett brett service- och restaurangutbud i närområdet och för dig som vill träna har du bara 150m till SATS. Även kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med både buss, tunnelbana och pendeltåg nära intill. Ta nu denna unika chans!

  • Premium
  • Balkong
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 12:30
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 4

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 495 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/4
7 736 kr/mån
36 984 kr/m²

Kanske Jarlabergs populäraste gård!! Välkommen till denna fantastiska bostad och upplev drömlivet vid Nyckelviken! Här har allt du behöver och mer. Njut av utsikten från den inglasade balkongen. Inne i lägenheten finner du rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter inklusive en klädkammare och fullutrustad kök med vinkyl. Det sociala flödet mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. Föreningen erbjuder en mängd bekvämligheter såsom bastu, festlokal och övernattningslägenheter för att underlätta ditt sociala liv. På de vackra innegårdarna kan barnen leka på lekplatserna medan du njuter av grillplatserna och sittgrupperna. För de naturälskande finns Nyckelvikens naturreservat och dess natursköna motionsspår och vandringsleder inom räckhåll. Och det finns gott om förskolor och skolor i promenadavstånd. Dessutom har du SL-båten in till stan runt hörnet och hela Nacka Strands rika restaurangsliv. Med närheten till Nacka Forum erbjuds även ett rikt utbud av shopping och fritidsaktiviteter. Och det bästa av allt är att du bara behöver en kort 20-minuters busstur för att nå centrala Stockholm. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostad vid Nyckelviken - ett paradis för både naturälskare och stadslivsentusiaster!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erstagatan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erstagatan 23

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
3 395 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 1/6
2 323 kr/mån
89 815 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Lillvägen 34, Älta, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Lillvägen 34

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 318 kr/mån
39 444 kr/m²

Varmt välkommen till underbara Hedvigslund i populära Brf Snöstjärnan! Detta är en fantastisk möjlighet att förvärva en lägenhet med en underbar planlösning och potential för en fyra rum och kök. Stig in och låt dig överraskas av den fantastiskt välplanerade lägenheten som genast imponerar med en imponerande ingångshall som leder till samtliga rum. Här får du allt du kan tänkas behöva samtidigt som du har möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Njut av morgonkaffet på den rymliga inglasade balkongen, det praktiska köket utrustat med diskmaskin och matbord, det rymliga badrummet med tvättmaskin och badkar, de stora sovrummen och det sociala vardagsrummet som badar i naturligt ljus genom de dubbla fönsterpartierna. Som pricken över i:et har du ett förråd inom hemmet som kan användas som ett extra sovrum, vilket ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns möjlighet att hyra ett externt förråd av föreningen. Brf Snöstjärnan är en stabil förening med god ekonomi och charmiga innergårdar som erbjuder lek och grillmöjligheter. Hedvigslund är omgivet av vacker natur med närhet till skog, sjöar och grönområden. I området finns flera förskolor, skolor och fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Dessutom finns det närbelägna köpcentrum och affärsområden med allt från dagligvaruaffärer till restauranger och butiker. För pendlare till Stockholm city erbjuder Hedvigslund utmärkta kommunikationer med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig in till city på ca 25 minuter. Vill du veta mer? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Eklångsvägen 15, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 11:30

Eklångsvägen 15

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
2 495 000 kr
42,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 275 kr/mån
58 431 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa, strategiskt belägen mitt i hjärtat av Årsta! Njut av solens varma strålar på den södervända balkongen med en mycket trevlig & lummig utsikt. Bostaden är insynsskyddad och har ett fantastiskt ljusinsläpp. När du kliver in möts du av ett stort ljust allrum med vacker Årstaparkett. Lägenheten har ett fullutrustat kök och ett stort badrum. Det avskilda köket är i gott skick och väldigt funktionellt, perfekt för den som uppskattar att laga mat i en trivsam miljö. Förvaringsmöjligheterna är goda med en praktisk klädkammare & ett tillhörande källarförråd samt ett matkällarförråd. Denna pärla hör till en av Årstas största föreningar, Stockholmhus nr 8, som inte bara skryter med stabil ekonomi och låg belåningsgrad, utan förser även övernattningslägenhet till sina medlemmar och andra gemensamma utrymmen. Belägen på en fridfull gata, har du närhet till Årsta torg och alla bekvämligheter som området har att erbjuda, inklusive mataffärer, restauranger, butiker och biograf. Smidiga kommunikationer in till stan med buss (160, 164), tunnelbana (Gullmarsplan) och pendeltåg (Årstaberg). Med tvärbanan/spårvagnen kommer man från Årsta Torg smidigt till västerort och Bromma flygplats. Ge dig själv möjligheten att äga denna idylliska bostad på en av Årstas mest eftertraktade adresser. Kontakta ansvarig mäklare för en visning och låt solen välkomna dig hem!

  • Plus
  • Balkong
Tre Kronors väg 33, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:15

Tre Kronors väg 33

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
4 104 kr/mån
74 362 kr/m²

Nu finner du denna fantastiska tvåa med unik karaktär! Här blir du bortskämd med genomgående exklusivitet tack vare alla påkostade och stilrena materialval, en takhöjd på ca 3 meter, en generös balkong längs hela lägenheten och vackra industriliknande fönsterpartier. Allt detta gör denna bostad minst sagt oemotståndlig. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum vilket ger ytterligare en rymd tillsammans med takhöjden, men ger också en fin möjlighet att samla det stora sällskapet. Bostadens balkong har två utgångar, en från köket och en från sovrummet, vilket skapar en härlig rundgång. På balkongen finns det dessutom gott om plats och rymmer allt från en loungedel, matplats samt grill men också odlingsmöjligheter. Och det slutar inte där! Lägg till att du inte bara bor i en fantastisk bostad utan du bor även på Kvarnholmen, ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Här har du närhet till Kvarnholmens centrum, vackra grönområden samt till Stockholms innerstad via smidiga kommunikationer i form av buss samt SL-båt. I området finns även flertalet restauranger, matbutiker och caféer. Så ta nu chansen att förvärva denna underbara lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 9, Kallhäll, Järfälla kommun

Ulvsättragränd 9

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
TF Real Estate Agency AB
1 395 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 816 kr/mån
41 029 kr/m²

Juridisk person kan godkännas! Kontakta mäklare för visning. Varmt välkomna till denna väldigt trevliga och moderna gavellägenhet i Kallhäll. Högt belägen med balkong med kvällssol, insynsfritt och mycket ljusinsläpp ger en underbar känsla på plats. Alla kvadratmeter är verkligen väl nyttjade. Separat sovplats, plats för arbetsyta, stort badrum socialt öppet kök mot vardagsrum, mycket förvaring, många fönsterpartier samt en stor balkong med kvällssol gör att det finna alla förutsättningar att stortrivas. Med en mångfald av grönområden, inklusive vackra parker och närliggande skogar, är Kallhäll en fristad för dem som söker harmoni och avkoppling. Här hittar du ett brett utbud av bostäder och bekvämligheter, skolor och butiker samt utmärkta kommunikationer till Stockholm (Pendeltåg till City på mindre än 25 minuter). Ta en 20 minuters promenad genom skogen och nå Mälarens vackra vatten. Upplev det bästa av både stad och natur – välkommen hem till Kallhäll!

  • Balkong
  • Hiss
Augustendalsvägen 21, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Augustendalsvägen 21

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
4 850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 8/11
3 409 kr/mån
91 509 kr/m²

Enbart bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare för visning! Sällan till salu! Insynsfri 2:a med magisk sjöutsikt. Nu presenterar jag stolt denna 2:a i en av Nackas mest omtalade föreningar The View. Föreningen är känd för sin karaktäristiska arkitektur och den fantastiska utsikten alla boende har. Bostaden ligger på första parkett med en fantastisk utsikt över Saltsjön. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger bostaden en trivsam atmosfär och pricken över i:et är att den fantastiska sjöutsikten stäcker sig genom lägenheten. Stilrent kök med påkostade materialval, generöst sovrum med platsbyggda garderob och ett badrum med kombimaskin gör detta till en bostad med genomgående klasskänsla. Lägg där till att lägenheten är perfekt belägen i närhet till vattnet, strandpromenad, restauranger, mysiga kaféer samt båt liv. Ta chansen och upplev den på plats!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9