TF Real Estate Agency AB

TF Real Estate Agency AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fabrikörvägen 4D, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Fabrikörvägen 4D, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 4D, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 4D

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
5 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/7
5 115 kr/mån
76 959 kr/m²

Här presenterar jag ett hem utöver det vanliga. Bostaden befinner sig i ett av Nackas mest omtalade projekt och varenda detalj andas en exklusiv känsla. Köket är unikt i sitt slag och specialritat. Du har en stor balkong med utsikt mot Saltsjön och omgiven av fantastisk grönska. I bostaden har du ett genomgående ljuspigmenterat ekgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från tak till golv. I badrummet har du natursten till väggar och granitkeramik till golv. Föreningen erbjuder medlemmarna flertalet exklusiva faciliteter i form av biograf, gästlägenhet, kontorslokal osv. De senaste åren har området blomstrat med populära restauranger i Nacka Strand och närheten till Saltsjön, Nyckelviken, Nacka Forum, flera populära skolor och förskolor samt den kommande tunnelbaneuppgången gör detta till ett av Nackas absolut bästa områden. Om du är ute efter ett hem av högsta klass så kan detta vara något för dig. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrtullsgatan 63, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Norrtullsgatan 63, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrtullsgatan 63, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrtullsgatan 63

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
3 895 000 kr
47 m²
2 rum
2 374 kr/mån
82 872 kr/m²

Underbart! Svårfunnen markplanslägenhet där hela bostaden vetter mot en sluten tyst innergård och har ett fantastiskt ljusinsläpp via alla fönsterpartier i sydvästläge. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet. Ljuset in till bostaden är verkligen underbart via alla fönsterpartier i sydvästläge. Hemmet håller genomgående en hög standard och samtliga rum och kvadratmeter har nyttjats på bästa möjliga sätt. Det är en speciell känsla att kliva ut några meter från sin dörr och ha hela föreningens innergård som sin egen stora uteplats. Eller kliva upp på takterrassen och njuta av utsikten över Vasastan. Man har även förmånen att bo i en välmående förening som äger marken och är lågt belånad. Området har oförskämt många bra restauranger med mycket goda omdömen och du är strategiskt belägen helt perfekt gällande kommunikationer, med gångavstånd till både pendeltåg och tunnelbana, flygbuss eller om du vill komma ut med bilen direkt på motorvägen. Dessutom har du innerstadsbussarna precis utanför. Du har två Ica-butiker (varav en Ica Supermarket) och två Coop att välja mellan för daglig handel, samt att du har allt från gym, skräddare, frisör etc. i närheten. Pricken över i:et är att kliva över på andra sidan stora vägen och ha hela Hagaparkens magiska natur och vatten som granne. Att kunna kombinera innerstadspulsen med natur och vatten på detta sätt är svårfunnet. Har vi lyckats fånga ditt intresse? Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Bäckvägen 153, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Bäckvägen 153

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
TF Real Estate Agency AB
2 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
3 394 kr/mån
59 468 kr/m²

Ta tillfället i akt att kunna bli ägare till detta optimalt planerade hem som med enkla medel även kan nyttjas som en 3:a! Med en balkong i söderläge, stort socialt vardagsrum, charmigt kök med separat matplats, gediget sovrum med förvaring i platsbyggda garderober och stambytt badrum så har detta hem det mesta man kan önska sig. Du har dessutom förmånen att vara omgiven av grönska och nära till kommunikationer och restauranger samt all dagligvaruhandel som kan önskas. Ta chansen och uppleva detta hem på plats!

  • Plus
  • Balkong
Henriksdalsringen 45B, Henriksdalsberget, Nacka kommun
  • Imorgon kl 10:45
Henriksdalsringen 45B, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 45B, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 45B

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
2 150 000 kr
36 m²
1 rum
2 857 kr/mån
59 722 kr/m²

Underbart! Ta möjligheten att förvärva detta "mini-radhus"! Varmt välkomna till denna helt fantastiska och unika bostad. Sällan finner man en mindre lägenhet med egen ingång och dubbla uteplatser, varav en stor mot gård med möjlighet till plantering och grill. Hemmet är nyproducerat 2018 och är i mycket gott skick. Hemmet genomsyras av fina materialval med bland annat ett fullutrustat kök från Marbodal och ett smakfullt helkaklat badrum med tvättmaskin. Pricken över i:et är den fantastiska stora uteplatsen mot gården samt att man har egen ingång med en liten uteplats utanför där man kan avnjuta kvällssolen. Henriksdalsberget är ett berg med bostadsområdet Henriksdalsringen, skogen Trolldalen och Henriksdals reningsverk, på gränsen mellan Nacka kommun och Stockholms kommun. Bostadsområdet uppfördes 1964-1969 efter ritningar av arkitekterna Erik och Tore Ahlsén. Det finns gott om grönområden i närheten, du har bekvämt gångavstånd till Stockholms stadskärna samt enkel tillgång till goda kommunikationer. Här finner du också allt du kan tänkas behöva inom räckhåll, såsom skolor, gym, Ica, restauranger och andra servicetjänster. Vill du ta tillfället i akt och kunna förvärva denna speciella bostad? Ta kontakt med ansvarig mäklare inför visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4