Mäklare Frida Elmbro

Frida Elmbro

Om mig

Av mig får du kvalité, effektivitet och kunskap. Min ambition är att alltid överträffa såväl köparens som säljarens förväntningar! För att skapa de allra bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär krävs ett högt engagemang av mig som mäklare och där är min positivitet och energi till stor fördel. För att uppnå det bästa möjliga slutresultatet ser jag alltid till att vara påläst, noggrann och närvarande. Sen gör min målmedvetenhet resten av jobbet. I mina händer kan du känna dig trygg!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Rosengatan 12A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Rosengatan 12A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
TF Real Estate Agency AB
4 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 089 kr/mån
62 600 kr/m²

Varmt välkommen till en av Sundbybergs mest stilfulla och eleganta lägenhet! Här kliver du in i en bostad som genomgått en omfattande renovering under 2022 där varje kvadratmeter omhändertagits väl. Alla detaljer är smakfullt och noggrant utvalda vilket ger bostaden en exklusivitet utöver det vanliga. Det är allt från sobra färgval, fina golvlister, vackra väggstuckaturer samt prydliga taklister och takrosetter. Planlösningen är genomgående och har två väderstreck vilket skapar ett fantastiskt ljusflöde tillsammans med den generösa takhöjden. Utöver det erbjuder bostaden en balkong i sydvästläge där elgrill är tillåtet, ett separat kök med dubbel kyl & frys, två rymliga sovrum med platsbyggda garderober samt ett stort vardagsrum som är helt insynsskyddat. I badrummet har du egna tvättmöjligheter samt entrén är både varm och välkomnande. För den som behöver mycket förvaring är detta boende perfekt då det också tillhör både ett stort vindsförråd och ett källarförråd till lägenheten. Det kan ju inte bli bättre! Föreningen är välskött och stabil samt att du bor på en otroligt attraktiv adress, vilket såklart är pricken över i:et. Det finns ett brett service- och restaurangutbud i närområdet och för dig som vill träna har du bara 150m till SATS. Även kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med både buss, tunnelbana och pendeltåg nära intill. Ta nu denna unika chans!

  • Premium
  • Balkong
Tre Kronors väg 33, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Tre Kronors väg 33

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
TF Real Estate Agency AB
3 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
4 104 kr/mån
72 234 kr/m²

Sänkt pris! - Nu finner du denna fantastiska tvåa med unik karaktär! Här blir du bortskämd med genomgående exklusivitet tack vare alla påkostade och stilrena materialval, en takhöjd på ca 3 meter, en generös balkong längs hela lägenheten och vackra industriliknande fönsterpartier. Allt detta gör denna bostad minst sagt oemotståndlig. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum vilket ger ytterligare en rymd tillsammans med takhöjden, men ger också en fin möjlighet att samla det stora sällskapet. Bostadens balkong har två utgångar, en från köket och en från sovrummet, vilket skapar en härlig rundgång. På balkongen finns det dessutom gott om plats och rymmer allt från en loungedel, matplats samt grill men också odlingsmöjligheter. Och det slutar inte där! Lägg till att du inte bara bor i en fantastisk bostad utan du bor även på Kvarnholmen, ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Här har du närhet till Kvarnholmens centrum, vackra grönområden samt till Stockholms innerstad via smidiga kommunikationer i form av buss samt SL-båt. I området finns även flertalet restauranger, matbutiker och caféer. Så ta nu chansen att förvärva denna underbara lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2