Tomas Mäklarbyrå AB

Tomas Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hållsätrabacken 34, Sätra, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 13:00

Hållsätrabacken 34

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB
2 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 698 kr/mån
31 333 kr/m²

Välkomnande möblerbar entréhall med avhängningsplats. Hemtrevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och bra matplats. Fransk balkong med utsikt över den fina innergården. Rymligt vardagsrum med stora fönster samt ett extra gavelfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Stor balkong som ligger högt och fritt helt utan insyn. 2 stora och bra sovrum varav ett med garderober i vägg. Helkalkat badrum (stambytt) med klinkergolv och duschhörna. En mycket ljus och fräsch lägenhet, måste ses! Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Gillsätragränd 75, Sätra, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 14:30

Gillsätragränd 75

Radhus
Sätra, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB
3 500 000 kr
126 + 7 m²
4 rum
159 m² tomt

En välkomnande, möblerbar entréhall med kapprum och garderober med goda förvaringsmöjligheter Ett hemtrevligt och ljust kök med stor matplats i anslutning (plats för ca. 6-8 personer). Ett rymligt vardagsrum med stora fönster från två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett rymligt, helkaklat badrum med duschhörna samt badkar. 3 stora och bra sovrum med gott om plats för dubbelsängar varav 1 med utgång till balkongen. Går även att göra till 4 sovrum vid behov. Delvis stenlagd trädgårdstomt med 2 st inredda förråd. En garageplats i länga tillhör huset. Nära till allt med Mälaren och strandpromenader runt hörnet! Säljare har besiktat/energideklarerat huset samt kommer att teckna en försäkring för dolda fel. Det är skydd för både säljare samt köpare i 10 år. Välkommen!

 • Plus
Örnsätrabacken 39, SÄTRA, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00

Örnsätrabacken 39

Radhus
SÄTRA, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB
4 300 000 kr
106 + 21 m²
5 rum
224 m² tomt

Ljust och trevligt parhus i bra solläget och med bra läge i området. Stensatt uteplats på framsidan med en skyddande häck. På baksidan tomten, inbyggd, trädäckad altan och en stor barnvänlig gräsmatta. Ombyggt, modernt, ljust IKEA-kök i matchande färger. Stort, härligt. ljust vardagsrum ca 30 m². med stor balkong i helt fritt läge. Ombyggd tvättstuga. Vidbyggt garage med förråd. Huset ligger med naturskyddad skog runt hörnet och gångavstånd till Sätra Strandbad och för båtar en båtmarina. Huset är överlåtelsebesiktigat, energibesiktigat och försäkrat mot dolda fel i 10 år, som ett skydd för både säljare och köpare.

 • Plus
Sätragårdsvägen 4D, Sätra, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 4D

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB
2 100 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
4 021 kr/mån
42 000 kr/m²

Ring även för personlig visning! Tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet (nyproduktion 2022) för nästan 20% nergång från nypriset som var 2 595 000 kr, missa inte denna chans! Välkommen till denna fantastiska nyproducerade lägenhet! Här finner du ett modernt boende med en attraktiv öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Hela lägenheten pryds av vackert ekparkettgolv och väggarna är målade i stilrent vitt, vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Öppet vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Njut av soliga dagar och trevliga stunder på den generösa balkongen som du når från vardagsrummet. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng. Med inbyggda garderober får du en praktisk och organiserad förvaring för dina kläder och tillhörigheter. Badrummet är stilfullt helkaklat med wc och duschhörna. En kombinerad tork och tvättmaskin. Denna lägenhet har verkligen allt du behöver för att trivas. Med dess moderna design, högkvalitativa materialval och praktiska lösningar kommer du att känna dig hemma från första stund. Områdesbuss stannar precis utanför området på Björksätravägen, Skärholmen-Hägerstensåsen. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 250 C, Skärholmshöjden, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 250 C

Lägenhet
Skärholmshöjden, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB
2 350 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 523 kr/mån
29 193 kr/m²

OBS! Ring för visning! En stor och bra planerad 3:a uppe på skärholmshöjden, perfekt för den lite större familjen. Öppet vardagsrum med fönster i 2 väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Hemtrevligt kök med matplats för ca. 6-8 personer. Mysig, möblerbar balkong som ligger högt och fritt med fin utsikt. 2 stora och bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Badrum med badkar, wc, tvättmaskin och delvis kaklade väggar. Vädringsfönster. Ligger uppe på Skärholmshöjden med en promenad på ca. 5-10 minuter till Skärholmens Galleria. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5