Mäklare Stefan Andersson

Stefan Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungssätravägen 62, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 62

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB

2 150 000 kr

68 m²

2 rum

3 753 kr/mån

31 618 kr/m²

Välkomna till denna stora och bra planerade 2:a på 68 kvm i en utav Sätras mest eftertraktade föreningar. En välkomnande, möblerbar entréhall med avhängningsplats samt garderober. Modernt och hemtrevligt kök med en stor matplats i anslutning. Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv, utgång till den inglasade balkongen. En stor inglasad balkong i söderläge. Ligger högt och fritt, utan insyn. Stort sovrum med garderober och gott om plats för en dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin, badrumsskåp med spegel, wc samt klinkergolv. Ljust tapetserade väggar samt ekparkett i hela lägenheten. Obs! Avgiften har sänkts med 5 % 2020 och ytterligare 5 % 2021. Ca 2 minuters gångväg till Sätra Centrum med T-bana, affärer, restauranger, vårdcentral, apotek, kiosker, gym mm. Nära till Mälaren med naturskyddad skog. Fina strövområden. En mycket ljus och fräsch lägenhet, bara att flytta in! Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Gransätragränd 2, SÄTRA, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:30

Gransätragränd 2

Lägenhet
SÄTRA, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB

2 475 000 kr

89,5 m²

3 rum

5 445 kr/mån

27 654 kr/m²

Mycket ljus, trevlig lägenhet, 3/4:a rum och kök (idag är det en stor 3:a). Boarea ca 89,5 m² med bra planlösning. Stort vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till stor inglasad balkong med skjutbara glasdörrar. Ligger högt och fritt, utan insyn. Ett modernt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Stor matplats i anslutning. 2 st stora sovrum (Går att göra om till 3 st vid behov). Platsbyggda garderober i båda sovrummen. Helkaklat badrum med badkar, spegelskåp med tvättställ, toppmatad tvättmaskin, torkskåp, wc, klinkergolv med golvvärme samt ett duschrum med kaklade väggar, spegelskåp, tvättställ, wc, klinkergolv med golvvärme. Lägenheten är el/stambytt 2006. En av Södersorts bästa och mest välskötta föreningar. Nära till allt! Mälaren för båt och bad och fina strövområden runt hörnet. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Aspsätravägen 33, 1 tr., Sätra, Aspsätravägen, Stockholms kommun

Aspsätravägen 33, 1 tr.

Lägenhet
Sätra, Aspsätravägen, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB

2 995 000 kr

100 m²

4 rum

5 922 kr/mån

29 950 kr/m²

Toppfräsch, bra planerad lägenhet på 100 m², i ett mycket omtyckt område. Måste ses, bara att flytta in! En välkomnande entréhall med 2 st platsbyggda garderober. Fint Epoq-kök med moderna vitvaror och en stor matplats i anslutning ca 6-8 personer. Utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Stambytt, helkaklat badrum utrustat med duschhörna, tvättbänk med tvättmaskin (2014) och torktumlare (2016) under, klinkergolv med golvvärme samt ett badrumsfönster. Helkaklad gästtoalett med klinkergolv. Stort, ljust vardagsrum med fönster ut mot den trevliga innergården. 3 st bra sovrum med garderober/klädkammare. Välskött bostadsrättsförening med bra ekonomi. Stambytt/Elbytt, nytt elskåp 2010. Nya fönster 2012. Nära till Mälaren med naturskyddat område, fin strandpromenad, båt och bad. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Kungssätravägen 48, Sätra, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Kungssätravägen 48

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Tomas Mäklarbyrå AB

2 100 000 kr

80 m²

3 rum

5 760 kr/mån

26 250 kr/m²

OBS! TILLTRÄDE OMGÅENDE! RINFG ÄVEN FÖR VISNING DAGTID! En 3:a ca 80 kvm. Bra planerad med inglasad balkong som ligger högt och fritt med en härlig utsikt över Sätradalsparken. Välkomnande möblerbar entréhall med plats för ytterkläder. Hemtrevligt, mysigt kök med en bra matplats i anslutning. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Stor inglasad balkong som ligger högt och fritt utan insyn med en mysig utsikt över Sätradal. 2 bra sovrum varav ett större med platsbyggda garderober. Toppfräscht, helkaklat badrum (stambytt 2022) med duschhörna. Nymålade vita väggar i hela lägenheten! (2022) Nya parkettgolv i hall och kök (2022). En ljus och fräsch lägenhet, måste ses! OBS! Tillträde omgående eller efter överenskommelse! Välkomna!

  • Balkong

Visar alla 4