Totalmäklarna

Totalmäklarna

Mäklare

Runstens byväg 33, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 33

Radhus
Runsten, Haninge kommun

3 195 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 343 kr/mån

28 324 kr/m²

Perfekt boende för barnfamilj. Bostad med bra standard, egen tomt och altan. P-plats och carport utanför dörren. Varm förråd i anslutning till carport. Välkommen till vackra Runsten. Här erbjuds ett trevligt Brf parhus. Föreningen heter BRF Runstens äng, en bra förening med god ekonomi. Föreningen bildades 2017. Välkomnande entré som ger en trivsam känsla när man stiger in. Hall med given plats för ytterkläder innanför dörren. Plats för garderob längre in i hall och rymligt förråd under trappan. Lättarbetat kök med inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens. I anslutning till köket finns matplats vid fönster med plats för flertal gäster. Allrummet är rymligt och ljust med stora fönster samt utgång till trivsam altan som går runt husets västra sida, altan gränsar till trädgård med gräsmatta. Hösten 2021 planterades det en löv häck runt tomten. Helkaklat badrum kombinerat med tvättstuga som rymmer dusch, WC, tvättställ med kommod, väggskåp med spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även pannan från Nibe för värme och varmvatten placerad. Övervåningen. Tre stora sovrum varav ett har inbyggd garderob med skjutdörrar och de andra två har fristående garderober. Ett helkaklat badrum med dusch, klinkergolv med värme, WC, och tvättställ med kommod. Övre hall kan med fördel användas som ett extra allrum, från allrum finns vindslucka med stege till vind med möjlighet till förvaring. Fiber finns anslutet i bostaden, Telia öppen fiber. Carport i anslutning till förråd tillhör bostaden. Ytterligare p-plats finns på infarten. Området Runstens Village erbjuder vacker natur med ängsmark, trevliga promenadstråk och rogivande skog för både svamp och bärplockning. För den hästintresserade finns det flertal hästgårdar i området. Bla. ligger ridanläggningen Runsten Equestrian inom kort promenadavstånd. Runsten Village är ett bostadsområde där första familjerna flyttade in i januari 2017 och idag bor här ca.120 familjer, området växer ytterligare med nya bostäder, det ska bli ca. 200 boenden. Dagmamma verksamhet i förskolelokal finns i området. Privat buss transporterar på vardagar mellan Runsten och Tullinge station, det går några turer på morgonen och några turer på em/kväll. För tider och bokning se app skyttelbuss.

  • Plus
  • Uteplats
Runstens byväg, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg

Tomt
Runsten, Haninge kommun

2 950 000 kr

1 493 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i det nya bostadsområdet Runsten Village i Grödinge, Haninge kommun. Fastigheterna/tomterna i området omringas av vacker natur och rogivande skog. Det bor ca.130 familjer i området idag. Tomten/fastigheten bedöms vara lätt att bygga på och har ett fantastiskt läge med utsikt över ängar och hästhagar mot väster. Här kan man fritt välja det hus man önskar bygga (inom detaljplanens riktlinjer), byggrätten är generös med totalt 248,8 kvm på denna tomt, två våningar är tillåtet. Byggytan är inklusive komplementbyggnad på max 30 kvm om man önskar bygga tex. garage. Två sidor av fastigheten, väster och norr, gränsar mot allmänning. Även grann fastighet Runsten 1:119 på 1318 kvm är till försäljning till samma förutsättningar. För dig som är hästintresserad ligger ridanläggningen Runsten Equestrian inom kort gångavstånd. Boende i området har förtur till stallplats om kö förekommer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och ytterligare information.

Sadelstigen 28, Runsten, Haninge kommun

Sadelstigen 28

Villa
Runsten, Haninge kommun

6 495 000 kr

6 rum

1 016 m² tomt

Välkommen till vackra Runsten Village i Grödinge, Haninge kommun. Nu är äntligen en utav de större prisvärda arkitekthusen färdig för försäljning. Fastigheten har ett mycket bra läge med fin utsikt mot terrängbana och vattendammar, baksidan gränsar mot natur / skog utan direkt insyn från grannar. Huset har en unik planlösning med stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljus i hela huset. Bostaden passar utmärkt för alla, den stora familjen, unga paret, du som jobbar hemma eller är pensionär. Entrén är välkomnande till en rymlig hall med tre platsbyggda garderobsväggar med skjutdörrar. Från hall möts man av den inbjudande sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum/sällskapsdel. Via glasdörrar som öppnas mot den rogivande altan förlängs sällskapsytan, altan ansluter till plan och fin gräsmatta. Innanför allrum finns ett rum som är lämpligt som bibliotek/kontor eller sovrum. På entréplan finns ytterligare ett stort sovrum ”master bedroom” med garderobsvägg och utgång till altan. Ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, en separat tvättstuga med groventre’ samt en gäst WC. En stilren trappa tar dig till övervåningen som erbjuder tre sovrum varav två med vädringsbalkong, ett helkaklat badrum med dusch. Det finns även en vindsvåning med fönster och förberett för att lägga golv och måla väggar, eluttag finns. ”Ej full takhöjd”. Uppfarten är grusad med plats för flera bilar, el är framdraget för ev.garage, carport eller elstolpe. Hela tomten är gräsbelagd med uppvuxen tät gräsmatta. Området präglas av vacker natur med öppna fält och rogivande skog. Många trevliga promenadstråk i skog, på stigar och vägar erbjuds. Det är ett tryggt och lugnt område att bo i med övervägande barnfamiljer som har flyttat in. Den första familjen flyttade in i januari 2017 och idag bor här ca.130 familjer. Fiber finns förberett i huset .Telia öppen fiber, anslutningskostnad ca.27000kr. I området finns en dagmamma verksamhet som drivs i en förskolelokal, här kan det vara kö. Kontakta Haninge kommun och sök på Runstens småfolk. Det erbjuds en transportbuss som trafikerar Runsten - Tullinge tågstation på vardagar morgon och em/kväll. För tider och bokning se app skyttelbuss. Bussen är för närvarande gratis att åka med. Har du hästintresse finns den stora ridanläggningen Runsten Equstrian inom några minuters promenad. Förtur till stallplats erbjuds, om det är kö, för de boende i området. Här kan man även avnjuta en god lunch eller middag eller bara ta en fika och träffa lite folk i anläggningens trivsamma cafeteria/restaurang som håller öppet varje dag. Välkommen att kontakta Anna på 0708-113085 för frågor eller om ni vill boka visning.

  • Plus
Sadelstigen 16, Runsten, Haninge kommun

Sadelstigen 16

Villa
Runsten, Haninge kommun

6 295 000 kr

152 m²

6 rum

1 230 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med två våningar från Fiskarheden. Huset erbjuder många rum och stora trevliga sociala ytor. Fastigheten har ett fantastiskt läge med utsikt över terrängbana, öppna fält, hästhagar och vattendammar. Väderstreck är mot öster, söder och väster för bästa möjlighet till morgon, dag och kvällssol. På entréplan finns stort kök med öppen planlösning mot matplats och sällskapsrum där en stilren braskamin står placerad. Från allrum öppnas dubbeldörrar till altan som sträcker sig runt huset fram till entrén, här kan solens alla timmar avnjutas. Entréplan rymmer även ett sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt rymlig tvättstuga med groventré. På övervåningen finns tre stora sovrum varav ett med tillhörande klädkammare. Ett inbjudande allrum med fönster mot trädgård och orörd natur. Även ett stort helkaklat badrum finns. Lättskött trädgård med gräsmatta som gränsar mot allmänning. På gräsmattan står en pool som ingår i köpet om man önskar. Runsten Village är ett nytt bostadsområde som är lugnt och tryggt område att bo i. Bostadsområdet byggs upp runt vacker natur som öppna fält och rogivande skog. Närhet till den välkända hästanläggningen Runsten Equestrian där stallplats/platser garanteras till alla som bor i Runsten Village. Till Riksten, där närmaste dagligvaruhandel finns är det ca. 7 km. Till Tungelsta där det också finns matvarubutik och flertal trevliga restauranger är det 9 km, det tar lite drygt 10 min att köra. Till Stockholm City tar det ca. 40 min med bil. För ytterligare information kontakta gärna ansvarig mäklare.

Sadelstigen 32, Runsten, Haninge kommun

Sadelstigen 32

Villa
Runsten, Haninge kommun

5 995 000 kr

143 m²

6 rum

1 023 m² tomt

Välkommen till Runstens unika arkitekt ritade villor med ett utav områdets bästa lägen. Husen är ritade av prisbelönta arktiekten Ingrid Reppen. Husen är unika och skapade för att passa in på sin plats i området Runsten Village. De är utformade med tanke för trivsamma sociala ytor, känslan i husen ger rymd, luftighet och ljus som släpps in från de stora fönsterpartierna. Det finns även många rum för den stora familjen. Det erbjuds upp till 5 sovrum, varav två på entréplan och tre på övervåning. Det finns tre badrum, två på entréplan och ett på övervåning. Ovan rummen på övervåning finns ett vindsrum med fönster, kan användas som ett loft eller till bra förvaring. Köket som är beläget i anslutning till matplats och sällskapsyta är husets sociala kärna, här öppnas dubbeldörrar till altan mot sydväst med rogivande utsikt över anlagda vattendammar och områdets terrängbana med dess vackra natur. På sommaren bjuder dammarna på ett rikligt fågelliv och på vintern kan man åka skridskor ( om de fryser till is ). Det finns sex villor, varav två är något större än bilderna i annonsen, se planlösning i bildspel. . Boarean är ca.143 kvm och på de två lite större, som inom kort kan visas, är boarean ca.151 kvm Tre är sålda (Runsten 1:57 och 1:58). Husen måste upplevas. Kontakta ansvarig mäklare för privat visning och ytterligare information.

  • Plus
Runstens byväg 80b, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 80b

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun

1 050 000 kr

21 m²

1.5 rum

2 873 kr/mån

50 000 kr/m²

Prisvärt boende med egen liten tomt. Välkommen till en tilltalande Studiovilla på ca.21 kvm + sovloft på ca.11 kvm. Tillhörande bostaden finns en tomt på ca. 4 meter ut från huskroppen mot skogen, här kan man anordna en liten trädgård eller kanske bygga ut den befintliga altanen. I anslutning till Studiovilla finns en parkeringsplats som ingår i avgiften. Runsten Village är nytt bostadsområdet I ett vackert och naturnära område som präglas av rogivande skog och öppna fält. Det är endast ca.40 min till Stockholm city. Bostaden erbjuder ett rymligt rum med högt i tak och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med kyl/frys, ugn kombinerad med mikrovågsugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin, i anslutning finns plats för matbord. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin (kombi med tumlare). Ovan kök och badrum ligger sovloft som ansluts med stege från rummet. Vid entrén finns en rogivande altan med trappa till den egna tomten som går ca. 4 meter ut från hustes gavel. Ett litet förråd och en parkeringsplats ingår. Området Runsten är känd för sin attraktiva ridanläggning Runsten Equestrian som ligger inom några minuters promenad från bostaden. Kanske är detta en utmärkt bostad för den hästintresserade eller en övernattnings bostad för dig som vill njuta av vacker natur på lediga dagar. Föreningen heter Brf Runsten 2, den bildades 2018 och är en äkta förening, föreningen äger marken. Belåningsgraden är 9995kr/ kvm. Studio villa ligger på samma tomt som ett parhus och har nyttjanderätt till del av tomten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning av bostaden.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6