Mäklare Anna Dahlgren

Anna Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Runstens byväg 80b, Runsten, Haninge kommun
Runstens byväg 80b, Runsten, Haninge kommun, bild 2
Runstens byväg 80b, Runsten, Haninge kommun, bild 3

Runstens byväg 80b

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
1 085 000 kr
21 + 11 m²
1.5 rum
3 361 kr/mån
51 667 kr/m²

Välkommen till Runsten i Grödinge, här bor man i ett lugnt och tryggt område med vacker natur, fina omgivningar och rogivande promenadstråk. Inbjudande och påkostad minivilla om ca 21 kvm plus loft om ca 11 kvm samt nybyggd altan i vinkel som vetter mot skogen. Platsbyggd trappa i ek, specialtillverkad av finsnickeri, leder upp till loftet. ENTRÉ Välkomnande entré via trädäckad altan med nytt skärmtak. VARDAGSRUM Vardagsrum och kök i öppen planlösning med många fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. (Nya persienner ingår i köpet). Vardagsrummet rymmer både soffa, bord och tv-möbel och taket är öppet upp till nock. KÖK Fräscht kök med kyl/frys, ugn kombinerad med mikrovågsugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin, här finns det också plats för matbord vid fönstret. BADRUM Rymligt helkaklat badrum med golvvärme. Här finns tvättställ med kommod, väggspegel, WC, dusch med vikväggar, handdukstork och tvättmaskin (kombi med tumlare). LOFT En trappa upp ligger loftet som har plats för både dubbelsäng och skrivbord. Helt ny säng med praktisk förvaring ingår i köpet. En riktig trappa är platsbyggd och leder upp till loftet från vardagsrummet. ALTAN Tillhörande bostaden finns en stor, nybyggd altan i vinkel som är smakfullt inramad av altanräcken. Altanen går ca 4 meter ut från huskroppen och är belägen mot skogen och stort naturområde med många härliga stigar för rogivande promenader. PARKERING I anslutning till huset finns det en parkeringsplats som ingår i avgiften. ÖVRIGT Vissa inventarier kan ingå i köpet. Bredband finns och detta kan tas över av köparen. Området Runsten är känd för sin attraktiva ridanläggning Runsten Equestrian som ligger inom några minuters promenad från bostaden. Kanske är detta en utmärkt bostad för den hästintresserade eller en övernattnings bostad för dig som vill njuta av vacker natur på lediga dagar. Föreningen heter Brf Runsten 2, den bildades 2018 och är en äkta förening, föreningen äger marken. Belåningsgraden är 9995kr/ kvm. Mini villa ligger på samma tomt som ett parhus och har nyttjanderätt till del av tomten. Runsten Village är ett lantligt och lugnt bostadsområdet I ett vackert och naturnära område som präglas av rogivande skog och öppna fält. Det tar ca.40 minuter med bil till Stockholm city. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privat visning, köp före öppen visning är möjligt.

 • Premium
 • Uteplats
Runstens byväg 97B, null, Haninge kommun

Runstens byväg 97B

Lägenhet
Haninge kommun
1 095 000 kr
24 + 11 m²
1 rum
3 091 kr/mån
45 625 kr/m²

Välkommen till en trevlig minivill på ca. 24 kvm boyta samt ett loft på ca. 11 kvm. Det lilla fina huset har en altan och en parkeringsplats som tillhör bostaden. Bakom huset finns plats att placera ett förråd om man önskar. Ljust allrum med platsbyggd trappa till sovloft, fullt utrustat arbetskök med kyl/frys, spishäll med två plattor, köksfläkt ”kolfilter”, ugn kombinerat med mikrovågsugn och diskmaskin. Rymligt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin kombinerat med torkfunktion, klinkergolv med värme. Välkommen till vackra Runsten i Haninge kommun, ett bostadsområde som ligger trivsamt inramat mellan öppna fält och rogivande skog. Här erbjuds promenadstråk i orörd natur och för den hästintresserade finns den kända ridanläggningen Runsten Equestrian inom kort avstånd. för info www.runsten.com Söker du en feriebostad i vacker miljö, ditt första boende eller har du häst och vill bo nära hästen så kanske detta är något för dig. Från Runsten till Stockholm är det ca. 40 minuter med bil. Närmaste ort är Tungelsta, dit är det ca. 9 km, samt Tullinge som ligger ca. 10 km bort. "Landet men ändå nära" Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och ytterligare information.

 • Uteplats
Runstens byväg 131, null, Haninge kommun

Runstens byväg 131

Villa
Haninge kommun
4 995 000 kr
81 + 60 m²
2 rum
897 m² tomt

Välkommen till vackra Runsten. Ett bostadsområde som växer upp i närheten av hästgården Runsten Equestrian. En känd ridanläggning där en trevlig restaurang finns som håller öppet varje dag. Området präglas av vacker natur med lummig skog och öppna fält. En trygg, rogivande och lugn miljö att bo på. Här erbjuds ett hus från Smålandsvillan modell Vimmerby. Huset har idag 81 kvm (kan bil 141 kvm med inredd övervåning) boyta fördelat på. En välkomnande och rymlig hall med möjlighet till praktisk förvaring, Välutrustat kök i god standard. Kök från Vedum och vitvaror från Bosch. I köket finns plats för matbord. Ett stort och ljust allrum som inbjuder till umgänge vid den väl placerade braskaminen. Rummet har plats för både matplats och soffgrupp. Sovrummet är stort med bra plats för dubbelsäng, flertal garderober för bra klädförvaring finns. Helkaklat badrum i stilrena färgval, badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, väggskåp med spegel, handdukstork och dusch med vikväggar. Fönster finns. Övervåningen. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna för att nyttja golvytan på övervåningen, det är högre till tak! När du inreder övervåningen kan du få upp till sju rum och kök. Förslag finns att ta del av. Övervåningen har ett påkostat tillval med Klimatskal. Det innebär att övervåning blir tät och isolerad, vilket underlättar för dig som kund att själv kunna bygga vidare med installationer, planlösning och inredning. Det är också förberett för ventilation. Se specifikation i bilagan ”Klimatskal Smålandsvillans beskrivning av huset. ”Villa Vimmerby är huset som flörtar både med soldattorpet och New England-känslan. Med enkla medel kan du få den stil du vill. Detta kompakta och välplanerade hus växer lätt från 81 kvm (2 r o k) till 141 kvm (6 r o k).” Huset är färdigmålat. Altan finns runt huset mot syd och väst. Gräsmatta är anlagd. Parkering för flera bilar är gruslagd.

Runstens byväg 14, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 14

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
2 345 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/3
5 185 kr/mån
37 222 kr/m²

Välkommen till vackra Runsten. Vill du/ni bo lantligt i ett lugnt och tryggt bostadsområde med endast 40 minuter till Stockholm, då kan vi varmt rekommendera ett besök till Runsten Village i Grödinge. Har du egen häst och vill bo nära din häst så har du förtur till stallplats i samband med att du flyttar till Runsten. Se länk https://runsten.com/vara-stall/#stallko Här finns möjlighet att förvärva unika hörnlägenheter om 3 rum och kök med fönster mot väst och norr. En på markplan med stor uteplats som sträcker sig runt lägenhetens alla fönster, Pris 2 445 000kr. En på mellanplan med balkong mot väst, Pris 2 345 000kr. En högst upp med balkong mot väst, Pris 2 445 000kr. Lägenheterna erbjuder Entré´/hall: Välkomnande entré till rymlig hall med flertal garderober för kläder och skor. i inre hall mot kök finns ytterligare förvaring med skjutdörrar. Kök/matplats/sällskapsrum: Trivsamt kök från Ballingslöv, ljusa köksluckor och lådfronter med dämpande stängning. Bänkskiva i grå laminat samt klassisk diskbänk, vägg ovan bänkyta är klädd med stilrent vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd samt stor kyl och frys. Vitvaror är av märket Electrolux (ej mikrovågsugn). Köket är i öppen planlösning mot matplats och sällskapsrum. Matplats vid fönster. Sällskapsdelen har plats för soffa och TV mm. Badrum: Rymligt badrum med ljust klinkergolv med värme och vitt kakel på väggarna. Spotlights i taket som ger ett behagligt sken. Här finns WC, tvättställ med kommod och väggspegel, dusch med vikbara duschväggar samt tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Badrummet är stort så plats finns för skåp och anordning för att hänga tvätt. Sovrum 1: Sovrum med inbyggd garderob. Fönster mot väst. Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Fristående garderob och plats för ytterligare garderober finns. Fönster mot norr. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkettgolv. Brf Hästskon Föreningen består av 23 lägenheter fördelat på 1-3 rum och kök. Till varje lägenhet tillhör det ett förråd beläget i separata byggnader. Abonnemang för TV, bredband och el är gemensamt i föreningen för att minimera kostnaderna för de boende. Byggnaderna är utrustade med bergvärme och solceller. Tanken är att föreningen skall kunna sälja el till medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra för 195kr/mån. P-plats med Laddbox kostar 295kr/mån plus el. Varje lägenhet har garanterat en p-plats att hyra. Utöver det finns det ytterligare p-platser, handikapps- och gästparkering. Samtliga medlemmar i föreningen/bostadsrättsinnehavare har tillgång till Runsten Equestrians utbildningspaket inom ridsport. För vidare information se i länk nedan. https://www.runstenvillage.com/runsten-ridanlaggning/ Det går bra att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Runstens byväg 14,2 tr, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 14,2 tr

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
1 925 000 kr
50 m²
2 rum
4 079 kr/mån
38 500 kr/m²

Välkommen till vackra Runsten ! Vill du/ni bo lantligt i ett lugnt och tryggt bostadsområde med endast 40 minuter till Stockholm, då kan vi varmt rekommendera ett besök till vackra Runsten Village i Grödinge. Har du egen häst och vill bo nära din häst så har du förtur till stallplats i samband med att du flyttar till Runsten. Se länk https://runsten.com/vara-stall/#stallko Här erbjuds ljusa och trivsam lägenheter med två rum och kök på 50 kvm. Det finns tre lediga i denna storlek. Hörnlägenhet som är belägen högst upp i huset med balkong där solläge är mot öst, Pris 1 975 000kr. Hörnlägenhet på mellanplan med balkong mot öst, Pris 1 925 000kr. Hörnlägenhet på markplan med uteplats som sträcker sig runt lägenhetens samtliga fönster, läget är mot öst och norr, Pris 1 975 000kr Lägenheterna erbjuder. Hall: Rymlig hall med klinkergolv. Bra förvaringsmöjligheter med given plats för ytterkläder samt garderob och städskåp. Badrum: Stort badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning, dusch med vikväggar och tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Öppningsbart fönster finns. Inre hall: Denna lägenhet har även en inte hall som tex kan nyttjas till kontorshörna. Här finns ytterligare förvaringsmöjlighet i en platsbyggd garderobsvägg som diskret stängs med vita skjutdörrar. Från inte hall finns dörr till sovrum. Sovrum: Stort sovrum med fönster mot norr. En garderob finns. Rummet har två dörrar som öppnas mot hall och allrum. Kök: Kök med ljusa köksluckor och lådfronter. Bänkytan är grå i slittålig laminat samt en del av klassisk diskbänk ”rostfritt”, vägg ovan bänkyta är klädd med vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd. Matplats: I anslutning till kök finns plats för matbord vid fönster. Allrum: Med öppen planlösning mot kök ligger allrum med fönster och utgång till balkong. Samtliga lägenheter har vitmålade väggar och ekparkettgolv. Tillhörande lägenheten finns ett förråd i fristående byggnad. Brf Hästskon Föreningen består av 23 lägenheter fördelat på 1-3 rum och kök. Abonnemang för TV, bredband och el är gemensamt i föreningen för att minimera kostnaderna för de boende. Byggnaderna utrustas med bergvärme och solceller. Tanken är att föreningen skall kunna sälja el till medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra för 195kr/mån. P-plats med Laddbox kostar 295kr/mån plus el. Varje lägenhet har garanterat en p-plats att hyra. Utöver det finns det ytterligare p-platser, handikapps- och gästparkering. Samtliga medlemmar i föreningen/bostadsrättsinnehavare har tillgång till Runsten Equestrians utbildningspaket inom ridsport. För vidare information se i länk nedan. https://www.runstenvillage.com/runsten-ridanlaggning/ Det går bra att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Runstens byväg 14, 2 tr, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 14, 2 tr

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
2 025 000 kr
54 m²
2 rum
4 383 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till vackra Runsten. Vill du/ni bo lantligt i ett lugnt och tryggt bostadsområde med endast 40 minuter till Stockholm, då kan vi varmt rekommendera ett besök till vackra Runsten Village i Grödinge. Har du egen häst och vill bo nära din häst så har du förtur till stallplats i samband med att du flyttar till Runsten. Se länk https://runsten.com/vara-stall/#stallko Varmt välkommen till trivsamma lägenhet om två rum och kök på 54 kvm. Det finns tre stycken lediga i denna storlek. Hörnlägenhet högst upp i huset med balkong mot sydväst, här kan solen avnjutas från mitt på dagen till kvällen, Pris 2 075 000kr Hörnlägenhet på mellanplan med balkong, även här kan solen avnjutas från dag till kväll, Pris 2 025 000kr Hörnlägenhet på markplan med uteplats som sträcker sig runt lägenhetens samtliga fönster, sol från dag till kväll, Pris 2 075 000kr Lägenheterna erbjuder. Hall: Välkomnande hall med given plats för klädförvaring samt garderob och städskåp. Badrum: Stort badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning, dusch med vikväggar och tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Kök: Kök med ljusa köksluckor och lådfronter. Bänkytan är grå i slittålig laminat, vägg ovan bänkyta är klädd med vitt kakel. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd. Matplats: I anslutning till kök finns plats för matbord vid fönster. Allrum: Med öppen planlösning mot kök ligger allrum med fönster och utgång till balkong. Sovrum: Rymligt sovrum med platsbyggda skjutdörrsgarderober. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkettgolv. Tillhörande lägenheten finns ett förråd i fristående byggnad. Brf Hästskon Föreningen består av 23 lägenheter fördelat på 1-3 rum och kök. Abonnemang för TV, bredband och el är gemensamt i föreningen för att minimera kostnaderna för de boende. Byggnaderna utrustas med bergvärme och solceller. Tanken är att föreningen skall kunna sälja el till medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra för 195kr/mån. P-plats med Laddbox kostar 295kr/mån plus el. Varje lägenhet har garanterat en p-plats att hyra. Utöver det finns det ytterligare p-platser, handikapps- och gästparkering. Samtliga medlemmar i föreningen/bostadsrättsinnehavare har tillgång till Runsten Equestrians utbildningspaket inom ridsport. För vidare information se i länk nedan. https://www.runstenvillage.com/runsten-ridanlaggning/ Det går bra att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Runstens byväg 135, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 135

Villa
Runsten, Haninge kommun
5 495 000 kr
95 m²
3 rum
784 m² tomt

Välkommen till vackra Runsten. Ett bostadsområde som växer upp i närheten av hästgården Runsten Equestrian. En känd ridanläggning där även en trevlig restaurang finns som håller öppet varje dag. Området präglas av vacker natur med lummig skog och öppna fält. En rogivande, lugn och trygg miljö att bo på. Nu erbjuds till försäljning en trevlig hörnfastighet med fritt läge mot allmänning åt två håll. På fastigheten är det byggt Hus Villa Kalmar från SmålandsVillan med, LÅGA DRIFTSKOSTNADER OCH TRYGGHETSPAKET Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Villa Kalmar är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller. Huset är uppfört med stående panel, fönster i gavelspetsarna och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar. Huset fördelar sig på 95 kvm (3 r o k) och kan utökas till 156 kvm (8 r o k) när du väljer att inredda övervåningen. Övervåningen är förberedd med klimatskal där du har möjlighet att inreda som ni önskar. När man kliver in i huset möts man av en trivsam känsla av ljus och rymlighet. Hallen är stor och ger möjlighet till klädförvaring och ansluter praktiskt till köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med Smålandsvillans så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor. Stor kyl och frys, ugn och mikrovågsugn är inbyggda i högskåp med praktisk arbetshöjd. Samtliga vitvaror är vita och köksfläkten är rostfri. Med öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och en rogivande braskamin. Från både allrum och kök når man den stora altanen som är byggt runt husets södra och västra sida, altanen gränsar mot nylagd gräsmatta. I husets andra ände ligger de två sovrummen samlade intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörnan. Öppningsbart fönster finns. Tvättstugan erbjuder tvättmaskin, torktumlare, vikbänk, grovho, skåp för förvaring och praktisk groventre. Övervåning • Klimatskal på övervåningen Det innebär att övervåning blir tät och isolerad, vilket underlättar för dig som själv är kunnig att bygga vidare med installationer, planlösning och inredning. Övervåningen är också förberett för ventilation. Se specifikation i bilagan ”Klimatskal” Huset är grundmålat, köparen ansvarar för slutlig målning av fasad. Är man riktigt intresserat av fastigheten är det en bra idé att bli OBOS-medlem för att öka chansen att få just denna fastighet, Information om medlemsprogrammet: https://www.obos.se/medlem/ Som OBOS-medlem får man förtur till köp av tomter och hus samt även rabatter på många olika butiker runt om i landet. Säljstart av detta hus sker den 30 oktober. Visning av hus och området Runsten erbjuds samtliga dagar under v.43. Välkommen att boka tid med fastighetsmäklare Anna Dahlgren.

Runstens byväg 14, 1tr, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 14, 1tr

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
1 645 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
2 916 kr/mån
45 694 kr/m²

Vill du bo på vackra Runsten, kom på visning på söndag och välj din lägenhet. Första lgh i denna storlek är nu SÅLD ! Här erbjuds en yteffektiv, ljus och trivsam etta med möjlighet till sovalkov. Lägenheten har ljusa material och är fullt utrustade med allt man kan behöva för ett trivsamt boende. Välkomnande stor hall med bra klädförvaring i garderober. Vid entré finns praktiskt klinkergolv i grå nyans. Köket ligger i vinkel och är från Ballingslöv, det är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd och diskmaskin. Vitvaror är av märket Electrolux (ej mikrovågsugnen). I anslutning till kök finns plats för matbord tex vid fönster. Utgång till rymlig balkong finns anslutning till köket. Allrum ligger i öppen planlösning mot kök och blivande alkov om man önskar. Platsbyggd garderob med skjutdörrar finns. Badrummet är helkaklat och är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning dusch med vikväggar och tvättmaskin med torktumlar funktion. Till lägenheten tillhör det ett förråd (kall) beläget i separat byggnad. Abonnemang för TV, bredband och el är gemensamt i föreningen för att minimera kostnaderna för de boende. Byggnaderna utrustas med bergvärme och solceller. Tanken är att föreningen skall kunna sälja el till medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra för 195kr/mån. P-plats med Laddbox kostar 295kr/mån plus el. Varje lägenhet har garanterat en p-plats att hyra. Utöver det finns det ytterligare p-platser, handikapps- och gästparkering. Som medlem i föreningen/bostadsrättsinnehavare har man tillgång till Runsten Equestrians utbildningspaket inom ridsport. För vidare information se i länk nedan. https://www.runstenvillage.com/runsten-ridanlaggning/ Kontakta gärna Anna Dahlgren på tel. 0708-113085 för ytterligare information samt bokning av privat visning om man önskar.

 • Balkong
 • Hiss
Vattubrinksvägen 26A, Vattubrinken, Södertälje kommun

Vattubrinksvägen 26A

Tomt
Vattubrinken, Södertälje kommun
2 500 000 kr
1 561 m² tomt

Tillfälle att förvärva en trevlig fastighet med sjöglimt i ett lugnt och rogivande område omringat av vacker natur och Mälaren. ” Vattubrinken är en tätort i Södertälje kommun, belägen på Enhörnalandet, norr om Södertälje ”. Fastigheten är belägen där delar av fastigheten erbjuder utsikt mot Mälaren. Tillhörande fastigheten finns möjlighet till båtplats på områdets brygga. Förslag på hus som passar bra på fastigheten. Smart 148. Ett otroligt smart 2-planshus från Myresjöhus (myresjohus.se) Priset är ca 3 750 000:- i totalentreprenad inkl std schakt med gjuten platta på mark med vattenburen golvvärme. Reservation för prishöjningar. På fastigheten finns det ett beviljat bygglov för ett Myresjöhus modell smart 168, huset har ritats om lite så den totala boarean är närmare 200 kvm och även en balkong har ritats in, se bilagda ritningar i annonsen. För att ta del av bygglov och prisuppgift kontakta mäklaren. Tillåten byggnadsarea för huvudbyggnad är 150 kvm i två våningar, huvudbyggnad kan fördelas på två byggnader. Komplementbyggnad får uppföras i två byggnader med en total byggnadsarea på max 40 kvm. Kontrollera byggnadsarean med Södertälje kommun bygglovsavdelning eller ta själv del av detaljplanen. Anslutningsavgift för VA tillkommer. För prisuppgift kontakta Södertälje kommun. (Det är sagt runt 250000kr).

Sadelstigen 16, Runsten, Haninge kommun

Sadelstigen 16

Villa
Runsten, Haninge kommun
5 995 000 kr
152 m²
6 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med två våningar från Fiskarheden. Huset erbjuder många rum och stora trevliga sociala ytor. Fastigheten har ett fantastiskt läge med utsikt över terrängbana, öppna fält, hästhagar och vattendammar. Väderstreck är mot öster, söder och väster för bästa möjlighet till morgon, dag och kvällssol. På entréplan finns stort kök med öppen planlösning mot matplats och sällskapsrum där en stilren braskamin står placerad. Från allrum öppnas dubbeldörrar till altan som sträcker sig runt huset fram till entrén, här kan solens alla timmar avnjutas. Entréplan rymmer även ett sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt rymlig tvättstuga med groventré. På övervåningen finns tre stora sovrum varav ett med tillhörande klädkammare. Ett inbjudande allrum med fönster mot trädgård och orörd natur. Även ett stort helkaklat badrum finns. Lättskött trädgård med gräsmatta som gränsar mot allmänning. På gräsmattan står en pool som ingår i köpet om man önskar. Runsten Village är ett nytt bostadsområde som är lugnt och tryggt område att bo i. Bostadsområdet byggs upp runt vacker natur som öppna fält och rogivande skog. Närhet till den välkända hästanläggningen Runsten Equestrian där stallplats/platser garanteras till alla som bor i Runsten Village. Till Riksten, där närmaste dagligvaruhandel finns är det ca. 7 km. Till Tungelsta där det också finns matvarubutik och flertal trevliga restauranger är det 9 km, det tar lite drygt 10 min att köra. Till Stockholm City tar det ca. 40 min med bil. För ytterligare information kontakta gärna ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Energieffektiv
Byrsta kvarn 47, Byrsta, Botkyrka kommun

Byrsta kvarn 47

Övrigt
Byrsta, Botkyrka kommun
1 995 000 kr
48 m²
3 rum
2 876 kr/mån

Välkommen till vackra Byrsta. Här erbjuds en trevlig Brf Minivilla på ca.48 kvm i två våningar. Bostaden ligger i sluttning med utsikt mot öppet fält i västligt läge. KÖK: På entréplan finns välutrustat arbetskök med ugn, spishäll, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys, vid arbetsyta finns fönster för trivsamt ljusinsläpp. MATPLATS/SÄLLSKAPSRUM: Det är öppen planlösning mot matplats/sällskapsyta med stora härliga fönster, detta är även bostadens entré. FÖRVARING: På entréplan erbjuds även separat förråd samt möjlighet till förrådsyta under trappan. BADRUM: Rymligt helkaklat badrum som är utrustat med WC, tvättställ med kommod, väggspegel, dusch med vikväggar, handdukstork och tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Trappan till övervåningen är placerad mot husets långsida. ÖVERVÅNING: På övervåningen ligger bostadens två rum, det större rummet har stora fönsterpartier mot väst och utsikt mot öppet fält, det mindre rummet har fönster mot norr. Rummen kan tex nyttjas som två sovrum eller ett sovrum och ett allrum. Altan på ca.10 kvm ansluter till entrén av bostaden, väderstreck är sydsydväst. Mindre förråd ingår. Parkeringsplats tillhör och finns i anslutning till bostaden. Området Brf Byrsta äng ligger vackert i sluttning mot sydväst. Husen ligger placerade i fem sektioner där alla bostäder har utsikten mot öppet fält och hästhagar. Det är 12 enfamiljs villor i 1,5 plan och 12 attefallshus i lite olika utföranden. Lokaltrafik SL buss ligger ca.100 m från bostadsområdet. Bussen går bla. till Vårsta, ca.7 km, där närmsta matbutik ICA nära ligger här finns även förskola och skola. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och visning av bostaden.

 • Uteplats

Visar alla 11