Tradition Mäkleri

Tradition Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2,5/5
3 579 kr/mån
114 455 kr/m²

- Sekelskiftestvåa med balkong & tyst gårdsläge - Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum - Möjlig 3:a Med ett fenomenalt läge i Vasastan, endast några minuters promenad från Rörstrandsgatans många uteserveringar finns denna fina hörntvåa som är såväl välplanerad som charmig. Hemmet karakteriseras av sin härliga takhöjd om 3 meter och de fina sällskapsytorna i öppen planlösning vilket gör bostaden perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag. Lägenheten kombinerar på ett mycket naturligt sätt moderna färgval med välbevarade originaldetaljer från sekelskiftet. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder både goda arbetsytor och en angränsande matplats för ca 6-8 sittande middagsgäster. Utgången till den ljuvliga balkongen mot föreningens tysta innergård är från vardagsrummet vilket sommartid gör sällskapsytorna ännu större. Sovrummet nås via både hall och vardagsrum så den som önskar bygga om lägenheten till en trea kan enkelt sätta upp en vägg och dela upp rummet i två mindre sovrum (se interiörtext för mått) . Även här finns ett fint ljusinsläpp från dubbla fönster och rummet har plats för dubbelsäng, skrivbord samt garderober. Generös takhöjd, ljusa trägolv och vackra originaldörrar ger bostaden en enorm charm. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare i anslutning till hallen samt garderober i sovrum och hall.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådmansgatan 39A, Vasastan - City - Norrmalm, Stockholms kommun

Rådmansgatan 39A

Lägenhet
Vasastan - City - Norrmalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
10 250 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/4
4 576 kr/mån
113 889 kr/m²

Med ett oslagbart läge finns denna smakfulla och trivsamma fyra som stoltserar med tre fungerande kakelugnar, vackert burspråk, samt en solig balkong in mot gård. Välkomna att uppleva en vacker lägenhet med välbevarade originalattribut anno 1901 såsom stuckaturer, speglade dörrar och nischer, stora fönster, vackra golv och drygt 3,2m i takhöjd. Bostaden erbjuder dessutom inbjudande sällskapsytor och skön våningskänsla tack vare en mycket trevlig planlösning, pardörrar och fina rumssamband. Detta är en familjevänlig, representativ och samtidigt mysig lägenhet där sällskapsytorna utgör hemmets hjärta. Ett ljuvligt boende som garanterat kommer att älskas av den stilmedvetna som trivs i vackra miljöer med hemtrevlig atmosfär. Välskött förening med en hyresrätt kvar (dold inkomst), stor hiss med plats för barnvagn. Varmt välkommen på visning av en våning som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Agnegatan 26A, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun

Södra Agnegatan 26A

Lägenhet
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3
3 238 kr/mån
92 231 kr/m²

Nu ges chansen att skapa ditt drömhem av denna välbevarade sekelskiftes 2:a om 65 yteffektiva kvadratmeter. Lägenheten ligger högt belägen på våning 3 i gårdshuset och är i stort behov av en totalrenovering. Här finns många charmiga originaldetaljer välbevarade så som luftig takhöjd, vackra kakelugnar, takrosetter och höga golvsocklar. Bostadens samtliga fönster vetter mot föreningens lugna innergård samt har en stor balkong i soligt sydvästläge. Vardagsrummet har stora fönsterpartier i fil som ger rummet ett trevligt naturligt ljusflöde. Sovrummet är rymligt och har plats för en dubbelsäng samt har en vacker fungerande kakelugn som pryder rummet. Här finns möjlighet att bygga flertalet garderober, walk in closet, samt ett anslutande "en suite" badrum. Köket har idag en gammal vedspis i original, vackra serveringsskåp, samt inbyggt skafferi. I hallen nås bostadens WC som har renoverats. Äkta och välskött förening som äger marken i vacker fastighet anno 1884 som är belägen på lugn återvändsgata på Södra Agnegatan. Föreningen förvärvade fastigheten 1998 och består idag av 40 st lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Ekonomin är mycket god med en belåningsgrad om cirka 3383 kr/kvm (Årsredovisning 2022). Föreningen har en trevlig innergård samt har sålt av råvindarna som har givit mycket goda intäkter. Här bor du på attraktivt läge svårslaget läge intill Kungsholms torg med direkt närhet till grönområden och innerstadens puls. På några minuters promenad når du grönskande Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand med dess mysiga caféer och uteserveringar samt trevliga promenadstråk längs med Mälarens vatten. Utmärkta kommunikationer i form av Rådhusets T-bana (blå linje) utanför porten och flertalet innerstadsbussar runt hörnet. Varmt välkommen att boka in dig via visningsformuläret på vår hemsida.

  • Balkong
Valhallavägen 38A, Ö.G, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Valhallavägen 38A, Ö.G, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 38A, Ö.G, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 38A, Ö.G

Lägenhet
Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 695 000 kr
71 m²
2 rum
3 979 kr/mån
108 380 kr/m²

- Avskilt läge i gårdshus med fantastisk uteplats - Stabil förening med låg belåning - Kan med enkla medel byggas om till en 3:a - Fungerande kakelugn På lugnt läge mellan två innergårdar finner ni denna trevliga sekelskiftes 2:a med sociala sällskapsytor och rymlig uteplats om cirka 25 kvm som vetter mot lugn och insynsskyddad bakre gård. Här kan du skapa din egna oas då det finns plats för matbord, loungegrupp och grill. Uteplatsen ligger på ett skyddat läge mot den bakre gården och vetter mot sydvästläge. Intill uteplatsen ligger bostadens sociala kök med stor köksö och plats för ett rejält matbord med plats för 8 personer. Köket är det perfekta stället att samla vänner och familj på trevliga middagar och sociala tillställningar. För dig som vill kunna utöka antal sovrum så kan bostaden med enkla medel byggas om till en 3:a ( se alternativ planskiss). Njut av många trevliga sekelskiftesattribut så som en luftig takhöjd om 2,95 meter, stora T-postfönsterpartier med breda speglade fönsternischer som ger ett trevligt naturligt genomgående ljusflöde. Samtliga ytskikt är smakfullt renoverade med enhetliga vitpigmenterade parkettgolv samt målade väggar i en sober beige kulör. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer en rejäl soffgrupp och har även plats för ett matbord om så önskas. Sovrummet är även det rymligt och har ett lugnt läge mot föreningens innergård och har plats för en dubbelsäng, nattduksbord samt skrivbord. Här finns även en vacker fungerande kakelugn från byggåret som pryder rummet samt en anslutande walk in closet som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat i neutrala färgval och har golvvärme samt tvättmaskin som löser vardagens bestyr. Brf Morkullan 28 är en stabil och välskött förening i vacker fastighet anno 1905. Föreningen äger marken, har många tunga investeringar bakom sig samt en låg belåning om 4618 kr/ kvm. Kontakta ansvarig mäklare Alexander König på 0723-107060 för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Teknologgatan 8C, 1tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 850 000 kr
56 + 23 m²
3 rum
vån 1/4
5 245 kr/mån
140 179 kr/m²

- Unik bostad intill Tegnérlunden - 79 kvm golvyta (56+23) - Toppskick i eleganta bostadsprojektet Lyceum - Kök från Kvänum och genomgående hög standard I en vacker 1890-talsbyggnad i hjärtat av Vasastan, ett stenkast från Tegnérlunden, omvandlades 2016 det gamla forskningsinstitutet till moderna bostäder under namnet Lyceum. Lägenhetens totala yta om 79 kvm disponeras i två plan. Nedre plan består av 56 kvm boarea och på loftet finns ytterligare 23 kvm med ca 1,8 meter i takhöjd där man i dagsläget har ett sovrum med anslutande walk in closet. Med genomgående kvalitativa materialval och skräddarsydd design är denna en bostad för den med högt ställda krav och som söker ett boende som sticker ut från mängden. Tre magiska, höga originalfönster vetter ut mot den välordnade parken framför byggnaden och ger hemmet en strålande förmiddagssol. Bostaden har vitpigmenterade trägolv, ljusgråtonade väggar och höga fönster som på ett läckert sätt förstärker den tilltagna takhöjden. Materialvalen i såväl kök som badrum håller en exklusiv nivå med Marina Verde sten av bästa kvalitet på både golv och väggar i badrummet samt kök från Kvänum. Enklast beskrivs hemmet som ett karaktärsfullt boende med specialdesignad inredning för att på bästa sätt kombinera den ursprungliga industriella känslan med den högsta tänkbara komforten. Socialt och härligt sällskapsrum som rymmer såväl stort matbord som rejäl soffa samt fåtölj finns i öppen planlösning till det fina köket med släta, penselstrukna luckor i mörkgrön kulör. Bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kalksten. Hallen kommer inredd med platsbyggd förvaring i hatthylla och en garderob. Sovrummet på nedre plan har en generös garderob och platsbyggda hyllplan med skrivbordshörna. Loftet med plats för dubbelsäng och anslutande walk in closet skapar tillsammans med den fantastiska takhöjden om cirka 4,2 meter en påtaglig New York-känsla. Det stilfulla och välutrustade badrummet inkluderar tvättmaskin, torktumlare och har skräddarsydda förvaringsutrymmen. Boendet ligger i lugna och trivsamma kvarter i hjärtat av Stockholm, nära grönskande parker, charmiga restauranger och caféer. En perfekt kombination av historisk elegans och modern bekvämlighet för den kräsna köparen. Ett hem och läge som lämpar sig fantastiskt väl för storstadsbon med högt ställda krav på såväl komfort som design.

  • Premium
  • Hiss
Tobaksspinnargatan 10, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun

Tobaksspinnargatan 10, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 750 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/6
2 376 kr/mån
98 684 kr/m²

- Centralt men tyst läge vid Hornstull - Välplanerad med fantastisk förvaring - Solig balkong och öppna sällskapsytor På tredje våningen i en välskött förening, endast ett stenkast från Hornstulls puls finns denna snyggt renoverade 2:a med solig balkong i härligt söderläge. Här kombineras högsta möjliga boendekomfort med bevarad 1930-talscharm på ett smakfullt sätt. Bostaden erbjuder bland annat fenomenala förvaringsmöjligheter, tvättmaskin, öppna sällskapsytor och ett separat sovrum. Hemmet kombinerar moderna färgval med välbevarade originaldetaljer såsom speglade dörrar, vackra trägolv och generös takhöjd. I denna väldisponerade och trivsamma lägenhet finner man allt det nyförälskade paret eller den kräsna singeln kan tänkas behöva. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp genom stort fönster och glasade pardörrar ut till den härliga balkongen i soligt läge. Sovrummet är väldigt rogivande med plats för säng och garderober. Köket, som nyligen topprenoverats, har ytterst goda arbetsytor och integrerad diskmaskin samt kyl, frys. Förvaringsmöjligheterna i en rejäl klädkammare och stor garderobsvägg i hallen gör att man alltid kan ha ett undanplockat hem. Lägg därtill en härlig balkong med fri utsikt över grönskande omgivningar och ett helkaklat badrum med tvättmaskin så har du drömlägenheten i ett av Södermalms mest eftertraktade områden.

  • Balkong
  • Hiss
Roslagsgatan 37A, Ö.G., Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Roslagsgatan 37A, Ö.G., Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 37A, Ö.G., Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 37A, Ö.G.

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
4 495 000 kr
39 m²
2 rum
2 088 kr/mån
115 256 kr/m²

I vackert sekelskifteshus anno 1899 finner vi denna fantastiska sekelskiftestvåa om 39 välplanerade kvadratmeter med låg avgift, utgång till stor uteplats och fungerande kakelugn! Här bor du på lugnt läge mot bakre gård i ett vackert gårdshus utan insyn. Bostaden håller en hög standard med ljusa färgsättningar, vackra snickerier, fina furugolv, stora fönsterpartier, generös takhöjd om cirka 3,2 meter och sekelskiftesdetaljer som bevittnar husets byggår. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som lockar till trevliga tillställningar i goda vänners lag. Du har även tre stora fönsterpartier i fil vilket ger ett fint ljusflöde och skapar rymd. Detta är en bostad som man lätt förälskar sig i och som passar bra för både paret såväl som singeln. Sovrummet rymmer en 160 cm bred säng och badrummet är helkaklat i stilrena färgval. Köket är smakfullt renoverat med snygga bänkskivor i gjuten betong, integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, gashäll, ugn samt fläkt. Här finns även ett extra sovloft där du kan husera vänner som är på besök eller nyttja som extra förvaringsutrymme. Stabil och välskött förening som har god ekonomi, äger marken samt har många stora renoveringar gjorda. Här bor du på attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med grönskande Vanadislunden precis runt hörnet. Njut av pulsen kring Vasastans och Odenplans breda utbud av trevliga caféer, restauranger, mataffärer och butiker. På en kort promenad når du både puls och grönska med bland annat mysiga Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och Stureplans nattliv. Du har även nära till vatten och promenadstråk vid anrika Hagaparken. För dig som gillar träning finner du ett brett utbud av gym som Sats Spårvagnshallarna och Sats Odenplan. Du har heller ej långt till Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH som finns på nära avstånd. Kommunikationerna är mycket bra med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan. Varmt välkommen att boka in dig till visning av denna bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Karlsviksgatan 1, 1tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Karlsviksgatan 1, 1tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Karlsviksgatan 1, 1tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Karlsviksgatan 1, 1tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 495 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 572 kr/mån
88 973 kr/m²

Vid Norr Mälarstrands glittrande vatten, med omedelbar närhet till kommunikationer och närservice, finns denna välplanerade och moderna bostad. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck, en härlig balkong med utgång från köket samt vackert bevarade originaldetaljer. Sobert färgsatta väggar, vackra golv, spröjsade fönster är några detaljer som bevittnar husets byggår 1927. Bostaden har ett rymligt sovrum, lättmöblerat vardagsrum, stilrent kök med utgång till den mysiga balkongen, fräscht badrum med tvättmaskin samt en inre hall som är mycket välkomnande och erbjuder gott om plats för hemmakontoret. Ett sant drömhem för dig som sätter högt värde på komfort och kompromisslöst läge. Lägg därtill en välskött förening som äger marken, har en låg skuldsättning och en stark kassa. Inflyttningsklart skick, mycket välskött förening och toppadress - varmt välkommen till en bostad som måste upplevas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Döbelnsgatan 58, 8tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 8/8
2 149 kr/mån
120 729 kr/m²

- 16 kvm terrass i soligt sydvästläge - Högst upp i huset med fantastisk utsikt - Perfekt planerad med öppna sällskapsytor - Stambytt fastighet med garage & stabil ekonomi Högst upp i huset, med en magnifik terrass som bjuder på sol från klockan 11.00 till solnedgång finns denna välplanerade tvåa. Här slås man av den fantastiska vyn över Vasastans skyline med panoramautsikt över takåsar, Norra Tornen, Gustav Vasa kyrka och himlen. Detta är en perfekt plats för den som söker både komfort, stil och en spektakulär utsikt, helt fri från insyn. Med sina 48 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet optimalt utrymme för den som söker ett ljust och insynsskyddat hem med öppna sällskapsytor för umgänge med nära och kära. Rummen är lättmöblerade med gott om plats för dubbelsäng i sovrummet och soffa samt matbord i sällskapsrummet. Sommartid utökas bostaden med ytterligare 16 kvadratmeter och terrassen rymmer såväl flera sittgrupper som grill samt planteringar. Hemmet håller ett genomgående gott skick, med ett helkaklat och stambytt badrum som är förberett för tvättmaskin. Golven är mörka och de nymålade väggarna ger en modern och fräsch känsla. Tack vare de skjutdörrsgarderober som finns både i hallen och sovrummet erbjuder bostaden gott om förvaringsmöjligheter. Ett oslagbart läge med närhet till allt som Vasastan, City och Östermalm erbjuder ger tillgång till många av stadens smultronställen. Här bor man ett stenkast från Odenplans puls men endast 10 minuter från Hagaparkens grönska. Utanför porten finns allt det som gör området till ett av Stockholms mest populära bostadsområde. Tryggt, snyggt med närhet till vackra parker och utsökta matställen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birkagatan 21A, 4 tr, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Birkagatan 21A, 4 tr

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
2 619 kr/mån
113 561 kr/m²

Högst upp i huset, på ett helt eget våningsplan i lugnt gårdshus finner vi denna sekelskiftes 2:a med en rymlig balkong i vacker fastighet anno 1905. Denna bostad erbjuder en perfekt balans mellan bevarade sekelskiftesdetaljer och moderna detaljer. Med vackra trägolv, stora fönsterpartier med speglade fönsternischer, generös takhöjd, samt ett härligt ljusinsläpp, bjuder denna lägenhet på en atmosfär av elegans och charm. Social semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är bostadens hjärta och skapar en härlig sällskapsyta med plats för ett rejält matbord och soffgrupp där du kan samla familj och vänner på trevliga middagar och tillställningar framför den fungerande eldstaden. Det rymliga sovrummet vetter även det mot föreningens lugna innergård och och har en anslutande Walk-in closet med gott om plats för förvaring på vardera sida. Badrummet har en duschhörna, WC, brett handfat med kommod , samt tvättmaskin. Föreningen Brf Birkagård är en stabil och välskött förening med äganderätt till marken. I föreningen finns 42 st bostadsrätter och föreningen har även goda intäkter från 3 st butikslokaler som hyrs ut. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar i fastigheten som bland annat fasadrenovering 2023, fönsterrenovering 2010, takrenovering 2006 och stambyte 2005. Ekonomin är god med en låg belåning samt en stabil kassa på cirka 2 miljoner kronor. Föreningen är klassad som äkta och man äger marken. Här finns även gemensamma faciliteter i föreningen såsom tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och bastu. Beläget på attraktiv adress vid Birkagatan, har du nära till Rörstrandsgatans livliga atmosfär med flertalet trevliga restauranger och mysiga caféer. Ett brett utbud av shopping finns också tillgängligt vid Västermalmsgallerian och Odenplan bara en kort promenad bort. Dessutom kan du njuta av vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalens vatten. För goda kommunikationer finns Sankt Eriksplan i närheten, där du har tillgång till bussar, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

  • Balkong
Regeringsgatan 97, Vasastan, Stockholms kommun
Regeringsgatan 97, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Regeringsgatan 97, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Regeringsgatan 97

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 450 000 kr
57 m²
2 rum
vån 0,5/4
4 045 kr/mån
95 614 kr/m²

Väldisponerad tvåa med välbevarade sekelskiftesdetaljer och med ett ytterst centralt läge! Flertalet originaldetaljer, såsom vackra fönster, generös takhöjd, speglade fönsternischer och kakelugnen vittnar om husets byggår anno 1883. Fint ljusflöde från stora fönster i fil samt helglasade pardörrar som vetter ut mot gård, generös takhöjd och goda förvaringsmöjligheter andra fördelar värda att lyfta fram. Centralare men ändå så lugnt och avskilt kan man inte bo. Njut av att bo på ett av stans mest attraktiva läge med Stureplan och Jarlaplan runt hörnet och grönområden ett par minuter bort. Detta är ett hem för dig som värdesätter komfort och ett kompromisslöst läge. Välkommen att skapa ditt drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erstagatan 22, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 450 000 kr
35,2 m²
2 rum
vån 3/5
2 083 kr/mån
98 011 kr/m²

I hörnet Erstagatan och Åsögatan finns 35 kvadratmeter som mixar humor och harmoni. I en välplanerad tvårummare från 30-talet får originaldetaljerna synas i form av kök, snickerier, stora fönster med fönsterbräden i kolmårdsmarmor och vacker fiskbensparkett. Färgsättningen ger dig en karamell – här mixas blå och rosa toner som ger en ombonad känsla. Lägenheten är lätt att möblera med sitt stora vardagsrum – vinklarna, som på få platser mäter 90 grader, tillför charm och dynamik till bostaden. Originalköket ger karaktär och ordentligt med förvaring och sovrummet ligger mot den lugna innergården. Lägenheten renoverades 2020/2021 och är nu ett hemtrevligt, lugnt och kvadratsmart söderboende. Brf Veken 1 är en stabil och välskött förening. Den är äkta, äger marken och är lågbelånad. Dessutom finns ett stort antal lokaler som ger en stabil ekonomi. Husen är välskötta och de stora renoveringarna är utförda under 2000-talet. Erstagatan i sig är en genuin och hemtrevlig gata vid Vitabergsparken. Här samsas stammishak, kemtvätt och ramverkstad med välkända restauranger såsom Voisine, Folii och Ai Ramen.

  • Premium
  • Hiss
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:15
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Svarvargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
4 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
3 360 kr/mån
99 894 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare på 0723-107060 för att boka privatvisning. I det häftiga projektet Industriverket finner vi denna välplanerade lägenhet om 47 kvadratmeter där sekelskiftet möter nyproduktionens exklusivitet. Bostaden ligger belägen på våning två med hiss och erbjuder genomgående påkostade materialval och har en ljus färgsättning samt ljusa enhetliga trägolv, kvalitativa materialval, stora industriella fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus samt en luftig takhöjd över 3 meter som ger rummen rymd och karaktär, Vardagsrummet har en social öppen planlösning mot köket som lockar till trevliga tillställningar i goda vänners lag. Det stilrena platsbyggda köket har ljusa köksluckor med rejäla innerlådor i trä, exklusiva bänkskivor i sten samt är fullt utrustat med kvalitativa integrerade vitvaror och smakfulla materialval. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har vackra kontrasterande pardörrar i smide med industriglas samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en rymlig och praktisk walk in closet. Badrummet är även det exklusivt renoverat och har smakfulla färgval med en sandfärgad klinker på väggar samt golv med golvvärme. Här finns en rymlig dusch med glasvägg, WC, inbyggda spegelskåp med integrerad belysning, handfat och en praktisk tvättmaskin samt torktumlare som är gömt bakom platsbyggd skåpsförvaring. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften och här finns två rymliga, moderna hissar. Garage finns även i fastigheten. Bostaden ligger i det häftiga projektet Industriverket som ligger belägen en vacker sekelskiftsfastighet anno 1897 som förädlades och byggdes om 2017. Här bor du på lugnt och mysigt läge på Kungsholmen med vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalens vatten precis runt hörnet. I området finner du flertalet trendiga restauranger och mysiga bagerier. En kort promenad över bron till Sankt Eriksplan finns ytterligare utbud av restauranger och caféer vid Rörstrandsgatan. Några kvarter bort finner du Fridhemsplan, Kungsholmens mittpunkt. Här finner du ett brett serviceutbud i Västermalmsgallerian, grönskande parkområden, tunnelbana samt goda kommunikationsmöjligheter med innerstadsbussar samt flygbussar. På några minuters promenad åt söder så når du även Norr Mälarstrand med ytterligare promenadstråk längs med vattnet samt grönskande Rålambshovsparken. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Pokalvägen 5, BV

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 650 000 kr
41 m²
2 rum
2 764 kr/mån
89 024 kr/m²

- Accepterat pris - Perfekt planerad med balkong - Välskött HSB förening Välkommen till denna charmiga och väldisponerade tvåa, belägen på natursköna Reimersholme . Med en total yta på 41 kvm erbjuder denna bostad ett harmoniskt och modernt boende för det nyförälskade paret eller den kräsna singeln. Här möts du av en ljus och öppen planlösning där köket smälter samman med de lättmöblerade sällskapsytorna, perfekt för både vardagsmys och sociala tillställningar. Stig ut på balkongen och låt dig omfamnas av lugnet och harmonin. Här kan du njuta av fågelsången och solens strålar från eftermiddag till kväll. Bostaden bjuder på en unik kombination av bevarad 40-talscharm och moderna färg- och materialval. Sovrummet, separat och avskilt, rymmer en bekväm dubbelsäng . Badrummet är helkaklat med badkar och genomgående nymålade ytskikt ger en känsla av nytt och modernt. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder medlemmarna en rad gemensamma faciliteter, inklusive bastu, gästlägenhet, takterrass och odlingslotter. Upptäck Reimersholme och dess unika atmosfär där skärgårdslivet möter stadslivet. Närheten till naturen gör det enkelt att njuta av sol, bad och aktiviteter året runt, från kajakpaddling på sommaren till skridskoåkning på vintern. Kom och upplev allt detta och mer på Reimersholme – en plats där lugnet och tystnaden välkomnar dig så snart du korsar den lilla bron från Hornstull.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 19, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Strålgatan 19

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 150 000 kr
32 m²
2 rum
vån 3/4
2 182 kr/mån
98 438 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FLEXIBELT TILLTRÄDE - RYMLIG BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - TAKTERRASS Kontakta 0723-107060 för att boka visning. Välkommen till denna väldisponerade minitvåa med en rymlig balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och via glasad balkongdörr i vardagsrummet. Det renoverade köket är fullt utrustat och har en social öppen planlösning mot vardagsrummet via en praktisk köksö som erbjuder förvaring, vinkyl samt har även en integrerad diskmaskin. Sovrummet är mysigt och har plats för en 160 cm bred säng. Vardagsrummet rymmer både ett rejält matbord samt en större soffgrupp. I hallen finns praktiska garderober som erbjuder gott om förvaring. Helkaklat badrum med en ordentlig duschhörna och toppmatad tvättmaskin som ingår i köpet. Här bor du i harmonisk miljö intill Lilla Essingens glittrande vatten samtidigt som du har närhet till stadspuls och goda kommunikationer. Stambytt stabil förening som även har en härlig takterass som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15