Mäklare Bahar Nabavi

Bahar Nabavi

Om mig

Påläst civilekonom med stort affärssinne och en av Stockholms flitigast anlitade fastighetsmäklare sedan 2005. Jag är stolt över att alltid ha hög kundnöjdhet, vara påläst och ha svar på kundernas frågor. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull personlighet gör att man lägger mig på minnet. Välkommen på en av mina visningar eller bjud hem med på en fri värdering så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Rörstrandsgatan 54, 2,5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2,5/5
3 579 kr/mån
114 455 kr/m²

- Sekelskiftestvåa med balkong & tyst gårdsläge - Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum - Möjlig 3:a Med ett fenomenalt läge i Vasastan, endast några minuters promenad från Rörstrandsgatans många uteserveringar finns denna fina hörntvåa som är såväl välplanerad som charmig. Hemmet karakteriseras av sin härliga takhöjd om 3 meter och de fina sällskapsytorna i öppen planlösning vilket gör bostaden perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag. Lägenheten kombinerar på ett mycket naturligt sätt moderna färgval med välbevarade originaldetaljer från sekelskiftet. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder både goda arbetsytor och en angränsande matplats för ca 6-8 sittande middagsgäster. Utgången till den ljuvliga balkongen mot föreningens tysta innergård är från vardagsrummet vilket sommartid gör sällskapsytorna ännu större. Sovrummet nås via både hall och vardagsrum så den som önskar bygga om lägenheten till en trea kan enkelt sätta upp en vägg och dela upp rummet i två mindre sovrum (se interiörtext för mått) . Även här finns ett fint ljusinsläpp från dubbla fönster och rummet har plats för dubbelsäng, skrivbord samt garderober. Generös takhöjd, ljusa trägolv och vackra originaldörrar ger bostaden en enorm charm. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare i anslutning till hallen samt garderober i sovrum och hall.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Teknologgatan 8C, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Teknologgatan 8C, 1tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 850 000 kr
56 + 23 m²
3 rum
vån 1/4
5 245 kr/mån
140 179 kr/m²

- Unik bostad intill Tegnérlunden - 79 kvm golvyta (56+23) - Toppskick i eleganta bostadsprojektet Lyceum - Kök från Kvänum och genomgående hög standard I en vacker 1890-talsbyggnad i hjärtat av Vasastan, ett stenkast från Tegnérlunden, omvandlades 2016 det gamla forskningsinstitutet till moderna bostäder under namnet Lyceum. Lägenhetens totala yta om 79 kvm disponeras i två plan. Nedre plan består av 56 kvm boarea och på loftet finns ytterligare 23 kvm med ca 1,8 meter i takhöjd där man i dagsläget har ett sovrum med anslutande walk in closet. Med genomgående kvalitativa materialval och skräddarsydd design är denna en bostad för den med högt ställda krav och som söker ett boende som sticker ut från mängden. Tre magiska, höga originalfönster vetter ut mot den välordnade parken framför byggnaden och ger hemmet en strålande förmiddagssol. Bostaden har vitpigmenterade trägolv, ljusgråtonade väggar och höga fönster som på ett läckert sätt förstärker den tilltagna takhöjden. Materialvalen i såväl kök som badrum håller en exklusiv nivå med Marina Verde sten av bästa kvalitet på både golv och väggar i badrummet samt kök från Kvänum. Enklast beskrivs hemmet som ett karaktärsfullt boende med specialdesignad inredning för att på bästa sätt kombinera den ursprungliga industriella känslan med den högsta tänkbara komforten. Socialt och härligt sällskapsrum som rymmer såväl stort matbord som rejäl soffa samt fåtölj finns i öppen planlösning till det fina köket med släta, penselstrukna luckor i mörkgrön kulör. Bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kalksten. Hallen kommer inredd med platsbyggd förvaring i hatthylla och en garderob. Sovrummet på nedre plan har en generös garderob och platsbyggda hyllplan med skrivbordshörna. Loftet med plats för dubbelsäng och anslutande walk in closet skapar tillsammans med den fantastiska takhöjden om cirka 4,2 meter en påtaglig New York-känsla. Det stilfulla och välutrustade badrummet inkluderar tvättmaskin, torktumlare och har skräddarsydda förvaringsutrymmen. Boendet ligger i lugna och trivsamma kvarter i hjärtat av Stockholm, nära grönskande parker, charmiga restauranger och caféer. En perfekt kombination av historisk elegans och modern bekvämlighet för den kräsna köparen. Ett hem och läge som lämpar sig fantastiskt väl för storstadsbon med högt ställda krav på såväl komfort som design.

  • Premium
  • Hiss
Tobaksspinnargatan 10, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun

Tobaksspinnargatan 10, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 750 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/6
2 376 kr/mån
98 684 kr/m²

- Centralt men tyst läge vid Hornstull - Välplanerad med fantastisk förvaring - Solig balkong och öppna sällskapsytor På tredje våningen i en välskött förening, endast ett stenkast från Hornstulls puls finns denna snyggt renoverade 2:a med solig balkong i härligt söderläge. Här kombineras högsta möjliga boendekomfort med bevarad 1930-talscharm på ett smakfullt sätt. Bostaden erbjuder bland annat fenomenala förvaringsmöjligheter, tvättmaskin, öppna sällskapsytor och ett separat sovrum. Hemmet kombinerar moderna färgval med välbevarade originaldetaljer såsom speglade dörrar, vackra trägolv och generös takhöjd. I denna väldisponerade och trivsamma lägenhet finner man allt det nyförälskade paret eller den kräsna singeln kan tänkas behöva. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp genom stort fönster och glasade pardörrar ut till den härliga balkongen i soligt läge. Sovrummet är väldigt rogivande med plats för säng och garderober. Köket, som nyligen topprenoverats, har ytterst goda arbetsytor och integrerad diskmaskin samt kyl, frys. Förvaringsmöjligheterna i en rejäl klädkammare och stor garderobsvägg i hallen gör att man alltid kan ha ett undanplockat hem. Lägg därtill en härlig balkong med fri utsikt över grönskande omgivningar och ett helkaklat badrum med tvättmaskin så har du drömlägenheten i ett av Södermalms mest eftertraktade områden.

  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Döbelnsgatan 58, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Döbelnsgatan 58, 8tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 8/8
2 149 kr/mån
120 729 kr/m²

- 16 kvm terrass i soligt sydvästläge - Högst upp i huset med fantastisk utsikt - Perfekt planerad med öppna sällskapsytor - Stambytt fastighet med garage & stabil ekonomi Högst upp i huset, med en magnifik terrass som bjuder på sol från klockan 11.00 till solnedgång finns denna välplanerade tvåa. Här slås man av den fantastiska vyn över Vasastans skyline med panoramautsikt över takåsar, Norra Tornen, Gustav Vasa kyrka och himlen. Detta är en perfekt plats för den som söker både komfort, stil och en spektakulär utsikt, helt fri från insyn. Med sina 48 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet optimalt utrymme för den som söker ett ljust och insynsskyddat hem med öppna sällskapsytor för umgänge med nära och kära. Rummen är lättmöblerade med gott om plats för dubbelsäng i sovrummet och soffa samt matbord i sällskapsrummet. Sommartid utökas bostaden med ytterligare 16 kvadratmeter och terrassen rymmer såväl flera sittgrupper som grill samt planteringar. Hemmet håller ett genomgående gott skick, med ett helkaklat och stambytt badrum som är förberett för tvättmaskin. Golven är mörka och de nymålade väggarna ger en modern och fräsch känsla. Tack vare de skjutdörrsgarderober som finns både i hallen och sovrummet erbjuder bostaden gott om förvaringsmöjligheter. Ett oslagbart läge med närhet till allt som Vasastan, City och Östermalm erbjuder ger tillgång till många av stadens smultronställen. Här bor man ett stenkast från Odenplans puls men endast 10 minuter från Hagaparkens grönska. Utanför porten finns allt det som gör området till ett av Stockholms mest populära bostadsområde. Tryggt, snyggt med närhet till vackra parker och utsökta matställen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erstagatan 22, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erstagatan 22, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 450 000 kr
35,2 m²
2 rum
vån 3/5
2 083 kr/mån
98 011 kr/m²

I hörnet Erstagatan och Åsögatan finns 35 kvadratmeter som mixar humor och harmoni. I en välplanerad tvårummare från 30-talet får originaldetaljerna synas i form av kök, snickerier, stora fönster med fönsterbräden i kolmårdsmarmor och vacker fiskbensparkett. Färgsättningen ger dig en karamell – här mixas blå och rosa toner som ger en ombonad känsla. Lägenheten är lätt att möblera med sitt stora vardagsrum – vinklarna, som på få platser mäter 90 grader, tillför charm och dynamik till bostaden. Originalköket ger karaktär och ordentligt med förvaring och sovrummet ligger mot den lugna innergården. Lägenheten renoverades 2020/2021 och är nu ett hemtrevligt, lugnt och kvadratsmart söderboende. Brf Veken 1 är en stabil och välskött förening. Den är äkta, äger marken och är lågbelånad. Dessutom finns ett stort antal lokaler som ger en stabil ekonomi. Husen är välskötta och de stora renoveringarna är utförda under 2000-talet. Erstagatan i sig är en genuin och hemtrevlig gata vid Vitabergsparken. Här samsas stammishak, kemtvätt och ramverkstad med välkända restauranger såsom Voisine, Folii och Ai Ramen.

  • Premium
  • Hiss
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Pokalvägen 5, BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Pokalvägen 5, BV

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 650 000 kr
41 m²
2 rum
2 764 kr/mån
89 024 kr/m²

- Accepterat pris - Perfekt planerad med balkong - Välskött HSB förening Välkommen till denna charmiga och väldisponerade tvåa, belägen på natursköna Reimersholme . Med en total yta på 41 kvm erbjuder denna bostad ett harmoniskt och modernt boende för det nyförälskade paret eller den kräsna singeln. Här möts du av en ljus och öppen planlösning där köket smälter samman med de lättmöblerade sällskapsytorna, perfekt för både vardagsmys och sociala tillställningar. Stig ut på balkongen och låt dig omfamnas av lugnet och harmonin. Här kan du njuta av fågelsången och solens strålar från eftermiddag till kväll. Bostaden bjuder på en unik kombination av bevarad 40-talscharm och moderna färg- och materialval. Sovrummet, separat och avskilt, rymmer en bekväm dubbelsäng . Badrummet är helkaklat med badkar och genomgående nymålade ytskikt ger en känsla av nytt och modernt. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder medlemmarna en rad gemensamma faciliteter, inklusive bastu, gästlägenhet, takterrass och odlingslotter. Upptäck Reimersholme och dess unika atmosfär där skärgårdslivet möter stadslivet. Närheten till naturen gör det enkelt att njuta av sol, bad och aktiviteter året runt, från kajakpaddling på sommaren till skridskoåkning på vintern. Kom och upplev allt detta och mer på Reimersholme – en plats där lugnet och tystnaden välkomnar dig så snart du korsar den lilla bron från Hornstull.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6