Mäklare Bahar Nabavi

Bahar Nabavi

Om mig

Påläst civilekonom med stort affärssinne och en av Stockholms flitigast anlitade fastighetsmäklare sedan 2005. Jag är stolt över att alltid ha hög kundnöjdhet, vara påläst och ha svar på kundernas frågor. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull personlighet gör att man lägger mig på minnet. Välkommen på en av mina visningar eller bjud hem med på en fri värdering så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsunds strand 36, 4tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 3 dec kl 13:15
Bergsunds strand 36, 4tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bergsunds strand 36, 4tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bergsunds strand 36, 4tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 795 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 4/6
2 969 kr/mån
85 221 kr/m²

- MÖJLIG 3:A MED SJÖUTSIKT - SOLIG BALKONG I SÖDERLÄGE - STAMBYTT FASTIGHET MED GARAGE - I PRINCIP SKULDFRI BRF SOM ÄGER MARKEN I en välskött förening intill Hornstulls puls och Långholmens grönska finns denna välplanerade 2,5:a med solig balkong med strålande sjöutsikt. Hemmet erbjuder ett genomgående fint skick, goda förvaringsmöjligheter, ett stambytt badrum med golvvärme och badkar samt lättmöblerade ytor. Bostaden är mycket modern med härliga sällskapsytor, stilrena färgval och en flexibel planlösning som på ett mycket enkelt sätt kan göras om till en yteffektiv 3:a. Föreningen tillhör en av innerstadens mest ambitiösa och omsorgsfullt förvaltade med 116 lägenheter (varav 3 hyresrätter) , 5 lokaler och 49 garageplatser samt har genomgått stambyte, renovering av trapphus, fönster och hiss. Den stora gården har, med hjälp av en arkitekt, totalrenoverats och erbjuder såväl soligt trädäck som sociala grillplatser. Relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar i huset , garageplats för 1200:-/månad samt bredband som ingår i avgiften är några fördelar som är värda att lyfta fram. Nyrenoverade tvättstugor och en snickarbod är några av de bekvämligheter föreningen erbjuder. Föreningen är i princip skuldfri eftersom kassan överstiger lånen. Föreningen har låga avgifter som dessutom sänkts 5,5% under 2022. Dessutom har man även 3 hyresrätter kvar (dolda tillgångar), äger marken och har mycket goda intäkter från lokaler samt garage om totalt ca 3 Mkr. Värme, vatten, kabel-TV och 100 Mbit bredband ingår i avgiften. Stor hiss.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Götgatan 102, 2tr, Södermalm, Stockholms kommun

Götgatan 102, 2tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 950 000 kr
90 m²
3.5 rum
vån 2/6
4 242 kr/mån
77 222 kr/m²

- VÄLPLANERAD MED SÖDERVÄND BALKONG - LUFTIG 3:A SOM ÄR MÖJLIG ATT DISPONERA SOM 4:A - GRÖNSKANDE & BARNVÄNLIG GÅRD - CENTRALT MEN TYST LÄGE Perfekt planerad trea med en solig balkong i söderläge mot en stor innergård. Lägenheten är genomgående renoverad 2016 med betoning på tidlösa materialval och sober färgsättning. En trivsam planlösning för dig som uppskattar stora och lättmöblerade rum. Ett fullutrustat kök med plats för matbord och ett fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme ger en hög komfort. I dagsläget är det två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och annat valfritt möblemang. Den som önskar disponera lägenheten som en 4:a kan enkelt sätta upp en skiljevägg i sovrum 2 och på så sätt få två mysiga sovrum om ca 7,5 kvm vardera. Möblerbar hall med garderober och ypperlig förvaring i en fantastisk walk in closet som rymmer allt du kan tänka dig gör det möjligt att ha ett undanplockat hem. Välskött hus med garage i anslutning till fastigheten (Aimo) samt stor, bilfri innergård med gemensam boulebana, utemöbler och grill. Stor, stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen har en stark kassa om 14 Mkr, dolda tillgångar i form av 34 hyresrätter och ytterst goda lokalintäkter. Bekvämligheter såsom lekplats, gästlägenhet och festlokal är andra fördelar som är värda att lyfta fram. Ett mycket centralt läge med storstadens breda utbud direkt utanför porten. Söker du lugnet så promenerar du ner till Årstavikens grönska med sina trevliga bryggor som inbjuder till picknick, lek och lata dagar i solen. Ypperliga kommunikationer och 50 meter till tunnelbana samt omedelbar närhet till Eriksdalsbadet.

  • Balkong
  • Hiss
Kocksgatan 55, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Kocksgatan 55, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Kocksgatan 55, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Kocksgatan 55

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 250 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1/3
1 652 kr/mån
90 278 kr/m²

- TRIVSAM OCH VÄLPLANERAD - MÖJLIG TVÅA MED FLEXIBEL PLANLÖSNING - PERFEKT LÄGE INTILL NYTORGET - LÅG AVGIFT I VÄLSKÖTT BRF Med ett tyst läge på enkelriktade Kocksgatan intill Nytorgets puls finns denna yteffektiva och trivsamma lägenhet. Bostaden kännetecknas av sina tre stora fönster i söderläge som ger ett behagligt ljusinsläpp samt bevarad originalcharm som återfinns i den nästintill orörda planlösningen. Vacker fiskbensparkett, fönsterbrädor i sten och generös takhöjd är ytterligare fördelar värda att lyfta fram. Ytorna är väldigt lättmöblerade tack vare en genomtänkt disponering och sociala sällskapsytor samt ytterst goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda originalgarderober i anslutning till hallen. Det stora vardagsrummet rymmer såväl soffa som matbord för ca 4-6 personer vilket möjliggör att man nyttjar matrummet som ett sovrum med plats för en dubbelsäng. Badrummet är stambytt 1996 med plats att antingen installera badkar eller tvättmaskin. Den flexibla planlösningen ger den som önskar sätta egen prägel på köket möjlighet att med enkla medel skapa ett personligt och bekvämt hem. Den välskötta föreningens redan goda ekonomi kommer att stärkas ytterligare tack vare denna försäljning då denna bostad är en hyresrätt som ska ombildas till bostadsrätt. Medlemmarna i föreningen har 5% rabatt på välsorterade ICA Pelikan som är en av föreningens hyresgäster. Utöver en innergård och tvättstuga finns en takterrass och ett gym till medlemmarnas förfogande.

  • Premium

Visar alla 3