Mäklare Alexander König

Alexander König

Om mig

Med ett skarpt öga för bostadsmarknaden och en passion för att skapa starka kundrelationer, har jag hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Jag tror på ärlighet, tillgänglighet och att alltid sätta mina kunders behov i främsta rummet. För mig är varje affär mer än bara en transaktion, det handlar om att bygga starka och långvariga relationer. Under mina många år i branschen har jag utvecklat ett omfattande nätverk av kontakter och byggt min framgång på rekommendationer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birkagatan 21A, 4 tr, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Birkagatan 21A, 4 tr

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
2 619 kr/mån
113 561 kr/m²

Högst upp i huset, på ett helt eget våningsplan i lugnt gårdshus finner vi denna sekelskiftes 2:a med en rymlig balkong i vacker fastighet anno 1905. Denna bostad erbjuder en perfekt balans mellan bevarade sekelskiftesdetaljer och moderna detaljer. Med vackra trägolv, stora fönsterpartier med speglade fönsternischer, generös takhöjd, samt ett härligt ljusinsläpp, bjuder denna lägenhet på en atmosfär av elegans och charm. Social semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är bostadens hjärta och skapar en härlig sällskapsyta med plats för ett rejält matbord och soffgrupp där du kan samla familj och vänner på trevliga middagar och tillställningar framför den fungerande eldstaden. Det rymliga sovrummet vetter även det mot föreningens lugna innergård och och har en anslutande Walk-in closet med gott om plats för förvaring på vardera sida. Badrummet har en duschhörna, WC, brett handfat med kommod , samt tvättmaskin. Föreningen Brf Birkagård är en stabil och välskött förening med äganderätt till marken. I föreningen finns 42 st bostadsrätter och föreningen har även goda intäkter från 3 st butikslokaler som hyrs ut. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar i fastigheten som bland annat fasadrenovering 2023, fönsterrenovering 2010, takrenovering 2006 och stambyte 2005. Ekonomin är god med en låg belåning samt en stabil kassa på cirka 2 miljoner kronor. Föreningen är klassad som äkta och man äger marken. Här finns även gemensamma faciliteter i föreningen såsom tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och bastu. Beläget på attraktiv adress vid Birkagatan, har du nära till Rörstrandsgatans livliga atmosfär med flertalet trevliga restauranger och mysiga caféer. Ett brett utbud av shopping finns också tillgängligt vid Västermalmsgallerian och Odenplan bara en kort promenad bort. Dessutom kan du njuta av vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalens vatten. För goda kommunikationer finns Sankt Eriksplan i närheten, där du har tillgång till bussar, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

  • Balkong
Hantverkargatan 7, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Hantverkargatan 7, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Hantverkargatan 7, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Hantverkargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 0,5/5
2 641 kr/mån
107 315 kr/m²

På attraktiv adress finner ni denna totalrenoverade 20-tals lägenhet i absoluta toppskick på nedre Kungsholmen. Här bor ni på 54 välplanerade kvadratmeter med låg avgift, stora och öppna sociala sällskapsytor med gott om plats för ett rejält matbord samt en större soffgrupp. Bostaden erbjuder många vackra attribut så som fiskbensparkett på golv, platsbyggd bokhylla med integrerad belysning, luftig takhöjd, takrosetter och detaljerade brytare och vägguttag från exklusiva Buster & Punch. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet och har stilsäkra luckor i en grå kulör med snygga gröna bänkskivor i sten. Här finns all full maskinell utrustning med integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikro. Sovrummet rymmer en 180 cm bred säng och har gott om förvaring i platsbyggda garderober på vardera sida om säng samt snygga industriväggar och pardörrar i glas som ger rummet ett trevligt naturligt ljusflöde. Smakfullt renoverat badrum med exklusiva materialval som en grön stenklinker på väggar och golv med skön golvvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna, badrumskommod, wc, dubbla handdukstorkar, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Du har även tre stycken platsbyggda garderober i anslutning till köket som erbjuder praktiska förvaringslösningar. Stabil och välskött förening som äger marken, har låg belåning samt goda lokalintäkter från hyreslokaler. Varmt välkommen till ett hem utöver det vanliga som garanterat kommer att älskas av den stilmedvetna som sätter höga krav på sitt hem och värdesätter ett kompromisslöst läge. Denna bostad måste upplevas på plats! Här bor du på svårslaget läge intill Kungsholms torg med direkt närhet till grönområden och innerstadens puls. På några minuters promenad når du grönskande Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand med dess mysiga caféer och uteserveringar samt trevliga promenadstråk längs med Mälarens vatten. Utmärkta kommunikationer i form av Rådhusets T-bana (blå linje) på kort avstånd och flertalet innerstadsbussar runt hörnet. Kontakta ansvarig mäklare Alexander König på 0723-107060 för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 109C, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Birger Jarlsgatan 109C

Lägenhet
Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
4 495 000 kr
39 m²
2 rum
1 907 kr/mån
115 256 kr/m²

I lugnt gårdshus finner vi denna smakfullt renoverade sekelskiftestvåa i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Bostaden har en social och luftig öppen planlösning och är smakfullt renoverad med ett nytt helkaklat badrum som renoverades 2023, ett fullt utrustat kök med smakfulla bänkskivor i kvartskomposit samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng och ligger mot föreningens tysta och lugna innergård. Här finns många vackra Sekelskiftesattribut så som luftig takhöjd, stuckatur, speglade fönsternischer med vackra fönsterpartier. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd. Välskött förening i pampig sekelskiftesfastighet anno 1903 med vackert trapphus och trevlig innergård. Föreningen är äkta, äger marken och är mycket stabil med en låg belåningsgrad om 971 Kr/kvm. Här bor du på attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med grönskande Vanadislunden precis runt hörnet. Njut av pulsen kring Vasastans och Odenplans breda utbud av trevliga caféer, restauranger, mataffärer och butiker. På en kort promenad når du både puls och grönska med bland annat mysiga Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och Stureplans nattliv. Du har även nära till vatten och promenadstråk vid anrika Hagaparken. För dig som gillar träning finner du ett brett utbud av gym som Sats Spårvagnshallarna och Sats Odenplan. Du har heller ej långt till Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH som finns på nära avstånd. Kommunikationerna är mycket bra med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan.

Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Svarvargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
4 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
3 360 kr/mån
99 894 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare på 0723-107060 för att boka privatvisning. I det häftiga projektet Industriverket finner vi denna välplanerade lägenhet om 47 kvadratmeter där sekelskiftet möter nyproduktionens exklusivitet. Bostaden ligger belägen på våning två med hiss och erbjuder genomgående påkostade materialval och har en ljus färgsättning samt ljusa enhetliga trägolv, kvalitativa materialval, stora industriella fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus samt en luftig takhöjd över 3 meter som ger rummen rymd och karaktär, Vardagsrummet har en social öppen planlösning mot köket som lockar till trevliga tillställningar i goda vänners lag. Det stilrena platsbyggda köket har ljusa köksluckor med rejäla innerlådor i trä, exklusiva bänkskivor i sten samt är fullt utrustat med kvalitativa integrerade vitvaror och smakfulla materialval. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har vackra kontrasterande pardörrar i smide med industriglas samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en rymlig och praktisk walk in closet. Badrummet är även det exklusivt renoverat och har smakfulla färgval med en sandfärgad klinker på väggar samt golv med golvvärme. Här finns en rymlig dusch med glasvägg, WC, inbyggda spegelskåp med integrerad belysning, handfat och en praktisk tvättmaskin samt torktumlare som är gömt bakom platsbyggd skåpsförvaring. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften och här finns två rymliga, moderna hissar. Garage finns även i fastigheten. Bostaden ligger i det häftiga projektet Industriverket som ligger belägen en vacker sekelskiftsfastighet anno 1897 som förädlades och byggdes om 2017. Här bor du på lugnt och mysigt läge på Kungsholmen med vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalens vatten precis runt hörnet. I området finner du flertalet trendiga restauranger och mysiga bagerier. En kort promenad över bron till Sankt Eriksplan finns ytterligare utbud av restauranger och caféer vid Rörstrandsgatan. Några kvarter bort finner du Fridhemsplan, Kungsholmens mittpunkt. Här finner du ett brett serviceutbud i Västermalmsgallerian, grönskande parkområden, tunnelbana samt goda kommunikationsmöjligheter med innerstadsbussar samt flygbussar. På några minuters promenad åt söder så når du även Norr Mälarstrand med ytterligare promenadstråk längs med vattnet samt grönskande Rålambshovsparken. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Strålgatan 19, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Strålgatan 19

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 200 000 kr
32 m²
2 rum
vån 3/4
2 182 kr/mån
100 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FLEXIBELT TILLTRÄDE - RYMLIG BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - TAKTERRASS Kontakta 0723-107060 för att boka visning. Välkommen till denna väldisponerade minitvåa med en rymlig balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och via glasad balkongdörr i vardagsrummet. Det renoverade köket är fullt utrustat och har en social öppen planlösning mot vardagsrummet via en praktisk köksö som erbjuder förvaring, vinkyl samt har även en integrerad diskmaskin. Sovrummet är mysigt och har plats för en 160 cm bred säng. Vardagsrummet rymmer både ett rejält matbord samt en större soffgrupp. I hallen finns praktiska garderober som erbjuder gott om förvaring. Helkaklat badrum med en ordentlig duschhörna och toppmatad tvättmaskin som ingår i köpet. Här bor du i harmonisk miljö intill Lilla Essingens glittrande vatten samtidigt som du har närhet till stadspuls och goda kommunikationer. Stambytt stabil förening som även har en härlig takterass som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5