Mäklare Carina Käll Knaust

Carina Käll Knaust

Om mig

Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb Efter 23 år i branschen och 19 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blekingegatan 12, 2tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Blekingegatan 12, 2tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
4 536 kr/mån
92 568 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara och väldisponerade sekelskiftestrea som erbjuder en insynsskyddad balkong i söderläge och en charmig kamin. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick och har ett högt läge i vacker och renoverad fastighet från 1913. Lägenheten erbjuder genomgående generös takhöjd om dryga 3 meter, furutiljor, ljusa färgval och välbevarad sekelskiftescharm såsom speglade innerdörrar, serveringsskåp, listverk och djupa fönsternischer. Bostaden kombinerar en modern och genomgående planlösning med ett luftigt och lättmöblerat sällskapsrum med stort fönsterparti, stilfullt bistrokök med full maskinell utrustning och en matplats för 4-6 personer. Finns även möjlighet att öppna upp mellan kök och sällskapsrum om man önskar en öppen planlösning och en köksö; se alternativ planritning. Två rogivande sovrum mot föreningens grönskande innergård, praktisk hall och fräsch dusch/wc. Bostaden erbjuder även ypperlig förvaring i två klädkammare och flertalet garderober. Här bor ni med ett lugnt läge nära allt man kan önska av såväl restauranger, butiker, kommunikationer men också grönska och vatten. Som ni förstår så är detta ett unikt boende av sitt slag som måste upplevas på plats. Välskött förening med renoverad fastighet och hiss. Det finns 3st hyreslokaler som inbringar goda intäkter samt 2st hyresrätter vilket är en dold tillgång. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen såsom fräsch tvättstuga, två cykelrum, barnvagnsrum och källsortering. Det finns även två trevliga innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter sommartid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:30
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 170, 2,5tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2,5/5
1 704 kr/mån
105 985 kr/m²

Med eftertraktat läge i hjärtat av Södermalm ligger denna arkitektritade sekelskiftesdröm med fönster i tre väderstreck och solig balkong. Bostaden är knäpptyst då du bor ensam på våningsplanet och lägenhetens samtliga rum ligger mot innergården. Högt och trevligt läge i mycket välskött sekelskiftesfastighet med anor från 1914. Välmående och stark förening som är nästintill skuldfri och har låga månadsavgifter. Här har arkitekten Jenny Askenfors skapat en fulländad helhet genom att låta smarta funktioner samsas med moderna val av form, material och färg. Genomtänkt och social gavellägenheten med flertalet platsbyggda lösningar, generös takhöjd (3meter) och oslagbar atmosfär fördelas idag på två väldisponerade sovrum samt kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Öppenheten mellan kök och vardagsrum bjuder in för umgänge med familj och vänner. Från sällskapsrummet ges utgången till bostadens stora och privata balkong som förlänger umgängesytorna såväl inne som ute. Inbjudande hall med vackert marmorgolv med värmeslingor och inbyggd tvättmaskin och torktumlare för extra god komfort. Badrum med skön hotellkänsla med badkar, golvvärme och mysig stämningsbelysning. Lägenheten disponerar även två förråd, ett större på vinden samt ett mindre i källaren. Här bor man på ett av Söders mysigaste lägen, med mängder av trendiga restauranger, delikatessbutiker och vinbarer utanför dörren, men samtidigt nära Nytorget och SoFo's sköna puls. Direkt närhet till såväl populära butiker och restauranger som dolda små grönområden. Vill man duka upp picknicken med vännerna är Vitabergsparken några kvarter bort. Promenadavstånd till Gamla Stan och Skeppsbron. Stadsbussar stannar precis runt hörnet och närheten till Londonviadukten gör skogspromenaden eller havsbadet i Nacka/Värmdö till en enkel spontanresa. Inom några år kommer även tunnelbanan till Sofia. Nästintill skuldfri förening med en kvarvarande hyresrätt som dold tillgång samt två lokaler. Föreningen äger dessutom marken. Huset erbjudet flertalet fina gemensamma utrymmen såsom fräsch tvättstuga på entréplan med 4st tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns även en trevlig innergård med planteringar, grill och uteplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skönstaholmsvägen 92, Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Skönstaholmsvägen 92

Radhus
Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 850 000 kr
102 + 45 m²
6 rum
8 877 kr/mån
67 157 kr/m²

Välkommen till detta otroligt stilfulla Br-radhus, placerat i den vackra "sicksack"-längan som vetter ned mot den stora, gröna ängen och den fina tennisbanan! Detta är en av de största husmodellerna som dessutom har den absolut bästa planlösningen. Trevliga sällskapsytor med en underbar öppen spis i vardagsrummet, charmigt kök i 50-talsstil med stort tillhörande matrum. Från matrummet når man husets grönskande och insynsskyddade trädgård. På entréplan erbjuds även badrum med dusch, ett mysigt sovrum, praktisk hall samt ypperliga förvaringsutrymmen i flertalet garderober. En mycket generös takhöjd i vardagsrummet öppnar upp mot övervåningen där ytterligare två rogivande sovrum och ett badrum finns. Det finns även en stor och rymlig kattvind för ytterligare förvaring eller mysigt krypin eller koja för de minsta barnen. Källaren som är rejält stor, rymmer ett trivsamt sovrum/allrum med fönster i takhöjd samt gott om förvaringsmöjligheter i anslutande rum med två rymliga förråd och möjlighet till tvättstuga (finns idag tvättmaskin och torktumlare som ingår). Den underbara och rymliga trädgården, med sina många soltimmar i söderläge, är fint och lummigt belägen, med utsikt över den stora ängen och tennisbanan. Trädgården är fint placerad och rejält avskild mot grannarna, vilket gör trädgården mycket privat. Naturen är fint bevarad, och området grönskar! Det finns endast en bilväg, vilket gör att barnen lätt kan springa mellan husen och sina kompisar. Grannskapsklubben i området anordnar varje år Valborgsfirande med eld och fackeltåg, luciatåg, julgransplundring, barnens dag, kräftskiva och oktoberfest. Skönstaholm har även en egen tennisklubb med en av Stockholms finaste grusbanor. Ett par minuter bort ligger det populära caféet Bak, som under sommarhalvåret öppnar uteservering med pizza och konserter. I närheten finns också en mycket fin parkle, där barnridning anordnas ett par gånger i veckan. Det är en uppskattad utflyktsplats, med många olika typer av djur och möjlighet till grillning. Tre förskolor ligger i det direkta närområdet och sedan finns Skönstaholmsskolan med årskurser från förskoleklass till 6:an. Här går de flesta barnen i området. Bra kommunikationer med tio minuters gångväg till tunnelbanan, med buss fem minuter. Väl omhändertagen Brf med välskött ekonomi och renoverade fastigheter.

  • Plus
  • Uteplats
Skönstaholmsvägen 91, Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun

Skönstaholmsvägen 91

Radhus
Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 695 000 kr
98 + 20 m²
4.5 rum
8 447 kr/mån
58 112 kr/m²

Välkommen till älskade Skönstaholm och detta perfekt planerade radhus om totalt 118kvm (98kvm boyta och ca 20kvm biyta) i ett genomgående fint skick. Husets planlösning är optimal och varje våningsplan har utnyttjats maximalt. Denna hustyp är en av områdets större hus, 4,5 rum med stort familjekök, 3-4 sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med öppen spis samt två renoverade badrum med hög standard, ena med dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och det andra med badkar och fönster. Husets förvaringsmöjligheter kan inte bli bättre med flera förråd, totalt 12 garderober och en generös klädkammare. Här erbjuds även en underbar uteplats på framsidan med sol från lunch till solnedgång och en grönskande trädgård med inredd lekstuga på baksidan. Huset är genomgående fint renoverat med delvis bevarad 50-talscharm samtidigt som det är högsta möjliga komfort och full bekvämlighet, bara att flytta in. Huset ligger på en återvändsgränd så det är nästan inga som passerar precis utanför, mer än massa barn. Naturen är fint bevarad, och området grönskar! Det finns endast en bilväg, vilket gör att området inne i Skönstaholm är helt bilfritt. Detta medför att barnen lätt kan springa mellan husen till sina kompisar! Grannskapsklubben i området anordnar varje år Valborgsfirande med eld och fackeltåg, adventskaffe, luciatåg, julgransplundring, barnens dag, gökotta, kräftskiva och oktoberfest. Skönstaholm har även en egen tennisklubb med en av Stockholms finaste grusbanor. Ett par minuter bort ligger en mycket fin lekpark och 4H gård, där de anordnar barnridning ett par gånger i veckan. Här finns många olika typer av djur och är en uppskattad utflyktsplats. Tre förskolor ligger i det direkta närområdet och sedan finns Skönstaholmsskolan med årskurser från förskoleklass till 6:an. Här går de flesta barnen i området. Bra kommunikationer med tio minuters gångväg till tunnelbanan, med buss fem minuter. Väl omhändertagen Brf med välskött ekonomi och fastigheter. Välkommen till detta väldisponerade radhus, i ett helt unikt område!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4