Tradition Mäkleri

Tradition Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brännkyrkagatan 119, Södermalm, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 119

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 383 kr/mån
85 595 kr/m²

Yteffektiv 2:a i hörnläge med golv i fiskbensparkett och detaljer i fossilsten. Parkettgolvet ligger över hela lägenheten och är nyslipat och behandlat med omsorg. Fönster från två väderstreck ger ett bra ljusinsläpp. De öppna sällskapsytorna är hemmets centrala punkt och rymmer både soffgrupp och middagsbord med plats för 4-6 personer. Modernt och fullt utrustat kök som är en dröm för den matlagningsintresserade med spis och varmluftsugn. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer stor dubbelsäng och har även mycket bra förvaring. Rummet har även en arbetshörna som ingår i köpet. Fint badrum med kakel och klinkers. Rummen har stora fönster med djupa nischer och fönsterbänkar i fossilsten. Lägenheten har generös takhöjd och underbar funkischarm med sitt strama formspråk. Brännkyrkagatan är en lugn bakgata till Hornsgatan och föreningen har både en stark och välskött ekonomi samt en lummig trädgård med doftande syréenbuskar. I huset når ni även en stor takterrass med grill och möbler där ni kan njuta av grillkvällar med en slående utsikt över Södermalm. Här bor man på lugnt läge mellan eftertraktade Mariatorget och trendigaste Hornstull med allt dess utbud av folkliv, grönska och vatten. Varmt välkomna till en pärla till hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Blekingegatan 12, 2tr, Södermalm, Stockholms kommun

Blekingegatan 12, 2tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
4 536 kr/mån
92 568 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara och väldisponerade sekelskiftestrea som erbjuder en insynsskyddad balkong i söderläge och en charmig kamin. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick och har ett högt läge i vacker och renoverad fastighet från 1913. Lägenheten erbjuder genomgående generös takhöjd om dryga 3 meter, furutiljor, ljusa färgval och välbevarad sekelskiftescharm såsom speglade innerdörrar, serveringsskåp, listverk och djupa fönsternischer. Bostaden kombinerar en modern och genomgående planlösning med ett luftigt och lättmöblerat sällskapsrum med stort fönsterparti, stilfullt bistrokök med full maskinell utrustning och en matplats för 4-6 personer. Finns även möjlighet att öppna upp mellan kök och sällskapsrum om man önskar en öppen planlösning och en köksö; se alternativ planritning. Två rogivande sovrum mot föreningens grönskande innergård, praktisk hall och fräsch dusch/wc. Bostaden erbjuder även ypperlig förvaring i två klädkammare och flertalet garderober. Här bor ni med ett lugnt läge nära allt man kan önska av såväl restauranger, butiker, kommunikationer men också grönska och vatten. Som ni förstår så är detta ett unikt boende av sitt slag som måste upplevas på plats. Välskött förening med renoverad fastighet och hiss. Det finns 3st hyreslokaler som inbringar goda intäkter samt 2st hyresrätter vilket är en dold tillgång. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen såsom fräsch tvättstuga, två cykelrum, barnvagnsrum och källsortering. Det finns även två trevliga innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter sommartid.

  • Balkong
  • Hiss
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun, bild 2
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun, bild 3

Trålgränd 5A

Lägenhet
Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 746 kr/mån
82 015 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad trea i toppskick med balkong och direktkontakt med kajen och vattnet i Hammarby sjö. Här har varenda kvadratmeter tagits till vara. Bostade, , som ligger i gårdshuset, är i gavelläge vilket bidrar till ett härligt ljusflöde och en luftig känsla. Genomgående ljusa och moderna färg- och materialval av fin kvalitet. Gott om förvaringsmöjligheter. Rejäl balkong med härlig sjö- och gårdsutsikt. Stor välskött och lummig innergård. Lugna kvarter invid vattnet, grönområden och Stora Blecktornsparken. Bekvämt promenadavstånd till restauranger och Nytorget. Smidiga kommunikationer med busshållplats utanför porten, båtförbindelse till Hammarby Sjöstad och Nybrokajen samt några minuters promenad till tunnelbana vid Skanstull. Mycket stabil förening med god ekonomi och alla bekvämligheter man kan önska sig såsom gemensamhetslokal, gästlägenhet och garage. Dessutom har boende i föreningen rätt till medlemskap i det mycket uppskattade kollektivhusföreningen Tullstugan. Välkommen till ett hem att älska!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Färgargårdstorget 10, Södermalm, Stockholms kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Färgargårdstorget 10, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Färgargårdstorget 10, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Färgargårdstorget 10

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 250 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/5
3 657 kr/mån
72 414 kr/m²

Optimerad och fin 3:a med södervänd balkong i lågt belånad och mycket populär brf. Stor balkong i soligt söderläge mot föreningens lummiga gård, vilken nås från vardagsrummet och är en ren dröm för den odlingsintresserade och erbjuder möjlighet till såväl planteringar som sittgrupp. Socialt hem med fin planlösning, stort vardagsrum med plats både för en stor soffa och matplats för alla vännerna, praktiskt kök mycket bra förvaring. Två bra sovrum samt stort badrum med såväl dusch och tvättmaskin (plats för badkar). Genomgående i bra skick med sober färgsättning. Här bor du i lugna kvarter med närhet till såväl SoFo:s puls och utbud som Hammarbykanalen och omkringliggande parkers grönska. Stor, välskött och populär förening med stor hiss, övernattningslägenheter, flera gemensamma utrymmen, barnvagnsrum och stora, välutrustade tvättstugor. Området erbjuder bra barnomsorg, skolor och lekparker. Som ni hör så är detta en unik chans som sällan kommer och en verklig dröm för er som önskar en perfekt planerad 3:a och vill bo på Södermalm!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 170, 2,5tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 170, 2,5tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2,5/5
1 704 kr/mån
105 985 kr/m²

Med eftertraktat läge i hjärtat av Södermalm ligger denna arkitektritade sekelskiftesdröm med fönster i tre väderstreck och solig balkong. Bostaden är knäpptyst då du bor ensam på våningsplanet och lägenhetens samtliga rum ligger mot innergården. Högt och trevligt läge i mycket välskött sekelskiftesfastighet med anor från 1913. Välmående och stark förening som är nästintill skuldfri och har låga månadsavgifter. Här har arkitekten Jenny Askenfors skapat en fulländad helhet genom att låta smarta funktioner samsas med moderna val av form, material och färg. Genomtänkt och social gavellägenheten med flertalet platsbyggda lösningar, generös takhöjd (3meter) och oslagbar atmosfär fördelas idag på två väldisponerade sovrum samt kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Öppenheten mellan kök och vardagsrum bjuder in för umgänge med familj och vänner. Från sällskapsrummet ges utgången till bostadens stora och privata balkong som förlänger umgängesytorna såväl inne som ute. Inbjudande hall med vackert marmorgolv med värmeslingor och inbyggd tvättmaskin och torktumlare för extra god komfort. Badrum med skön hotellkänsla med badkar, golvvärme och mysig stämningsbelysning. Lägenheten disponerar även två förråd, ett större på vinden samt ett mindre i källaren. Här bor man på ett av Söders mysigaste lägen, med mängder av trendiga restauranger, delikatessbutiker och vinbarer utanför dörren, men samtidigt nära Nytorget och SoFo's sköna puls. Direkt närhet till såväl populära butiker och restauranger som dolda små grönområden. Vill man duka upp picknicken med vännerna är Vitabergsparken några kvarter bort. Promenadavstånd till Gamla Stan och Skeppsbron. Stadsbussar stannar precis runt hörnet och närheten till Londonviadukten gör skogspromenaden eller havsbadet i Nacka/Värmdö till en enkel spontanresa. Inom några år kommer även tunnelbanan till Sofia. Nästintill skuldfri förening med en kvarvarande hyresrätt som dold tillgång samt två lokaler. Föreningen äger dessutom marken. Huset erbjudet flertalet fina gemensamma utrymmen såsom fräsch tvättstuga på entréplan med 4st tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns även en trevlig innergård med planteringar, grill och uteplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skönstaholmsvägen 92, Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Skönstaholmsvägen 92

Radhus
Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 850 000 kr
102 + 45 m²
6 rum
8 877 kr/mån
67 157 kr/m²

Välkommen till detta otroligt stilfulla Br-radhus, placerat i den vackra "sicksack"-längan som vetter ned mot den stora, gröna ängen och den fina tennisbanan! Detta är en av de största husmodellerna som dessutom har den absolut bästa planlösningen. Trevliga sällskapsytor med en underbar öppen spis i vardagsrummet, charmigt kök i 50-talsstil med stort tillhörande matrum. Från matrummet når man husets grönskande och insynsskyddade trädgård. På entréplan erbjuds även badrum med dusch, ett mysigt sovrum, praktisk hall samt ypperliga förvaringsutrymmen i flertalet garderober. En mycket generös takhöjd i vardagsrummet öppnar upp mot övervåningen där ytterligare två rogivande sovrum och ett badrum finns. Det finns även en stor och rymlig kattvind för ytterligare förvaring eller mysigt krypin eller koja för de minsta barnen. Källaren som är rejält stor, rymmer ett trivsamt sovrum/allrum med fönster i takhöjd samt gott om förvaringsmöjligheter i anslutande rum med två rymliga förråd och möjlighet till tvättstuga (finns idag tvättmaskin och torktumlare som ingår). Den underbara och rymliga trädgården, med sina många soltimmar i söderläge, är fint och lummigt belägen, med utsikt över den stora ängen och tennisbanan. Trädgården är fint placerad och rejält avskild mot grannarna, vilket gör trädgården mycket privat. Naturen är fint bevarad, och området grönskar! Det finns endast en bilväg, vilket gör att barnen lätt kan springa mellan husen och sina kompisar. Grannskapsklubben i området anordnar varje år Valborgsfirande med eld och fackeltåg, luciatåg, julgransplundring, barnens dag, kräftskiva och oktoberfest. Skönstaholm har även en egen tennisklubb med en av Stockholms finaste grusbanor. Ett par minuter bort ligger det populära caféet Bak, som under sommarhalvåret öppnar uteservering med pizza och konserter. I närheten finns också en mycket fin parkle, där barnridning anordnas ett par gånger i veckan. Det är en uppskattad utflyktsplats, med många olika typer av djur och möjlighet till grillning. Tre förskolor ligger i det direkta närområdet och sedan finns Skönstaholmsskolan med årskurser från förskoleklass till 6:an. Här går de flesta barnen i området. Bra kommunikationer med tio minuters gångväg till tunnelbanan, med buss fem minuter. Väl omhändertagen Brf med välskött ekonomi och renoverade fastigheter.

  • Plus
  • Uteplats
Norrbackagatan 24, 5 tr, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 24, 5 tr

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
12 500 000 kr
115 m²
4 rum
vån 5/5
3 992 kr/mån
108 696 kr/m²

Ljuvligt 20-tal i denna klassiska våning, högst upp i välskött fastighet med två kungsbalkonger, utsikt över Karlbergskanalen, burspråk och eldstad. Stor potential för den som önskar sätta sin egen prägel; möjlighet till öppen planlösning, tre bra sovrum, stort badrum och gäst-wc. Dessutom tre möjliga entréer vilket öppnar upp för generationsboende eller tonåringar som önskar avskildhet. Vackra bevarade detaljer såsom spegeldörrar, fiskbensparkett och vacker öppen spis för mysiga brasor under vinterhalvåret. Högst upp i hus med rymlig hiss och fritt från insyn. Här finns alla chanser att skapa sitt drömboende med en väldigt vacker grund. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:15
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 191

Lägenhet
Södermalm-Sofia, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
11 450 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/4
4 510 kr/mån
116 837 kr/m²

Högt upp i en vacker hörnfastighet anno 1909, vid Åsöbergets mysiga kulturkvarter, finner man en unik bostad med makalös utsikt över Stockholms inlopp. Här tröttnar man aldrig på att sitta vid fönstret och blicka över Djurgården, Saltsjön med dess båtliv och den vackra kulturbebyggelsen nedanför. Det ryktas om att Per Anders Fogelström hade sin skrivarlya ovan bostaden, inte alls omöjligt att föreställa sig att den magiska utsikten gav honom inspiration i skrivandet. Den genomgående planlösningen och de många och breda fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och ger en känsla av rymd och luftighet. Bostaden är varsamt renoverad men genomgående är tidstypiska detaljer bevarade. Generös takhöjd, djupa fönsternischer, brädgolv med lutade furutiljor, speglade dörrar med överljusfönster och vacker takkrona ger bostaden extra karaktär. Ett vackert rundat fönsterparti med spröjs leder till den härliga balkongen som vetter mot föreningens prunkande gård. Här finns det gott om plats för balkongmöbler där man sommartid njuter av kvällssolen. På Åsögatans ände finner man den ultimata mixen av rofyllt men samtidigt centralt läge. Rakt nedanför huset ligger stillsamma och lugna kulturkvarter med faluröda små trähus och mysiga kullerstensgator och runt hörnet ligger SOFO-kvarteren med gångavstånd till kommunikationer, caféer och restauranger. Området på Åsöberget kring Ersta har de senaste åren blomstrat och blivit känt för sitt stora utbud av trendiga etablissemang såsom Café Nizza, Punk Royale, Ai Ramen, Pom & Flora, Indio, Folii, Pat’s Place och nyöppnade Södertobak med egenrostat kaffe. Föreningen som äger marken är mycket skötsam med låg belåning och har en underbar, grönskande innergård, mycket populär bland medlemmarna. Välkommen att uppleva dina drömmars hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 31, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:30
Bergsgatan 31, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Bergsgatan 31, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Bergsgatan 31

Lägenhet
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
11 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
4 718 kr/mån
119 898 kr/m²

Drömmig familjefyra invid Kungsholmstorg med dubbla kungsbalkonger! Magisk 4,5:a på attraktivt läge invid Rådhusparken med milsvid utsikt över Kungsholmens tinnar och torn samt mot Södermalms skyline! Stark förening som äger marken och med endast 1.385 kr/kvm i belåningsgrad. Garage i huset, separat kö. Två soliga terrasser om totalt ca 20 kvm vilket ger sol från morgon till kväll med gott om plats för loungedel, matbord och grill. Representativ och väldisponerad familjevåning med 3 bra sovrum mot gård och öppna sociala ytor mot Bergsgatan och i hemmet mitt en magisk matsal åt stora middagar. Ytan är synnerligen väldisponerad där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Den öppna social planlösningen mellan sällskapsrum, kök och terrass skapar luftiga umgängesytor, som gjorda för grillmiddagar med mingel såväl inne som ute. Lyxigt stort badrum med dubbla takduschar och tvättmaskin samt separat gäst-wc. Bra förvaring i flertalet garderober. Här bor du på lugn återvändsgata, näst högst upp i huset, med fint parkläge, ovan takåsar och skyddat från direkt insyn. Ett rent drömläge i hjärtat av Kungsholmen med endast himlen som tak!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsundsgatan 15, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun

Bergsundsgatan 15

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
2 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
1 494 kr/mån
96 250 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad och charmig 1,5:a i ett av Södermalms mest attraktiva och hippa kvarter på Hornstulls nedre sida i riktning mot vattnet. Tack vare hörnläget på huset får du både utsikt över grönskan på Lindvallsplan och fint ljusinsläpp genom de stora fönstren. Smart planlösning, goda förvaringsmöjligheter och generös takhöjd ger lägenheten mycket rymd åt sina 28 kvm. Välkomnande hall där du direkt möts av den charmiga 20-tals karaktären i vacker fiskbensmönstrad parkett, spegeldörrar och stort fönsterparti med spröjs. Yteffektivt kök i halvöppen planlösning mot allrummet, separat sovalkov, rymligt badrum samt gott om förvaring i inbyggd klädkammare. Belägen i attraktiva Hornstull med perfekt balans mellan Söders puls och natur. Här finns härliga promenadstråk och badstränder på både Långholmen, Reimersholme, i Tantolunden och runt Årstaviken. Samtidigt finns tunnelbana, bussar, restauranger och närservice ett stenkast bort. Mycket välskött förening med låg belåning och mysig innergård.

  • Hiss
Sågargatan 14, Södermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Sågargatan 14

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
2 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/5
2 582 kr/mån
87 727 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Drakenbergsgatan 4 / Hornsgatan, Södermalm- Hornstull, Stockholms kommun

Drakenbergsgatan 4 / Hornsgatan

Lägenhet
Södermalm- Hornstull, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 150 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/8
1 728 kr/mån
87 500 kr/m²

Fritt, lugnt och mysigt gårdsläge med soldränkt balkong i sydvästläge. Ljus och rymlig etta med möjlig sovalkov, högt läge med grönskande utsikt samt odlingsvänlig balkong som bjuder på många timmar av solbad, i princip fritt från insyn! Unikt läge utan annan fastighet rakt framför vilket ger en otrolig rymd. Fint restaurerat original funkis-kök med plats för matbord och mycket god förvaring i stor klädkammare. Ett trivsamt hem med mycket själ och lättmöblerade ytor. Husen är välisolerade och tysta så här bor du bekvämt och ostört. Stor, stabil och mycket välskött förening med låga avgifter. Kvarteret Drakenberg ritades av Lars Bryde Arkitektkontor. Karaktäristiska drag i Lars Brydes arkitektur är omsorgsfullt utformade bostadsgårdar och bostadsplanlösningar. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Blekingegatan 36, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Blekingegatan 36, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 795 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 390 kr/mån
80 745 kr/m²

I hjärtat av Söders allra mest eftertraktade kvarter finner ni denna charmiga bostad med balkong i soligt och lugnt läge mot innergården. Lägenheten bjuder på ett smakfullt och vackert kök och härliga sociala ytor som rymmer både större matplats och soffgrupp vilket gör hemmet optimalt för umgänge och middagar med vänner och familj. Vacker bostad i genomgående fint skick med generös takhöjd, fina golv och stora fönster som ger ett underbart ljusflöde genom lägenheten. Välskött förening med bra intäkter från lokaler, flertalet hyresrätter kvar och som även äger marken. Här bor ni på trendigt läge nära allt man kan önska av såväl restauranger, butiker, kommunikationer men också grönska och vatten. Som ni förstår så är detta ett unikt boende av sitt slag som måste upplevas. Välkomna till en bostad att bli förälskad i!

  • Balkong
  • Hiss
Hammarby allé 157, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Hammarby allé 157, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 157, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 157

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
6 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/7
5 399 kr/mån
77 722 kr/m²

Accepterat pris! I Hammarby sjöstads hjärta hittar ni denna ljusa och luftiga 3:a med stora fönsterpartier i flera väderstreck. Lägenheten går att göra om till en 4:a med ett extra sovrum (se alternativ planlösning). Rummen är väl tilltagna och köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och rymmer matsalsmöblemang för större sällskap. Lägenheten har 2 sovrum vilket ett av dem har fönster i fil mot både gata och mot innegård. Byggnaden har en intressant arkitektur som ger lägenheten och balkongen ljusinsläpp genom fönster och fasad. Balkongen är placerad in mot den lugna och lummiga innergården med härliga träd och fågelkvitter. Med bar himmel ovanför balkongen erbjuds trevliga grillkvällar med nära och kära. Lägenheten ligger central i sjöstan med närhet till ett rikt utbud av restauranger, barer, butiker och närservice. Föreningen har även ett eget garage och med kort bilfärd är ni i södra länken där ni når E4:an och Värmdöleden på ett par minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöfartsgatan 12, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Sjöfartsgatan 12, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sjöfartsgatan 12, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sjöfartsgatan 12

Lägenhet
Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
8 700 000 kr
109 m²
4.5 rum
vån 1/5
6 626 kr/mån
79 817 kr/m²

Sju av landets skickligaste och mest nyskapande arkitekter har ritat sex olika hus i Södra Hammarbyhamnen. Kvarteret, som har fått namnet HG7, hålls samman av en egen park skapad av en prisbelönt landskapsarkitekt. Med genomgående ljusinsläpp från väggpartier i glas, vattenburen golvvärme i samtliga rum och påkostade materialval får ni en lägenhet som ger en härlig luftighet och en känsla av lyx. En lägenhet med härlig öppenhet mot både innergård och mot den lugna Sjöfartsgatan. Två av sovrummen har egen utgång till balkongen som ligger mot innegården. Bostaden och föreningen ingår i Hammarby Gård 7 som har lyxiga gemensamhetslokaler vilka bidrar till det lilla extra i vardagen. Med fin festlokal, egen biograf, välutrustat gym, torrbastu och ångbastu. Stort garage med direkt access genom hissen i porten. Ihop med ett fantastiskt boende så får ni även allt som behövs för att förenkla vardagen. Helt enkelt ett snyggt boende med rum för många hjärtan i ett liv med guldkant!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skönstaholmsvägen 91, Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Skönstaholmsvägen 91

Radhus
Hökarängen - Skönstaholm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 695 000 kr
98 + 20 m²
4.5 rum
8 447 kr/mån
58 112 kr/m²

Välkommen till älskade Skönstaholm och detta perfekt planerade radhus om totalt 118kvm (98kvm boyta och ca 20kvm biyta) i ett genomgående fint skick. Husets planlösning är optimal och varje våningsplan har utnyttjats maximalt. Denna hustyp är en av områdets större hus, 4,5 rum med stort familjekök, 3-4 sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med öppen spis samt två renoverade badrum med hög standard, ena med dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och det andra med badkar och fönster. Husets förvaringsmöjligheter kan inte bli bättre med flera förråd, totalt 12 garderober och en generös klädkammare. Här erbjuds även en underbar uteplats på framsidan med sol från lunch till solnedgång och en grönskande trädgård med inredd lekstuga på baksidan. Huset är genomgående fint renoverat med delvis bevarad 50-talscharm samtidigt som det är högsta möjliga komfort och full bekvämlighet, bara att flytta in. Huset ligger på en återvändsgränd så det är nästan inga som passerar precis utanför, mer än massa barn. Naturen är fint bevarad, och området grönskar! Det finns endast en bilväg, vilket gör att området inne i Skönstaholm är helt bilfritt. Detta medför att barnen lätt kan springa mellan husen till sina kompisar! Grannskapsklubben i området anordnar varje år Valborgsfirande med eld och fackeltåg, adventskaffe, luciatåg, julgransplundring, barnens dag, gökotta, kräftskiva och oktoberfest. Skönstaholm har även en egen tennisklubb med en av Stockholms finaste grusbanor. Ett par minuter bort ligger en mycket fin lekpark och 4H gård, där de anordnar barnridning ett par gånger i veckan. Här finns många olika typer av djur och är en uppskattad utflyktsplats. Tre förskolor ligger i det direkta närområdet och sedan finns Skönstaholmsskolan med årskurser från förskoleklass till 6:an. Här går de flesta barnen i området. Bra kommunikationer med tio minuters gångväg till tunnelbanan, med buss fem minuter. Väl omhändertagen Brf med välskött ekonomi och fastigheter. Välkommen till detta väldisponerade radhus, i ett helt unikt område!

  • Plus
  • Uteplats
Hammarby allé 52, 7 tr, null, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Hammarby allé 52, 7 tr, null, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 52, 7 tr, null, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 52, 7 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 950 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 7/8
5 557 kr/mån
75 316 kr/m²

Nu säljs en fin hörnlägenhet högt upp i huset på Hammarby allé 52. Här bor ni centralt med närhet till allt man behöver. Med ett flertal restauranger i huset och längs med Hammarby allé når ni hela världens kök på ett par minuter. Caféterior, salonger, yogastudios och gym finns även det i direkt närhet så man har aldrig långt till hälsa och motion. Lägenheten passar de flesta med två fullstora sovrum och en stor "walk in closet" som även kan göras om till ett mindre sovrum, barnrum eller arbetsrum. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med stora sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder med nära och kära. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna längs med ytterväggen mot Hammarby allé och mot Heliosgatan. Ett av sovrummen ligger i hörnläge med fönster ut mot Hammarby allé/Södermalm. Rummet har även ett fönster mot lägenhetens loggia/arbetsrum. Det andra sovrummet är placerat med fönsterpartier mot loggian och har god plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Loggian används idag som arbetsrum och den når ni genom skjutdörrar från sovrummet. Loggian är inglasad och har utsikt mot Heliosgatan. Det här är en yteffektiv lägenhet som passar den som önskar kombinationen av familjeliv och möjligheten till att arbeta hemifrån, missa inte tillfället att se den på plats! Föreningen har starka intäkter från både lokaler och garage vilket gör att dom kan amortera ca 1 miljon årligen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekdalsvägen 8, Haninge – Vendelsö, Haninge kommun

Ekdalsvägen 8

Fritidshus
Haninge – Vendelsö, Haninge kommun
Tradition Mäkleri
3 995 000 kr
49 + 15 m²
3 rum
2 430 m² tomt

Välkommen till vackra Lyckebyn och Ekdalsvägen, unikt beläget mitt i naturen med närhet till hästgårdar, skog, sjö och natur. Här bor du med fantastisk utsikt och sjöglimt från huset, grönskande tomt med flera uteplatser, dansbana, vinterbonad gäststuga, utekök samt garage och förråd. Mysigt fritidshus med året-runt-standard - två sovrum, sociala ytor, fullt utrustat kök, värmande braskamin och badrum med badkar och tvättmöjligheter. Du bor med närhet till mataffärer och affärer och till det bra kommunikationer till stan, buss som bland annat går till Gullmarsplan på ca 25 min var 10:e minut dygnet runt. Möjligheter finns att bygga en väg upp till huset. Stor trädgård och tomt, insynsskyddat uppe på en höjd och med magisk kvällssol från altanen över sjön och skogen. I trädgården finns frukt och bär, vindruvor, äpplen, krusbär, rabarber, hallon, blåbär, smultron, röda vinbär, svarta vinbär m.m. Dessutom massa svamp i trädgården och i den lilla skogen. Det fantastiska uteköket är utmärkt för festliga tillfällen. "Det är så himla mycket, verkligen en magisk plats som har allt och mer, man har landet samtidigt som man har stan 25 min bort. Så rofyllt och nära till bad och djur, bra grannar och grannverkan, tryggt och trevligt område. Tillgång till ekologiska ägg och honung, då det finns en liten hönsgård nära. Fantastisk utsikt med sjöglimt och mysig trädgård."

Visar alla 18