Mäklare Ioana Monciu Amores

Ioana Monciu Amores

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun, bild 2
Trålgränd 5A, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun, bild 3

Trålgränd 5A

Lägenhet
Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 746 kr/mån
82 015 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad trea i toppskick med balkong och direktkontakt med kajen och vattnet i Hammarby sjö. Här har varenda kvadratmeter tagits till vara. Bostade, , som ligger i gårdshuset, är i gavelläge vilket bidrar till ett härligt ljusflöde och en luftig känsla. Genomgående ljusa och moderna färg- och materialval av fin kvalitet. Gott om förvaringsmöjligheter. Rejäl balkong med härlig sjö- och gårdsutsikt. Stor välskött och lummig innergård. Lugna kvarter invid vattnet, grönområden och Stora Blecktornsparken. Bekvämt promenadavstånd till restauranger och Nytorget. Smidiga kommunikationer med busshållplats utanför porten, båtförbindelse till Hammarby Sjöstad och Nybrokajen samt några minuters promenad till tunnelbana vid Skanstull. Mycket stabil förening med god ekonomi och alla bekvämligheter man kan önska sig såsom gemensamhetslokal, gästlägenhet och garage. Dessutom har boende i föreningen rätt till medlemskap i det mycket uppskattade kollektivhusföreningen Tullstugan. Välkommen till ett hem att älska!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:15
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 191, Södermalm-Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 191

Lägenhet
Södermalm-Sofia, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
11 450 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/4
4 510 kr/mån
116 837 kr/m²

Högt upp i en vacker hörnfastighet anno 1909, vid Åsöbergets mysiga kulturkvarter, finner man en unik bostad med makalös utsikt över Stockholms inlopp. Här tröttnar man aldrig på att sitta vid fönstret och blicka över Djurgården, Saltsjön med dess båtliv och den vackra kulturbebyggelsen nedanför. Det ryktas om att Per Anders Fogelström hade sin skrivarlya ovan bostaden, inte alls omöjligt att föreställa sig att den magiska utsikten gav honom inspiration i skrivandet. Den genomgående planlösningen och de många och breda fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och ger en känsla av rymd och luftighet. Bostaden är varsamt renoverad men genomgående är tidstypiska detaljer bevarade. Generös takhöjd, djupa fönsternischer, brädgolv med lutade furutiljor, speglade dörrar med överljusfönster och vacker takkrona ger bostaden extra karaktär. Ett vackert rundat fönsterparti med spröjs leder till den härliga balkongen som vetter mot föreningens prunkande gård. Här finns det gott om plats för balkongmöbler där man sommartid njuter av kvällssolen. På Åsögatans ände finner man den ultimata mixen av rofyllt men samtidigt centralt läge. Rakt nedanför huset ligger stillsamma och lugna kulturkvarter med faluröda små trähus och mysiga kullerstensgator och runt hörnet ligger SOFO-kvarteren med gångavstånd till kommunikationer, caféer och restauranger. Området på Åsöberget kring Ersta har de senaste åren blomstrat och blivit känt för sitt stora utbud av trendiga etablissemang såsom Café Nizza, Punk Royale, Ai Ramen, Pom & Flora, Indio, Folii, Pat’s Place och nyöppnade Södertobak med egenrostat kaffe. Föreningen som äger marken är mycket skötsam med låg belåning och har en underbar, grönskande innergård, mycket populär bland medlemmarna. Välkommen att uppleva dina drömmars hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsundsgatan 15, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Bergsundsgatan 15

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
2 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
1 494 kr/mån
96 250 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad och charmig 1,5:a i ett av Södermalms mest attraktiva och hippa kvarter på Hornstulls nedre sida i riktning mot vattnet. Tack vare hörnläget på huset får du både utsikt över grönskan på Lindvallsplan och fint ljusinsläpp genom de stora fönstren. Smart planlösning, goda förvaringsmöjligheter och generös takhöjd ger lägenheten mycket rymd åt sina 28 kvm. Välkomnande hall där du direkt möts av den charmiga 20-tals karaktären i vacker fiskbensmönstrad parkett, spegeldörrar och stort fönsterparti med spröjs. Yteffektivt kök i halvöppen planlösning mot allrummet, separat sovalkov, rymligt badrum samt gott om förvaring i inbyggd klädkammare. Belägen i attraktiva Hornstull med perfekt balans mellan Söders puls och natur. Här finns härliga promenadstråk och badstränder på både Långholmen, Reimersholme, i Tantolunden och runt Årstaviken. Samtidigt finns tunnelbana, bussar, restauranger och närservice ett stenkast bort. Mycket välskött förening med låg belåning och mysig innergård.

  • Hiss

Visar alla 3