Mäklare Daniel Wigren

Daniel Wigren

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Jessica är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gyavägen 12B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
7 950 000 kr
184 + 16 m²
7 rum
729 m² tomt

Rymlig villa med bra planerade sällskapsytor och kök i öppen planlösning. Lägg därtill hela fem sovrum, två badrum och garage med förrådsdel. Dessutom fungerar villan bra som generationsboende eller för gäster med självhushåll då det i dagsläget finns ett kök även på ovanvåningen. Insynsskyddad trädgård i sydväst med trädäck och fina gräsytor för lek. Solceller (40 paneler) med en beräknad produktion på 15 000kWh. Trivsamt på attraktivt läge!

 • Premium
Bjällergatan 16, Skanör, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 14:30
Bjällergatan 16, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Bjällergatan 16, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Bjällergatan 16

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 295 000 kr
101,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 238 kr/mån
61 898 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna ljuvliga våning med både balkong och stor takterrass i bästa sydvästläge. 55+ boende när det är som bäst på lugnt läge och granne med skogen. Smidigt och bekvämt med eget garage där du laddar elbilen och tar hissen rakt upp till den generösa takterrassen och entrén. Fantastiskt välplanerad våning med stora sällskapsytor med öppet upp i nock vilket ger ett magiskt ljus och fin rymd. Socialt med öppet mellan vardagsrum och kök, två rymliga sovrum där de båda har en större klädkammare med skjutdörrar på sidorna för förvaring och direktaccess till ett större badrum med dusch. I anslutning till hallen finns naturligtvis även en gäst-wc. För de varmaste dagarna finns det AC installerad. Ett boende utöver det vanliga som har precis allt man kan önska sig. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Papegojevägen 10B

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
11 795 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna tilltalande enplansvilla med insynsskyddad, lummig trädgård i väster. Kök och vardagsrum erbjuder tillsammans stora sociala ytor att umgås på. Addera därtill fyra sovrum och två badrum. I vinkel med huset ligger det väl tilltagna uterummet med plats för både soffmöbler och matbord. Sommartid blir huset "ett" med trädgården som är helt insynsskyddad och erbjuder flera uteplatser. Det finns möjlighet att bygga mer på tomten.

 • Premium
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 2
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 3

Jordholmsvägen 175-12

Gård/Skog
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
10 995 000 kr
231 + 153 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljuvliga hästgård belägen strax utanför Västra Ingelstad. Marken består till stor del av hagar som sträcker sig runt om och ramar in själva gården vilket gör att man har bra överblick och kontakt med hästarna. Här finns även en belyst ridbana, ridhus på bekvämt avstånd och ett härligt poolområde. Stallbyggnaden rymmer idag sex boxar med möjlighet till ytterligare två vid behov. På cykelavstånd ligger såväl pågatågsstation in till Malmö/Trelleborg som den välrenommerade Framtidskompassen med F-9. Vad mer kan man önska av sin hästgård, välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Rälsvägen 6K, Höllviken, Vellinge kommun
 • Tor 14 mar kl 17:00

Rälsvägen 6K

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 446 kr/mån
56 124 kr/m²

Idealiskt placerad gavellägenhet med fritt läge och välplanerade 89 kvadratmeter. Ljusa sällskapsytor med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, generösa golv-till-tak fönster som vetter mot en skyddad uteplats i sydväst. Uteplatsen rymmer både loungemöbler och ett eget utespa för komfort och avkoppling. Dessutom finns här en större balkong med fin utsikt och härlig kvällssol. Köket är stilrent och modernt med gott om förvaring och bra arbetsytor. På bottenvåningen finns förutom ett sovrum även en rymlig och helkaklad badrumsmiljö med dusch, tvättmaskin/torktumlare och en energibesparande panna från Nibe. En trappa upp möts du av en imponerande takhöjd och ett ett sovrum med stort fönsterparti ut mot balkongen. Intill sovrummet finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Förbi badrummet ligger master bedroom med snedtak och takfönster, vilket skapar en unik atmosfär. Varje detalj är omsorgsfullt vald i enlighet med arkitektens vision och flera tillval är gjorda när lägenheten byggdes. Addera där till en parkeringsplats med laddare för elbil i anslutning till lägenheten. Varmt välkomna!

 • Plus
Kallenbergs väg 14, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:45

Kallenbergs väg 14

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 395 000 kr
127 + 45 m²
5 rum
505 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna stenvilla belägen i lugnt område på hörntomt. Här bor man nära både skola, större matbutik och med närheten in till Malmö. Villan erbjuder i dagsläget tre sovrum men man kan med enkla medel få ytterligare ett sovrum vid behov. Rymligt kök och fina sällskapsytor där det väl tilltagna uterummet blir en förlängning av huset under stora delar av året. Välkommen!

 • Plus
Krakaugatan 4B, Vellinge, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår

Krakaugatan 4B

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
127 m²
4 rum
656 m² tomt

På centralt läge i Vellinge ligger denna välplanerade enplansvilla belägen på en hörntomt. Fina ytor med möjlighet till tre sovrum samtidigt som man behåller de stora sällskapsytorna. Dessutom med uterum, garage och förråd. Bo på centralt läge med närheten till butiker och kommunikationer vidare in till Malmö/Hyllie. I dagsläget finns inget golv lagt i vardagsrummet samt att ett av badrummen och tvättstugan är nedrivna, så här ges möjlighet att sätta sin egen prägel på dessa utrymmen. Välkomna!

Visar alla 7