Mäklare Daniel Wigren

Daniel Wigren

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Jessica är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skördevägen 17, Skanör, Vellinge kommun

Skördevägen 17

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

6 895 000 kr

105 m²

4 rum

420 m² tomt

Vi presenterar stolt denna stilrent helrenoverade enplansvilla med mycket låga driftskostnader, belägen på lugn gata i Skanör. Väldisponerat boende med tre sovrum, tvättstuga, badrum och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrum där härligt ljusflöde samt utgång till trädgård tilltalar. Addera därtill harmoniska färgval, fina materialval och solig uteplats i sydväst. Nära förskola, skola, sommarbad och vita stränder. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Plogvägen 44, Skanör, Vellinge kommun

Plogvägen 44

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

5 595 000 kr

132 m²

5 rum

247 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera detta stilrena radhus beläget på en lugn gata i populära Skanör. Väldisponerat boende med ljus och social planlösning. På bottenvåningen finns förutom ett rymligt kök ett stort vardagsrum där både soffgrupp och större matbord får plats. En våning upp ryms två bra sovrum, allrum, klädkammare och ett rejält badrum. Ytterligare en våning upp finns ett stort rum med öppet upp i nock. Huset ligger på bekvämt läge nära skola, affär, buss och vita stränder. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Grandalsvägen 9, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 26 mar kl 12:00

Grandalsvägen 9

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

7 495 000 kr

148 m²

5 rum

889 m² tomt

Energieffektivt och smakfullt renoverad bostad. Kompletterat med solceller ger låga driftskostnader och energiklass C! Här får man stora öppna sällskapsytor och fyra sovrum. Trädgården ligger i bästa sydvästläge och gränsar mot lummig allmänning vilket ger ett djup till trädgården. Bra uppställningsplats för flertalet bilar, garage, friliggande uterum och trädäck som sträcker sig längs med trädgårdssidan, delvis överbyggd med skärmtak. Bo på lugn gata med närheten ner till centrum, kommunikationer in till Malmö/Hyllie och flera skolor på praktiskt cykelavstånd.

  • Plus
  • Uteplats
Gallåkersvägen 9, Skanör, Vellinge kommun

Gallåkersvägen 9

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

4 500 000 kr

111 m²

4 rum

5 240 kr/mån

40 541 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de populära enplansradhusen i Brf Gässlingen. Bostaden är belägen på en gaveltomt med insynsskyddad innergård och uteplats i två väderstreck. Huset har ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till trädgårdssidan, två sovrum, matsal som kan byggas om till ytterligare ett sovrum vid behov samt två badrumsmiljöer. Trevligt med parken runt hörnan och centrum på bekvämt gångavstånd. Dessutom med garageplats som ingår i månadsavgiften. Välkomna!

  • Plus

Visar alla 4