Mäklare Daniel Wigren

Daniel Wigren

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Jessica är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Räng Sandsvägen 34, Räng Sand, Vellinge kommun
Räng Sandsvägen 34, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 2
Räng Sandsvägen 34, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 3

Räng Sandsvägen 34

Tomt
Räng Sand, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 495 000 kr
2 596 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rejäl uppväxt parktomt på hela 2.596 kvm, belägen på ypperligt läge i gamla Räng Sand. Utöver huvudbyggnaden tillåts en extra byggnad om 50 kvadratmeter för bostad, kontor eller hantverk. Befintlig bebyggelse i norra Rängs Sand är i huvudsak i 1,5 plan, något som föreslås gälla även för ny bebyggelse. För nya byggnader gäller även att fasadmaterial ska utgöras av puts eller tegel, huvudbyggnader ska förses med sadeltak och fönster ska vara sidohängda, utåtgående tvåluftsfönster med fast mittpost. Detta för att anknyta till den skånska byggnadstraditionen. Endast friliggande bebyggelse tillåts. Se mer i planbeskrivningen som finns under "Dokument".

  • Premium
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 2
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 3

Jordholmsvägen 175-12

Gård/Skog
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
10 495 000 kr
231 + 153 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljuvliga hästgård belägen strax utanför Västra Ingelstad. Marken består till stor del av hagar som sträcker sig runt om och ramar in själva gården vilket gör att man har bra överblick och kontakt med hästarna. Här finns även en belyst ridbana, ridhus på bekvämt avstånd och ett härligt poolområde. Stallbyggnaden rymmer idag sex boxar med möjlighet till ytterligare två vid behov. På cykelavstånd ligger såväl pågatågsstation in till Malmö/Trelleborg som den välrenommerade Framtidskompassen med F-9. Vad mer kan man önska av sin hästgård, välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Billings väg 10, Räng Sand, Vellinge kommun

Billings väg 10

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
78 m²
3 rum
1 195 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förverkliga byggdrömmen. Tomten är generöst tilltagen, hela 1 195 kvm uppväxt trädgårdstomt med mycket grönska. På tomten finns idag en befintlig byggnad som man kan bevara eller om man så vill bygger man nytt. Utöver huvudbyggnaden finns ett förråd samt uthus med tvättstuga och toalett. Befintlig bebyggelse i området är allt från 1 - 2 plan. Byggrätten varierar från 25% - 15% beroende om man bygger 1, 1,5 eller 2-plan. Se mer i planbeskrivningen som finns under "Dokument".

Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Symfoniallén 11

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 895 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 532 kr/mån
63 325 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de eftertraktade marklägenheterna med gathuskänsla i Brf Nostalgigården på Skanörs vångar. Låg energiförbrukning tillsammans med välskött 55+ förening. Huset har en framsida som inbjuder till sköna stunder i solen från morgon till kväll, medan trädgårdssidan erbjuder en rymlig uteplats under tak och utsikt mot föreningens grönskande innergård. Ett hem med bekvämt avstånd till både Skanörs hamn och centrum. Bra kommunikationer med busshållplats nära. Varmt välkommen med intresseanmälan!

  • Premium
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Tallstigen 16

Lägenhet
Falsterbo, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
110 m²
3 rum
vån 1/2
6 891 kr/mån
36 318 kr/m²

Vi välkomnar er till denna välplanerade 3:a i populära Brf Armeriahus. Bostaden är belägen på en hörna med uteplats delvis under tak där man har direktaccess till gräsmattan utanför. Här bor man bra med generösa ytor samt mycket fönster som genererar ett fint ljusinsläpp. Detta tillsammans med god förvaring i garderober, klädkammare samt förråd och både badrum samt gäst-WC. Vardagsrummet är tillräckligt stort för både soffgrupp som matsalsmöblemang. Lägg därtill två rymliga sovrum, båda med fönster i vinkel. Brf Armeriahus är en förening utöver det vanliga, de erbjuder en social samvaro mellan grannarna och har bland annat bibliotek, festlokal och restaurang där man har åtta luncher inkluderade i månadsavgiften. Får man gäster som vill stanna över finns det två övernattningslägenheter att hyra. I närheten finner du fina promenadstråk och vill du njuta av havet är det promenadavstånd!

  • Premium
  • Hiss
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gyavägen 12B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
7 950 000 kr
184 + 16 m²
7 rum
729 m² tomt

Rymlig villa med bra planerade sällskapsytor och kök i öppen planlösning. Lägg därtill hela fem sovrum, två badrum och garage med förrådsdel. Dessutom fungerar villan bra som generationsboende eller för gäster med självhushåll då det i dagsläget finns ett kök även på ovanvåningen. Insynsskyddad trädgård i sydväst med trädäck och fina gräsytor för lek. Solceller (40 paneler) med en beräknad produktion på 15 000kWh. Trivsamt på attraktivt läge!

  • Premium
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Elvabovägen 63C

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
12 950 000 kr
251 m²
7 rum
1 056 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna unika och vackra fastigheten belägen nästan längst ner på gatan med bara en kort promenad till Ljunghusens vackra vita stränder. Med sin underbara trädgård i sydvästläge, pool, orangeri, flertalet uteplatser och ett gudomligt stort uterum så blir detta en plats där man gärna spenderar sina dagar och kvällar. Huset erbjuder stora sällskapsytor och hela 5 sovrum med möjlighet till ytterligare ett vid behov. Alla rum i huset känns rymliga och samtliga sällskapsytor har vy ut mot trädgården och poolområdet. Trevlig familjevilla med närheten till båda strand, skolor och kommunikationer vidare in till Malmö. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rälsvägen 6K, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Rälsvägen 6K

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 446 kr/mån
56 124 kr/m²

Idealiskt placerad gavellägenhet med fritt läge och välplanerade 89 kvadratmeter. Ljusa sällskapsytor med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, generösa golv-till-tak fönster som vetter mot en skyddad uteplats i sydväst. Uteplatsen rymmer både loungemöbler och ett eget utespa för komfort och avkoppling. Dessutom finns här en större balkong med fin utsikt och härlig kvällssol. Köket är stilrent och modernt med gott om förvaring och bra arbetsytor. På bottenvåningen finns förutom ett sovrum även en rymlig och helkaklad badrumsmiljö med dusch, tvättmaskin/torktumlare och en energibesparande panna från Nibe. En trappa upp möts du av en imponerande takhöjd och ett ett sovrum med stort fönsterparti ut mot balkongen. Intill sovrummet finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Förbi badrummet ligger master bedroom med snedtak och takfönster, vilket skapar en unik atmosfär. Varje detalj är omsorgsfullt vald i enlighet med arkitektens vision och flera tillval är gjorda när lägenheten byggdes. Addera där till en parkeringsplats med laddare för elbil i anslutning till lägenheten. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8