Mäklare Daniel Wigren

Daniel Wigren

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Jessica är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gyavägen 12B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
7 950 000 kr
184 + 16 m²
7 rum
729 m² tomt

Rymlig villa med bra planerade sällskapsytor och kök i öppen planlösning. Lägg därtill hela fem sovrum, två badrum och garage med förrådsdel. Dessutom fungerar villan bra som generationsboende eller för gäster med självhushåll då det i dagsläget finns ett kök även på ovanvåningen. Insynsskyddad trädgård i sydväst med trädäck och fina gräsytor för lek. Solceller (40 paneler) med en beräknad produktion på 15 000kWh. Trivsamt på attraktivt läge!

  • Premium
Hammartorpsvägen 5D, Höllviken, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 13:30
Hammartorpsvägen 5D, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hammartorpsvägen 5D, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hammartorpsvägen 5D

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 877 kr/mån
56 031 kr/m²

Vi har glädjen att presentera denna ljusa och fräscha trea på andra våningen med härlig balkong med ljuvlig kvällssol. Väldisponerat boende med nytt påkostat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Här bor man bekvämt och bekymmersfritt i en trevlig förening med egna parkeringsplatser och låga avgifter. Fantastiskt läge i centrala Höllviken med närhet till hav, restauranger, serviceutbud och buss.

  • Premium
  • Balkong
Axelsons torg 4, Skanör, Vellinge kommun
Axelsons torg 4, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Axelsons torg 4, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Axelsons torg 4

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
9 750 000 kr
103 m²
3 rum
504 m² tomt

Trevligt beläget mellan centrum och hav presenterar vi nu denna välplanerade enplansvilla i vinkel med uteplats i trevligt sydvästläge. Väldisponerade ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två rymliga sovrum där man enkelt kan dela det ena till två och två badrum. Ljust och fint med stora fönsterpartier och öppet upp i nock i vardagsrum. Addera därtill en förrådsbyggnad och stort trädäck. Bo på centralt läge med Ica och övrig handel på promenadavstånd samt med närheten till havet och Skanörs hamn. Välkomna!

  • Premium
Klaras väg 14, Räng Sand, Vellinge kommun
Klaras väg 14, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 2
Klaras väg 14, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 3

Klaras väg 14

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
10 495 000 kr
240 + 9 m²
7 rum
918 m² tomt

Unikt och tilltalande hem där man på ett fint sätt har tagit till vara på ljusflödet i kombination med påkostade materialval och en känsla för detaljer. Här får man en optimal planlösning för den större familjen med hela fem sovrum, två badrumsmiljöer och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nu i sommar är det utemiljön som lockar med ett rejält trädäck med integrerad pool, plats för solsängar, loungegrupp i pergola men även erbjuder en stor gräsmatta för lek och nöje. Perfekt läge med utsikt över grönområde och på cykelavstånd både till stranden, förskola och skolor. Mycket energieffektivt med energiklass B och solceller som beräknas ge 10.000kWh per år. Välkomna med en intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Symfoniallén 11

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 595 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 532 kr/mån
59 444 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de eftertraktade marklägenheterna med gathuskänsla i Brf Nostalgigården på Skanörs vångar. Låg energiförbrukning tillsammans med välskött 55+ förening. Huset har en framsida som inbjuder till sköna stunder i solen från morgon till kväll, medan trädgårdssidan erbjuder en rymlig uteplats under tak och utsikt mot föreningens grönskande innergård. Ett hem med bekvämt avstånd till både Skanörs hamn och centrum. Bra kommunikationer med busshållplats nära. Varmt välkommen med intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Elvabovägen 63C

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
12 950 000 kr
251 m²
7 rum
1 056 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna unika och vackra fastigheten belägen nästan längst ner på gatan med bara en kort promenad till Ljunghusens vackra vita stränder. Med sin underbara trädgård i sydvästläge, pool, orangeri, flertalet uteplatser och ett gudomligt stort uterum så blir detta en plats där man gärna spenderar sina dagar och kvällar. Huset erbjuder stora sällskapsytor och hela 5 sovrum med möjlighet till ytterligare ett vid behov. Alla rum i huset känns rymliga och samtliga sällskapsytor har vy ut mot trädgården och poolområdet. Trevlig familjevilla med närheten till båda strand, skolor och kommunikationer vidare in till Malmö. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 2
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 3

Jordholmsvägen 175-12

Gård/Skog
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
9 995 000 kr
231 + 153 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljuvliga hästgård belägen strax utanför Västra Ingelstad. Marken består till stor del av hagar som sträcker sig runt om och ramar in själva gården vilket gör att man har bra överblick och kontakt med hästarna. Här finns även en belyst ridbana, ridhus på bekvämt avstånd och ett härligt poolområde. Stallbyggnaden rymmer idag sex boxar med möjlighet till ytterligare två vid behov. På cykelavstånd ligger såväl pågatågsstation in till Malmö/Trelleborg som den välrenommerade Framtidskompassen med F-9. Vad mer kan man önska av sin hästgård, välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Billings väg 10, Räng Sand, Vellinge kommun

Billings väg 10

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
78 m²
3 rum
1 195 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förverkliga byggdrömmen. Tomten är generöst tilltagen, hela 1 195 kvm uppväxt trädgårdstomt med mycket grönska. På tomten finns idag en befintlig byggnad som man kan bevara eller om man så vill bygger man nytt. Utöver huvudbyggnaden finns ett förråd samt uthus med tvättstuga och toalett. Befintlig bebyggelse i området är allt från 1 - 2 plan. Byggrätten varierar från 25% - 15% beroende om man bygger 1, 1,5 eller 2-plan. Se mer i planbeskrivningen som finns under "Dokument".

Visar alla 8