Triwas Fastighetsförmedling AB

Triwas Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 2
Jordholmsvägen 175-12, Västra Ingelstad, Vellinge kommun, bild 3

Jordholmsvägen 175-12

Gård/Skog
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
10 495 000 kr
231 + 153 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljuvliga hästgård belägen strax utanför Västra Ingelstad. Marken består till stor del av hagar som sträcker sig runt om och ramar in själva gården vilket gör att man har bra överblick och kontakt med hästarna. Här finns även en belyst ridbana, ridhus på bekvämt avstånd och ett härligt poolområde. Stallbyggnaden rymmer idag sex boxar med möjlighet till ytterligare två vid behov. På cykelavstånd ligger såväl pågatågsstation in till Malmö/Trelleborg som den välrenommerade Framtidskompassen med F-9. Vad mer kan man önska av sin hästgård, välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Billings väg 10, Räng Sand, Vellinge kommun

Billings väg 10

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
78 m²
3 rum
1 195 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förverkliga byggdrömmen. Tomten är generöst tilltagen, hela 1 195 kvm uppväxt trädgårdstomt med mycket grönska. På tomten finns idag en befintlig byggnad som man kan bevara eller om man så vill bygger man nytt. Utöver huvudbyggnaden finns ett förråd samt uthus med tvättstuga och toalett. Befintlig bebyggelse i området är allt från 1 - 2 plan. Byggrätten varierar från 25% - 15% beroende om man bygger 1, 1,5 eller 2-plan. Se mer i planbeskrivningen som finns under "Dokument".

Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Symfoniallén 11, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Symfoniallén 11

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 895 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 532 kr/mån
63 325 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de eftertraktade marklägenheterna med gathuskänsla i Brf Nostalgigården på Skanörs vångar. Låg energiförbrukning tillsammans med välskött 55+ förening. Huset har en framsida som inbjuder till sköna stunder i solen från morgon till kväll, medan trädgårdssidan erbjuder en rymlig uteplats under tak och utsikt mot föreningens grönskande innergård. Ett hem med bekvämt avstånd till både Skanörs hamn och centrum. Bra kommunikationer med busshållplats nära. Varmt välkommen med intresseanmälan!

 • Premium
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun
 • Sön 21 apr kl 11:15
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Tallstigen 16, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Tallstigen 16

Lägenhet
Falsterbo, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
110 m²
3 rum
vån 1/2
6 891 kr/mån
36 318 kr/m²

Vi välkomnar er till denna välplanerade 3:a i populära Brf Armeriahus. Bostaden är belägen på en hörna med uteplats delvis under tak där man har direktaccess till gräsmattan utanför. Här bor man bra med generösa ytor samt mycket fönster som genererar ett fint ljusinsläpp. Detta tillsammans med god förvaring i garderober, klädkammare samt förråd och både badrum samt gäst-WC. Vardagsrummet är tillräckligt stort för både soffgrupp som matsalsmöblemang. Lägg därtill två rymliga sovrum, båda med fönster i vinkel. Brf Armeriahus är en förening utöver det vanliga, de erbjuder en social samvaro mellan grannarna och har bland annat bibliotek, festlokal och restaurang där man har åtta luncher inkluderade i månadsavgiften. Får man gäster som vill stanna över finns det två övernattningslägenheter att hyra. I närheten finner du fina promenadstråk och vill du njuta av havet är det promenadavstånd!

 • Premium
 • Hiss
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gyavägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gyavägen 12B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
7 950 000 kr
184 + 16 m²
7 rum
729 m² tomt

Rymlig villa med bra planerade sällskapsytor och kök i öppen planlösning. Lägg därtill hela fem sovrum, två badrum och garage med förrådsdel. Dessutom fungerar villan bra som generationsboende eller för gäster med självhushåll då det i dagsläget finns ett kök även på ovanvåningen. Insynsskyddad trädgård i sydväst med trädäck och fina gräsytor för lek. Solceller (40 paneler) med en beräknad produktion på 15 000kWh. Trivsamt på attraktivt läge!

 • Premium
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Pomonagatan 35

Tomt
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 090 000 kr
813 m² tomt

På fina och mycket omtyckta området Äppellunden i Vellinge finns nu en ledig tomt på 813 kvm. Vellinge är den perfekta orten att bo på, känd för sina bra skolor, bra kommunikationer i en mysig by där all service, handel och en trivsam bykärna finns runt hörnet! Pris 3.090.000:- inkl vatten och avloppsavgift. Tillkommande kostnader i detta projektet är det hus samt övriga byggherrekostnader som kommande spekulant har för avsikt att bygga inom sin fastighet. Bildmaterial är endast för inspiration. Triwas Fastighetsförmedling förmedlar endast tomten. Tomtköp förutsätter att man tecknar entreprenadavtal med Fiskarhedenvillan. Välkommen att boka ett möte med Fiskarhedenvillan för att diskutera ditt unika drömhus till denna tomten.

 • Premium
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Säfstaholmsgatan 36

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 685 000 kr
150 m²
6 rum
311 m² tomt

På fina och mycket omtyckta området Äppellunden i Vellinge planerar Fiskarhedenvillan att uppföra ytterligare 4st gedigna Stenhus, adress Säfstaholmsgatan. Vellinge är den perfekta orten att bo på, känd för sina bra skolor, bra kommunikationer i en mysig by där all service, handel och en trivsam bykärna finns runt hörnet! Husen har smart och genomtänkt planlösning med möjlig uteplats i två väderstreck. Två olika alternativ på planlösning till ovanvåningen finns att välja, beroende på hur många sovrum familjen behöver. Husen kommer att byggas som rejäla massiva stenhus med putsad fasad och med en boyta på hela 150kvm i två plan. Genomgående med en hög kvalitet och en bra standard på allt ingående material och all inredning. Möjlighet till egen biluppställningsplats för flera bilar. Stilfullt välkomnande pergolatak samt praktiskt isolerat förråd ingår! Fiskarhedenvillan har redan byggt 56 st hus inom området i de första två etapperna. Nu har vi öppnat tredje och sista etappen med endast 4 tomter! Dessa 4 tomter är några av de absolut bästa i området med bland annat skyddad baksida i sydvästläge. Hustyp på tomterna är den tidigare byggda och väldigt uppskattade husmodellen i 1 3/4-plan som tagits fram av den välrenommerade arkitekten Klas Sjöstrand specifikt för området och för att skapa karaktär. Hos Fiskarhedenvillan står vi för en genomgående bra standard. Men om man önskar, så kan man som kund till detta projektet vara med och påverka material och produktval. Pris inkl. tomt och föreslagen hustyp kostar detta projektet baserat på standardutförande: 6.685.000:- ( varav tomten kostar 1.570.000:-). Triwas Fastighetsförmedling förmedlar endast tomten. Tomtköp förutsätter att man tecknar entreprenadavtal med Fiskarhedenvillan. Visst låter det bra? Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

 • Premium
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun
 • Sön 21 apr kl 13:30
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Papegojevägen 10B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Papegojevägen 10B

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
11 795 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna tilltalande enplansvilla med insynsskyddad, lummig trädgård i väster. Kök och vardagsrum erbjuder tillsammans stora sociala ytor att umgås på. Addera därtill fyra sovrum och två badrum. I vinkel med huset ligger det väl tilltagna uterummet med plats för både soffmöbler och matbord. Sommartid blir huset "ett" med trädgården som är helt insynsskyddad och erbjuder flera uteplatser. Det finns möjlighet att bygga mer på tomten.

 • Premium
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun
 • Sön 28 apr kl 11:20
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Norrjevägen 80

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 850 000 kr
181 + 53 m²
7 rum
1 031 m² tomt

Perfekt familjevilla belägen på insynsskyddad tomt i sydväst, med närheten till både skola och förskola. Här får man hela fem sovrum, två allrum, rymligt kök och två badrum. Addera därtill ett garage samt tillhörande förrådsbyggnad och två uteplatser mot lummig utemiljö. Välkommen med en intresseanmälan!

 • Premium
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Elvabovägen 63C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Elvabovägen 63C

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
12 950 000 kr
251 m²
7 rum
1 056 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna unika och vackra fastigheten belägen nästan längst ner på gatan med bara en kort promenad till Ljunghusens vackra vita stränder. Med sin underbara trädgård i sydvästläge, pool, orangeri, flertalet uteplatser och ett gudomligt stort uterum så blir detta en plats där man gärna spenderar sina dagar och kvällar. Huset erbjuder stora sällskapsytor och hela 5 sovrum med möjlighet till ytterligare ett vid behov. Alla rum i huset känns rymliga och samtliga sällskapsytor har vy ut mot trädgården och poolområdet. Trevlig familjevilla med närheten till båda strand, skolor och kommunikationer vidare in till Malmö. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skördevägen 7, Skanör, Vellinge kommun
Skördevägen 7, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Skördevägen 7, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Skördevägen 7

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 495 000 kr
144 m²
5 rum
437 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera detta väldisponerat boende med tre sovrum som enkelt kan bli fyra. På bottenvåningen finns förutom ett renoverat kök, grovkök samt sovrum, ett stort vardagsrum där både soffgrupp och matbord får plats. En våning upp ryms två bra sovrum, allrum som kan göras om till ett stort sovrum, klädkammare och ett badrum. Huset har ett härligt ljusflöde och från vardagsrummet har man utgång till trädgården. Huset ligger på bekvämt läge nära skola, affär, buss och vita stränder. </br>Välkomna!

 • Premium
Rälsvägen 6K, Höllviken, Vellinge kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00

Rälsvägen 6K

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 446 kr/mån
56 124 kr/m²

Idealiskt placerad gavellägenhet med fritt läge och välplanerade 89 kvadratmeter. Ljusa sällskapsytor med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, generösa golv-till-tak fönster som vetter mot en skyddad uteplats i sydväst. Uteplatsen rymmer både loungemöbler och ett eget utespa för komfort och avkoppling. Dessutom finns här en större balkong med fin utsikt och härlig kvällssol. Köket är stilrent och modernt med gott om förvaring och bra arbetsytor. På bottenvåningen finns förutom ett sovrum även en rymlig och helkaklad badrumsmiljö med dusch, tvättmaskin/torktumlare och en energibesparande panna från Nibe. En trappa upp möts du av en imponerande takhöjd och ett ett sovrum med stort fönsterparti ut mot balkongen. Intill sovrummet finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Förbi badrummet ligger master bedroom med snedtak och takfönster, vilket skapar en unik atmosfär. Varje detalj är omsorgsfullt vald i enlighet med arkitektens vision och flera tillval är gjorda när lägenheten byggdes. Addera där till en parkeringsplats med laddare för elbil i anslutning till lägenheten. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Lilla Hammars väg 25, Höllviken, Vellinge kommun

Lilla Hammars väg 25

Fritidshus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
5 495 000 kr
45 m²
3 rum
655 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en lagom stor tomt med 25% byggrätt på centralt och lugnt läge i populära Höllviken. Idag finns det ett äldre hus på tomten i visst renoveringsbehov. Tomtens utformning och dess placering gör att man kan få en trädgård och baksida i sydväst med mycket sol. Perfekt för den som söker ett mindre hus eller om man vill förverkliga en dröm att bygga något nytt. Här bygger du fritt utifrån detaljplanen men som inspiration så har vi låtit Fiskarhedenvillan ta fram ett förslag på hus som skulle kunna passa fint på just denna tomten. Varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Brorslundsvägen 21E, Höllviken, Vellinge kommun

Brorslundsvägen 21E

Fritidshus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 995 000 kr
60 m²
3 rum
1 126 m² tomt

Nu finns tillfälle att förverkliga din bostadsdröm på denna hörntomt med perfekt läge mellan hav och centrum. För den som vill bygga nytt så är byggrätten på 200 kvm enligt detaljplanen. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Det finns idag ett hus på tomten fördelat på 60 kvm samt en carport med förrådsdel. Huset erbjuder vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två sovrum och ett badrum. Bo på promenadavstånd till både centrum och Kämpingestranden samtidigt som du har närheten till skolor och kommunikationer vidare in till Malmö. Varmt välkommen att boka visning.

Visar alla 14