Triwas Fastighetsförmedling AB

Triwas Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Hasselviksvägen 44, Höllviken, Vellinge kommun
 • Sön 5 feb kl 14:40

Hasselviksvägen 44

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

6 395 000 kr

139 m²

5 rum

324 m² tomt

För den som lägger stor vikt även vid de små detaljerna så presenterar vi nu denna smakfullt renoverade enplansvillan i vinkel. Väl genomtänkta materialval och sobra färgsättningar tillsammans med optimerad planlösning och möjlighet till fyra sovrum. Vardagsrummet är rymligt med stora skjutpartier i glas ut mot den insynsskyddade och plattsatta uteplatsen som har direktaccess till grönområdet precis utanför. Här bor man lugnt och bekvämt på återvändsgata med närheten till både kommunikationer in till Malmö/Hyllie, Toppengallerian, matbutiker och centrum med sitt stora utbud av små butiker och restauranger.

 • Plus
Plogvägen 44, Skanör, Vellinge kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Plogvägen 44

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

5 595 000 kr

132 m²

5 rum

247 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera detta stilrena radhus beläget på en lugn gata i populära Skanör. Väldisponerat boende med ljus och social planlösning. På bottenvåningen finns förutom ett rymligt kök ett stort vardagsrum där både soffgrupp och större matbord får plats. En våning upp ryms två bra sovrum, allrum, klädkammare och ett rejält badrum. Ytterligare en våning upp finns ett stort rum med öppet upp i nock. Huset ligger på bekvämt läge nära skola, affär, buss och vita stränder. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Tegelbruksvägen 17, Östra Grevie, Vellinge kommun
 • Tis 7 feb kl 17:00

Tegelbruksvägen 17

Villa
Östra Grevie, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

4 995 000 kr

148 m²

6 rum

798 m² tomt

Enplansvilla i vinkel med perfekt planlösning där barnen kan få en alldeles egen avdelning med två sovrum och ett allrum. Öppet mellan kök och vardagsrum vilket ger en fantastisk rymd och fint ljus. Här får braskaminen spela en central roll mellan dessa två. Huset rymmer ytterligare två sovrum, badrum och gäst-wc. Den lummiga och insynsskyddade trädgården bjuder in till mysiga dagar och kvällar med trädäck i olika nivåer och gott om plats för loungemöbler och långbord för större middagsbjudningar. Närheten till Västra Ingelstads populära skola, förskolor och pendlingsmöjligheter med pågatågen gör detta till det optimala boendet. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Vikensvägen 28B, Ljunghusen, Vellinge kommun

Vikensvägen 28B

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

10 695 000 kr

157 m²

5 rum

1 369 m² tomt

Enplansvilla på insynsskyddad tomt med bara en kort promenad ner till de långa vita stränderna. Optimal planlösning med stora sällskapsytor, braskamin och fyra sovrum. Addera därtill lummig utemiljö, uterum och ett fullt utrustat gästhus samt garage.

 • Uteplats
Bofinksgatan 4, Vellinge, Vellinge kommun
 • Sön 5 feb kl 11:40

Bofinksgatan 4

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

4 995 000 kr

183 m²

6 rum

540 m² tomt

Perfekt planerad familjevilla i barnvänligt område med närheten till både skola och centrum. Väldisponerat med stora sällskapsytor, fyra sovrum och två badrumsmiljöer. Addera därtill en trevlig trädgård i bästa söderläge, carport och garage. Välkomna!

 • Plus
Grandalsvägen 9, Höllviken, Vellinge kommun
 • Ons 8 feb kl 17:00

Grandalsvägen 9

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

7 495 000 kr

148 m²

5 rum

889 m² tomt

Energieffektivt och smakfullt renoverad bostad. Kompletterat med solceller ger låga driftskostnader och energiklass C! Här får man stora öppna sällskapsytor och fyra sovrum. Trädgården ligger i bästa sydvästläge och gränsar mot lummig allmänning vilket ger ett djup till trädgården. Bra uppställningsplats för flertalet bilar, garage, friliggande uterum och trädäck som sträcker sig längs med trädgårdssidan, delvis överbyggd med skärmtak. Bo på lugn gata med närheten ner till centrum, kommunikationer in till Malmö/Hyllie och flera skolor på praktiskt cykelavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Gallåkersvägen 9, Skanör, Vellinge kommun

Gallåkersvägen 9

Lägenhet
Skanör, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

4 500 000 kr

111 m²

4 rum

5 240 kr/mån

40 541 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de populära enplansradhusen i Brf Gässlingen. Bostaden är belägen på en gaveltomt med insynsskyddad innergård och uteplats i två väderstreck. Huset har ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till trädgårdssidan, två sovrum, matsal som kan byggas om till ytterligare ett sovrum vid behov samt två badrumsmiljöer. Trevligt med parken runt hörnan och centrum på bekvämt gångavstånd. Dessutom med garageplats som ingår i månadsavgiften. Välkomna!

 • Plus

Visar alla 7