Mäklare Jessica Gransten

Jessica Gransten

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Daniel är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Pomonagatan 35, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Pomonagatan 35

Tomt
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
3 090 000 kr
813 m² tomt

På fina och mycket omtyckta området Äppellunden i Vellinge finns nu en ledig tomt på 813 kvm. Vellinge är den perfekta orten att bo på, känd för sina bra skolor, bra kommunikationer i en mysig by där all service, handel och en trivsam bykärna finns runt hörnet! Pris 3.090.000:- inkl vatten och avloppsavgift. Tillkommande kostnader i detta projektet är det hus samt övriga byggherrekostnader som kommande spekulant har för avsikt att bygga inom sin fastighet. Bildmaterial är endast för inspiration. Triwas Fastighetsförmedling förmedlar endast tomten. Tomtköp förutsätter att man tecknar entreprenadavtal med Fiskarhedenvillan. Välkommen att boka ett möte med Fiskarhedenvillan för att diskutera ditt unika drömhus till denna tomten.

  • Premium
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Säfstaholmsgatan 36, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Säfstaholmsgatan 36

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 685 000 kr
150 m²
6 rum
311 m² tomt

På fina och mycket omtyckta området Äppellunden i Vellinge planerar Fiskarhedenvillan att uppföra ytterligare 4st gedigna Stenhus, adress Säfstaholmsgatan. Vellinge är den perfekta orten att bo på, känd för sina bra skolor, bra kommunikationer i en mysig by där all service, handel och en trivsam bykärna finns runt hörnet! Husen har smart och genomtänkt planlösning med möjlig uteplats i två väderstreck. Två olika alternativ på planlösning till ovanvåningen finns att välja, beroende på hur många sovrum familjen behöver. Husen kommer att byggas som rejäla massiva stenhus med putsad fasad och med en boyta på hela 150kvm i två plan. Genomgående med en hög kvalitet och en bra standard på allt ingående material och all inredning. Möjlighet till egen biluppställningsplats för flera bilar. Stilfullt välkomnande pergolatak samt praktiskt isolerat förråd ingår! Fiskarhedenvillan har redan byggt 56 st hus inom området i de första två etapperna. Nu har vi öppnat tredje och sista etappen med endast 4 tomter! Dessa 4 tomter är några av de absolut bästa i området med bland annat skyddad baksida i sydvästläge. Hustyp på tomterna är den tidigare byggda och väldigt uppskattade husmodellen i 1 3/4-plan som tagits fram av den välrenommerade arkitekten Klas Sjöstrand specifikt för området och för att skapa karaktär. Hos Fiskarhedenvillan står vi för en genomgående bra standard. Men om man önskar, så kan man som kund till detta projektet vara med och påverka material och produktval. Pris inkl. tomt och föreslagen hustyp kostar detta projektet baserat på standardutförande: 6.685.000:- ( varav tomten kostar 1.570.000:-). Triwas Fastighetsförmedling förmedlar endast tomten. Tomtköp förutsätter att man tecknar entreprenadavtal med Fiskarhedenvillan. Visst låter det bra? Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

  • Premium
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:20
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Norrjevägen 80, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Norrjevägen 80

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 850 000 kr
181 + 53 m²
7 rum
1 031 m² tomt

Perfekt familjevilla belägen på insynsskyddad tomt i sydväst, med närheten till både skola och förskola. Här får man hela fem sovrum, två allrum, rymligt kök och två badrum. Addera därtill ett garage samt tillhörande förrådsbyggnad och två uteplatser mot lummig utemiljö. Välkommen med en intresseanmälan!

  • Premium
Lilla Hammars väg 25, Höllviken, Vellinge kommun

Lilla Hammars väg 25

Fritidshus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
5 495 000 kr
45 m²
3 rum
655 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en lagom stor tomt med 25% byggrätt på centralt och lugnt läge i populära Höllviken. Idag finns det ett äldre hus på tomten i visst renoveringsbehov. Tomtens utformning och dess placering gör att man kan få en trädgård och baksida i sydväst med mycket sol. Perfekt för den som söker ett mindre hus eller om man vill förverkliga en dröm att bygga något nytt. Här bygger du fritt utifrån detaljplanen men som inspiration så har vi låtit Fiskarhedenvillan ta fram ett förslag på hus som skulle kunna passa fint på just denna tomten. Varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Brorslundsvägen 21E, Höllviken, Vellinge kommun

Brorslundsvägen 21E

Fritidshus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB
6 995 000 kr
60 m²
3 rum
1 126 m² tomt

Nu finns tillfälle att förverkliga din bostadsdröm på denna hörntomt med perfekt läge mellan hav och centrum. För den som vill bygga nytt så är byggrätten på 200 kvm enligt detaljplanen. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Det finns idag ett hus på tomten fördelat på 60 kvm samt en carport med förrådsdel. Huset erbjuder vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två sovrum och ett badrum. Bo på promenadavstånd till både centrum och Kämpingestranden samtidigt som du har närheten till skolor och kommunikationer vidare in till Malmö. Varmt välkommen att boka visning.

Visar alla 5