Mäklare Jessica Gransten

Jessica Gransten

Om mig

Anlitar ni mig får ni en mäklare extra på köpet! För mig och Daniel är det viktigt att ge både dig och de bostäder vi säljer den tid och uppmärksamhet som ni förtjänar. Hos oss går kvalitet främst vilket i kombination med en bra struktur på visningarna där alla får sin tid med oss båda mäklare på plats samtidigt ger dig som säljare och även köparna de absolut bästa förutsättningarna för ett lugnt och tryggt bostadsbyte.

Mäklarens försäljningar
Hasselviksvägen 44, Höllviken, Vellinge kommun
  • Idag kl 14:40

Hasselviksvägen 44

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

6 395 000 kr

139 m²

5 rum

324 m² tomt

För den som lägger stor vikt även vid de små detaljerna så presenterar vi nu denna smakfullt renoverade enplansvillan i vinkel. Väl genomtänkta materialval och sobra färgsättningar tillsammans med optimerad planlösning och möjlighet till fyra sovrum. Vardagsrummet är rymligt med stora skjutpartier i glas ut mot den insynsskyddade och plattsatta uteplatsen som har direktaccess till grönområdet precis utanför. Här bor man lugnt och bekvämt på återvändsgata med närheten till både kommunikationer in till Malmö/Hyllie, Toppengallerian, matbutiker och centrum med sitt stora utbud av små butiker och restauranger.

  • Plus
Tegelbruksvägen 17, Östra Grevie, Vellinge kommun
  • Tis 7 feb kl 17:00

Tegelbruksvägen 17

Villa
Östra Grevie, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

4 995 000 kr

148 m²

6 rum

798 m² tomt

Enplansvilla i vinkel med perfekt planlösning där barnen kan få en alldeles egen avdelning med två sovrum och ett allrum. Öppet mellan kök och vardagsrum vilket ger en fantastisk rymd och fint ljus. Här får braskaminen spela en central roll mellan dessa två. Huset rymmer ytterligare två sovrum, badrum och gäst-wc. Den lummiga och insynsskyddade trädgården bjuder in till mysiga dagar och kvällar med trädäck i olika nivåer och gott om plats för loungemöbler och långbord för större middagsbjudningar. Närheten till Västra Ingelstads populära skola, förskolor och pendlingsmöjligheter med pågatågen gör detta till det optimala boendet. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Vikensvägen 28B, Ljunghusen, Vellinge kommun

Vikensvägen 28B

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Triwas Fastighetsförmedling AB

10 695 000 kr

157 m²

5 rum

1 369 m² tomt

Enplansvilla på insynsskyddad tomt med bara en kort promenad ner till de långa vita stränderna. Optimal planlösning med stora sällskapsytor, braskamin och fyra sovrum. Addera därtill lummig utemiljö, uterum och ett fullt utrustat gästhus samt garage.

  • Uteplats

Visar alla 3