TROLLE | PALLER

TROLLE | PALLER

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Collins väg 23

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 995 000 kr
210 m²
6 rum
1 411 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna eleganta poolvilla på populär adress. Gedigna materialval, generösa sällskapsytor och vackra detaljer såsom bågformade fönster, spöjsade glasdörrar, bibliotek och en värmande öppen spis ger tillsammans en lyxig karaktär. Utanför fönsterna upptäcks den stora trädgården i söderläge med pool. Ett perfekt hem för familjen som önskar flera sovrum och många sällskapsytor.

  • Premium
Falsterbohusvägen 6A, null, Vellinge kommun
Falsterbohusvägen 6A, null, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbohusvägen 6A, null, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbohusvägen 6A

Lägenhet
Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
7 850 000 kr
109 m²
3 rum
9 326 kr/mån
72 018 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA PRIVAT VISNING. Välkommen till denna nyligen delvis renoverade lägenhet i markplan med ett toppläge i anrika Falsterbohus. Vardagsrummet har öppnats upp och har fått en mer öppen planlösning. Parkettgolvet har slipats och väggar, fönster och terrassdörrar har målats. Med detta så har de nuvarande ägarna påbörjat bostadens förvandling till att nå sin fulla potential. Lägenhetens vardagsrum med sitt fina parkettgolv erbjuder bra plats för det sociala livet, terrassdörren öppnar upp till uteplatsen och närheten till havet blir genast påtaglig. De två sovrummen med vita väggar och parkettgolv erbjuder gott om plats och goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Det ena sovrummet vetter mot den lugna innergården, vilket gör det till den perfekta platsen för ett rofyllt hemmakontor. Köket, även om det har en äldre standard, har allt du behöver för att laga goda måltider och bjuda in till middagar. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Gästtoalett i anslutning till hallen. Egen ingång med smart kodlås. Klassisk hall med klinkergolv och avhängning. Här finns också ett rymligt förråd. Om ni planerar en större tillställning så finns det möjlighet att låna den vackra salongen som ligger ovanför entrén. Det är brukligt att bjuda in övriga i föreningen, men det finns gott om plats för alla. När vädret tillåter, är det fantastiskt att öppna de stora terrassdörrarna mot föreningens gemensamma uteplats och njuta av utomhusmiljön. Har ni långväga gäster så finns det ett rymligt gästrum med dubbelsäng att hyra till en rimlig peng. Varmt välkomna att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Räng Sandsvägen 28H, Räng sand, Vellinge kommun

Räng Sandsvägen 28H

Lägenhet
Räng sand, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
4 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 338 kr/mån
49 940 kr/m²

Välkommen till denna eleganta bostadsrätt i hjärtat av Räng Sand, ett hem fyllt av omtanke och kärlek där varje detalj i inredningen ger en extra dimension. De generösa fönsterpartierna i vardagsrummet med olika väderstreck fyller rummet med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas ännu mer rymd men framförallt möjlighet till gemenskap med vänner och familj. Detta köket är för dig som älskar att laga mat med god förvaring och stora arbetsytor. En snygg och praktisk köksö där "wood on wall" ger en touch av naturlig värme och stil som ger en extra dimension till bostaden. De inbjudande sovrummen har en spa-känsla och utgör oaser av avkoppling och lugn. Med mjuka färger, bekväma textilier och genomtänkt belysning blir dessa rum platser där du kan återhämta dig och njuta av harmonin. Ett generöst badrum närliggande med tvättmöjligheter gör vardagen förenklad samtidigt som sovrummen erbjuder god förvaring. Utanför det härliga vardagsrummet finner du ett generöst trädäck och en mysig pergola, vilket ger en privat och insynsskyddad miljö och förstärker huskänslan ytterliggare. Trädäcket blir en naturlig förlängning av ditt boende och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Denna bostadsrätt är skapad för den som uppskattar design, elegans och huskänsla. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj har valts med omsorg för att skapa en harmonisk och stilfull livsstil. Upptäck en ny nivå av boende i denna unika och vackra marklägenhet i Räng Sand.

  • Uteplats
Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9, Vellinge, Vellinge kommun

Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9

Tomt
Vellinge, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
12 000 000 kr
2 250 m² tomt

Unikt tillfälle för projektörer och byggföretag att förvärva ett aktiebolag 9áns i Vellinge AB (559244-8525), med huvudsaklig tillgång fastigheten VELLINGE VELLINGE 84:9 på en fantastisk tomt i centrala Vellinge. Arkitekt Klas Sjöstrand har ritat ett imponerande flerbostadshus med bygglov och ett startbesked (2023-03-15) för 21 lägenheter och underjordiska garageplatser. Ett projekt som kommer att sätta standarden för boende i området. Enligt kommunen ska arbetet färdigställas senast 2026-01-28. Det planerade projektet erbjuder mångsidiga lägenheter i olika storlekar, från 33 kvadratmeter till generösa 68,5 kvadratmeter. Varje lägenhet har omsorgsfullt designade uteplatser som ger boende möjlighet att njuta av underbara Vellinge året om. Materialvalen är högklassiga och noggrant övervägda. Huset kommer att ha en fasad av puts som målas för att smälta samman med omgivningen. Fönstren är en kombination av moderna aluminiumdetaljer på utsidan och en varm träfinish på insidan, vilket skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Inomhus kommer golvvärme och klinkergolv att bidra till komfort och lyx i varje boenhet. Enligt kommunens riktlinjer och den gällande detaljplanen har projektet en byggrätt på 50% och kan uppföras på högst två våningar. Läget vid sydvästra infarten till Vellinge är svårslaget och erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar i en av Sveriges mest eftertraktade kommuner. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av detta spännande projekt. Detta är din möjlighet att vara med och forma Vellinges framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med denna enastående investeringsmöjlighet. Välkommen till ditt nästa stora projekt i Vellinge! Se bygglovshandlingar under Dokument. Eftersom överlåtelsen avser ett befintligt aktiebolag måste köparen utföra en ordentlig företagsundersökning (s.k. due diligence), gärna med hjälp av eget juridiskt biträde. Ansvarig fastighetsmäklare har undantagit från sitt förmedlingsuppdrag att upprätta och ansvara för kontraktshandlingar m.m., varför utkast till kontrakt i stället kommer att tas fram av säljaren. Köparen behöver med andra ord nogsamt undersöka det bolag som överlåtelsen avser och överväga risken för latenta skulder och/eller skatter och andra riskfaktorer, samt självt eller i samråd med eget juridiskt biträde förhandla fram det slutliga kontraktet med säljaren.

  • Plus
Granetorpsvägen 42, Höllviken, Vellinge kommun

Granetorpsvägen 42

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 895 000 kr
206 + 74 m²
6 rum
1 650 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Höllviken! Denna 1,5 plans villa är perfekt för dig som söker en modern och bekväm bostad med en fantastisk trädgård och exklusiva detaljer som du bara kan flytta direkt in i. När du kliver in i detta moderna hem möts du av ett elegant stengolv som ger en känsla av lyx och stil. Det rymliga vardagsrummet är inrett med en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som matplatsen ger möjlighet för stora umgängen. Flera fönster och dörrar ut mot trädgården ger rikligt med ljus. Härligt att uppleva trädgårdens alla årstider inifrån och den underbara poolen erbjuder ett svalkande dopp att njuta av soliga dagar med vänner och familj. Köket är en riktig pärla med Epoq köksinredning och en praktisk vinkyl för de som älskar vinprovning. Vacker köksö. I anslutning till köket hittar man den helt nya tvättstugan med ny varmvattenberedare och ännu ett rum utmed trädgården. Här finns även ett uterum som är en perfekt plats för att njuta av ljusa sommardagar medan du blickar ut över trädgården. Villan har även en takterrass som nås från husets stora master bedroom. Här kan du njuta av lugna morgnar eller romantiska kvällar med en vacker utsikt över omgivningarna. Sovrummet har också en rymlig walk-in closet som är en dröm för den stilmedvetna. Nya badrum ger en extra lyx i tillvaron. Bilägarparadiset är komplett med ett trebilslgarage och två separata biluppställningsplatser, vilket ger gott om utrymme för alla dina fordon och förvaringsbehov. Detta hem har genomgått en totalrenovering och är i utmärkt skick med högkvalitativa materialval och moderna detaljer. Här finns också möjlighet att njuta av mysiga vinterkvällar framför eldstaden och skapa minnen för livet. Läget är oslagbart med närhet till Sandeplanskolan och andra bekvämligheter i Höllviken. Här kan du njuta av det bästa av båda världar - en avkopplande och insynsskyddad trädgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, butiker och restauranger. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Höllviken. Ta kontakt med oss för att boka en visning och uppleva allt detta drömhem har att erbjuda!

Visar alla 5