Mäklare Jenny Paller

Jenny Paller

Om mig

Driven civilekonom, uppväxt i Höllviken med tio års tidigare erfarenhet från finansbranschen. Arbetat i Vellinge kommun sedan 2017. Älskar att hjälpa människor, brinner för inredning och min framgång har alltid varit att förhandla, återkoppla och verkligen se varje kund. För mig är det oerhört viktigt att man som köpare och säljare känner sig omhändertagen, uppdaterad och trygg i affären. Vi på Trolle | Paller är ett modernt fastighetsmäkleri med fokus på relationer och nätverk.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallmovägen 21, Skegrie, Trelleborgs kommun

Vallmovägen 21

Villa
Skegrie, Trelleborgs kommun
TROLLE | PALLER
7 350 000 kr
182 + 10 m²
8 rum
840 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna exklusiva poolvilla i hjärtat av Skegrie. Ett hem som avspeglar omtanke och värme samtidigt som modern lyx med praktisk funktionalitet finns. Det perfekta huset för både familjelivet och de sociala tillställningarna. Denna unika enplansvilla byggd av Myresjöhus år 2009 och tillbyggd år 2021 är en sann oas där den insynsskyddadade, vintergröna trädgården skapar en avkopplande och privat miljö året runt. Det generösa poolområdet ger möjlighet för både familj och vänner att kunna njuta och när skymningen kommer lyser hela trädgården upp. Den öppna planlösningen med stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en välkomnande atmosfär. Takhöjden, med ryggåstak som öppnar upp till nocken, bidrar till en härlig rymd. Huset är smart planerat med två avdelningar, vilket ger barnen möjlighet att ha sin egen del av huset och skapar samtidigt en harmonisk livsmiljö för hela familjen. Huset är utrustat med fiber, vilket gör det idealiskt för både arbete och nöje. En elbilsladdare finns också installerad, vilket underlättar vardagen för dig som kör elbil. Med golvvärme i hela huset får du en behaglig temperatur året om, vilket gör kalla vinterdagar extra mysiga. En praktisk carport med tillhörande förråd erbjuder skydd för dina fordon och extra förvaringsutrymme. Denna villa erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och modernt boende i Skegrie. Missa inte chansen att göra denna drömbostad till ditt hem. Kontakta oss för en visning idag!

  • Plus
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Collins väg 23

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 995 000 kr
210 m²
6 rum
1 411 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna eleganta poolvilla på populär adress. Gedigna materialval, generösa sällskapsytor och vackra detaljer såsom bågformade fönster, spöjsade glasdörrar, bibliotek och en värmande öppen spis ger tillsammans en lyxig karaktär. Utanför fönsterna upptäcks den stora trädgården i söderläge med pool. Ett perfekt hem för familjen som önskar flera sovrum och många sällskapsytor.

  • Premium
Granetorpsvägen 42, Höllviken, Vellinge kommun

Granetorpsvägen 42

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 200 000 kr
206 + 74 m²
6 rum
1 650 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Höllviken! Denna 1,5 plans villa är perfekt för dig som söker en modern och bekväm bostad med en fantastisk trädgård och exklusiva detaljer som du bara kan flytta direkt in i. När du kliver in i detta moderna hem möts du av ett elegant stengolv som ger en känsla av lyx och stil. Det rymliga vardagsrummet är inrett med en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som matplatsen ger möjlighet för stora umgängen. Flera fönster och dörrar ut mot trädgården ger rikligt med ljus. Härligt att uppleva trädgårdens alla årstider inifrån och den underbara poolen erbjuder ett svalkande dopp att njuta av soliga dagar med vänner och familj. Köket är en riktig pärla med Epoq köksinredning och en praktisk vinkyl för de som älskar vinprovning. Vacker köksö. I anslutning till köket hittar man den helt nya tvättstugan med ny varmvattenberedare och ännu ett rum utmed trädgården. Här finns även ett uterum som är en perfekt plats för att njuta av ljusa sommardagar medan du blickar ut över trädgården. Villan har även en takterrass som nås från husets stora master bedroom. Här kan du njuta av lugna morgnar eller romantiska kvällar med en vacker utsikt över omgivningarna. Sovrummet har också en rymlig walk-in closet som är en dröm för den stilmedvetna. Nya badrum ger en extra lyx i tillvaron. Bilägarparadiset är komplett med ett trebilslgarage och två separata biluppställningsplatser, vilket ger gott om utrymme för alla dina fordon och förvaringsbehov. Detta hem har genomgått en totalrenovering och är i utmärkt skick med högkvalitativa materialval och moderna detaljer. Här finns också möjlighet att njuta av mysiga vinterkvällar framför eldstaden och skapa minnen för livet. Läget är oslagbart med närhet till Sandeplanskolan och andra bekvämligheter i Höllviken. Här kan du njuta av det bästa av båda världar - en avkopplande och insynsskyddad trädgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, butiker och restauranger. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Höllviken. Ta kontakt med oss för att boka en visning och uppleva allt detta drömhem har att erbjuda!

Slottagårdsgatan 3A, Vellinge, Vellinge kommun

Slottagårdsgatan 3A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
3 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/4
6 427 kr/mån
39 950 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska marklägenhet på gaveln av huset, belägen centralt i Vellinge. Denna moderna bostad erbjuder en unik kombination av huskänsla och lägenhetskomfort, omgiven av lummig grönska med uppvuxna träd och häckar som skapar en privat och fridfull atmosfär. Lägenheten präglas av sin moderna arkitektur och höga takhöjd, vilket skapar en rymlig och luftig känsla genom hela bostaden. Den varma och ombonade interiören gör att du känner dig hemma direkt vid ingången. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med dagsljus och ger vackra vyer över de grönskande omgivningarna. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och smarta förvaringslösningar som gör matlagningen till ett nöje. Det stilrena badrummet erbjuder moderna bekvämligheter och en praktisk tvättmaskin. Båda sovrummen är rymliga och flexibla, anpassade för att möta dina olika behov, oavsett om det är som sovrum, hemmakontor eller gästrum. En av lägenhetens stora fördelar är de flera uteplatserna som erbjuder perfekta utrymmen för avkoppling och sociala stunder utomhus. Här kan du njuta av morgonkaffet i soluppgången eller en middag i kvällssolen, allt medan du omges av den rogivande grönskan. Belägen i hjärtat av Vellinge, har du nära till allt du kan behöva. Inom gångavstånd finner du parker, skolor, affärer och restauranger. Trots sitt centrala läge erbjuder området en lugn och rofylld atmosfär. Kollektivtrafiken är väl utbyggd, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens alla hörn. Detta är ett varmt och ombonat hem som verkligen kombinerar modern design med en hemtrevlig känsla och natursköna omgivningar. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Hästängsvägen 4, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 4

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
4 595 000 kr
92 m²
4 rum
6 894 kr/mån
49 946 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna enastående marklägenhet, belägen på den åtråvärda Hästängsvägen i Höllviken. Med ett smakfullt ljusinsläpp från två väderstreck strömmar ljuset in och fyller varje hörn av denna vackert utformade bostad. Den öppna planlösningen, som förenar kök, matplats och vardagsrum, skapar en känsla av rymd och gemenskap. Det moderna köket är en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge, komplett med högkvalitativa apparater och generöst med förvaringsutrymme. Utanför finner du en underbar terrass, perfekt för att njuta av soliga dagar eller för att bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar under öppen himmel. Det är en oas där du kan koppla av och njuta av de vackra omgivningarna. Framförallt upplever man huskänslan. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. Varje rum är omsorgsfullt designat för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär, med tillräckligt med utrymme för personlig stil och kreativitet. Denna fyrarumslägenhet på Hästängsvägen är mer än bara ett hem - det är en plats där livet kan omfamna dig med komfort, skönhet och möjligheter till minnesvärda stunder. Upplev harmoni och välbefinnande varje dag, välkommen till ditt nya hem.

  • Uteplats
  • Hiss
Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9, Vellinge, Vellinge kommun

Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9

Tomt
Vellinge, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
12 000 000 kr
2 250 m² tomt

Unikt tillfälle för projektörer och byggföretag att förvärva ett aktiebolag 9áns i Vellinge AB (559244-8525), med huvudsaklig tillgång fastigheten VELLINGE VELLINGE 84:9 på en fantastisk tomt i centrala Vellinge. Arkitekt Klas Sjöstrand har ritat ett imponerande flerbostadshus med bygglov och ett startbesked (2023-03-15) för 21 lägenheter och underjordiska garageplatser. Ett projekt som kommer att sätta standarden för boende i området. Enligt kommunen ska arbetet färdigställas senast 2026-01-28. Det planerade projektet erbjuder mångsidiga lägenheter i olika storlekar, från 33 kvadratmeter till generösa 68,5 kvadratmeter. Varje lägenhet har omsorgsfullt designade uteplatser som ger boende möjlighet att njuta av underbara Vellinge året om. Materialvalen är högklassiga och noggrant övervägda. Huset kommer att ha en fasad av puts som målas för att smälta samman med omgivningen. Fönstren är en kombination av moderna aluminiumdetaljer på utsidan och en varm träfinish på insidan, vilket skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Inomhus kommer golvvärme och klinkergolv att bidra till komfort och lyx i varje boenhet. Enligt kommunens riktlinjer och den gällande detaljplanen har projektet en byggrätt på 50% och kan uppföras på högst två våningar. Läget vid sydvästra infarten till Vellinge är svårslaget och erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar i en av Sveriges mest eftertraktade kommuner. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av detta spännande projekt. Detta är din möjlighet att vara med och forma Vellinges framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med denna enastående investeringsmöjlighet. Välkommen till ditt nästa stora projekt i Vellinge! Se bygglovshandlingar under Dokument. Eftersom överlåtelsen avser ett befintligt aktiebolag måste köparen utföra en ordentlig företagsundersökning (s.k. due diligence), gärna med hjälp av eget juridiskt biträde. Ansvarig fastighetsmäklare har undantagit från sitt förmedlingsuppdrag att upprätta och ansvara för kontraktshandlingar m.m., varför utkast till kontrakt i stället kommer att tas fram av säljaren. Köparen behöver med andra ord nogsamt undersöka det bolag som överlåtelsen avser och överväga risken för latenta skulder och/eller skatter och andra riskfaktorer, samt självt eller i samråd med eget juridiskt biträde förhandla fram det slutliga kontraktet med säljaren.

  • Plus

Visar alla 6