Mäklare Jenny Paller

Jenny Paller

Om mig

Driven civilekonom, uppväxt i Höllviken med tio års tidigare erfarenhet från finansbranschen. Arbetat i Vellinge kommun sedan 2017. Älskar att hjälpa människor, brinner för inredning och min framgång har alltid varit att förhandla, återkoppla och verkligen se varje kund. För mig är det oerhört viktigt att man som köpare och säljare känner sig omhändertagen, uppdaterad och trygg i affären. Vi på Trolle | Paller är ett modernt fastighetsmäkleri med fokus på relationer och nätverk.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästängsvägen 4, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 4

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
4 595 000 kr
92 m²
4 rum
6 894 kr/mån
49 946 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna enastående marklägenhet, belägen på den åtråvärda Hästängsvägen i Höllviken. Med ett smakfullt ljusinsläpp från två väderstreck strömmar ljuset in och fyller varje hörn av denna vackert utformade bostad. Den öppna planlösningen, som förenar kök, matplats och vardagsrum, skapar en känsla av rymd och gemenskap. Det moderna köket är en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge, komplett med högkvalitativa apparater och generöst med förvaringsutrymme. Utanför finner du en underbar terrass, perfekt för att njuta av soliga dagar eller för att bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar under öppen himmel. Det är en oas där du kan koppla av och njuta av de vackra omgivningarna. Framförallt upplever man huskänslan. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. Varje rum är omsorgsfullt designat för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär, med tillräckligt med utrymme för personlig stil och kreativitet. Denna fyrarumslägenhet på Hästängsvägen är mer än bara ett hem - det är en plats där livet kan omfamna dig med komfort, skönhet och möjligheter till minnesvärda stunder. Upplev harmoni och välbefinnande varje dag, välkommen till ditt nya hem.

  • Uteplats
  • Hiss
Ängsvägen 20, Räng sand, Vellinge kommun

Ängsvägen 20

Villa
Räng sand, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 295 000 kr
220 m²
9 rum
1 122 m² tomt

Välkommen till denna enastående lyxvilla i Räng Sand, där varje hörn av detta moderna mästerverk andas både elegans och avkoppling. Med en förtrollande sommarkänsla som omfamnar varje vrå, bjuder denna villa in till en unik livsstil. Ett mästerverk av design och bekvämlighet, denna villa omfattar ett underbart lounge- och poolområde som blir hjärtat av ditt eget privata paradis. Här kan du njuta av soliga dagar vid poolen och kvällar med loungemusik under den stjärnklara himlen. Den spektakulära poolen blir en oas av lugn och glädje. Denna villa är mer än bara ett hem – det är en möjlighet till ett variationsrikt boende. Med två separata delar som kan fungera som fristående bostäder, finns här en fantastisk potential för uthyrning eller generationsboende. Alternativt kan dessa delar enkelt integreras till ett rymligt och sammanhållet hem för den stora familjen. Flexibiliteten i denna villa är svårslagen. Stora fönsterpartier ramar in den grönskande trädgården och skapar en perfekt balans mellan insynsskydd och naturligt ljus. Den elegant designade cederträfasaden ger en tidlös skönhet som kompletterar den moderna arkitekturen. Hållbarhet och innovation är en del av detta hem. En elbilsladdare speglar det moderna sättet att leva och tänka. Solceller och ett effektivt värmesystem gör inte bara detta hem energieffektivt, utan visar också ditt engagemang för en grönare framtid. Interiören är en konstnärlig förening av rymd och ljus. Öppet i nock och takfönster skapar en luftig och öppen atmosfär, medan eldstäderna i båda vardagsrummen ger en känsla av värme och välbefinnande. Den designade trappan med glasräcke och belysning adderar en extra touch av modern elegans och blir en visuell höjdpunkt i hemmet. Sammanfattningsvis är denna lyxvilla en uttrycksfull kombination av modern design, avkopplande atmosfär och potential för variationsrikt boende. Det är inte bara ett hus – det är en livsstil som väntar på att upptäckas. Välkommen hem till Räng Sands mest exklusiva pärla!

Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Collins väg 23, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Collins väg 23

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
10 995 000 kr
210 m²
6 rum
1 411 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna eleganta poolvilla på populär adress. Gedigna materialval, generösa sällskapsytor och vackra detaljer såsom bågformade fönster, spöjsade glasdörrar, bibliotek och en värmande öppen spis ger tillsammans en lyxig karaktär. Utanför fönsterna upptäcks den stora trädgården i söderläge med pool. Ett perfekt hem för familjen som önskar flera sovrum och många sällskapsytor.

  • Premium
Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9, Vellinge, Vellinge kommun

Slottagårdsgatan 4/ Falsterbovägen 9

Tomt
Vellinge, Vellinge kommun
TROLLE | PALLER
12 000 000 kr
2 250 m² tomt

Unikt tillfälle för projektörer och byggföretag att förvärva ett aktiebolag 9áns i Vellinge AB (559244-8525), med huvudsaklig tillgång fastigheten VELLINGE VELLINGE 84:9 på en fantastisk tomt i centrala Vellinge. Arkitekt Klas Sjöstrand har ritat ett imponerande flerbostadshus med bygglov och ett startbesked (2023-03-15) för 21 lägenheter och underjordiska garageplatser. Ett projekt som kommer att sätta standarden för boende i området. Enligt kommunen ska arbetet färdigställas senast 2026-01-28. Det planerade projektet erbjuder mångsidiga lägenheter i olika storlekar, från 33 kvadratmeter till generösa 68,5 kvadratmeter. Varje lägenhet har omsorgsfullt designade uteplatser som ger boende möjlighet att njuta av underbara Vellinge året om. Materialvalen är högklassiga och noggrant övervägda. Huset kommer att ha en fasad av puts som målas för att smälta samman med omgivningen. Fönstren är en kombination av moderna aluminiumdetaljer på utsidan och en varm träfinish på insidan, vilket skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Inomhus kommer golvvärme och klinkergolv att bidra till komfort och lyx i varje boenhet. Enligt kommunens riktlinjer och den gällande detaljplanen har projektet en byggrätt på 50% och kan uppföras på högst två våningar. Läget vid sydvästra infarten till Vellinge är svårslaget och erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar i en av Sveriges mest eftertraktade kommuner. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av detta spännande projekt. Detta är din möjlighet att vara med och forma Vellinges framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med denna enastående investeringsmöjlighet. Välkommen till ditt nästa stora projekt i Vellinge! Se bygglovshandlingar under Dokument. Eftersom överlåtelsen avser ett befintligt aktiebolag måste köparen utföra en ordentlig företagsundersökning (s.k. due diligence), gärna med hjälp av eget juridiskt biträde. Ansvarig fastighetsmäklare har undantagit från sitt förmedlingsuppdrag att upprätta och ansvara för kontraktshandlingar m.m., varför utkast till kontrakt i stället kommer att tas fram av säljaren. Köparen behöver med andra ord nogsamt undersöka det bolag som överlåtelsen avser och överväga risken för latenta skulder och/eller skatter och andra riskfaktorer, samt självt eller i samråd med eget juridiskt biträde förhandla fram det slutliga kontraktet med säljaren.

  • Plus

Visar alla 4