Mäklare Helen Norrman

Helen Norrman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hoppets gränd 8, Öbacka strand, Umeå kommun

Hoppets gränd 8

Lägenhet
Öbacka strand, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

7 495 000 kr

128 m²

4 rum

6 535 kr/mån

58 555 kr/m²

Det blir inte mer älvsnära än så här! Äntligen kan vi presentera en vacker våning högst upp i huset med läge närmast älven! Öbacka strands lugna och centrala läge är en sällsam kombination. Du bor på behagligt avstånd från city och med vatten som närmsta granne. Din balkong är inglasad och väl tilltagen, perfekt placerad med utsikt över älven, city och Kyrkbron. Väl inne i bostaden presenteras 128 generösa kvadratmeter. Det praktiska köket och ett härligt stort sällskapsrum är hemmets nav. Den öppna planlösningen däremellan gör det helt perfekt för trevliga middagsbjudningar och umgänge. Du har tre bra sovrum att fördela familjen i och två badrum att samsas om. Från det stora sovrummet har du nära access till ett av badrummen (som dessutom inkluderar tvättavdelning) Sommartid drar du på dig morgonrocken, hoppar i tofflorna och tar hissen ner till bryggan som ligger oförskämt nära. Båtplats ingår. Föreningens ekonomi och stabilitet är väl värd att nämna. Läs årsredovisningen så förstår du vad jag menar. Ett förråd ovanför lägenheten och en garageplats finns tillgänglig.

 • Balkong
 • Hiss
Månskensvägen 5, Ersforsen, Umeå kommun

Månskensvägen 5

Radhus
Ersforsen, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

3 795 000 kr

100 m²

5 rum

625 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett trivsamt kedjehus på Månskensvägen 5 i Ersforsen. Här finner ni ett lugnt och tryggt boende för barnfamiljen med promenadavstånd till förskola/skola utan biltrafik. Bostaden fördelas på två plan, 100 kvadratmeter per plan. Här erbjuds ett hus med gott om plats och goda möjligheter för en familj att växa i, med möjlighet till ett extra sovrum i källaren, tex för tonåringen. Entreplan fördelar bostadens kök, allrum, badrum samt sovrum som är lägligt placerade. Källaren inrymmer allrum, tvättstuga och badrum och wc, stort sovrum/hobbyrum samt förråd. Vardagsrummet som öppnar upp mot en härlig uteplats med tillhörande trädgård har soligt läge större delen av dagen. Här du kan njuta av en grönskande omgivning sommartid. Nära bostaden hittar ni fina promenadstråk där ni kan fly från vardagsstressen och bara njuta av den härliga naturen. Här bor ni i ett lugnt och avskilt kvarter med närhet till natur samt med närhet till Ersbodas handelsområde där ni har ett brett utbud av butiker. Med bil eller buss tar ni er snabbt in till Umeå centrum. Huset är förbesiktat och säljarna kommer att teckna en dolda fel försäkring.

Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun
Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63D, Centralt, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centralt, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

10 500 000 kr

138 m²

4 rum

3 709 kr/mån

76 087 kr/m²

Med hiss från Kungsgatan tar du dig upp till Kvarteret. Här bor ni lugnt och privat helt avskärmad från stadens brus. Men med staden under dina fötter är det aldrig långt till vad du än kan tänkas behöva, vare sig du söker ett hem utöver det vanliga eller ett kontor med låga kostnader. Detta arkitektritade och representativa stadsradhus på tre våningar genomsyras av exklusiva materialval, estetiskt tilltalande former och en ljus, öppen planlösning med delvis full takhöjd upp till sex meter - och förstås - ett oslagbart läge! Exklusivt inrett med dubbla badrum i finaste kakel och klinker, badkar och Grand Kitchen Design/Electrolux-kök med silestone skivor gör detta till ett hem utöver det vanliga. Från takterrassen har du fullständig panoramautsikt över Umeå stad. Blicka ut över takåsarna och njut av solens alla timmar eller varför inte umgås med familj och vänner på Kvarterets och Glittnes stora och trygga innergård. Upplevs bäst på plats! Detta radhus kan även ägas av en juridisk person. Kontakta mäklare Helen Norrman 0720-509351 för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Äganderätt
Tallparksvägen 8, Grisbacka, Umeå kommun
Tallparksvägen 8, Grisbacka, Umeå kommun, bild 2
Tallparksvägen 8, Grisbacka, Umeå kommun, bild 3

Tallparksvägen 8

Villa
Grisbacka, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

8 495 000 kr

159 m²

8 rum

965 m² tomt

För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Varmt välkomna till Tallparksvägen 8. Du som länge drömt om ett centralt boende vet att listan över kriterier oftast snabbt får minimeras och omvärderas. Har du som många andra, länge sökt efter en central men unik villa med karaktär? Har du känt att du fått välja mellan läge och skick? Sett fördelar med stora representativa ytor med unika detaljer men ändå haft en längtan efter att kunna öppna upp och möta det fria? Här behöver du inte välja bort något. Du får det bästa av alla världar. Här har du lika nära till natur och vatten - som city och stormarknad. Vi kan äntligen presentera en unik arkitektritad funkisvilla på nedre Grisbacka. Interiört bjuds du på hela 159 + 182 kvm med källare. Med stora fönster har ljuset verkligen fått sin rättmätiga frihet i detta fantastiska hus. Sällskapsrummet ligger med en delvis öppen, modern planlösning mot det välutrustade och påkostade köket. Genomgående vackra trägolv, vitmålade väggar och generösa förvaringsytor. Badrummet är helkaklat och fullutrustat med separat tvättavdelning. Källaren har egen ingång så har ni behov av generationsboende eller vill hyra ut så går detta alldeles utmärkt. Tomten har utrymme för både bilar och husbilen/husvagnen. Välkommen att boka in dig på till vår visning! Vi bjuder på tilltugg och bubbel (alkoholfri)! Anmälan krävs. ****************************************************************************************** Denna bostad är en av de som vi har till försäljning och fler är på gång. Söker du något specifikt? Anmäl dig till vårt spekulant register och få information innan objektet kommer ut på den öppna marknaden. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Helen Norrman 0720-509351, [email protected]

 • Premium
Nyponvägen 42, Böleäng, Umeå kommun

Nyponvägen 42

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

5 895 000 kr

143 m²

5 rum

752 m² tomt

>Friliggande villa på populära Böleäng >Insynsskyddad tomt i söderläge >Renoverat kök, badrum, nytt yttertak >Nya fönster och ytterdörr Välkommen till en rymlig villa belägen på en fantastisk insynsskyddad och härlig tomt. Huset har en trivsam och praktisk planlösning med alla de utrymmen du behöver. Renoverat modernt kök, renoverat elegant badrum, bastu och inglasad altan i västerläge. Här bor du på ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, mataffär och kommunikationer samt med cykelavstånd till Umeå centrum.

Skiljevägen 21, Ön, Umeå kommun

Skiljevägen 21

Villa
Ön, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

7 195 000 kr

226 m²

9 rum

1 395 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna rymliga villa på Ön, sällan till salu! På Ön saluförs nu denna trivsamma familjevilla i 1,5 plan. endast två minuters promenadavstånd ner till älven. Njut av lugna kvarter med närhet till centrum på Ön. Trädgården är uppväxt och insynsskyddad med naturen alldeles inpå knuten lyxigt att plocka bären direkt till frukost. Här kan kan njutas av inne och ute, ta en bastu eller ute på det härliga trädäcket med spabad. En vacker och trygg plats för barnen att växa upp på, och för hela familjen att trivas. Välkommen på visning!

Ormbärsvägen 17, Böleäng, Umeå kommun

Ormbärsvägen 17

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

5 195 000 kr

134 m²

7 rum

730 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med överraskande ytor, välplanerad och belägen på vacker uppvuxen tomt! Entréplan inbjuder till de öppna och sociala ytorna kök, matrum och vardagsrum i en integrerad planlösning samt avskilt de mer privata delarna badrum och tre sovrum. Den rymliga källaren erbjuder ytterligare boytor (gillestuga, förråd, kontor/sovrum samt badrum med bastu och tvättstuga) samt fina biytor med förvaringsmöjligheter. Villan ligger på ett fint läge med sol från morgon till kväll. Uppvuxen trädgård och inglasat uterum. Varmbonat garage med tillhörande förråd. Drömläge för barnfamiljen ett stenkast från förskolor och skolor och på lugn gata. Svårslaget läge med närhet till centrum med hela dess utbud och flera matvarubutiker på promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

Granholmssundet 100, Ånäset, Robertsfors kommun
Granholmssundet 100, Ånäset, Robertsfors kommun, bild 2
Granholmssundet 100, Ånäset, Robertsfors kommun, bild 3

Granholmssundet 100

Tomt
Ånäset, Robertsfors kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 800 000 kr

1 992 m² tomt

Har du drömmen om att komma från vardagen och få en härlig rofylld vistelse vid havet? Har du drömmen om att driva ett mindre retreat med själavårdande aktiviteter, då passar detta perfekt för dig! Från vardagen till inre frid på nolltid, direkt vid kusten finns nu detta erbjudande med enkla men robusta MicroCabins, gjorda för alla årstider till salu. Ett skyddande rum – av naturligt trä – sträcker sig över en minimalistisk interiör som är utrustad med elvärme, ljus, uttag och en braskamin. Dessutom har varje MicroCabin en privat terrass som erbjuder en magnifik utsikt över bukten och naturen. På sommaren inbjuder havet till ett dopp; på vintern kan du åka skridskor på havets is. På fastigheten finns en gemensam stuga finns dusch, toalett och ett litet kök med dricksvatten. From everyday life to inner peace in no time at all. Directly on the coast, we will sell you your dream in simple but sturdy MicroCabins, made for all seasons. A protective room – made of natural wood – stretches over a minimalist interior which is equipped with electric heating, light, sockets and a wood-burning stove. In addition, each MicroCabin has a private terrace that offers a magnificent view of the bay and the great outdoors. In summer, the sea invites you for a swim; in winter, you can skate on the sea’s ice. Practical extra: In a shared hut there is a shower, toilet and a small kitchen with drinking water.

 • Premium
Stöcksjö kustväg 48, Stöcksjö, Umeå kommun
 • Mån 17 apr kl 17:00
Stöcksjö kustväg 48, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö kustväg 48, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö kustväg 48

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

9 495 000 kr

132 m²

7 rum

8 754 m² tomt

Möjligheter som denna kommer sällan, här får ni möjligheten att förvärva en centralt belägen hästgård med tillhörande 8754 kvm mark där det ryms 8 hagar. Renoverad villa i västerbottenstil som är 132 kvm fördelad på 1½-plan och källare. Huset har ett generöst renoverat kök med fina materialval, installerad värmande kamin, utrymme för större matplats vid fönster. Entréplan fördelar kök, vardagsrum, kontor, badrum samt hall och tvättstuga. Via trapp når ni övre plan där det inryms fyra sovrum, allrum och badrum Vattenburen uppvärmning via jordvärme ger låga uppvärmningskostnader. Huset omgärdas av trädgårds tomt samt ett härligt isolerat uterum. Vidare på gården finns ett nyrenoverat stall som är godkänt, har bra takhöjd och samtliga faciliteter. 8 stora boxar, Höloft, sadelkammare, omklädning och WC. Hagarna ligger i angränsning till gården och har skrittavstånd till ridhus, Södra Umeås Ryttarförening. Fina ridvägar utomhus finns i närliggande skog och mark.

 • Premium
Flurkmark 627, Flurkmark, Umeå kommun

Flurkmark 627

Villa
Flurkmark, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

117 m²

6 rum

2 770 m² tomt

Välkomna till Flurkmark 627, denna underbara familjevilla från 1920 med charm utöver det vanliga. Bostaden är smakfullt renoverad och i gott skick. Utvändigt väntar en härlig trädgård med garage samt fina ytor för barnens lek. Här bor ni lugnt och tryggt område med endast 20 minuter in till Umeå centrum. Området har nära till både förskola, skola (årskull F-6) samt fin natur att utforska. Till Umeå finns bra bussförbindelse. (https://www.tabussen.nu/lanstrafiken/planera-resa/) Välkomna på visning!

Axtorpsvägen 5D, Berghem, Umeå kommun

Axtorpsvägen 5D

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 970 000 kr

59,4 m²

2 rum

3 974 kr/mån

33 165 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och trevliga lägenhet på populära Berghem. Genomgående parkettgolv, stilfullt renoverat kök samt kaklat badrum. Här bor du med gångavstånd till matbutik, restauranger, Universitet, NUS, Gammlia med dess rekreationsutbud samt cykelavstånd till Iksu och Umeå city. Låg månadsavgift i stabil förening där allt ingår i månadsavgiften.

 • Balkong
Garverigränd 7A, Vännäsby, Vännäs kommun

Garverigränd 7A

Lägenhet
Vännäsby, Vännäs kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

97,5 m²

4 rum

4 893 kr/mån

18 410 kr/m²

På Garverigränd 7A lockar denna fyrarummare med egen ingång och ett insynsskyddat och attraktivt läge alldelses vid älven. Den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänslan! Inglasad balkong. 97 kvadratmeter som fått sig ett rejält upplyft under de senaste åren. Genomgående nya ytskikt, och ett fräscht kök samt helkaklade badrum. Bostaden erbjuder en rad bekvämligheter såsom egen tvättstuga, helkaklade badrum och generöst med förvaringsutrymmen i form av två förråd och en klädkammare.

 • Balkong
Vallmovägen 15, Västerslätt, Umeå kommun

Vallmovägen 15

Villa
Västerslätt, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

152 m²

6 rum

875 m² tomt

Här har jag nöjet att presentera en trivsam familjevilla med naturnära läge på Västerslätt. Huset har vardagsrum, rymligt och arbetsvänligt kök, fyra sovrum, badrum, goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med den stora altanen som erbjuder gott om plats för familj, släkt och vänner. Tillhörande fastigheten finns även en tomt med träd, växter samt en härlig gräsmatta. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett centralt boende som passar barnfamiljen perfekt. Välkommen till ditt nya hem på Vallmovägen 15!

Hissjövägen 46, Haga, Umeå kommun

Hissjövägen 46

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

44 m²

2 rum

2 629 kr/mån

40 795 kr/m²

En härlig möjlighet har uppenbarat sig, nämligen chansen att förvärva en tvåa på omtyckta Hissjövägen. Hemmet som är i genomgående bra skick är beläget på våning ett av tre och har en stor inglasad uteplats. Dessa 44 kvadratmeter är fördelade över stor hall med utmärkt förvaring, fräscht badrum, ett modernt kök som har välkomnande arbetsytor och plats för matbord. Det stora allrummet och köket i öppen planlösningar har gott om utrymme för generös soffgrupp och matbord. Via sällskapsrummet finns utgång till uteplatsen som är generös i storlek och inglasad. Fördelarna med att bo på Hissjövägen är många. Du har låg avgift där allt ingår i en omtyckt förening med en tydlig underhållsplan. Avståndet till city, universitet och natur är alla inom gång/cykelavstånd.

 • Uteplats
 • Hiss
Sandåsvägen 4, null, undefined

Sandåsvägen 4

Lägenhet
Unik Fastighetsförmedling

2 440 000 kr

68,1 m²

3 rum

4 954 kr/mån

35 830 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brf Borrmaskinen, null, Umeå kommun

Brf Borrmaskinen

Lägenhet
Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 570 000 kr

68,7 m²

3 rum

2 612 kr/mån

Nu släpper vi 40 st nyproducerade lägenheter mitt bland villorna på omtyckta Grubbe. Alla lägenheter håller en hög standard med kakel och klinker i badrum, vitlaserade parkettgolv samt fullt utrustade kök med tillvalsmöjligheter. Välplanerade planlösningar på alla lägenheter och stora fina balkonger i soligt läge. Topplägenheterna erbjuder härliga terrasser. Här bor man med närhet till älvslandskapets fina rekreationsområden, flertalet skolor och förskolor, matbutiker och omtyckta restauranger. Det är också mycket goda kommunikationer till centrum, man kan välja att cykla eller ta en skön promenad efter strandpromenaden, busshållplats finns i närheten och kommunikationerna är de bästa i Umeå med täta avgångar till stan. Prel inflytt hösten 2024 Anmäl ditt intresse redan idag då det är först till kvar som gäller. Maila din anmäla till: [email protected] https://app.bovaljaren.se/bv/v3/project/1003

 • Nybyggnadsprojekt
Skravelsjö 454, Skravelsjö, Umeå kommun
 • Ons 5 apr kl 17:00
Skravelsjö 454, Skravelsjö, Umeå kommun, bild 2
Skravelsjö 454, Skravelsjö, Umeå kommun, bild 3

Skravelsjö 454

Villa
Skravelsjö, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

8 495 000 kr

247 m²

7 rum

7 366 m² tomt

Tillfälle att förvärva en vacker villa uppförd 2014 med högt läge i fint blickfång från vägen. Här står detta unika hus redo för nya ägare. Huset består av två våningsplan med stora och generösa rum. Huset är tillbyggt med en totaltarea om 247 kvm fördelat på 6 rum och kök. Färgsättningen och formgivning är smakfull med en fantastisk karaktär! Högt till tak, spröjsade fönster, trägolv sätter prägel på detta rymliga familjehem. Utmärkt planlösning för den stora familjen. Modernt kök och generösa sällskapsytor på entréplanet och utgång till altan från vardagsrummet. Den murade kaminen som både ger huset karaktär samt värme. Villan med tillhörande tomt om 7366 kvm, har ett vackert läge. Här finns carport samt förråd. Varmt välkomna med er intresseanmälan och en möjlighet att förvärva ett fantastiskt hus!

 • Premium
Spiralvägen 13, Västerhiske, Umeå kommun

Spiralvägen 13

Villa
Västerhiske, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

5 699 500 kr

148 m²

5 rum

858 m² tomt

Den optimala villan för familjen placerad i lugna kvarter med närhet till Umeå centrum och fritidsaktiviteter. Öppna och välkomnande ytor om 143 kvm boyta samt 163 kvm biyta fördelat på 1½ -plan samt källare Huset erbjuder 5 rum med ett rymligt kök som skapat för sociala stunder. Här finns också renoverat badrum. Huset har fin entrésida med plats för parkering och ett praktiskt dubbelgarage med oumbärliga ytor för förvaring. Spiralvägen 13 ligger inbäddat på en lugn och barnvänlig gata. Här finns skola från förskola - åk 6 ett stenkast bort och grönskande omgivningar perfekt för promenader. Det lugna området är optimalt för familjer med närhet till Umeå centrum med alla bekvämligheter. Fiber indragen i fastigheten (pannrummet), vilande abonnemang Umeå Energi.

Jaktstigen 5, Nordmaling, Nordmalings kommun

Jaktstigen 5

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 300 000 kr

128 m²

5 rum

1 821 m² tomt

Välkomna till Jaktstigen 5 och denna hemtrevliga villa i Nordmaling! ! Här erbjuds just nu ett boende om 128 kvm fördelat på 2 plan med allmänt fräscha ytskikt. Till bostadsbyggnaden finns också en stor och härlig tomt om 1821 kvm, perfekt för barnspring och sommarlekar. Här kan man lätt samla familj och vänner för att umgås. Har du önskemål om lugnt och enskilt läge på en återvändsgränd med minimal trafik där kan man landa för att ladda batterierna samtidigt som man ändå har grannar ett stenkast bort. Nordmaling centrum med butiker, närservice och skolor finns allt inom cykelavstånd. Intresserad av en visning? Tveka inte på att höra av dig!

Östra Station, null, Umeå kommun

Östra Station

Lägenhet
Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

3 895 000 kr

94 m²

4 rum

4 501 kr/mån

Nu bygger Balticgruppen en ny stadsdel för framtidens hållbara Umeå – Östra Station. Nu startar försäljningen av 78 st bostadsrätterna på Östra Station. Huset är ritat av den välrenommerade arkitektbyrån Wingårdhs – vilket gör att huset och lägenheterna håller en hög nivå på komfort och estetik. I huset finns välplanerade ettor till större lägenheter för de som är fler i familjen. På bottenplan finns livsmedelsbutiken Coop som gör att du snabbt och smidigt kan ta hissen ner för att handla. Området är även planerat för gym, restauranger, cafeér och lösningar för hållbara kommunikationer. På husets tak finns sju gemensamma terrasser med plats för aktivitet, avkoppling och umgänge. Här kan du blicka ut över staden och Umeälven en ljummen sommarkväll. Varje terrass ska få ett eget tema: exempelvis en terrass för odling eller en aktivitetsterrass. På en av terrasserna förbereds för en fast grillplats så att du kan grilla och umgås med dina nära och kära. Terrasserna är endast för de boende i huset och föreningen får utveckla de slutgiltiga utformningarna av terrasserna. Här finns även möjlighet för Juridiska Personer att teckna lägenhet! Lär mer på https://www.balticgruppen.se/ostrastation

 • Nybyggnadsprojekt
Nyviksvägen 25, Obbola, Umeå kommun

Nyviksvägen 25

Villa
Obbola, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

6 495 000 kr

145 m²

5 rum

1 800 m² tomt

Ett drömboende med charm och atmosfär från slutet av 1800-talet. Bo vid havet, nära till all service och bara en kvart från city. På gården står två fina, klassiska Västerbottensgårdar, varav den ena är varsamt och smakfullt renoverad. Här är det högt i tak och fina fönster, vilket ger en härlig rymd och känsla i huset med fantastisk utsikt över havet. Två öppna spisar, breda golvtiljor och synliga takbjälkar är några av attributen som ger huset karaktär. Den andra gården har många möjligheter till utveckling. Perfekt för den stora familjen, företagaren, som gästhus eller om ni vill hyra ut? I gårdshuset finns en fungerande bagarstuga. I dagsläget finns en loppisverksamhet i huset. På gården finns även ett garage med hobbyrum samt en förråds-/uthusbyggnad. Gården ligger på en lugn och fin återvändsgränd med närhet till såväl bad, båt- och skoterliv samt fiske.

Granholmssundet 102, Hertsånger, Robertsfors kommun

Granholmssundet 102

Tomt
Hertsånger, Robertsfors kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

2 016 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna tomt med nyproduktion Attefall stuga med fina utrymmen! Tomt med eftertraktat västerläge ! Har ni andra planer så kan ni bygga ert eget drömboende med havet som granne. Här har ni en tomt med mycket lugnt och fridfullt läge som passar perfekt för dig som önskar bestämma ditt eget hus eller fritidshus. Vatten finns vid tomtgräns, servitut Möjlighet till egen båtplats vid strandkant Köparen betalar anslutningskostnader för vatten, el och avlopp. Vattenförening ca 1000 kr/år

Pilen, null, Umeå kommun

Pilen

Lägenhet
Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

88,5 m²

3 rum

1 956 kr/mån

Kampanj! Teckna avtal och få avgiftsfritt i 12 månader! Passa på att boka er på en av de nyproducerade lägenheter Öst på stan med mycket centralt läge på Pilgatan. Ta chansen att boka dig för ett modernt boende med centralt lugnt läge! Moderna ettor, tvåor och treor med hög standard. Föreningen har egen relax. Lägenheterna har bra standard med med fina kök, kakel och klinker i badrum, ekparkett som standard. Boka er nu så har ni en garanterad månadsavgift i två år! Inflytt hösten 2023

 • Nybyggnadsprojekt
Krikudden 116, Nordmaling, Nordmalings kommun

Krikudden 116

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Unik Fastighetsförmedling

995 000 kr

25 m²

1 rum

2 050 m² tomt

Välkommen till Krikudden och denna enkla stuga på mycket fin tomt i sydväst läge, stor tomt om 2000 kvm här har ni möjlighet att utveckla ert eget boende! Stugan har större rum som kan nyttjas till sovplats. Här har ni en mycket enkel stuga på bästa sydväst läget! Ett större fönster ger fin utsikt mot havet. Här bor ni på naturtomt med blåbär och lingon kring stugknuten. Här kan ni verkligen förverkliga ert paradis vid havet. Välkommen att anmäla intresse!

Fäbodsanden 29, Täfteå, Umeå kommun

Fäbodsanden 29

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Unik Fastighetsförmedling

625 000 kr

2 030 m² tomt

Ta chansen att förverkliga dina hus eller fritidhusdrömmar på stor fin avstyckad fritidhustomt i Fäbosanden-Täfteå! Tomten är avstyckad fritidshustomt med rätt att bygga upp till 150 kvm. Önskar du ett bo i ett naturskönt område, nära till både skog och vatten? Här bor du även med närhet till Täfteå med bekvämligheter som matbutik och skola. I närheten finns strand för härliga sommardagar. I Täfteå finns skola (F-6) med ca 250 elever, kommunikationerna i Täfteå är goda, med jämna bussavångar in till Umeå centrum.

Krikudden 113, Järnnäs, Nordmalings kommun

Krikudden 113

Tomt
Järnnäs, Nordmalings kommun
Unik Fastighetsförmedling

225 000 kr

2 024 m² tomt

Välkommen till Järnäs och Krikudden och dessa havsnära tomter, avstyckade och friköpta! Här har ni möjlighet att bygga ert eget drömboende för åretrunt eller fritid. Vägen vinterplogas så här kan ni njuta året runt. Tomten ligger på fint läge, är gallrad och har delvis utsikt över havet, vilket ger en härlig skärgårdskänsla. Möjlighet till båtplats i båthamn med skyddat läge. Här bor ni endast 15 minuter från Nordmaling med komplett handelsutbud och restauranger.

Visar alla 26