Mäklare Julia Karlsson

Julia Karlsson

Om mig

Jag är en ung och driven fastighetsmäklare där jag på kort tid blev en av dom mest säljande och rekommenderande mäklare i Umeå. Jag är även stolt över att representera Umeås största mäklarbyrå den med flest rekommendationer i Umeå kommun. Läs mer om mig här: https://www.hittamaklare.se/julia.karlsson.1 Säljtankar? Värderingsfrågor? Köptankar? Tveka inte att höra av dig! Varma hälsningar, Julia Karlsson

Mäklarens försäljning på Hemnet
Paradisgränd 2, Umedalen, Umeå kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Paradisgränd 2, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Paradisgränd 2, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Paradisgränd 2

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
2 850 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 4
7 744 kr/mån
27 273 kr/m²

Letar du efter en större lägenhet? Där inglasad balkong är ett måste? och med ett krav på att skicket ska vara perfekt? Möjlighet till uthyrningsdel och direkt närhet till det mesta också kriterier på listan? Likväl en välmående förening? Strålande, då hälsar jag dig välkommen hem till Paradisgränd 2. Detta är kvalitet i alla aspekter och är ett boende för dig som har höga krav samt ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. Här bor du på ett onekligen avundsvärt läge. Paradisgränd 2 är belägen på Umedalen och är ett eftertraktat bostadskvarter med närhet till både centrum, klockarbäcken och naturområde. Här hittar du ett välplanerat hem som genomgående renoverats med noga detaljerade materialval såsom genomgående trägolv samt ett kaklat och klinkat badrum. För att inte glömma, ett påkostat kök signerat av Marbodal. Denna bostad tilltalar i såväl läge som form. 104,5 välplanerade kvadratmeter som idag fördelats på fyra rum och kök som dessutom kan göras om till en uthyrningsdel med egen ingång. I oroliga tider är det tryggt och skönt att hyra ut en del av lägenheten och minska sina egna boendekostnader. Bostadens kvadratmetrar kompletteras med den inglasade balkongen som nyttjas med fördel större delen av året och används många gånger som ett extra rum. Under sommarmånaderna blir det även bostadens plats för odlingar av växter och kryddor. Bostadsrättsföreningen Backenhus nr 2 är en välskött och aktiv förening. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lyktvägen 79B, Tomtebo, Umeå kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Lyktvägen 79B, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79B, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79B

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 250 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet på populära Tomtebo. Här får du ett hem med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent kök som är utrustat med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och full-utrustat med egna tvättmöjligheter och golvvärme. God förvaring med skjutgarderob samt extra garderober. Sovalkov som inrymmer dubbelsäng på 180 cm. Bo dessutom i en trevlig och välskött förening på Tomtebo. Området präglas av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax i närheten tar er till såväl till universitetsområdet som centrala stan inom kort. Här bor ni dessutom ett stenkast från omtyckta Nydalasjön. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Hissjövägen 34, Haga, Umeå kommun

Hissjövägen 34

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
1 550 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3
4 341 kr/mån
31 959 kr/m²

Vem vill inte placera sig i centrala delarna av Umeå, lika nära in till City som natur och älv. Välkommen till Hissjövägen 34. Framför dig har du en charmig och minst sagt hemtrevlig bostad där renovering är gjord med omtanke! Planlösningen är väl genomtänkt, Du har ett trivsamt sovrum, snyggt & hemtrevligt kök, lättmöblerat sällskapsrum och ett rymligt kaklat och klinkat badrum med tvättmaskin. Dessutom en egen balkong i härligt västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. På populära Haga har du närhet till allt! Kort promenad in till citykärnan, universitetet, gym samt närhet till skog och natur. Goda bussförbindelser och cykelavstånd till universitet. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra. I huset finns hiss, förråd och tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Furugränd 2A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 126 kr/mån
38 750 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en av de få ettorna om 40kvm på omtyckta Furugränd 2A. Optimalt placerad i huset, med endast några få trappsteg till ytterdörren men fortfarande lagom högt upp för att slippa besvärande insyn. Sällan har 40 kvadratmeter fördelats och disponerats så väl som här. Förvänta dig en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ditt badrum är helkaklat och tilltaget, köket är rymligt och välutrustat med gott om arbetsytor och plats för stort matbord. Det stora allrummet bjuder på gott om svängrum och möbleringsmöjligheter och härifrån nås en tilltagen balkongen som erbjuder sol större delen av dagen. Ägaren har smart nog delat av allrummet för att få ett avskilt sovrum som numera nås från hallen. Fördelarna med att bo på Furugränd 2A är många. Avståndet till city, universitet, Umeälven och köpcentrum är alla inom gång/cykelavstånd. För studenten nås Universitet enkelt via cykel eller via goda kommunikationer i närhet till bostaden. I närhet har du fina strövområden och även omtyckta strandpromenaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 37, Centralt/väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 37

Lägenhet
Centralt/väst på stan, Umeå kommun
Boporten
2 595 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 743 kr/mån
34 145 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende; endast ett stenkast bort från shoppingturen, bad och naturlivet. På väst på stan och dess lugnare del med citypulsen runt knuten vilar din alldeles egen oas. På Kungsgatan 37 väntar en unik vindslägenhet. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Från bostaden har du utsikt över trädtoppar, himmel och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Föreningens gemensamma trädgård är privat och alldeles ljuvlig. Stor gräsyta med plats för grill och umgänge. Addera därtill en tillgänglig garageplats med laddstolpe, få förunnat med detta centrala läge. (Enligt ordförande 2024-04-12) Interiört kommer du uppskatta charmen i form av snedtak och takfönster. De smakfulla färgvalen och de fina trägolven. "Bada i ljus" är en återkommande klyscha men här stämmer det på pricken! Högst upp i huset med fönster i två väderstreck resulterar i fantastiskt ljusinsläpp. Köket är modernt och välutrustat i en öppen planlösning mot sällskapsrummet. Badrummet är rymligt och utrustat med egen tvättmaskin - vardagslyx när den är som bäst! Brf Leoparden 1 är en förening man stormtrivs i. Se fram emot ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd och tidigare nämnda garageplats. Utöver det så tillhör med en stabil förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun
  • Idag kl 18:00
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 13C, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 13C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
5 015 kr/mån
31 583 kr/m²

På markplan väntar en riktig tiopoängare. Vad sägs som ett genomgående gott skick? Tillgång till stor härlig altan med bästa solläge! Förvänta dig en tvårummare fördelad på 60 kvadratmeter med fönster i två väderstreck och luftiga rum. Invändigt bjuds du på ett välutrustat kök, sovrum i bra storlek med fina förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och större matbord för dina gäster. Här bor du centralt med närhet till allt som kan önskas. Från bostaden har du promenadavstånd till Bölesholmarna med badplats, närhet till city och dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 27C, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 27C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
2 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 156 kr/mån
27 651 kr/m²

Vill du som jag gärna bo fint men även billigt? Här har ni äntligen möjligheten att köpa en fin trea i gott skick med uthyrningsrum som har egen ingång. Det finns dessutom trinettkök och badrum med dusch, allt ni kan tänkas behöva! I övrigt har ni en mycket fräsch tvårummare med snyggt och modernt kök och renoverat badrum som är i ett smakfullt utförande. Utöver det finns givetvis en inglasad balkong med bästa solläge! På Mariehem bor du med närhet till det mesta - matbutiker, restauranger, apotek samt gym för den som gillar att träna! Det finns goda kommunikationer i form av bussar som tar dig till samtliga stadsdelar av Umeå. En kort promenad bort nås även Nydalasjön som passar de som gillar alla typer av utomhusaktiviter. Här erbjuds bland annat längdskidor och promenadstråk under vintertid och badstrand, elljusspår, lekplatser, grillplatser under sommartid. Bostadsrättsföreningen är välskött och har länge varit en omtyckt förening att bo i. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 114, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 114

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3
6 213 kr/mån
25 827 kr/m²

Om du identifierar dig som en kräsen bostadssökare, kan denna pärla mycket väl uppfylla dina önskemål. Belägen på tredje våningen med minimal insyn, erbjuder denna bostad ett trivsamt läge i en modern och välhållen fastighet. Varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad för att skapa generösa sällskapsytor, perfekta för social gemenskap. Ljusinsläppet är behagligt tack vare gott om fönster i två väderstreck och två rymliga balkonger. Förvaringsmöjligheterna är rikliga, både i hallen och i sovrummen. Boendet åtnjuter stabilitet och välskötsel i en trygg och välfungerande förening. Trevliga innergårdar bidrar till trivseln, och det fördelaktiga läget erbjuder närhet till vacker natur samt bekvämligheter som matbutiker, restauranger, apotek och gym i Mariehems centrum. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till stadens centrum, och för bilburna innebär den närliggande parkeringen en betydande fördel. God kollektivtrafik, i form av bussar som tar dig till alla delar av Umeå, finns tillgänglig. Dessutom ligger Nydalasjön bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett utbud av utomhusaktiviteter året om, från längdskidåkning och promenadstråk på vintern till badstrand, elljusspår, lekplatser och grillplatser under sommaren. Varmt välkommen att upptäcka allt detta och mer!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 16G, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 16G

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
1 995 000 kr
68,3 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
29 209 kr/m²

Välkommen till Kavaljersvägen 16G på snabbväxande och populära Umedalen. Med bekvämt avstånd till stadskärnan, mitt bland skog och gröna strövområden finns detta välskötta hem som stod klart 2018. Det som erbjuds är en gaveltrea fördelat på 68 kvadratmeter om tre rum och kök, som är planerade med eftertanke. Interiört möts du av en välkomnande hall, badrum med tvättavdelning och kök i öppen planlösning till sällskapsrummet. Två välplanerade sovrum och en klädkammare. Som boende på Kavaljersvägen 16G får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Iksu Spa och klockarbäckens nya handelsutbud. Allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skansholm 1:43, null, Vilhelmina kommun

Skansholm 1:43

Tomt
Vilhelmina kommun
Boporten
795 000 kr
5 000 m² tomt

Fjällnära tomt i ett mysigt område där tomten passar dig som vill ha den en fjällnära upplevelse i ett varsamt utvecklat område. För att inte glömma det fantastisk strandläget invid sjön Malgomaj som väntar på att bli bebyggd. En härlig strand som kommer att bli cirka 40 meter lång. Med möjlighet till ett fantastiskt fritidsboende för både sommar och vinter är det här är en perfekt plats för dig som uppskattar kombinationen av naturupplevelser och guldkant. Endast 50 minuter ifrån Saxnäs och cirka 20 minuter från Vilhelmina bilväg. Tomten förväntas efter avstyckning att bli cirka 5000 kvadratmeter och väg till tomten är byggd.

Gustav Garvares gata 3a, Haga, Umeå kommun
Gustav Garvares gata 3a, Haga, Umeå kommun, bild 2
Gustav Garvares gata 3a, Haga, Umeå kommun, bild 3

Gustav Garvares gata 3a

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
3 695 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 973 kr/mån
40 829 kr/m²

Här, på Gustav Garvares gata 3A väntar en väl tilltagen bostad utöver det vanliga och som tilltalar i såväl läge som form. Ett gavelläge och 90,5 välplanerade kvadratmeter som idag fördelats på 3 rum och kök som vidare inkluderar en uthyrningsdel med egen ingång. I oroliga tider är det tryggt och skönt att hyra ut en del av lägenheten och minska sina egna boendekostnader. Att bostaden blivit väl omhändertagen undgår ingen. Här har ingen renovering gått överstyr, utan det gamla har varsamt bevarats och förfinats. Fullt ut modernt men utan att glömma historian. Charmiga detaljer såsom höga golvlister, väggdekorationer och högt i tak väntar på dig tillsammans med ett vackert golv signerat av Kährs. Det förtrollande köket, i smakfulla kulörer är tilltaget och välplanerat. Sällskapsrummet sträcker sig över många kvadratmeter och charmar oss med sin kamin som nuvarande ägare har rustat upp och är eldningsbar. Sovrummet ges plats för såväl säng som förvaring och läshörna. Samtliga rum skämmer bort oss med ljuvligt dagsljus och minimal insyn. Du tittar ut över vackra kringliggande fastigheter och grönområden. Detta är kvalitet i alla aspekter och är ett boende för dig som har höga krav samt ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. Här bor du på ett onekligen avundsvärt läge. Gustav Garvares gata är belägen centralt på Haga och är ett av Umeås mest eftertraktade bostadskvarter med närhet till både centrum, universitetsområde, NUS och naturområde. Välkommen att bo i en bra förening med god ekonomi. Äntligen får du allt du någonsin drömt om. Och du, ibland får det vara för bra för att vara sant. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Biologigränd 37, Ålidhem, Umeå kommun

Biologigränd 37

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Boporten
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
3 728 kr/mån
24 917 kr/m²

I ett omtyckt område, bekvämt belägen på andra våningen, ligger denna mycket trivsamma tvårummare. Försedd med flera kvaliteter som ofta efterfrågas som exempelvis inglasad balkong, och välutrustat kök. Lägg därtill fina ytskikt, härligt ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter i garderober och förråd. Ett tilltaget sovrum och ett vardagsrum som ger plats för både soffgrupp och middagsbord. Här kan du förvänta dig generöst med naturligt ljus och en optimal planlösning, vilket skapar en trivsam miljö. Brf Biologigränd är en välskött bostadsrättsförening där medlemmarna trivs med stora, luftiga innergårdar med gemensamma grill-, lek- och sittplatser samt fina faciliteter i bland annat gym, biljardrum, pingis, bastu, fritidslokal, gästrum, kompostering samt gästlägenhet. Låg belåning tillsammans med förmånligt, kollektivt avtal för tv och bredband garanterar låga boendekostnader. Läget på Biologigränd 37 suveränt för er som uppskattar närhet till såväl natur som all nödvändig service. Vid Ålidhems centrum finns välsorterad Ica, apotek samt hälsocentral och utbud av restauranger. Bo med närhet till Universitetet, NUS och IKSU. Busshållplats ligger en kort promenad från bostaden och för er med barn finns flera förskolor och skola på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Istidsgatan 9A, Mariehöjd, Umeå kommun
Istidsgatan 9A, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Istidsgatan 9A, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Istidsgatan 9A

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Boporten
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 5/7
3 750 kr/mån
39 479 kr/m²

Välkommen till Istidsgatan 9A - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Förvänta dig noggrant utvalda detaljer och tillval som har resulterat i vad jag kallar perfektion. Här bor du på högre höjder med otroligt ljusinsläpp och med en bedårande utsikt. Ett soligt läge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett söderläge på våning 5 med minimal insyn, det är oslagbart! Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och lite till. Köket är välutrustat och ligger med en öppen planlösning till vardagsrum. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter. Sovrummet stort och välutrustat med flera garderober. Din balkong är enorm och pekar mot solen. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med fina motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser! . Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rågången 1A, Berghem, Umeå kommun
Rågången 1A, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 1A, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 1A

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 199 kr/mån
53 167 kr/m²

Denna mycket trivsamma etta återfinns på omtyckta Berghem! Bostaden erbjuder närhet till Umeå Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig men också Gammlia med dess joggingspår. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och kommunaltrafik. Här hoppar ni på cykeln för att rulla till Universitetet och NUS på bara några minuter. På Rågången 1A saluförs denna charmiga etta med sina väldisponerade kvadratmeter. I lägenheten finner du alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva, en hall med garderober, en separat köks-del och ett kaklat och klinkat badrum. Vidare finns utrymme för en stor soffa, matbord samt avskild sängalkov i ett rymligt fint vardagsrum med allt man kan önska. Den optimala bostaden för studenter, förstagångsköpare eller de som söker en bekväm övernattningslägenhet. Lägenheten tillhör en stor bra förening med över 130 lägenheter. Föreningen ekonomi är god med låg belåning. Varmt välkommen på visning! Föreningens hemsida: https://umeahus9.bostadsratterna.se/

  • Premium
Sjöfruvägen 147E, Tomtebo, Umeå kommun
Sjöfruvägen 147E, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Sjöfruvägen 147E, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Sjöfruvägen 147E

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 445 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/2
5 650 kr/mån
24 164 kr/m²

Stig in och känn dig som hemma på populära Sjöfruvägen 147E. Här bor du i en lätt-möblerad tvåa på 59,8 kvm med bekvämt avstånd till all typ av service. En väldisponerad tvårummare som kan göras om till en trerummare där planlösningen och låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Bostaden präglas av ljusa material och ett magiskt ljusinsläpp från tre håll tack vare gavelläget. I hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder generöst med förvaringsutrymme, och i sovrummet finner du två platsbyggda garderober för att säkerhetsställa gott om plats för dina kläder och tillbehör. Intill hallen ligger badrummet som pryds av vita kakelplattor. I köket får du en härlig matupplevelse med plats för ett större matbord. Bo dessutom i en trevlig och välskött förening med en trevlig balkong. Området präglas av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax i närheten tar er till såväl till universitetsområdet som centrala stan inom kort. Här bor ni dessutom i närheten till omtyckta Nydalasjön och dess natur. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tjärngatan 17B, null, Vännäs kommun

Tjärngatan 17B

Lägenhet
Vännäs kommun
Boporten
495 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 311 kr/mån
9 429 kr/m²

Denna bostad låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt! Vill du bo här själv, med din respektive, bästa vän eller syskon? Tjärngatan 17B passar alla kombinationer. Du bor i ett lugnt och välskött område. Granne med villakvarter och grönområden. Det finns en röd tråd genom hela bostaden med ljusa ytskick fina golv och god förvaring. Köket är smakfullt inrett och erbjuder allt du kan tänkas behöva! Cirka 52,5 kvadratmeter har fördelats på två rum och kök vilket innebär att samtliga rum bjuder på generös golvyta. Här bor ni centralt i Vännäs - ett stenkast från Stadsparken med närhet till natur, service och kommunikationer. Stabil förening!

  • Plus
  • Balkong
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Boporten
7 500 000 kr
130,5 m²
4 rum
vån 7/7
6 535 kr/mån
57 471 kr/m²

För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Kungsgatan 63D, ett boende med positionen i hjärtat av Umeå centrum och ett stenkast ifrån umeälven. Det ståtliga huset fångar din uppmärksamhet redan från gatan. Det är en ynnest att få bo i ett modernt hus med byggår 2018 och ritat av den världsberömda danska arkitektfirman BIG. Dessutom bor du löjligt nära precis allt. Bageriet längre ner efter gatan och stadens shoppingutbud alldeles under dina fötter. När det närmar sig middagstid väntar en gastronomisk upplevelse på uppskattade restauranger som Facit och Harlequin som ligger med krypavstånd. Centralstationen inom räckhåll samt natur och bad med promenadavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde och går att överta möblerad om så önskas. Denna bostad kan även ägas av en juridisk person. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kavaljersvägen 16B, Umedalen, Umeå kommun

Kavaljersvägen 16B

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
1 850 000 kr
57,7 m²
3 rum
5 495 kr/mån
32 062 kr/m²

Varmt välkommen till Kavaljersvägen 16B och till Umedalen som blivit omåttligt populärt och omtyckt för sin familjära atmosfär och sitt unika lägen. Bo bekvämt i markplan med egen ingång. En sällan tillsalu trerummare där bostaden omfamnas av en väl tilltagen uteplats i tre väderstreck. Interiört bjuds du på 57,7 rymliga kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Förvänta dig fint ljusinsläpp och en väl genomtänkt öppen planlösning. Trivsamma rum, öppna ytor och ett otroligt ljusinsläpp. Känslan av av radhus och egna uteplatser infinner sig här och insynen är minimal. I badrummet finns tvättmaskin och i köket är utrustat med diskmaskin. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Det stora dragplåstret är bostadens uteplats med en tilltagen altan! Här bor ni lugnt och bekvämt med naturen inpå knuten och lyxiga IKSU Spa på behändigt avstånd. Bra bussförbindelser in till centrum samt cykelavstånd till nya livsmedelsbutiken willys, klockarbäcken och Ica Kvantum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Häradshövdingegatan 15D, Öst på stan, Umeå kommun

Häradshövdingegatan 15D

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Boporten
4 895 000 kr
104,7 m²
3 rum
vån 2/2
6 855 kr/mån
46 753 kr/m²

För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Välkommen till Häradshövdingegatan 15D. Du som länge drömt om ett centralt boende vet att listan över kriterier oftast snabbt får minimeras och omvärderas. Har du, som många andra, länge sökt efter ett centralt boende som erbjuder en rejäl soldränkt terrass? Har du känt att du fått välja mellan läge och skick? Sett fördelar med markplan och egen uteplats men ändå haft en längtan efter ett högt och fritt läge? Här behöver du inte välja bort något. Du får det bästa av alla världar. Här har du lika nära till natur och vatten - som city och stormarknad. Din(a) uteplatser mäter imponerande över 30 kvadratmeter under bar himmel. Med ett gavelläge och fönster i tre väderstreck har ljuset verkligen fått sin rättmätiga frihet. Interiört bjuds du på 104,7 kvadratmeter signerat år 2016. Sällskapsrummet ligger med en delvis öppen, modern planlösning mot ett välutrustat och påkostat kök. Genomgående trägolv, ljust målade väggar och generösa förvaringsytor. Badrummen är båda helkaklade och fullutrustad med separat tvättavdelning. Brf Lärkan 2 stoltserar inte bara med sitt attraktiva läge och välputsade yttre. Föreningen är trygg, lågt belånad och stabil. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Med bostaden följer två förråd och på föreningens innergård har du förtur till en parkeringsplats (enligt stadgar). Häradshövdingegatan 15D är verkligen ett boende med gott om ofta efterfrågade attribut. Här är det som klyschan säger, "Bara att flytta in" Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Häradshövdingegatan 15F, Öst på stan, Umeå kommun

Häradshövdingegatan 15F

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Boporten
3 350 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/2
4 660 kr/mån
47 857 kr/m²

Låt mig presentera en fantastisk bostad med högt i tak och vackra, höga fönster som ger en underbar sekelskiftescharm. Hela lägenheten genomsyras av den klassiska stilen från förr. Här finns generösa ytor som ger dig gott om plats att inreda och umgås. Köket är fräscht och badrummet är elegant helkaklat. Ytskikten i hela bostaden är genomgående fina och välskötta. En fantastisk veranda under tak blir säljarens favoritplats, där du kan njuta av en fantastisk kvällssol.

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 6B, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 6B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 750 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 351 kr/mån
55 556 kr/m²

Att läge, läge och läge är högt prioriterat känner vi alla till. Tur att denna dröm gör sig fin på populära Väst på stan! Är du på jakt efter din första bostad eller kanske en övernattningslägenhet? På Storgatan 6B väntar 31,5 rymliga kvadratmeter på dig. Din månadsavgift är låg och hamnar på otroliga 1351 kronor i månaden. I avgiften inkluderas värme, vatten, kabel-TV och internet. Föreningen är välmående och står stabilt. Det här är ett boende för dig som har höga krav samt ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. Här bor du på ett onekligen avundsvärt läge. Storgatan 6B är belägen centralt Väst på stan och är närmsta granne med älven samt strandpromenaden. Varmt välkommen att boka visning!

Kvarnvägen 11, Väst på stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 11

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 175 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3
2 967 kr/mån
33 571 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna ombonade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Framför dig har du en en bostad som präglas av harmoniska färgval och kvalitetssäkra material som bidrar till hög levnadsstandard. Här får du ett hem med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent kök och ett kaklat och klinkrat badrum. Bo i en trevlig och välskött förening i de lugnare delarna av Umeå. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer, närhet till matvaruhandel och en kort cykelväg till centrum och Universitetet. Här bor ni dessutom ett stenkast från Nolia idrottsplats och flera motionsspår. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 22