Mäklare Pamela Aguilar

Pamela Aguilar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönngatan 20, Gimo - Östhammars kommun, Östhammars kommun
  • Imorgon
Rönngatan 20, Gimo - Östhammars kommun, Östhammars kommun, bild 2
Rönngatan 20, Gimo - Östhammars kommun, Östhammars kommun, bild 3

Rönngatan 20

Villa
Gimo - Östhammars kommun, Östhammars kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
3 990 000 kr
108 + 132 m²
7 rum

Drömvilla i Gimo, där det moderna möter det tidlösa i en fantastisk fusion av komfort och elegans. Denna imponerande friliggande villa, som står stadigt sedan 1974, bjuder in till ett liv fyllt av bekvämlighet och lyx. Med sina generösa 240 kvadratmeter (108 i boarea och ytterligare 132 kvadratmeter i biarea) finns det gott om plats för hela familjen att växa och trivas i. Steg in genom dörren och låt dig omfamnas av det välkomnande vardagsrummet, där braskaminen sprider en känsla av värme och atmosfär under kyliga kvällar. När du kliver in i köket möts du av en modern köksö som bjuder in till både matlagning och socialt umgänge. Köket är modernt och påkostat kök smälter samman med ett öppet och ljust utrymme. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner medan du lagar upp läckra måltider. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över poolen och trädgården utanför. Från köket leder en glasdörr ut till en rymlig altan där du kan njuta av soliga dagar och grillkvällar. Altanen öppnar upp sig mot en välskött gräsmatta som inbjuder till lek och avkoppling. Intill altanen finns även ett härligt uterum där du kan sitta skyddat och njuta av utomhuslivet oavsett väder. Den lockande pool som bjuder in till avkopplande dopp under varma sommardagar. Eller varför inte året om? För de lite mer avskilda stunderna finns en gillestuga där du kan koppla av och umgås i en mer intim atmosfär och för den som söker avkoppling och wellness erbjuder villan en exklusiv loungeavdelning, komplett med bastu, duschutrymme och ett ljuvligt spabad där du kan låta vardagens stress rinna av dig. När det är dags att knyta sig för kvällen finns det fem sovrum att välja bland, tre på övervåningen och ytterligare två på källarplan. Utöver allt detta erbjuds ni det stora garaget om ca 100 kvm komplett med ett praktiskt kontor på ca 10 kvm, perfekt för hobbyprojekt eller för den som behöver en avskild arbetsplats. Tack vare att fastigheten genomgått stora renoveringar genom åren är den i toppskick och det är bara att flytta in! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun, bild 2
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun, bild 3

Fridhemsvägen 22A

Tomt
Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
895 000 kr
1 173 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Svanberga, endast 10 min till Norrtälje stad med närhet till natur och bad. Nu har du chansen att skapa din egna oas på denna fantastiska tomt på 1173 kvm med både gräsmattor och äppelträd. Planbestämmelserna för området säger en byggyta på 150 kvm för huvudhus samt ytterligare ett uthus. Väg i anslutning till fastigheten och el i dess närhet. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Tomten sluttar något mot öster. I närområdet finns skola (F-9), restauranger, den vackra sjön Erken med omtyckt badstrand, tillhörande grönområde och elljusspår. Goda kommunikation till Norrtälje med bussar som har avgång flera gånger dagligen. Busshållplats en ligger en kort promenad från tomten. Ett boende för dig som vill bo bekvämt i idylliska Svanberga, endast 10 min från Norrtälje! Följande bestämmelser enligt gällande detaljplan; - En huvudbyggnad och en komplementbyggnad uppföras - Huvudbyggnad ska placeras 6 meter från tomtgräns och komplementbyggnad 4,5 meter - Huvudbyggnad får högst uppgå till 150 kvm byggnadsarea och komplementbyggnad 30 kvm - En våning får uppföras - Huvudbyggnads byggnadshöjd högst 4,6 meter och komplementbyggnad 2,5 meter - Punktprickad mark får ej bebyggas Läs dokument för mer information. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar 0761101006 eller maila till [email protected]

  • Premium
Masugnsvägen 86, vån 2, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 86, vån 2

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
4 650 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/9
4 071 kr/mån
70 455 kr/m²

-Accepterat pris- Välkommen till denna fantastiskt fina 3:a med en stor balkong som bjuder på en strålande utsikt över den glittrande Bällstaviken. Balkongen är perfekt placerad i söderläge, vilket ger sol hela dagen och en härlig vy över den grönskande innergården. Denna bostad erbjuder välplanerade kvadratmetrar, fyllda med naturligt ljus från de många fönstren, och exklusiva tillval som ger en lyxig känsla. Golven pryds av en elegant 3-stavs vitpigmenterad mattlackad parkett, och väggarna är målade i en stilren ljusgrå nyans. Här hittar du allt du behöver för ett bekvämt boende: ett elegant Marbodalkök med integrerad kyl/frys, inbyggd mikro, ugn och spis från Siemens. Köksbänken är i en hållbar och lyxig kvartskomposit. Köket öppnar upp mot ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har två rymliga sovrum med fönster som vetter mot den grönskande innergården, vilket ger en lugn och fridfull atmosfär. Detta är ett hem som verkligen har allt – perfekt för dig som vill bo bekvämt och stilfullt! Här finns även ett rymligt badrum med SPA-känsla- perfekt att komma hem till efter en lång dag. Masugnsvägen 86 ligger precis vid strandpromenaden och med tvärbanan ett stenkast från porten. Utmärkt bostad för dig som gillar natur och sjölivet samtidigt som närheten finns till Sundbybergs puls i Signalfabriken och längst Landsvägen. På några minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. För den shoppingsugne finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenadavstånd. För den som vill in mot stan är det enklast att ta en promenad eller cykla längst vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. * Räntegaranti! Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de fyra första åren. Välkommen till det ljusa livet invid ån! För mer information och för att boka visning, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att guida dig genom denna fantastiska möjlighet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3