Mäklare Mido Salkic

Mido Salkic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Öja Sofielund 3, null, Flens kommun

Öja Sofielund 3

Tomt
Flens kommun
1 395 000 kr
9 017 m² tomt

Nu erbjuds denna tomt om 9 017m² som kombinerar både mark och skog för industribruk i centrala Flen! Denna fastighet är idealisk för dig som letar efter närhet till kommunikationer och samtidigt vill ha utrymme för att utveckla din industriella verksamhet. Blandade användningsområden! Oavsett om du planerar att uppföra en fabrik, lager eller en kombination av olika verksamheter, är denna fastighet den perfekta platsen för att förverkliga dina planer. Ca. 4 700m² är hårdgjord yta, resterande är skog. Anslutning till 63A finns i direkt närhet till tomten. Flen är en trivsam kommun med en växande industriell sektor. Dess närhet till större städer och logistiska knutpunkter gör det till en attraktiv plats för företagare och investerare. Tomten är utanför detaljplanerat området. Kontakta mäklaren Mido Salkic för mer information!

Fredrikaberg 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Fredrikaberg 1

Tomt
Mariefred, Strängnäs kommun
1 095 000 kr
2 742 m² tomt

Här erbjuds en tomt om 2 742m² idealiskt placerad mellan de charmiga städerna Strängnäs och Mariefred. Njut av den lantliga atmosfären, vackra omgivningar och samtidigt ha nära till service och bekvämligheter. Oavsett om du söker en plats för permanent boende eller för en vacker fritidsbostad, så är detta en utmärkt tomt för det. Motorvägspåfarten ligger en kort bit bort vilket medför goda pendlingsmöjligheter. Även nära till Läggesta Station. Denna tomt ger dig friheten att designa och bygga det perfekta huset för dig och din familj. Skapa ett hem som passar just era behov och livsstil. Oavsett om du vill ha ett modernt hus med stora fönster för att maximera utsikten över den omgivande naturen eller en mer traditionell stil som smälter in i det vackra landskapet, är möjligheterna obegränsade. Elanslutning finns i närheten till tomten. Samtliga anslutningsavgifter tillkommer, se Strängnäs kommun hemsida för prisuppgifter. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Fäbodvägen 4A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fäbodvägen 4A

Villa
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
12 995 000 kr
306 + 30 m²
15 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet centralt belägen i det natursköna och populära Lindvallen! Här erbjuds tre kvalitativt byggda bostadshus som garanterar både stil och komfort. Med sin höga standard och mysiga atmosfär är detta det perfekta boendet för den stora familjen som söker en plats att njuta av såväl vinter- som sommaraktiviteter. Fastigheten erbjuder goda uthyrningsmöjligheter tack vare den smarta planlösningen i samtliga tre byggnader. Byggnaderna är byggda med högkvalitativa material och modern design, vilket bidrar till dess låga underhållskrav ihop med låg driftskostnad tack vare bergvärmen. Fastigheten är fördelaktigt belägen med närhet till en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Skidbackarna och längdspåren är bara en kort promenad bort, vilket ger enkel tillgång till vintersport och friluftsliv. Experium, Gustavtorget samt mycket annat är endast en kort promenad bort. Kontakta mäklaren Mido Salkic för intresseanmälan samt privatvisning!

  • Plus

Visar alla 3