Mäklare Oskar Fröblom

Oskar Fröblom

Om mig

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu. Jag drivs av att sätta nya rekord. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Strålgatan 29

Lägenhet
Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun
Urban by ESNY
4 995 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 917 kr/mån
78 047 kr/m²

Balkong i väster med sol hela dagen och med viss sjöglimt på vackra Lilla Essingen. Öppen planlösning där kök, matplats, vardagsrum och balkong hänger samman. Att beteckna som den bästa planlösningen eftersom vi spenderar mest av vår vakna tid här. Hela lägenheten håller hög standard då den totalrenoverades 2018. Dessutom vänder balkongen i väster så det är härligt att komma hem efter en framgångsrik dag och njuta av eftermiddagen och kanske en simtur nere vid badbryggorna. Välskött förening som underhåller fastigheten exemplariskt. Föreningens har en mysig takterrass för medlemmarna att nyttja. Här på Lilla Essingen är skärgårdskänslan påtaglig - samtidigt som ni tar er till Fridhemsplan (och vidare mot City) med buss på cirka 10 minuter. Bästa av två världar, fint och lugnt läge med närhet till god service, natur och vatten samtidigt som stadens puls finns riktigt nära tack vare öns goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Lindalsvägen 14H

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
25 m²
1 rum
3 483 kr/mån
71 800 kr/m²

Sista enheten i projektet. Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Bilder är från tidigare försäljning men denna är tillgänglig för inflytt inom en månad och planlösning är densamma. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till dett fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm. Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil! Vid köp erbjuds du inte bara 12 månader avgiftsfritt, utan även en fantastisk värdecheck på otroliga 20 000 kronor att handla för på IKEA. BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och fyra studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta studiohus är färdigbyggt och det andra studiohuset väntas inflyttningsklart under kvartal 1. Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme. Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt och den andra studiovillan(som också är till salu) är planerad att vara färdigställd under första kvartalet 2024. Parhusen är redan inflyttade och klara. Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/ De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden. Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 2