UX home Bostadsmäklarna

UX home Bostadsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långtorpsvägen 17B, Lindö, Norrköpings kommun

Långtorpsvägen 17B

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

6 975 000 kr

140 m²

8 rum

932 m² tomt

Du bor på hela 300 kvm. på lugn gata med närhet till skolor, kommunikationer, vatten och friluftsliv. Generös villa med härliga sociala ytor och med insynsskyddad pool. Hela huset är genomgående fräscht och omhändertaget. Många sovrum med smarta förvaringslösningar utöver det vanliga. Plats för den stora moderna familjen eller gott om plats för egen verksamhet eller hemarbete.

Gamla landsvägen 27, Svärtinge, Norrköpings kommun

Gamla landsvägen 27

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

1 195 000 kr

951 m² tomt

Tomt i Svärtinge om 951 kvm belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata. Bygg ditt drömhus med valfri leverantör eller lösvirke, tomten är obunden till leverantör. Kommunalt VA finns vid gräns att ansluta för ca 110.000kr. Även el finns att ansluta vid gräns. I Svärtinge har du närhet till naturen, vackra naturreservat samt badmöjligheter. Flera förskolor samt två grundskolor, till årskurs 6. Dessutom finns sportarena i närområdet. Affär, blomsterhandel, flera caféer och bra kommunikationsmöjligheter både till Norrköping och Finspång.

  • Plus
Engelholm Lillgården 1, Södra Finnö, Söderköpings kommun

Engelholm Lillgården 1

Gård/Skog
Södra Finnö, Söderköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

22 500 000 kr

62 ha tomt

Ca. 64 hektar skärgård - Södra Finnö vid Sandfjärden, i syd/sydväst med fantastiskt solläge. Unikt tillfälle att förvärva markområde i skärgården som innefattar 8 fritidshus varav 6 inom strandskyddsområde och två med strandtomt. 2 torp, lada med magasinsbyggnader, samt en badplats och tre bryggor. Samtliga byggnader är i behov av uppfräschning eller renovering. Totalt ca 62 hektar mark, varav 8 hektar vatten. Flertalet fastigheter har, eller kommer att ha sjöutsikt. Viss skog, åker och betesmark samt jakträtt tillhör fastigheten. El 64 amp. och fiber är nyligen framdraget till området. Ny VA-anläggning bör uppföras för eventuella framtida fastigheter. Flera tomter kan potentiellt styckas av. Det åligger köparen att kontrollera eventuella framtida avstyckningar. För att nå fastigheten sjövägen, genom kanalen vid Strömmen (Ramsdal), finns vissa begränsningar på djupet och höjden vid bron. Området är beläget med knappt 1h bilfärd från Norrköping / Linköping

Händelövägen 52, Lindö, Norrköpings kommun
  • Mån 12 jun kl 17:00

Händelövägen 52

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

3 975 000 kr

115 m²

6 rum

488 m² tomt

Här i hjärtat av Lindö finns plats för stora familjen! Gott om sovrum och allrum i gillestugan för lek, tv-rum eller kanske hemmakontor. Lättskött trädgård mot allmänning med ny lekpark. Altaner på fram och baksida för den som vill följa solen. Välkommen på visning!

  • Plus
Melbyvägen 25, Melbysund, Finspångs kommun

Melbyvägen 25

Tomt
Melbysund, Finspångs kommun
UX home Bostadsmäklarna

995 000 kr

1 268 m² tomt

Tomt om hela 1268 kvm med sjönära läge ca 12 min från Norrköping. Bygglov finns för 1-plansvilla med boyta om 183 kvm samt fristående garage. VA finns att ansluta vid tomtgräns.

  • Plus
Slakthusvägen 6A, Lindö, Norrköpings kommun

Slakthusvägen 6A

Övrigt
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

Pris saknas

Med ett strålande läge vid Lindö kommer upp till 51 lokaler om 72 kvm med option att välja till entresolplan att uppföras. Fastigheten passar dig som företag eller som privatperson där du äger lokalen på friköpt tomt som därmed ger bra säkerhet för belåning. 6*12 meter med 7-9m takhöjd. Varje lokal har en port om 4*4,5 meter samt fönster som ger bra ljusinsläpp. Kommunalt vatten och avlopp är indraget till varje lokal/fastighet samt förberett för el. Behöver du större ytor finns det möjlighet att köpa flera lokaler och sammanslå dessa, till en större fastighet efter önskemål. Fastigheten kommer att ingå i en samfällighet för yttre skötsel samt administration drift. Preliminär avgift om 500:-/mån per lokal. Detta borgar för låga driftkostnader. Etapp 2 är reserverad. Gör din anmälan för nästa etapp! Planerat färdigställande sommar/hösten 2023. Kontrakt skrivs med 10% handpenning. Resterande erläggs när lokalen är slutbesiktad och klar att tillträda.

  • Nybyggnadsprojekt
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 45

Villa
Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

5 975 000 kr

140 m²

7 rum

872 m² tomt

Rymlig enplansvilla med källare. Mycket god standard och moderna lösningar, med kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning, och direktanslutning till uteplats, som delvis är under tak. En trappa ner finner ni en mysig gillestuga, med en murad öppen vedspis, som idag används som ett spelrum. Här finns bastu med tillhörande dusch och wc, samt två sovrum. Utöver detta mycket goda förvaringsmöjligheter för den stora familjen. Här får ni gott om utrymme för hela familjen, med lättskött tomt om cirka 872 kvm med flera uteplatser och möjlighet att njuta av solen hela dagen. Fastigheten ramas vackert in av en häck. Här finner ni även dubbelgarage med fjärrmanövrerad port. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber är indraget. Hörntomt i ett lugnt läge, men ändå med närhet till city och Ingelsta shopping. Endast 100 m till spårvagnshållplats gör det lättillgängligt. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7