Mäklare Gunnar Ramstedt

Gunnar Ramstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 182, null, Norrköpings kommun

Strandvägen 182

Villa
Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

4 675 000 kr

99 m²

3 rum

1 210 m² tomt

På högt läge ligger detta välskötta hus med Bråviken som närmaste granne. Gästhus med villastandard med egen altan för gäster/tonåring eller varför inte hyra ut!? Prunkande insynsskyddad trädgård med fina stenläggningar runt om och bubbelpool. Till huset hör också en sjöbod från 2016 med altandäck, som du når på någon minuts promenad. Carport samt parkering för 4 bilar.

Pampusvägen 59, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 11 jun kl 12:30
Pampusvägen 59, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Pampusvägen 59, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Pampusvägen 59

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

9 750 000 kr

197 m²

5 rum

1 392 m² tomt

Denna unika enplansvilla belägen i det mest exklusiva området i Lindö erbjuder dig den bästa utsikten över Bråviken som du kan tänka dig. Från det ögonblick du kliver i genom dörren kommer du att bli imponerad av de storslagna fönstren som ramar in den spektakulära vyn över vattnet. Planlösningen ger ett ljust och luftigt intryck och ger dig möjlighet att umgås med stor familj och vänner. Lättskött tomt med pool i bästa solläge. Inglasat uterum förlänger utesäsongen. Nära till restaurang, kommunikationer och promenadstråk.

  • Premium
Långtorpsvägen 17B, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 11 jun
Långtorpsvägen 17B, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Långtorpsvägen 17B, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Långtorpsvägen 17B

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

6 975 000 kr

140 m²

8 rum

932 m² tomt

Du bor på hela 300 kvm. på lugn gata med närhet till skolor, kommunikationer, vatten och friluftsliv. Generös villa med härliga sociala ytor och med insynsskyddad pool. Hela huset är genomgående fräscht och omhändertaget. Många sovrum med smarta förvaringslösningar utöver det vanliga. Plats för den stora moderna familjen eller gott om plats för egen verksamhet eller hemarbete.

  • Premium
Engelholm Lillgården 1, Södra Finnö, Söderköpings kommun

Engelholm Lillgården 1

Gård/Skog
Södra Finnö, Söderköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

22 500 000 kr

62 ha tomt

Ca. 64 hektar skärgård - Södra Finnö vid Sandfjärden, i syd/sydväst med fantastiskt solläge. Unikt tillfälle att förvärva markområde i skärgården som innefattar 8 fritidshus varav 6 inom strandskyddsområde och två med strandtomt. 2 torp, lada med magasinsbyggnader, samt en badplats och tre bryggor. Samtliga byggnader är i behov av uppfräschning eller renovering. Totalt ca 62 hektar mark, varav 8 hektar vatten. Flertalet fastigheter har, eller kommer att ha sjöutsikt. Viss skog, åker och betesmark samt jakträtt tillhör fastigheten. El 64 amp. och fiber är nyligen framdraget till området. Ny VA-anläggning bör uppföras för eventuella framtida fastigheter. Flera tomter kan potentiellt styckas av. Det åligger köparen att kontrollera eventuella framtida avstyckningar. För att nå fastigheten sjövägen, genom kanalen vid Strömmen (Ramsdal), finns vissa begränsningar på djupet och höjden vid bron. Området är beläget med knappt 1h bilfärd från Norrköping / Linköping

Händelövägen 52, Lindö, Norrköpings kommun
  • Mån 12 jun kl 17:00

Händelövägen 52

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

3 975 000 kr

115 m²

6 rum

488 m² tomt

Här i hjärtat av Lindö finns plats för stora familjen! Gott om sovrum och allrum i gillestugan för lek, tv-rum eller kanske hemmakontor. Lättskött trädgård mot allmänning med ny lekpark. Altaner på fram och baksida för den som vill följa solen. Välkommen på visning!

  • Plus
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 45, Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 45

Villa
Eneby / Hallberga, Norrköpings kommun
UX home Bostadsmäklarna

5 975 000 kr

140 m²

7 rum

872 m² tomt

Rymlig enplansvilla med källare. Mycket god standard och moderna lösningar, med kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning, och direktanslutning till uteplats, som delvis är under tak. En trappa ner finner ni en mysig gillestuga, med en murad öppen vedspis, som idag används som ett spelrum. Här finns bastu med tillhörande dusch och wc, samt två sovrum. Utöver detta mycket goda förvaringsmöjligheter för den stora familjen. Här får ni gott om utrymme för hela familjen, med lättskött tomt om cirka 872 kvm med flera uteplatser och möjlighet att njuta av solen hela dagen. Fastigheten ramas vackert in av en häck. Här finner ni även dubbelgarage med fjärrmanövrerad port. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber är indraget. Hörntomt i ett lugnt läge, men ändå med närhet till city och Ingelsta shopping. Endast 100 m till spårvagnshållplats gör det lättillgängligt. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 6