Mäklare Britt Bergström

Britt Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 27, Lomma, Lomma kommun

Strandvägen 27

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
1 025 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 629 kr/mån
45 556 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta på Strandvägen 27 som är ett mycket bra alternativ för studenten eller dig som flyttar hemifrån och letar ditt första boende. Allrummet är praktiskt utformat med en sovalkov som skapar de bästa inredningsmöjligheterna och önskar man en mer privat känsla kan man sätta upp avskärmning för att separera allrum och sovalkov. Vidare finns här en praktisk kokvrå, badrum och bra med förvaring i garderober samt ett externa förråd. Lomma erbjuder allt vad som behövs gällande service och bekvämligheter och här bor du med närhet till så väl grönområde som sandstrand och småbåtshamn. Välkommen på visning!

Fockgatan 5, Lomma, Lomma kommun

Fockgatan 5

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
6 500 000 kr
127 + 20 m²
5 rum
726 m² tomt

Drömmer ni om att hitta hem i ett villaliv men samtidigt ha nära till allt vad ni behöver i er vardag? Då kanske ni ska titta närmare på Fockgatan 5. Här finner vi ett välplanerat hem som ger plats för den större familjen för både nuet och framtiden, oavsett om det är växande barn, gästrum eller arbetsrum. Kök och vardagsrum ligger i nära samspel och lockar till trevliga tillställningar med nära och kära, och med utrymmen för enskilda behov så som badrum, gäst-wc och separat tvättrum undviker vi trängsel och stressiga morgnar. Utemiljön lockar med stenbelagd uteplats och visar vädret sig från sämre sida flyttar vi in i det inglasade uterummet istället. Trädgården är i precis lagom storlek med plats för lek och aktiviteter eller framtida odlingar. Här bor ni i ett trevligt villaområde med närhet till bra förskolor och skolor samt bussförbindelser, natur och service. Varmt välkomna på visning!

Strandvägen 127, Centralt, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 127

Villa
Centralt, Lomma kommun
Croisette Lomma
7 900 000 kr
157 + 5 m²
5 rum
510 m² tomt

Stig in i historiens famn och upptäck denna förtrollande villa med anor från 1850, smakfullt förädlad genom årens lopp. Belägen i idylliska Lomma bjuder denna pärla på en fusion av charm och modern elegans som fångar hjärtan från första ögonblicket. Invändigt möts du av en harmonisk balans mellan tradition och nutid. Det nyrenoverade köket, klätt i en dov grå nyans, välkomnar dig med sin moderna skönhet, ackompanjerad av en bänkskiva i vit sten som lyfter rummet till en ny nivå av stil och funktionalitet. Här samsas kulinariska kreationer och livliga samtal i en atmosfär av omsorgsfullt utvalda detaljer. De inbjudande sociala ytorna, såsom det generösa matrummet och det välkomnande vardagsrummet, omsluter dig med en känsla av gemenskap och värme. En central öppen spis sprider sitt förtrollande sken och värme, perfekt placerad för att båda rummen ska kunna njuta av dess närvaro. Den vackra stavparketten, bröstpanel och det karaktäristiska burspråket adderar ytterligare en dimension av charm och karaktär till varje rum. En tillbyggnad utvidgar möjligheterna och erbjuder både praktiska och lyxiga inslag. Här finner du ett groventré för bekväm och smidig passage, extra förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda samt en rymlig sovalkov som lockar med flertalet möbleringsalternativ. På den inbjudande ovanvåningen möts du av ytterligare två mysiga sovrum samt ett allrum, kompletterat av snedtak och takbjälkar som ger en extra dimension till dess charm. Två elegant inredda badrum väntar på att skämma bort dig med sina moderna bekvämligheter och tidlösa utföranden. Här kan du njuta av avkopplande duschar som kompletterar den harmoniska atmosfären i huset. Uteplatsen är en förlängning av det inre lugnet och bjuder in till avkoppling och samvaro under bar himmel. Den grönskande trädgården och det upphöjda trädäcket erbjuder en perfekt plats för både middagar under stjärnorna och avslappnade stunder i skuggan av den vackra pergolan. Välkommen till ett hem där historiens vingslag möter modern lyx och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av tidlös elegans och hemtrevlig komfort.

Kajutgatan 3, Lomma, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kajutgatan 3

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
7 995 000 kr
170 + 160 m²
7 rum
744 m² tomt

I barnvänliga villakvarter i Lomma erbjuds nu en mycken stor, gedigen och väldisponerad villa med gott om plats för den stora familjen. Med generösa sällskapsytor där allrum och vardagsrum ligger i anslutning till varandra och med möjlighet upp till hela fem sovrum erbjuder detta hus den perfekta kombinationen av komfort och flexibilitet för hela familjen. Dessutom finns badrum på båda plan och gäst-wc i entréplan. Därtill finns ett praktiskt källarplan där bar och gillestuga samsas med bastu, förvaringsutrymmen och rymlig tvättstuga som gör vardagens göromål till en lek. Utöver generösa kvadratmeter erbjuds en insynsskyddad trädgård inramad med häck och staket som ger er den integritet ni önskar för att njuta av utomhusliv. Här finns barnvänliga gräsytor där barnen kan leka fritt och stort altandäck med pool som blir den perfekta platsen att njuta av sommaren och bjuda in till grillkvällar med familj och vänner. För den som äger två bilar finns en rymlig uppfart med plats för båda, samt ett praktiskt dubbelgarage. Här bor ni med närhet till förskola, skola, kommunikationer, grönområde och strövområden. Välkommen på visning!

  • Plus
Strandvägen 25, Lomma, Lomma kommun

Strandvägen 25

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
2 450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/6
4 434 kr/mån
35 507 kr/m²

Stig in i denna tidlösa pärla från 1958 och upplev charmen av dess ursprungliga skick och autentiska karaktär. Här finns möjlighet att bevara historien eller skapa dig ditt drömhem där det är dina val som sätter stilen för lägenheten. Här bjuds vi på tre rum och kök där vardagsrummet välkomnar med stora fönsterpartier och access till västervänd balkong med fri utsikt. Matrummet är trevligt beläget mellan kök och vardagsrum och kan smidigt anpassas till sovrum i stället, valet är ditt när det gäller att maximera utrymmet för din livsstil och dina behov. Vidare finns här ett helkaklat badrum, rymligt sovrum med gott om plats för avkoppling, medan den generösa hallen med klädkammare i anslutning löser förvaringen. Läget är optimalt med lummiga omgivningar och närhet till både strand, hamnen och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5