Mäklare Britt Bergström

Britt Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 23, Lomma, Lomma kommun

Sandhamnsgatan 23

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
3 200 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 989 kr/mån
48 485 kr/m²

På ypperligt läge granne med havet och natursköna promenadstråk precis utanför dörren finns denna väldisponerad och trivsamma lägenhet på tredje våning med hiss från markplan. Interiören erbjuder fantastisk utsikt från alla rum, trevlig planlösning och vackra parkettgolv. Köket är ljust och bjuder på smakfull interiör och vid det ljusinbringande fönstret finns plats för matbord. Vidare finns generöst vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen där man gärna sitter och njuter av den vackra havsutsikten. Lägg därtill stort sovrum och helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Här bor man på mycket bra läge ett stenkast från badbrygga och småbåtshamn samt trevliga restauranger och caféer. Trevlig förening med övernattningslägenhet i föreningslokalen att hyra för långväga gäster. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Höjeågatan 103, Lomma, Lomma kommun

Höjeågatan 103

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
3 400 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
5 112 kr/mån
47 222 kr/m²

Upptäck denna underbara bostad i Mysiga Lomma, där vardagen smälter samman med en magisk uteplats inbäddad i grönska. Här kan du verkligen känna avslappnade villakänslan, och allt finns på första plan för bekvämlighet. Det rymliga köket med smyckande fönsterparti är hjärtat i denna bostad och erbjuder gott om plats för kreativ matlagning och mysiga måltider. Det angränsande vardagsrummet ger en öppen och ljus atmosfär, perfekt för avkoppling och umgänge. Med två generösa sovrum finns gott om plats för den lilla familjen eller för den som önskar ett bra gästrum eller kontor. Valmöjligheterna är många! Lägg därtill ett generöst badrum med dusch samt med egna tvättfaciliteter. Men det som verkligen gör denna bostad unik är den magiska uteplatsen som omger dig med grönska och lugn. Här kan du njuta av höstsolens sken, odla under sommarmånaderna och koppla av med en god bok. Missa inte chansen att bo i denna drömlägenhet, där komfort, natur och villakänla förenas. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Rödhakevägen 7, Lomma, Lomma kommun

Rödhakevägen 7

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
4 970 000 kr
85 + 52 m²
5 rum
535 m² tomt

På barnvänligt läge nära Lommas underbara sandstrand presenterar vi denna trivsamma enplansvilla med inredd vind. Här erbjuds en tilltalande planlösning om generösa sällskapsytor i öppen planlösning mot smakfullt arbetskök och utgång till njutbart uterum vänt mot trädgårdens skyddade miljö. Vidare finns ett helkaklat badrum och två rejäla sovrum på entréplanet, varav ett med egen utgång. Önskas ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet till dess ursprungliga planlösning. På ovanvåningen finner vi två rejäla sovrum och en möblerbar hall. Lägg därtill både förråd och garage, samt en härlig trädgård med stor stenlagd terrass i söderläge, lättskött gräsmatta och uppvuxen häck. I närområdet lockar fina lekplatser och grönområden, liksom skola och förskola. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget drömhem i trivsamma villakvarter - varmt välkomna!

Hjortrongatan 26, Lomma, Lomma kommun
  • Budgivning pågår

Hjortrongatan 26

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
5 795 000 kr
135 m²
5 rum
697 m² tomt

På stillsam återvändsgata i mysiga kvarter presenterar vi denna möjligheternas villa belägen på trevlig hörntomt. Här erbjuds ett praktiskt och välplanerat hem i ett bekvämt plan som fördelar sig på fyra bra sovrum, generösa vardagsrumskvadrat med utgång till njutbart uterum och såväl gästtoalett som helkaklat badrum. Smakfull köksmiljö därtill med stor matplats samt ett välutrustat tvättrum som även tjänar som praktisk groventré. Utomhus lockar härlig varierad växtlighet, lättskötta gräsytor och inglasat uterum från 2014 att njuta årstidernas skiftningar ifrån. Garage finns förstås också. Självförsörjande el från solceller bidrar tillsammans med bytta treglasfönster till minimala driftkostnader. Varmt välkomna!

Visar alla 4