Mäklare Minna Fagermar

Minna Fagermar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Axel Quidings gata 2B, Telestadshöjden, Växjö kommun

Axel Quidings gata 2B

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
BoKlok Housing AB
1 575 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 035 kr/mån
21 875 kr/m²

SISTA CHANSEN - PRISSÄNKT 150 000 KR & 1 ÅR AVGIFTSFRITT! Njut av altan och egen täppa i soligt söderläge, idylliskt placerat intill den trivsamma innegården. Den här ljusa trean har ett rymligt kök och vardagsrum. Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet och vidare ut till uteplatsen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum eller ett barnrum. Ring fastighetsmäklaren och boka visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Energieffektiv
BoKlok Knyttet, Telestadshöjden, Växjö kommun
  • 2 lediga bostäder

BoKlok Knyttet

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 225 000 kr
55-72 m²
2-3 rum
3 263 kr/mån

Nya inflyttningsklara lägenheter i Telestadshöjden! Vill du också bo i en nybyggd och välplanerad lägenhet i natursköna Telestadshöjden? Här bor du med naturen och sjöar runt knuten, och har samtidigt nära till city och studier. Lägenheterna i markplan har altaner, med tillhörande grästäppa. Lägenheterna högst upp på plan två har rymliga balkonger. Lika enkelt som det är att ta sig in till stan med buss eller cykel, är det lätt att längta hem igen!

  • Nybyggnadsprojekt
Axel Quidings gata 10D, Telestadshöjden, Växjö kommun

Axel Quidings gata 10D

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
BoKlok Housing AB
1 225 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 263 kr/mån
22 273 kr/m²

SISTA CHANSEN - PRISSÄNKT 150 000 KR & 1 ÅR AVGIFTSFRITT! Inflyttningsklar och mysig markplanslägenhet med uteplats. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter med både en garderob och ett rymligt förråd. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin och det är förberett för en torktumlare Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita och moderna köket från IKEA. Det har gott om förvaring, diskmaskin och rostfria vitvaror. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger plats för många gäster. Sovrummet har garderober och är stort nog för en dubbelsäng. Du får en egen uteplats med täppa. Det finns också en trevlig innergård med sociala ytor. Varmt välkommen på visning med Fastighetsmäklare Jonna!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3