Mäklare Edvin Karajkovic

Edvin Karajkovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Västra varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 8/8
4 986 kr/mån
60 915 kr/m²

Fantastisk Västra Hamnen-fyra med smakfulla och kvalitativa materialval rakt igenom. Här erbjuds ett modernt fint kök i vinkel, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härligt ljusinsläpp och två underbara balkonger med fantastisk utsikt. Addera därtill tre fina sovrum, ett generöst badrum med egna tvättmöjligheter och en gästtoalett och du har ett komplett hem. Läget är perfekt med gröna Varvsparken precis utanför porten, Ica Maxi runt hörnet och havet inom kort gångavstånd. Det här är en lägenhet du inte vill gå miste om!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 695 000 kr
135 m²
5 rum
vån 6/9
9 231 kr/mån
49 593 kr/m²

På Ribersborgs fantastiska havssida finns nu möjlighet till en otroligt elegant och genomtänkt våning i sann perfektion! Dubbla balkonger, sagolikt genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier, fin havsutsikt och upp till fyra bra sovrum är bara några av attributen som kan nämnas. Varmt välkomna att uppleva Sergels väg 14B!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 495 000 kr
113 m²
5 rum
vån 5/8
8 089 kr/mån
57 478 kr/m²

Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel. Välplanerade kvadrat med kapacitet även för större familjer. Nu finns möjlighet att förvärva detta underbara boende på våning fem. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett ljuvligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Väldisponerat och genomtänkt in i minsta detalj med magiskt balkongliv med både förmiddagssol och kvällssol. Här bor du i en stor och ljus lägenhet med lyx och funktionalitet i perfekt symbios med trevlig utsikt och flertalet sittplatser. Föreningen disponerar även bilpoolsplats där medlemskap för bilpool är kostnadsfritt i tio år. Det här är ett boende för dig som vill ha lugn men ändå lite puls. Utanför porten väljer du bara höger för slott och stad eller vänster för ett bad i Västra Hamnen. En joggingtur runt Slottsträdgården? Eller kanske bara strosa längs kajen en stund. Inflyttning 18/4-2024.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/6
4 752 kr/mån
44 701 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående trea i Västra Hamnen med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en tilltalande och modern interiör, allrum och kök i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Ett helt igenom attraktivt boende med genomgående interiör i smakfulla färgval samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 3

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
8 495 000 kr
121,1 m²
4 rum
vån 5/6
7 131 kr/mån
70 149 kr/m²

På högt läge i Brf Ralf, arkitektens sista mästerverk, väntar en underbar våning på oss. Fabulöst havsglittrande boende mot Sundspromenaden, Öresund och rivierastråket i Västra Hamnen! Från alla rum omedelbar havsutsikt, suverän planlösning. Unik placering i Västra Hamnens hjärta, där hamnpromenad, bryggbad och restauranger möts. I bakgrunden reser sig Malmös landmärke Turning Torso. Havets burspråk, årstiderna i fokus och doft av havets vågor. Kom och låt oss få visa Er detta drömhem där vi vandrar som "på vatten" i en sinnrik och avslappnad miljö med marin känsla i stegen!

  • Premium
  • Hiss
Vattenverksvägen 48D, Kirseberg, Malmö kommun

Vattenverksvägen 48D

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 489 kr/mån
22 714 kr/m²

Varmt välkommen till Vattenverksvägen 48D och denna fina enrummare. Nu har vi nöjet att presentera en helt nyproducerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp och fin interiör med helkaklat badrum samt kök i vitt utförande. På våningens välplanerade 35 kvm erbjuds härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en rymlig uteplats på cirka 20 kvm i sydvästläge. På lugna Kirsebergs backar har man Beijers park bara ett stenkast bort, samt all tänkbar närservice i form av lokala matbutiker på behagligt promenadavstånd och större butiker på under 10 minuters avstånd med bil. Härifrån finns goda kommunikationer med både bil och buss som går vidare mot Värnhemstorget och resten av Malmö samt Lund.

  • Uteplats
Vattenverksvägen 48C, Kirseberg, Malmö kommun

Vattenverksvägen 48C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 195 000 kr
58,7 m²
2 rum
vån 1/3
5 475 kr/mån
20 358 kr/m²

Varmt välkommen till Vattenverksvägen 48C och denna fina tvårummare. Med egen entré via uteplatsen har vi nöjet att presentera en superfin tvårummare i Kirseberg. Nyproducerad våning med helkaklat badrum och vitt ljust kök. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och en väl tilltagen uteplats om cirka 25 kvm i sydväst. På lugna Kirsebergs backar har man Beijers park bara ett stenkast bort, samt all tänkbar närservice i form av lokala matbutiker på behagligt promenadavstånd och större butiker på under 10 minuters avstånd med bil. Härifrån finns goda kommunikationer med både bil och buss som går vidare mot Värnhemstorget och resten av Malmö samt Lund.

  • Uteplats
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun

Gamla Dockan 13

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 750 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/6
3 995 kr/mån
55 970 kr/m²

Där båtarna en gång gick in till Kockumsvarvet skapas nya samlingsplatser vid vattnet. Mitt i mötet mellan havsbris och stadspuls, har vi nöjet att presentera denna fantastiska våning på Gamla Dockan 13. En unik och komplett trerummare, som har allt och lite till. Här väntar en välplanerad våning med utmärkt planlösning, smakfulla material- och färgval, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, trivsamt vardagsrum med härliga sociala ytor, kök från Vedum i stilfullt vitt, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg därtill två fina sovrum, förvaringsmöjligheter och södervänd balkong om ca 15 kvm med många sköna soltimmar. Det fantastiska läget ut mot vattnet ger alla förutsättningar för en attraktiv boendemiljö. I Brf Fyrskeppet ska kunna ta dig runt så klimatsmart som möjligt, här har du tillgång till både bil- och cykelpool, båda med el-fordon såklart, praktiskt och bekvämt! Tillträde: 2024-06-13.

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 71, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Einar Hansens Esplanad 71

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/5
5 662 kr/mån
49 940 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva denna smakfulla trerummare som har allt och lite till. På Einar Hansens Esplanad erbjuds en stilfull lägenhet med underbart ljusinsläpp, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med egna tvättmöjligheter, två fina sovrum och en generös balkong i härligt västerläge. Läget är perfekt! Ta en härlig kvällspromenad längs Sundspromenaden och se solnedgången eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. På kort gångavstånd finns matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Signalgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun

Signalgatan 4

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
5 961 kr/mån
49 286 kr/m²

Nära härliga promenadstråk och badplatser i populära Västra Hamnen kan vi presentera denna otroligt stilfulla och trivsamma våning med genomgående nordiskt svala färgval och material som skänker både elegans och harmoni. Välplanerad trea på centralt läge i Västra hamnen med solig gårdsutsikt från den rymliga sydvästbalkongen. Lägenheten ståtar med ekparkett och vita väggar. Klassisk planlösning med separat kök som har tydlig vardagsrumskontakt. Arkitekten har på ett fulländat vis lyckats kombinera yteffektivitet med öppna ytor och kryddat livet på Signalgatan med takhöjd om ca 2,70 m och ett enormt ljusflöde genom hela våningen. Lägg därtill ett fritt läge och med skolan och djuphavsbadet, nästan som sina egna grannar, mindre än fem minuter bort både morgon- och kvällsdopp.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 27, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Västra Varvsgatan 27

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 695 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/6
6 471 kr/mån
43 988 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 34B, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 34B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
3 460 kr/mån
47 182 kr/m²

NU har vi äntligen nöjet att presentera en modern, stilren och välplanerad våning med påkostade materialval i bästa Västra Hamnen. Här erbjuds du öppen planlösning, högt i tak, flertalet stora fönsterpartier och en gårdsvänd uteplats i sydväst. Läget är också helt perfekt med gröna Ankarparken precis utanför porten, Ica Maxi och Masttorget runt hörnet och havet inom kort gångavstånd. På bottenplan i föreningen finns även en trevlig gastrobar som lätt blir ett favoritställe.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Järnvägsgatan 1, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Järnvägsgatan 1

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 733 kr/mån
36 975 kr/m²

Ett boende att längta hem till. Limhamn är ett populärt område med massor av små mysiga butiker och restauranger i en havsnära miljö. Här erbjuds ett synnerligen tilltalande och luftigt hem med en trevlig planlösning. Vi presenterar med glädje denna våning belägen på andra våningen med hiss från markplan och mysig gårdsvänd balkong i sydväst. Det är en lägenhet med generösa sällskapsytor i trevlig planlösning, ett härligt ljust vardagsrum med burspråk som dominerar med strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster med gott om plats för soffgrupp såväl som matsalsbord. Vidare finner vi två bra sovrum och ett stilrent helkaklat badrum. Allt på optimalt läge med gångavstånd invid Limhamns charmiga centrum och salta havsdopp. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 8, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 8

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/6
3 617 kr/mån
45 341 kr/m²

Välkomna till anrika Brf Malmgården med centralt läge alldeles intill Rörsjöparken och Kungsgatans lummiga promenadstråk. Här finner vi en total renoverad bostad med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum samt ett extra rum / sovalkov perfekt för dig som önskar ett hemmakontor eller barnrum med tillhörande garderob. Lägg därtill ett helkaklat badrum och tillgång till en härlig takterrass så är har du allt man kan önska sig. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Blåsebergavägen 47, Elinegård, Malmö kommun
Blåsebergavägen 47, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Blåsebergavägen 47, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Blåsebergavägen 47

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 820 kr/mån
41 134 kr/m²

Fantastisk tvårumslägenhet med västerbalkong mot kalkbrottet och Öresundsbron. Lägenheten bjuder på härliga sällskapsytor och slående utsikt från samtliga rum, som samspelar med de enhetliga och stilrena valen som bidrar till elegans allt igenom. Lägg där till ett stort badrum med dusch och egna tvättmöjligheten, gott om förvaring samt ett trevligt sovrum så fattas vi inget. Här bor ni på underbart läge med närhet till natur, hav, kollektivtrafik och Emporia med dess utbud av shopping och dagligvaruhandel. Detta är en möjlighet ni inte får missa, varmt välkomna att höra av er.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 16G, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Västra Varvsgatan 16G

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 495 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
2 145 kr/mån
57 500 kr/m²

På bästa adress i ljuvliga Västra Hamnen. Här bor du vid gröna Ankarparken och med vattnet runt hörnet. Våningen bemästrar optimerade och smarta kvadratmeter. Bo bekvämt i nyproducerat! Ljust och fräscht med härligt ljusinsläpp trevligt balkongliv. Föreningen erbjuder dessutom två stycken gemensamma relaxavdelningar med bastu samt två helt underbara takterrasser med fantastisk utsikt samt grillmöjligheter. Låg boendekostnad får du på köpet! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Erikslustvägen 42E, Erikslust, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Erikslustvägen 42E

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 950 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 936 kr/mån
33 621 kr/m²

Nu har vi nöjet att presenter en välplanerad tvårummare med bra avgift i populära stjärnhusen! Modernt kök samt badrum, generöst vardagsrum. Här bor man med en bra avgift och balkong. Här bor du med närhet till strand, bussförbindelser, livsmedelsaffärer, träningsanläggning samt ett mysigt restaurang- och caféutbud i Slottsstaden. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Västra Varvsgatan 27, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Västra Varvsgatan 27

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
7 010 kr/mån
38 407 kr/m²

På bästa adress i ljuvliga Västra Hamnen. Här bor du vid gröna Ankarparken och Ica Maxi, Sundspromenaden med vattnet runt hörnet. Våningen är bekvämt belägen på första våningen och bemästrar optimerade och smarta kvadratmeter, här bor man bra! Dessutom erbjuder bostaden trevlig utsikt, lättmöblerade rum, öppen planlösning och bra förvaringsmöjligheter. I Västra Hamnen bor du bland trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och havet nås nästan lika enkelt. Här finns även matbutiker, restauranger, butiker, caféer, skolor, förskolor, parker, bra kommunikationer och badplatser.

  • Plus
  • Hiss
Hyllie Boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 450 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/7
3 274 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade, nyproducerade etta om ca 29 kvm som bjuder på tilltalande planlösning och stor gårdsvänd balkong på våning 5 av 5 med en fri utsikt. Bo på attraktivt läge i området med kort promenadavstånd till Hyllie Station.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 19