Mäklare Felicia Johansson

Felicia Johansson

Om mig

Jag älskar mitt arbete som fastighetsmäklare, med min positiva inställning och stora fokus på service strävar jag efter att ständigt överträffa mina kunders förväntningar. Jag påbörjade min karriär år 2017 efter ett flertal års erfarenhet inom servicebranschen. Mitt stora engagemang och fingertoppskänsla i varje affär i kombination med Våningen och Villans starka varumärke bidrar till nöjda kunder och höga slutpriser.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tessins väg 12, Ribersborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Tessins väg 12

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 795 000 kr

61 m²

3 rum

4 160 kr/mån
45 820 kr/m²

På suveränt läge med närhet till hav, parker och citys utbud av shopping och nöjen, presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och stilsäkert renoverade våning. Här väntar ett hem utöver det vanliga, där ledorden är strålande ljus och där interiören är genomgående mycket tilltalande med högkvalitativa materialval i samspel med en optimal planlösning. Våningen stoltserar idag med två inbjudande sovrum, liksom imponerande sällskapsytor med förnämliga fönsterpartier som ackompanjeras av direktaccess till njutbar balkong, vackert mörkt parkettgolv från Kährs, och ljusa ytskikt på putsade väggar och tak. Slutligen förser våningen oss med ett smakfullt inrett kök, där varje detalj är noga genomtänkt och ett stilfullt samt välutrustat badrum i exklusivt utförande med dusch. Ett exklusivt hem utöver det vanliga, för dig som älskar att bo med extra guldkant på tillvaron!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

7 995 000 kr

101 m²

5 rum

6 376 kr/mån
79 158 kr/m²

Alldeles intill den glittrande kanalen står redan i sommar denna otroliga våning klar för inflyttning. Lägenheten har genomgående smakfull interiör, en grym planlösning och garanterat sol hela dagen tack vare två stora balkonger och en takterrass i skyddat läge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och det trendiga köket, med utgång till väl tilltagen balkong med utsikt mot havet, Västra Hamnen och Ribersborg. Lägg därtill ett extra vardagsrum/TV rum där man går ut på den fantastiska takterrassen i högt och avskilt läge, varifrån man njuter av förmiddagssolen och den vackra utsikten. Utöver det erbjuder lägenheten tre smart planerade sovrum, två lyxiga badrum. Tillvalen är noga utvalda och påkostade. Stilfull fastighet på Malmös nya A-läge. Det nya området varvsstaden kommer att få ett härligt folkliv med caféer och butiker som knyter samman västra hamnen med city. Här finns promenadstråk utanför dörren och Malmö Live, saluhallen, fiskehoddarna och Ribersborgstranden i närheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hässleberga 608, Genarp, Lunds kommun
  • Imorgon

Hässleberga 608

Villa
Genarp, Lunds kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

6 995 000 kr

424 m²

10 rum

2 206 m² tomt

I natursköna omgivningar mellan Genarp och Klågerup har vi nu nöjet att presentera denna pampiga rödteglade villa som är uppförd 1922 och som fram till 1968 tjänstgjorde som skola för bygdens barn. Det har hänt en del sedan byggåret och den tidigare skolan är nu ett modernt hem för familjen med minst sagt väl tilltagna ytor där varje rum berättar en historia. Båda våningsplanen har en runtgående planlösning med flexibel disponeringen av de olika rummen. Förutom detta finns en nyrenoverad vindsvåning med charmiga takbjälkar och en källare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Tomten är stor med en härlig trädgård i söderläge på husets baksida. Här bor man perfekt intill landsvägen med närhet till vacker natur samtidigt som både Staffanstorp och Svedala med mataffärer och service nås på ungefär en kvart. Dessutom är det endast ca 7 minuter till Malmö Airport härifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 3