Mäklare Felicia Johansson

Felicia Johansson

Om mig

Jag älskar mitt arbete som fastighetsmäklare, med min positiva inställning och stora fokus på service strävar jag efter att ständigt överträffa mina kunders förväntningar. Jag påbörjade min karriär år 2017 efter ett flertal års erfarenhet inom servicebranschen. Mitt stora engagemang och fingertoppskänsla i varje affär i kombination med Våningen och Villans starka varumärke bidrar till nöjda kunder och höga slutpriser.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 45B, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Köpenhamnsvägen 45B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 550 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/7
6 182 kr/mån
33 117 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea, belägen på populära Köpenhamnsvägen. Direkt in i bostaden möts vi av den klassiska stenbelagda hallen och gott om plats för avhängning av skor och jackor. Vidare in finns det ljusa och inbjudande vardagsrummet där solen strömmar in genom de generösa fönstren och fyller rummet med en varm atmosfär. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och genom balkongdörren öppnar sig möjligheten till en rogivande stund på balkongen med västerläge med härlig eftermiddag och kvällssol. Köket är hjärtat av hemmet och bjuder in till social samvaro med sin öppna planlösning och generösa köksö. Den ljusa och moderna atmosfären kompletteras av en stenbänkskiva som ger en touch av elegans och funktionalitet. Här finns också gott om plats för en matplats där familj och vänner kan samlas. De två mysiga sovrummen erbjuder en fristad för vila och återhämtning, med gott om utrymme för personlig prägel och kreativitet. Och när det är dags för en uppfriskande dusch väntar det helkaklade badrummet i vitt och beige, en tidlös oas av lugn och avkoppling. Här bor vi på bästa läge med närhet till hav, city och grönskande parker samt närservice i en välskött förening med friköpt mark. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kristinelundsvägen 16A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Östra Kristinelundsvägen 16A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 403 kr/mån
43 545 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Västra Skrävlingevägen 203, Gula Höja, Malmö kommun

Västra Skrävlingevägen 203

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 795 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 197 kr/mån
22 298 kr/m²

På ett lugnt och eftertraktat område vid Gula Höja presenterar vi stolt denna genomtänkta lägenhet med tre rum och kök. Med en generös inglasad balkong som vetter mot soligt söderläge kan du njuta av ljuset och grönskan utanför varje dag. Den stilrena interiören pryds av moderna ytskikt överallt. Köket har nyligen renoverats år 2020 och är elegant utformat i vitt, vilket ger en fräsch och tidlös känsla. Det helkaklade badrummen är en annan höjdpunkt, som ger en lyxig touch till vardagen. Vidare finns två lagom stora sovrum. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm bostadsmiljö. Med närhet till allt från grönområden till bekvämligheter som affärer och kommunikation är Gula Höja ett idealiskt läge att bo i. Missa inte chansen att uppleva denna underbara lägenhet på nära håll. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta steget mot ditt drömboende på Gula Höja!

  • Balkong
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 389 kr/mån
48 922 kr/m²

På Neptunigatan 71 i nya varvsstaden finns denna välplanerade och helt nya tvårummare. Lägenheten ligger på vatten och citynära läge med promenadavstånd både in till Malmö city, centralstationen men också västra hamnen och Ribersborgs stranden. Denna pärla ligger i ett nytt växande område med massor av historia kombinerat med det nyproducerade bostäderna. Denna lägenheten har en hall med gott om förvaring, sovrum samt snyggt kök i grått från Vedum. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och härifrån finns också utgång till balkongen som ligger mot slottet. I Brf varvsporten bor du på ett centralt läge med närheten till det mesta så som universitet, centralstation, Ica maxi samt centrala Malmö. Varmt välkommen att höra av er med intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun

Signalgatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/4
6 846 kr/mån
72 865 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en av de få 4:orna i området, på bästa läget med takterrass om hela 56 kvm med utsikt ut över Turning torso och Västra Hamnens omtyckta kvarter. Våningen är i toppklass med trevliga materialval och bekvämligheter så som praktisk hall med förvaringsmöjligheter, rymligt kök med plats för möblering av matbord, tre sovrum, samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en gästtoalett. Vidare in finner vi väl tilltagna sällskapsytor med vardagsrum i vinkel med naturlig plats för både matbord och soffgrupp. Vi möts av rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når vi lägenhetens väl tilltagna takterrass som utlovar många soltimmar och fina solnedgångar, trevliga grillkvällar och många härliga stunder med familj och vänner. Här kan ni njuta av er egna oas. Ja, detta är en riktigt sällsynt chans som ni inte vill missa och en bostad som verkligen måste upplevas på plats! Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 19

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 750 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/11
4 081 kr/mån
58 511 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att presentera denna nyproducerade tvåa på Solhöjdsgatan 19 i attraktiva Varvsstaden! Här erbjuds en ljus och väldisponerad lägenhet med stilfullt grått kök från Marbodal i öppen planlösning med vardagsrummet där utgång finns till rymlig balkong om hela 10 kvm med både utsikt över kanalen nedanför och kommande parken. Här finns trivsamt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och gott om förvaring. Lägenheten är belägen på perfekt läge med gångavstånd till city, saluhallen, kanalstråk samt havsbris runt hörnet. Välkommen till ditt drömhem med det lilla extra!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BC

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/7
5 325 kr/mån
47 877 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerummare med ett fantastiskt läge nära både havet och stadens puls! Ljuset flödar in från två olika väderstreck och skapar en inbjudande atmosfär i hela bostaden. Den öppna och sociala planlösningen mellan vardagsrummet och köket är perfekt för både avkoppling och underhållning. Badrummet är elegant helkaklat och är utrustat med bekväma tvättmöjligheter, vilket ger både komfort och praktiskt användande. De två väl tilltagna sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. Balkongen är en oas med sitt trivsamma läge och blir den perfekta platsen att börja dagen med en kopp kaffe eller för att koppla av efter en lång dag. Området runt lägenheten har allt man kan önska sig för den moderna stadsbon – nära till pulsen av stadslivet med ett utbud av trevliga restauranger, mysiga kaféer och spännande shoppingmöjligheter. Samtidigt är närheten till vatten och natur oslagbar för den som värdesätter frisk luft och vacker omgivning. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dag Hammarskjölds torg 9, City, Malmö kommun

Dag Hammarskjölds torg 9

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/18
3 947 kr/mån
55 839 kr/m²

Nu har vi äntligen nöjet att presentera denna moderna 3:a på cityläge. Lägenheten erbjuder en utmärkt planlösning med ett stilfullt kök i öppen planlösning med det tilltagna vardagsrummet, två rymliga sovrum och ett badrum med tvättmöjligheter. I anslutning till vardagsrummet finns en trivsam inglasad balkong som kan nyttjas året runt. I föreningen finns två gemensamma takterrasser samt lounge och bokningsbar bastu, vilket samtliga medlemmar kan njuta av utan extra kostnad. Här bor man på optimalt läge med närhet till Malmö Central med dess kommunikationer samt myllrande city och det harmoniska havet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Älvgatan 8, Citadellskajen, Malmö kommun

Västra Älvgatan 8

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/8
5 180 kr/mån
52 868 kr/m²

Välkommen hem till denna helt nya lägenhet på Västra Älvgatan 8 i nya Citadellskajen. Denna rymliga tvårummare ligger gårdsvänd på tredje våningen. Här presenteras en trivsam våning med genomgående snygga materialval, ljusa ytor och välplanerade kvadratmeter. Här finns ett vitt kök och fina handtag i krom samt en grå bänkskiva. Köket ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet som tillsammans blir lägenhetens hjärta. Från vardagsrummet finns utgång till härlig balkong. Våningens sovrum är väl tilltaget med plats för säng, kontorshörna samt förvaring i form av garderober med skjutdörrar. I Badrummet har det gjorts noggranna val av inredning, kakel och klinker. Egna tvättmöjligheter finns såklart. Föreningen disponerar även bilpoolsplats där medlemskap för bilpool är kostnadsfritt i tio år. Finns film från lägenheten invändigt. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse och för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Hässleberga 608, Genarp, Lunds kommun
  • Sön 28 apr

Hässleberga 608

Villa
Genarp, Lunds kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 995 000 kr
424 + 191 m²
10 rum
2 206 m² tomt

I natursköna omgivningar mellan Genarp och Klågerup har vi nu nöjet att presentera denna pampiga rödteglade villa som är uppförd 1922 och som fram till 1968 tjänstgjorde som skola för bygdens barn. Det har hänt en del sedan byggåret och den tidigare skolan är nu ett modernt hem för familjen med minst sagt väl tilltagna ytor där varje rum berättar en historia. Båda våningsplanen har en runtgående planlösning med flexibel disponeringen av de olika rummen. Förutom detta finns en nyrenoverad vindsvåning med charmiga takbjälkar och en källare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Tomten är stor med en härlig trädgård i söderläge på husets baksida. Här bor man perfekt intill landsvägen med närhet till vacker natur samtidigt som både Staffanstorp och Svedala med mataffärer och service nås på ungefär en kvart. Dessutom är det endast ca 7 minuter till Malmö Airport härifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 10