Mäklare Filip Svensson

Filip Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovartsgatan 5, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 5

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 495 000 kr

54 m²

2 rum

4 102 kr/mån

46 204 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla tvårummare på våning fyra i en av Malmös mest eftertraktade västra stadsdelar. Här bor du granne med havet och Dockans marina som erbjuder lugnet samtidigt som du finner citypulsen alldeles runt hörnet. Inget behövs göras i denna nyligen nyproducerade våning - allt är nytt och fräscht! Planlösningen är idealisk och social med kök, matplats och sällskapsrum i en ljus och öppen planlösning. Färgskalan går i behagliga toner av beige och på golven vilar en tjusig ekparkett förutom i det helkaklade badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. En härlig balkong disponeras i perfekt söderläge att njuta solen hela dagen, vilket gör detta till ett lätt bostadsval för en skön och behaglig vardag. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Prins Augusts gata 10, Aromalund, Lunds kommun

Prins Augusts gata 10

Lägenhet
Aromalund, Lunds kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 295 000 kr

82,5 m²

3 rum

5 098 kr/mån

52 061 kr/m²

Nu har vi återigen den stora glädjen att presentera en topplägenhet på bästa läge i centrala Lund. Du får här förmånen att bo i och bli en del av gemenskapen i Aromalund - ett helt nytt bostadskvarter som erbjuder grönskande gårdar, växlighet och fin natur. Samtidigt har du i din närhet Lunds breda utbud av butiker, restauranger och kultur. Invändigt är precis allt smakfullt och påkostat. Köksinredningen är elegant grå från Vedum med vitvaror av hög kvalité. Varje kvadratmeter har utnyttjats smart och snyggt med öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Som grädde på moset erbjuder bostaden dessutom på radhuskänsla med nyttjanderätt till härlig uteplats att njuta sommarhalvårets grillkvällar. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Fridhemstorget 22, Ribersborg, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fridhemstorget 22

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö City

3 695 000 kr

84 m²

3 rum

3 539 kr/mån

43 988 kr/m²

Vilken våning vi här har nöjet att presentera! Hit kan du flytta rakt in med ditt bohag utan att göra något annat än att ställa möblerna på plats. Hela hemmets interiör är noga planerad, välgjord, hantverksmässigt uförd och exklusiv i sitt slag. En bröstpanel i behagligt grå ton klär väggarna och färgskalan är genomgående sober i vita, beige och grå nyanser. Ett vackert vitpigmenterat och hårdvaxoljat fiskbensparkett är genomgående i hela lägenheten förutom i det eleganta och nyrenoverade badrummet. Att denna bostad ligger på en mycket attraktiv adress med direkt närhet till såväl city som strand och bad gör det till ett enkelt val för dig som söker det lilla extra i det mesta. Varmt välkommen på visning för att se hela härligheten med egna ögon!

 • Hiss
Celsiusgatan 13B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Celsiusgatan 13B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 695 000 kr

50,5 m²

2 rum

3 092 kr/mån

33 564 kr/m²

I Rörsjöstadens mysiga kvarter presenterar vi denna fina fyrtiotalstvåa där ledorden är stil, rymd och ljus. Här lockar ett hem med ett genomgående ljusinsläpp genom stora fönster, ackompanjerat av tidlösa parkettgolv och väldisponerade kvadrat. Det rymliga och smakfullt renoverade köket bjuder på massor av förvaring och matplats för flera, det gårdsvända sovrummet är väl tilltaget med inbyggd förvaring och badrummet är i stilfullt helkaklat utförande. Addera därtill ett generöst vardagsrum där ljuset strömmar in från två stora fönsterpartier. På föreningens gemensamma innergård njuter man mer än gärna av grönska, damm och grillningar i goda vänners lag, och det finns även övernattningsrum och festlokal. Varmt välkomna!

Klövervägen 2A, Kobjer, Lunds kommun

Klövervägen 2A

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Våningen & Villan Malmö City

2 195 000 kr

68 m²

2 rum

5 214 kr/mån

32 279 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade tvårummare, perfekt belägen kring grönskande vacker natur. Här lockar härligheter som stilsäkra färg- och materialval, genomgående fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp samt en njutbar balkong, perfekt för det lilla loungemöblemanget. Bostaden förser oss dessutom med ett smakfullt kök i vitt och ett vardagsrum av vida kvadrat passande för sociala tillställningar. Lägg därtill ett inbjudande sovrum även detta med generösa ytor och ett renoverat badrum i helkaklat utförande samt med bekvämlighet i tvättmaskin och torktumlare. Detta hem hittar vi på populärt läge nära Lunds centrum med sitt vackra kulturella arv och med mysiga kullerstensbelagda shoppinggator. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Prins Augusts Gata 14, Aromalund, Lunds kommun

Prins Augusts Gata 14

Lägenhet
Aromalund, Lunds kommun
Våningen & Villan Malmö City

3 095 000 kr

63,4 m²

2 rum

4 069 kr/mån

48 817 kr/m²

Med ett fantastiskt läge i Lund presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och fantastiskt stilrena bostad fördelad på 63 nyproducerade och moderna kvadrat. Öppna och luftiga ytor kännetecknas av en genomgående elegant och påkostad interiör tillsammans med generösa fönsterpartier i flertal och härligt inbjudande uteplats med utrymme för grill och det lilla loungemöblemanget. Vidare erbjuds vida vardagsrumskvadrat i en öppen planlösning med en smakfull köksmiljö från Vedum i stilsäkert grått, dessutom fullt utrustad med kvalitativa vitvaror. Lägg där till ett bra sovrum med ypperlig förvaring i platsbyggda garderober i samma grå kulör som köksinredningen. Ett stilfullt helkaklat badrum i matchande grått, förser oss med både tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort. Här bor du modernt och bekvämt i en trivsam förening i ett av Lunds nyproducerade områden med alla tänkbara bekvämligheter i direkt närhet. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Fajansvägen 154, Oxie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Fajansvägen 154

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö City

2 295 000 kr

127 m²

5 rum

7 584 kr/mån

18 071 kr/m²

I barnvänliga kvarter ett stenkast från skola och härliga grönområden finns nu möjlighet till detta välplanerade bostadsrättsradhus i två plan. Planlösningen erbjuder fyra bra sovrum och generösa vardagsrumskvadrat med fantastisk takhöjd och utgång till mysigt uterum. Lägg därtill två helkaklade badrum, ett stort kök och bra förvaringsmöjligheter. Utomhus lockar en lättskött uteplats som ramas in av insynsskyddande staket och såklart det njutbara uterummet som är perfekt för sociala tillställningar eller familjemys. Här bor du nära Oxies fina utbud av allehanda service, goda kommunikationer och vacker natur. Garageplats ingår i avgiften. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Nils Forsbergsgatan 12, Ribersborg, Malmö kommun

Nils Forsbergsgatan 12

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö City

1 550 000 kr

37 m²

2 rum

3 063 kr/mån

41 892 kr/m²

På lugn gata i hjärtat av Ribersborg finner vi nu denna mysiga och kvadratsmarta tvåa. Lägenheten bjuder på ett ljust och fint vardagsrum, ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättpelare. Med vackra originaldetaljer bevarade såsom fiskbensparkett och generös takhöjd genomsyras hela bostaden av en fantastisk rymd, charm och känsla. Kort och gott en trivsam bostad som passar perfekt för förstagångsköparen, studenten eller pendlaren som värdesätter närhet till både hav och stad!

Visar alla 8