Mäklare Nina Ollhage

Nina Ollhage

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och är uppvuxen och boende i Staffanstorp. I mitt arbete drivs jag av ett stort engagemang för människor och för mig är det oerhört viktigt att vara lyhörd för både köpare och säljares önskemål. Min långa erfarenhet inom yrket gör också att jag vet vilka faktorer som påverkar försäljningen och vad som gör att du som säljare får bättre betalt! Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Magnoliavägen 5, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Magnoliavägen 5, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Magnoliavägen 5, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Magnoliavägen 5

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
4 495 000 kr
160 + 47 m²
6 rum
449 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade kedjehus på barnvänliga Magnoliavägen 5! Här bor du lugnt på härlig hörntomt längst ner i gatan med trädgården ut mot stort grönområde och cykelstig. Här finns fyra bra sovrum, nyrenoverad badrumsmiljö i lyxixgt utförande, gästtoalett, uterum, lättskött trädgård och eget garage. Hjärtligt välkommen på visning! Huset är förbesiktigat via Anticimex. Kontakta mäklaren för vidare information.

 • Premium
Vikhemsvägen 7b, Vikhem, Staffanstorps kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Vikhemsvägen 7b, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7b, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7b

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/4
3 185 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till välplanerade Vikhemsvägen 7b med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, separat sovalkov som rymmer dubbelsäng samt nyrenoverat badrum! Här har du dessutom din egen stenlagda uteplats med plats för grill och utemöbler framför egen entré. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Frödings väg 13, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Frödings väg 13

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 995 000 kr
84 + 80 m²
3 rum
531 m² tomt

Välkommen till Frödings väg 13 där du via renovering kan få inreda ditt framtida boende helt efter eget tycke och smak. På vackert uppväxt trädgårdstomt på bästa läge hittar vi detta enplanshus med källare. Med nära in till centrum men beläget på lugnt, barnvänligt område blir huset optimalt för den lilla familjen. Här har du bussar, förskolor, skolor och centrum runt knuten. Hjärtligt välkommen på visning! Huset säljs med s.k. friskrivningsklausul men säljarna kommer teckna en dolda fel-försäkring för huset i samband med tillträde.

Farinvägen 27, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Farinvägen 27

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 095 000 kr
114 m²
5 rum
vån 3/3
7 123 kr/mån
27 149 kr/m²

Välkommen till Farinvägen 27 – en magnifik våning belägen högst upp i huset, där varje detalj andas elegans och komfort. Denna bostad erbjuder inte bara en imponerande takhöjd och ett privat läge, utan även en stor balkong med sol hela dagen och en hiss som tar dig bekvämt från markplan direkt till din dörr. Omgiven av grönska ger detta hem en perfekt kombination av stadsnära boende och naturnära fridfullhet.

 • Balkong
 • Hiss
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Spannmålsgränd 6

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 350 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 401 kr/mån
29 778 kr/m²

Stolt presenterar vi detta välskötta radhus med tre bra sovrum med möjlighet att inreda ett fjärde, dubbla badrumsmiljöer och öppet mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett stort, tillbyggt uterum som är vinterbonat och kan användas hela året. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Basfiolsgränd 4

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
4 450 000 kr
142 + 20 m²
4 rum
528 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat hus med generösa ytor för familjen! Här får man tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan göras om till fyra, sociala ytor, två helkaklade badrum samt mysig trädgård, inglasat uterum och trädäck. Till detta finns även fin bastu som pricket över i. Varmt välkommen på visning! Huset är förbesiktigat via Anticimex. Ta gärna kontakt med mäklaren för mer information angående besiktningen.

 • Premium
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Annerovägen 11

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 487 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkommen till Annerovägen 11. En nyproducerad våning som är belägen högst upp i huset och erbjuder bekväm hiss från markplan, två bra sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom bor du med en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över vackra Roos damm och ett stort grönområde. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jeppsagård 8C, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
 • Tor 27 jun kl 18:00

Jeppsagård 8C

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 795 000 kr
79,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 109 kr/mån
22 636 kr/m²

Stolt presenteras här en välplanerad trerumslägenhet på andra våningen av två med gårdsvänd balkong. Här bor du bekvämt och lugnt med grönskande innergård med närhet till mataffärer, restauranger och butiker. Lägenheten bjuder på ett nyrenoverat kök i stilrena färger och materialval där du enkelt sitter minst fyra personer till bords. Härifrån har man utgången till den mysiga balkongen som vetter mot innergården. En ingång till vardagsrummet har öppnats upp så att man fortfarande har ett separat kök men kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och har dessutom en fransk balkong mot innergården. Det största sovrummet är väl tilltaget och det ryms gott om säng en dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbler såsom garderober eller byråer. Det mindre sovrummet återfinns i anslutning till hallen. Badrumsmiljön ligger centralt i våningen och är rymligt och utrustat med badkar. Här inne finns även en separat avdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta som delas av med smidig dragdörr. En perfekt våning för den lilla familjen! Hjärtligt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Annerovägen 7

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 574 kr/mån
33 267 kr/m²

Nu har vi äntligen möjligheten att presentera en rymlig trea på markplan i Brf Roos Garden! Med en välplanerad planlösning erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig, så som en öppen planlösning, en generös uteplats, ett modernt kök och ett badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten är i väldigt fint skick då huset färdigställdes år 2022. Här bor du nära både centrum och vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Wibergs väg 33, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Wibergs väg 33

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 695 000 kr
114 + 60 m²
5 rum
827 m² tomt

Stolt presenterar vi detta unika hus med stor hörntomt. En avstyckad gård mitt i Staffanstorp. Rymligt dubbelgarage med gott om plats för hobbyaktiviteter. Vacker uppvuxen trädgård. Ett välskött hus i två plan med trevlig planlösning och mysig takhöjd. Ett stenhus som är svalt på sommaren och energieffektivt på vintern. Boningshuset består av en välskött villa i 1½-plan med social planlösning på bottenplan med kök renoverat 2010, vardagsrum och matrum i öppen lösning. Det som idag används som matrum kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar detta. På detta våningsplan finns dessutom en separat tillbyggnad med tvättstuga och badrum med dusch. Här finns även ytterligare en entré så att denna del kan användas som grovingång. På övre plan finns två bra sovrum, varav det ena har utgång mot tillbyggnadens tak och skulle kunna användas som balkong eller terrass. Centralt på våningsplanet finns också en yta som är perfekt som kontor, läshörna eller plats för hobbyverksamhet. I denna del finns också en stor takkupa som släpper in mängder av dagsljus på dagen och härifrån ser man dessutom solnedgångens vackra färger. En av fastighetens många tillgångar är det stora dubbelgarage som finns på tomten. Här finns två separata garageportar samt ingång via dörr. Det finns gott om plats för den motorintresserade att både förvara och arbeta med sina klenoder. Det finns även gott om plats för arbetsyta för den händige samt förvaring, dels i lagerhyllor längs väggar och även separat utrymme i förråd som använts som kallförråd till t.ex. mat. Ovanför garaget finns ett stort vindsutrymme som man kan använda för diverse förvaring och som nås via nedfällbar lucka. På tomten finns ytterligare trevliga attribut, såsom ett vackert, åttkantigt lusthus. Denna paviljong är en perfekt plats att kunna sitta tillsammans och äta, fika eller bara ta en paus i trädgårdsarbetet. Här förlänger man sommarens härliga månader på både vår och höst. Vidare finns också ett litet växthus med plattor så man själv kan välja om man vill odla i krukor eller om man vill plocka upp plattorna och odla rakt i jorden. Så drömmer du om att odla din egen gurka, tomat eller basilika så kan drömmen bli verklighet här! På den stora trädgårdstomten, som ligger i fritt läge, finns det många uteplatser att välja mellan, både soliga och i skuggan. Här kan du alltid finna en uteplats som står i soligt läge men det finns också många svalare platser för dig som älskar den svalkande skuggan. Hjärtligt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

 • Plus
 • Energieffektiv
Gässlingavägen 7C, Väster, Lunds kommun

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Croisette Staffanstorp
2 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 371 kr/mån
33 922 kr/m²

Välkommen till Gässlingavägen 7c, där drömmen om ett modernt och stilrent boende blir verklighet. Denna fantastiska trerummare högst upp i huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder en ypperlig kombination av öppen planlösning, två rymliga sovrum och en härlig inglasad balkong. Dessutom finns här ett välplanerat kök med all modern utrustning du kan tänkas behöva renoverat i en behaglig grön nyans samt en badrumsmiljö som inger en lyxig hotellkänsla. Hjärtligt välkommen in!

 • Plus
 • Balkong
Vikhemsvägen 76, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 76

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 837 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Vikhemsvägen 76! Här finner du en charmig 3-rumslägenhet på markplan med en underbar uteplats som välkomnar morgonsolens strålar. Här erbjuds en fantastiskt bekväm och praktiskt utformad bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två mysiga sovrum, allt inramat av en genomtänkt hall och ett modernt badrum. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Halmgränd 2, Vikhem, Staffanstorps kommun

Halmgränd 2

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 495 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/2
6 467 kr/mån
30 658 kr/m²

Stolt presenterar vi detta gavelradhus i två plan byggt 2020 i populära Brf Vattenparken! Här finns sociala ytor samlat på första plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet kommer du vidare ut till den väl tilltagna tomten med stor uteplats med trädäck och härlig trädgård. På andra våningen finns tre sovrum av bra storlek samlat samt ett större allrum som också kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Från allrummet kommer man ut på en härlig balkong i västerläge som därmed bjuder på värmande kvällssol! Hjärtligt välkommen att flytta rakt in!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar alla 13