Mäklare Magnus Jansson

Magnus Jansson

Om mig

Att sälja och köpa bostad är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Det är en ära för mig som mäklare att få vara behjälplig under denna period i ert liv. Engagemang, positivism och kunskap ser jag som viktiga ingredienser i framgångsgrytan. Mitt incitament är att ge både säljare och köpare de bästa av förutsättningar för en lyckad affär, samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solnavägen 13 A, 7 tr, Hagastaden, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Solnavägen 13 A, 7 tr, Hagastaden, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 13 A, 7 tr, Hagastaden, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 13 A, 7 tr

Lägenhet
Hagastaden, Solna kommun
Croisette Stockholm
3 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 7/8
3 537 kr/mån
68 879 kr/m²

Perfekt placerat i nyproducerade kvarter presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla boende från 2023 fördelat på två rum och kök om 58 stilsäkra kvadrat. Här finner du ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färg- och materialval. Generösa sociala ytor hänför i form av kvalitativt kök i vitt, fullt utrustat med de senaste av vitvaror och ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare för en smidigare vardag. Hemmet förser dig dessutom med ett inbjudande sovrum, med plats för flertalet möbleringsalternativ och ypperlig förvaring i skjutdörrsgarderob samt med direktaccess till en ljuvlig balkong i fritt läge. Här bor du granne med Karolinska Institutet, Solna centrum med sitt breda serviceutbud och Hagaparkens lugna stråk. Dessutom bor du bara några minuter från Stockholms citykärna med tunnelbana och bussar inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skagafjordsgatan 13, 5 tr, Kista, Stockholms kommun
Skagafjordsgatan 13, 5 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Skagafjordsgatan 13, 5 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Skagafjordsgatan 13, 5 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
2 800 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/7
3 287 kr/mån
41 791 kr/m²

Med stor glädje kan vi nu presentera denna synnerligen väldisponerade bostad, utmärkt belägen högt upp i huset med hiss och njutbar balkong! Här erbjuds moderna och kvalitativa materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp från stora genomgående fönsterpartier. Väl tilltagna vardagsrumskvadrat med access till inbjudande balkong i västerläge ackompanjeras av en öppen planlösning med smakfullt kök i vitt. Lägg där till två bra sovrum, som båda förser oss med optimal förvaring i skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med dusch och tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 16:00
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Eriksgränd 9, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 616 kr/mån
37 911 kr/m²

På andra våningen med njutbar balkong i dubbel upplaga härligt inbäddad i grönska, väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i beigt från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt med direktaccess till en av de njutbara balkongerna. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3