Mäklare Per Sandwall

Per Sandwall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hakarpsvägen 19B, Huskvarna, Jönköpings kommun

Hakarpsvägen 19B

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Västanhem

2 500 000 kr

98 m²

4 rum

990 m² tomt

Det här är exotiskt på många sätt. Ett bedårande litet hus i branten, med lövskogen i ryggen och en betagande utsikt så fort du slår upp ögonen på morgonen. Himlens målarlåda bjussar på överraskningar varje dag. Om inte alltid i blått, så i tusen nyanser av grått. Huset och tomten bjuder dessutom på tre till fyra olika uteplatser att njuta av naturens infall. Altanen högst upp på tomten är som en träkoja, helt omgärdad av lövskog när våren skenar. Huset är mycket fint renoverat med nya treglasfönster, stor balkong, vackert kök och badrummet i stilrent skick. Det här är ett perfekt hus för två personer eller en liten familj. Ett stort sovrum uppe med snedtak och potential för ett litet barnrum dessutom där nuvarande ägare fin-hänger sina kläder just nu. Allrum både uppe och nere, men kaminen nere lockar nog mest. Ved verkar det drälla av hur mycket som helt i branten utanför.

Swedenborgsgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun
  • Idag kl 12:00

Swedenborgsgatan 4

Radhus
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem

4 700 000 kr

127 m²

5 rum

347 m² tomt

Ett urpraktiskt hus, med en urtjusig trädgård. Här väcker lavendel och agave drömmar om turkos-blått medelhav. Fint läge på bra adress dessutom. Här bor du lagom högt på Bymarken, och på lagom gång- och cykelavstånd ner till stan. Nya busslinjen nr 4 hoppar du på gatan nedanför om vädret tjurar. Att krångla med bil och parkering tar oftast mer tid om du tänker hålla dig inom centrala delarna av Jönköping eller Huskvarna. Huset har sin sociala begåvning på entréplanet, med kök, matplats och vardagsrum i en öppen sfär, med balkongen som förlänger bakåt mot trädgården och hallen som öppnar mot gatan och framsidan. Tre sovrum en trappa upp och ett sovrum en trappa ner. Kök och badrum väl i ordning efter renovering. Vilket gäller gästtoaletten också. Bakgården ritad och planerad av trädgårdsarkitekt. Blåregnet klänger och blommar snart hysteriskt, vänta bara får du se.

  • Plus
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun, bild 2
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun, bild 3

Häggebergsvägen 36

Villa
Häggeberg, Jönköpings kommun
Västanhem

8 000 000 kr

215 m²

6 rum

2 807 m² tomt

Läget exceptionellt, huset en maräng. Häggeberg är som en by på landet endast 5 km från centrum som du enkelt når på tio minuter. Utsikt över Vätterbygden med hassel, ek och björk i ryggen. Huset öppnar med klass. Hallen med dubbel takhöjd, en genombruten fritt hängande trappa i massiv ek. Du ser in i köket direkt, och du anar resten av planlösningen, men rummen väl definierade och avgränsade i känsla och funktion. Huset tillbyggt för cirka 10 år sedan med en stor sängkammare bland annat. Fyra sovrum i dagsläget, men som med lätthet kan bli sex. Tomten plan och stor, gränsandes till skogen bakom som i sin tur gränsar till det unika naturreservatet Häggeberg och Granbäcks lövskogar. På andra sidan den slingrande byvägen har du både ekdunge och bondens åker. Rullar du ner till cykelvägen utmed Vättern väntar en tramptur i världsklass som du aldrig vill ska ta slut. En solig cykeldag tar det inte 15 minuter in till stan, ungefär samma om det regnar. Bussarna går i strid ström och du kliver på nere vid Kortebovägen. Samma buss som Trånghallaborna tar, men du har bara halva resvägen. Badplats finns nedanför koloniträdgårdarna vid Ekelundshov. Eller i din egen badtunna.

  • Premium
Siringe 21, Siringe, Jönköpings kommun

Siringe 21

Villa
Siringe, Jönköpings kommun
Västanhem

3 500 000 kr

134 m²

5 rum

1 839 m² tomt

Har du åkt längs de slingrande landsvägarna genom Skärstadalen om våren? Sett äppelträden blomma och hört koltrasten sjunga? Oavsett om det är din hembygd eller en helt ny bekantskap så har du en fin resa framför dig. Här längs sluttningen i Siringe finns gott om plats för stora och små, en trädgård med grönskande möjligheter och ett hus med verkligt goda utsikter. Huset byggdes som tvåfamiljsvilla i slutet av 1930-talet; en tid då man fortfarande byggde rejält, med trästomme, djupa fönsterbrädor och massiva trädörrar. Huset har sett ett tiotal decennier komma och gå, och nu är det dags för nästa ägare att ta vid. Spåren från förr finns kvar, med spegeldörrar och pärlspont, snedtak och trägolv. Under åren har detaljer bytts ut och skalats ned, men känslan sitter i väggarna. Om du vill kan du säkerligen återuppliva snickarglädjen — titta noga, så visar huset självt vägen. Eller så flyttar du in, pustar ut, slår dig ned och känner lantlivets lugn. Välkommen hem!

Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Skogsvägen 6B

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
Västanhem

5 500 000 kr

178 m²

6 rum

829 m² tomt

Välkommen till Tenhult, till ett sprillans nytt arkitektritat hus. Här finns fritt spelrum för de kreativa och praktiska lösningarna som du kanske drömt om. Huset byggs av Estatework som har vigt sitt kunnande åt att förverkliga husdrömmar i lösvirke till kräsna husägare runt om i Vätterbygden. Här är bygglovet i hamn och markförberedelserna är redan påbörjade vilket gör att inflyttningen kan ske så tidigt som till årsskiftet! Huset byggs i två fulla plan med fyra sovrum, tre uppe och ett nere. Ett sovrum på varje plan håller sängkammarstorlek, vilket är bra för familjeflexibilteten. Trappan står sig fint mitt i huset och den öppnar stort upp till våning två tack vare att den svänger 180 grader med en avsatts på mitten. Tomten är till största delen plan, men i den bakre delen har du en kulle med lite berg i den och med en del lövträd för närvarande. Röj lite lagom i grönskan så har du ett upphöjt läge att bygga en uteplats i soligt läge med skydd från insyn. Naturen gör sig också påmind, och mellan husen på andra sidan gatan hittar du stigar att ge sig ut på direkt om du vill. Skog, barn och hundar är en perfekt kombo. Tenhultasjön har många fina badplatser, och du behöver inte ge dig bort till den kommunala badplatsen i andra änden av samhället, utan kan släntra ner genom skogen på andra sidan gamla Nässjövägen och hitta en undangömd sandstrand.

  • Premium
  • Nyproduktion
Mjölnargatan 7, Bymarken, Jönköpings kommun

Mjölnargatan 7

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem

6 900 000 kr

153,4 m²

6 rum

616 m² tomt

Att komma hem ska kännas i magen, i andningen, i hela kroppen. När man stiger över tröskeln i hallen och automatiskt tar ett djupt andetag, då har man hittat rätt. Och precis så är det väldigt lätt att känna i huset vid Mjölnargatans slut. I över hundra år har huset tagit väl hand om familjer i flera generationer. Och människorna har i sin tur tagit hand om sitt bo med kärlek och respekt. Under åren har moderna inslag lagts till utan att förstöra den vackra, gedigna ursprungskänslan. Som fönstren till exempel, som renoverats och fått ett nytt energieffektivt innerglas medan de gamla bågarna och de handblåsta ytterglasen fått en kärleksfull upputsning. Entréplan har rummen för dagen; nyrenoverat kök, matrum, vardagsrum och toalett. En trappa upp är det mer privat med tre mysiga sovrum och badrum. Och ännu en trappa upp är vinden inredd, perfekt som gästrum, kontor, allrum eller kanske egen våning till tonåringen. Som det anstår ett äldre hus finns också en finfin sval källare med tvättstuga och fler förvaringsmöjligheter än du vågar hoppas på, vi lovar! Välkommen upp i Bymarksbacken, precis intill härliga Dunkehallaravinen.

  • Plus
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun

Skogsvägen 6B

Tomt
Tenhult, Jönköpings kommun
Västanhem

1 400 000 kr

829 m² tomt

Välkommen till en byggklar västervänd tomt i centrala delarna av Tenhult. Här finns möjlighet att låta Estatework uppföra det hus som kommunen just beviljat bygglov för. Här finns fritt spelrum för de kreativa och praktiska lösningarna som du kanske drömt om. Och kanske några du inte vågat drömma om förrän nu. Huset byggs av Estatework som har vigt sitt kunnande åt att förverkliga husdrömmar i lösvirke till kräsna husägare runt om i Vätterbygden. En personlig firma som är mycket flexibel och som kommer vara fint stöd när många val ska göras. Naturen gör sig också påmind, och mellan husen på andra sidan gatan hittar du stigar att ge sig ut på direkt om du vill. Skog, barn och hundar är en perfekt kombo. Tenhultasjön har många fina badplatser, och du behöver inte ge dig bort till den kommunala badplatsen i andra änden av samhället, utan kan släntra ner genom skogen på andra sidan gamla Nässjövägen och hitta en undangömd sandstrand. Tomtpriset uppgår till 1,4 Mkr alternativt tomt med färdigställt hus för 5,5 Mkr. Läs gärna mer om huset genom att klicka er vidare här nedan.

Visar alla 7