Mäklare Per Sandwall

Per Sandwall

Om mig

Att låta saker ta tid. Att hitta den perfekta matchningen, snarare än att göra en snabb affär. Det är några av Pers motton och faktiskt tanken med hela Västanhem, som han grundade tillsammans med Johan 2013. En otypisk mäklartanke, men Per är tävlingsmänniska ut i minsta nerv och har aldrig tvekat att ta nya svängar i livet. När han sa upp sig från Fastighetsbyrån gjorde han det för att följa magkänslan om ett annat sätt att mäkla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 2
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 3

Travgatan 1A

Radhus
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
3 000 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/2
6 144 kr/mån
26 549 kr/m²

UNIKT ERBJUDANDE! Kraftigt prissänkt och fria tillval till ett värde över 200 000 kronor. Dessutom helt utan månadsavgifter under hela 2024! Men hello, you perfect radhus! Totalt nytt och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogspromenader och lekplats utanför dörren. Då vill vi säga välkommen till Travgatan, längst upp på bergets topp i södra änden av Bankeryd. Huset är ett i raden i den svarta längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek, badrum och allrum. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, plus badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och klätterväxter.

  • Premium
  • Uteplats
Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun
Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 2
Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 3

Passgången 3

Radhus
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
3 100 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/2
6 144 kr/mån
27 434 kr/m²

UNIKT ERBJUDANDE! Fria tillval till ett värde över 200 000 kronor. Men hello, you perfect radhus! Totalt nytt och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogspromenader och lekplats utanför dörren. Då vill vi säga välkommen till Travgatan, längst upp på bergets topp i södra änden av Bankeryd. Huset är ett i raden i den svarta längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek, badrum och allrum. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, plus badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och klätterväxter.

  • Premium
  • Uteplats
Hulukvarnsgatan 6B, Dunkehalla, Jönköpings kommun

Hulukvarnsgatan 6B

Lägenhet
Dunkehalla, Jönköpings kommun
Västanhem
1 350 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 1/3
4 138 kr/mån
27 000 kr/m²

Dunkehallas dalgång är spännande året runt. Men alltid lite extra i slutet av april när markens grönska och trädens lövprakt exploderar. Redan så här i mars får den porlande strömfåran och fallets dova stämma komp av fågelsång i olika tempo och tonarter. Lägenheten i sig är väldigt trevlig. Ett rum och kök, men med en sovalkov där det till och med får plats en dubbelsäng vid behov. Nuvarande ägare har bott två här och är så fästa och rotade i dalen, att planen är att flytta in i lägenheten vägg i vägg som nyss var till salu. Att bo med vattnet så nära blir nämligen snabbt vanebildande. Detta är en förening med totalt 18 hushåll, vilket alltså inkluderar huset på andra sidan gårdsgruset. Lägenheten ligger i en mycket gammal industrifastighet byggd med tjocka timmerväggar, vilket visar sig inne i form av djupa fönsternischer bland annat. Att huset ligger så nära forsen innebar att vattenkraften kunde nyttjas effektivt. Lägenheten har två fönster mot vattnet och du kommer definitivt kunna sova med fönstret öppet mot forsen som ligger typ tre meter nedanför. Mot framsidan har du egen ytterdörr och egen veranda under tak. Perfekt för varsin fåtölj och två kalla öl.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3