Mäklare Alexander Ryberg

Alexander Ryberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 745 000 kr
53 m²
2 rum
vån 8/24
3 897 kr/mån
51 792 kr/m²

Välplanerad 2:A i Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen! Välkommen till denna populära adress där man möts av en lägenhet som har ett rymligt vardagsrum och kök som bjuder in till sociala kvällar med vänner och familj. Här finner ni genomgående fina tillval i form av parkettgolv och moderna färgval, i bostaden finner man även ett sovrum med en rymlig klädkammare. Ytterligare goda förvaringsmöjligheter finns bestående av två skjutdörrsgarderober i hallen. Helkaklat badrum med dusch hörna, handfat med kommod samt kombitvättmaskin med ovanliggande arbetsbänk och överskåp. Till medlemmarnas förfogande finns en möblerad övernattningslägenhet som går att hyra när man får exempelvis gäster på besök. Husets översta våningsplan är reserverat för gemenskap. Här finns föreningens relaxavdelning med bastu och en stor takterrass för alla som bor i huset. Dessutom har denna högsta våning en gemensam takterrass som går runt hela huset och som möjliggör att du kan få uppleva omgivningen i 360 grader. Innanför inglasningen ligger dessutom en gemensamhetslokal med plats för 40 personer. Med tanke på utsikten och att närmaste restaurang bara ligger en hissfärd bort finns det inget bättre ställe att fira på. I den möblerade foajén väntar man bekvämt på bussen under regniga dagar. När solen skiner är den gröna gården strax utanför entrén ännu ett ställe där ni kan träffa grannar spontant. Höghuset kommer även att väcka uppmärksamhet från långt håll tack vare sin unika arkitektur. Huset får snedställda former som för tankarna till en slipad diamant som rimmar väl med dess namn. Här har 176 moderna lägenheter skapats, i en unik byggnad med tillvaratagande av områdets industriella karaktär. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och en idrottshall. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt. Välkomna på visning!

 • Hiss
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 77

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 126 kr/mån
46 364 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med fantastisk balkong i söderläge! Välkommen till denna stilfulla lägenhet som byggdes år 2020 och erbjuder ett modernt och bekvämt boende. Med sina 2 rum och kök samt en yta på ca 55 kvm har du gott om utrymme att trivas. Lägenheten är belägen på våning 3 av 4, vilket ger dig en härlig utsikt från den härliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och koppla av med en kopp kaffe eller bara ta in den friska luften. Köket är stilfullt utformat i vitt från det välrenommerade märket Marbodal, vilket ger dig en känsla av kvalitet och elegans. Här finns gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd. De ljusa väggarna och det fina ljusinsläppet som en genomgångslägenhet erbjuder, gör vardagen ännu behagligare och ger varje rum en luftig och öppen atmosfär. Brf Flatås Park består av 140 Svanenmärkta lägenheter. Föreningen är byggd helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Runt knuten av Flatås finns Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Till och från Flatås är kommunikationerna goda. Med cykel tar du dig på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan. Genom Flatås går promenad- och cykelleden Säröbanan som tar dig hela vägen från centrala Göteborg till Särö. Säröbanan erbjuder en bilfri väg till såväl Askim, Hovås och Amundön med sina fina badställen och flera trevliga restauranger som till Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska Trädgården och centrala Göteborg. Tveka inte att komma och se själv hur denna lägenhet kan bli din egna oas. Kontakta oss idag för att boka en visning eller för att få mer information. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ångaren Ernas gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun
 • Ons 13 dec kl 18:00
Ångaren Ernas gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Ångaren Ernas gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Ångaren Ernas gata 3

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 590 000 kr
114 m²
4 rum
vån 0/4
5 981 kr/mån
49 035 kr/m²

Modern lägenhet med generösa ytor och en fantastisk uteplats i soligt söderläge! Välkommen till detta hem som med sina ca 114 kvm erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas. Med 4 rum och kök kan ni med enkelhet skapa just er drömbostad. Dessutom finns det möjlighet att bygga till ytterligare ett rum, perfekt för den större familjen. Det mest imponerande med denna lägenhet är den stora uteplatsen på ca 33 kvm, belägen mot en solig innergård i söderläge, ger dig möjlighet att njuta av sommarkvällarna på bästa sätt. Optimal för sociala sammankomster och skapa minnesvärda stunder med familjen, eller bara att njuta av lugnet och kvällssolen. Lägenheten har också ett imponerande större badrum med tvättdel för att göra vardagssysslorna enklare. Dessutom finns det ett gästbadrum för extra bekvämlighet. Och låt oss inte glömma det perfekta läget i Sannegårdshamnen. Ta en kort promenad och upptäck charmiga kaféer och natursköna promenadstråk precis utanför din dörr. Ge dig själv möjligheten att bo i denna underbara lägenhet som erbjuder både stil, bekvämlighet och en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att uppleva detta hem i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 24), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 24)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 590 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 24/73
2 646 kr/mån
79 692 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 32,5 välplanerade kvadratmeter på våning 24. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Plus
 • Hiss
Arvid Lindmansgatan 21 G, Tolered, Göteborgs kommun

Arvid Lindmansgatan 21 G

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 531 kr/mån
33 551 kr/m²

Charmig 2:a med balkong i väster och gym i föreningen! Denna charmiga tvårummare om ca 53kvm har med sina genomgående ljusa vita väggar ett fräscht och inbjudande intryck. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av kvällssolen och ta in den grönskande omgivningen. Lägenheten har även en praktisk klädkammare, perfekt för extra förvaring, och svart klinkergolv i hallen och köket som ger en modern och stilren känsla. Brf Tolered i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1947. I föreningen finns 318 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns cykelrum, föreningslokal, hobbylokal, övernattningslägenhet samt bastu och aktivitetsrum. Tolered är ett utmärkt område för familjer, med en mängd olika aktiviteter och bekvämligheter inom räckhåll. Här finns allt från parker och lekplatser till skolor och butiker. Slättadamm och promenadslingan finns 5 min promenad från lägenheten! Promenadavstånd till både buss och spårvagn. Tveka inte att ta chansen att bo i denna underbara lägenhet i Tolered, Göteborg. Kontakta oss idag för att boka visning. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Stenbocksgatan 11, Sannegården, Göteborgs kommun
Stenbocksgatan 11, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Stenbocksgatan 11, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Stenbocksgatan 11

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 590 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 962 kr/mån
56 923 kr/m²

Modern 2-rumslägenhet med egen inglasad uteplats i västerläge! Välkommen till denna bekväma och moderna 2-rumslägenhet som med sina 45,5 kvm erbjuder optimalt utnyttjade ytor, och dess ljusa och fräscha inredning skapar en trivsam och harmonisk atmosfär. Lägenheten har en egen inglasad uteplats i västerläge om hela ca 11 m², perfekt för att njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag. Uteplatsen vetter mot innergården och erbjuder en lugn och avskild plats för avkoppling och sociala sammankomster med vänner och familj." Men det bästa av allt är den rogivande utsikten mot Sannegårdshamnen som du kan njuta av från uteplatsen. Här kan du verkligen låta dig inspireras av den vackra omgivningen. Utöver den underbara utsikten och den optimala planlösningen så finns det också många flera bekvämligheter i närheten av Sannegårdshamnen. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och en idrottshall. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Missa inte chansen att bo i denna underbara 2-rumslägenhet med egen uteplats och perfekt läge. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäcka detta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 390 000 kr
35 m²
1 rum
vån 12/16
2 686 kr/mån
68 286 kr/m²

Fantastisk 1:A med panoramautsikt över hamninloppet och Läppstiftet! Välkommen till denna moderna lägenhet belägen på den 12:e våningen av en 16-våningsbyggnad. Med sin öppna sociala planlösning och fönster som sträcker sig från golv till tak, är detta hem perfekt för dig som älskar att njuta av vackra vyer och naturligt ljus. Byggd 2019, har varje detalj i denna bostad noggrant tänkts igenom för att skapa en modern och bekväm atmosfär. Köket från det välrenommerade märket Marbodal är inget undantag - utrustat med högkvalitativa apparater från märket Siemens, kommer matlagningen att bli ett sant nöje. Lägenheten har ett rymligt rum där du kan skapa din egna personliga oas. Ta en kopp kaffe på balkongen och njut av den magiska soluppgången bakom bergen Brf Lindholmspiren är en nytänkande förening med egen app där medlemmar kommer åt dokument och enkelt kan kommunicera mellan varandra och med styrelsen. Från trapphuset kan ni ta hissen direkt ner till föreningens garage där det finns laddmöjligheter Fastigheten är även Svanen-märkt vilket ger billigare ränta på bolån och låga driftskostnader. Finns dessutom solceller som bidrar till lägre el-kostnader för föreningen. I takt med att Lindholmshamnen växer blir området en självklar mötespunkt för såväl boende som besökare. Här hittar du restauranger, caféer och gym – allt med ett fantastiskt vattennära läge och smidiga förbindelser. Det tar 5 min med färja från Lindholmspiren till Stenpiren. Förutom för alla som bor på Lindholmen så är det tidigare varvsområdet också hem för världsledande verksamheter inom media, innovation, fordonsutveckling och IT. För er som tycker om att vara ute i naturen hittar ni fina promenadstråk i närliggande parker och grönområden. Några kilometer bort väntar den stora Hisingsparken som är ett populärt ställe att både springa och cykla i. Detta boende har en perfekt kombination av modern design, fantastisk utsikt och alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grafiska Vägen 4C, null, Göteborgs kommun
Grafiska Vägen 4C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Grafiska Vägen 4C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Grafiska Vägen 4C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 590 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 4/12
5 455 kr/mån
49 517 kr/m²

Modern lägenhet med öppen planlösning, balkong i soligt söderläge och högklassigt kök från Marbodal! Välkommen till denna fantastiska lägenhet, som färdigställdes 2022 och erbjuder en modern och stilfull livsstil. Med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet får du en generös och social atmosfär. Lägenheten består av tre rum och kök och har en yta på ca 72,5 kvm. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och bekväm atmosfär som du kommer att älska att komma hem till. Köket är från det välrenommerade kvalitetsmärket Marbodal. Här hittar du inte bara en elegant design, utan också praktisk funktionalitet och hög kvalitet som gör att matlagningen blir en ren fröjd. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är utan tvekan den soliga balkongen med söderläge, som vetter mot lugna innergården. Här kan du njuta av harmoniska morgnar med en kopp kaffe eller avkopplande kvällar med vänner och familj. Denna bostad erbjuder ett optimalt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som ICA Maxi och Willys samt ett nyöppnat Nordic wellness gym alldeles intill bostaden. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Eftersom bostaden ligger så pass nära stan så tar du dig snabbt dit oavsett om du går, cyklar eller tar spårvagnen som når korsvägen på 5 minuter. Runt hörnet från hållplatsen ”Elisedal” finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Tveka inte att ta chansen att göra denna moderna lägenhet till ditt nya hem! Kontakta oss idag för mer information och boka en visning. Välkomna

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bottnevägen 28, null, Göteborgs kommun

Bottnevägen 28

Villa
Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
Pris saknas
175 + 20 m²
6 rum
804 m² tomt

Nybyggt 1,5 plans villa med förhöjt väggliv av högsta kvalitet i populära Torslanda! Välkommen till detta fantastiska helt nybyggda 1,5 plans hus beläget i det populära området Lilleby i Torslanda. Huset imponerar redan från första ögonkastet med sin stilrena design och moderna arkitektur. Med en golvyta på ca 194 kvm och en tomt på ca 804 kvm får du gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta hus är utformat för att erbjuda en bekväm livsstil och imponerar med sin stora altan om ca 75 kvm. Här kan du njuta av utomhuslivet samt solen från eftermiddag till kväll och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. Interiört är huset utrustat med integrerade högtalare i taket som ger en fantastisk ljudupplevelse i varje rum på nedervåningen. Spotlights i fönsterna skapar en stilfull atmosfär och de stora fönsterpartierna ger ett härligt naturligt ljusinsläpp i rummen. Det moderna och stilfulla köket från Ballingslöv är av högsta kvalitet och utrustat med toppmoderna vitvaror från Samsung, en dröm för alla matentusiaster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att man enkelt får plats med hela släkten, den sociala ytan knyts ihop med en braskamin för att ytterligare förgylla din tillvaro när hösten faller på. Detta är ett hus där inga kompromisser har gjorts när det gäller design, kvalitet och bekvämlighet. Här bor man med närhet till natur och hav samtidigt med allt man behöver inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att äga detta drömhem! Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 9