Västsvenska Fastighetsbyrån

Västsvenska Fastighetsbyrån

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 50/73
4 062 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd studiolägenhet på våning 50 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Tillträde 5 mars 2024. Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 50 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med flera fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss
Stampgatan 68B, Stampen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Stampgatan 68B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 2
Stampgatan 68B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 3

Stampgatan 68B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 285 000 kr
65,7 m²
2 rum
vån 3/7
3 867 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet på våning 3 som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och modern livsstil i ett centralt och expansivt område. Med sina generösa 65,7 kvadratmeter ger den dig gott om plats att trivas på. Vardagsrummet är stort och luftigt och rymmer både soffgrupp samt matsalsmöblemang. Lägenheten har ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme och härifrån når man även den mysiga balkongen i sydvästläge som lockar med soliga dagar. Den vetter ut mot den fridfulla innergården vilket gör det enkelt att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller bara koppla av efter en lång arbetsdag. Mellan Centralstationen och längs Fattighusån bort mot Olskroken ligger Stampen, en stadsdel under utveckling i mysig kvartersmiljö. Här händer det mycket – restauranger, kaféer och intressanta butiker. Både Odinsgatan och Friggagatan har byggts om de senaste årtiondena och äldre bebyggelse har fått sällskap av moderna byggnader och nylagda gator och stråk. Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker en välplanerad bostad i en trivsam miljö. Ge dig själv förmånen att bo i denna underbara oas mitt i stadens puls. Uppgången 68B har även två in/utgångar vilket sparar ett par extra minuter om man ska bege sig mot Svingeln och dess utmärkta kommunikationer. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och uppleva alla fördelar denna pärla har att erbjuda. Välkommen till Stampgatan 68B!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sagogången 57, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Sagogången 57, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 57, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 57

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 788 kr/mån
23 730 kr/m²

Välplanerad 2:A med solig balkong i söderläge! Välkommen till Sagogången 57! Här väntar en modern 2:A på dig, perfekt designad för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet. Med sina generösa ca 63 kvadratmeter har du gott om plats att trivas och skapa ditt eget personliga utrymme. Med ett modernt kök och badrum blir vardagen enkel att ta sig an. Ett absolut plus i detta hem är den möblerbara balkongen i söderläge som blir din egen oas där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt mot det grönskande området. Balkongen blir en förlängning av ditt hem och ger dig möjlighet att njuta av naturen och frisk luft precis utanför din dörr. Beläget bara en kort promenad från Selma Lagerlöfs torg, har du tillgång till alla vardagliga bekvämligheter du behöver. Dessutom finns det flera bussar med frekventa avgångar som tar dig till centrala Göteborg på bara ca 15 minuter. Föreningen är stabil och erbjuder grönskande gårdar, lekplatser, bastu och ett eget gym för dess medlemmar. Dessutom finns det en mataffär alldeles intill, vilket förgyller vardagen ytligare. Missa inte chansen att bli ägare till denna perfekta lägenhet på Hisingen. I detta hem får du all den plats du behöver för att trivas. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Fagergläntan 81

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
995 000 kr
29 + 10 m²
2 rum
200 m² tomt

Varmt välkomna till Fagergläntan 81! På väg upp mot Gerrebackas bostadsområde tar man en avstickare för att köra ner till Fagerdals fritidsby – en fridfull tillflyktsort i en öppen men skogsnära miljö. Här har ni möjlighet att skapa eran egen grönskande oas i trädgården, och också möjlighet att utöka odlandet genom att hyra en eller flera odlingslotter om 50m² för endast 250kr/st per år. Är inte fingrarna gröna ännu så finns det gott om tips att hämta genom föreningen men också från de trevliga grannarna. Det lyder en fin grannsämja i området och under årets gång så anordnas gemensamma knytkalas, grillkvällar, filmkvällar, midsommarfirande och kräftskiva. Aktiviteter som är lika uppskattade varje gång. Den välbyggda stugan bjuder in till det luftiga allrummet interiört ger en mysig och hemtrevlig känsla. Vidare ut på baksidan som ligger helt i söderläge kan man beroende på vädret dricka morgonkaffet ute på altanen, eller halvt ute i det inglasade uterummet där det även finns en IR-bastu för den som känner sig sugen. På loftet en trappa upp finns det gott om sovplatser på bägge sidor om trappan. Man förknippar oftast en kolonistuga med ett fritidshus som gör sig bäst på sommaren. Det fina med Fagergläntan 81 är att man lika väl kan åka till sin sommardröm mitt i vintern. Med den öppna planlösningen går det snabbt att värma upp stugan och att ha kommunalt vatten/avlopp året runt ger samma funktionaliteter som hemma i det välutrustade köket och badrummet. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 12/16
2 686 kr/mån
67 143 kr/m²

Fantastisk 1:A med panoramautsikt över hamninloppet och Läppstiftet! Välkommen till denna moderna lägenhet belägen på den 12:e våningen av en 16-våningsbyggnad. Med sin öppna sociala planlösning och fönster som sträcker sig från golv till tak, är detta hem perfekt för dig som älskar att njuta av vackra vyer och naturligt ljus. Byggd 2019, har varje detalj i denna bostad noggrant tänkts igenom för att skapa en modern och bekväm atmosfär. Köket från det välrenommerade märket Marbodal är inget undantag - utrustat med högkvalitativa apparater från märket Siemens, kommer matlagningen att bli ett sant nöje. Lägenheten har ett rymligt rum där du kan skapa din egna personliga oas. Ta en kopp kaffe på balkongen och njut av den magiska soluppgången bakom bergen Brf Lindholmspiren är en nytänkande förening med egen app där medlemmar kommer åt dokument och enkelt kan kommunicera mellan varandra och med styrelsen. Från trapphuset kan ni ta hissen direkt ner till föreningens garage där det finns laddmöjligheter Fastigheten är även Svanen-märkt vilket ger billigare ränta på bolån och låga driftskostnader. Finns dessutom solceller som bidrar till lägre el-kostnader för föreningen. I takt med att Lindholmshamnen växer blir området en självklar mötespunkt för såväl boende som besökare. Här hittar du restauranger, caféer och gym – allt med ett fantastiskt vattennära läge och smidiga förbindelser. Det tar 5 min med färja från Lindholmspiren till Stenpiren. Förutom för alla som bor på Lindholmen så är det tidigare varvsområdet också hem för världsledande verksamheter inom media, innovation, fordonsutveckling och IT. För er som tycker om att vara ute i naturen hittar ni fina promenadstråk i närliggande parker och grönområden. Några kilometer bort väntar den stora Hisingsparken som är ett populärt ställe att både springa och cykla i. Detta boende har en perfekt kombination av modern design, fantastisk utsikt och alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsvägen 12, Gamla Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 11:00
Lindholmsvägen 12, Gamla Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 12, Gamla Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 12

Lägenhet
Gamla Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 595 000 kr
141 m²
5 rum
vån 1
10 379 kr/mån
32 589 kr/m²

Missa inte chansen att äga denna gemytliga etagelägenhet som bjuder in till ett hemtrevligt boende på allra bästa sätt. Med sina två plan, fem rymliga rum, kök och vardagsrum i en härlig social planlösning erbjuder denna bostad en oöverträffad kombination av komfort och modern design. Detta hem andas den anrika Gamla-Lindholmen-andan och omges av kullerstensgator, syrenbuskar och charmiga trähus - riktig bullerbykänsla! Det stilrena Marbodal-köket är en central punkt i hemmet och med sin eleganta design och högkvalitativa vitvaror lockar det till både kulinariska äventyr och trevliga stunder med familj och vänner. Här finns gott om arbetsyta och smart förvaring, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. I hemmet finns det två stycken badrum där ena har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det andra badrummet har ett bubbelbadkar och kanske det bästa i detta hem, din egna privata bastu, en magisk plats för återhämtning och avkoppling där du kan njuta efter en lång dag. Här kan du skämma bort dig själv och skapa din alldeles egna spa-upplevelse, precis när det passar dig. Bostaden har även två separata ingångar, perfekt för en äldre tonåring som kanske vill husera själv på nedre plan. Här finns till och med möjlighet att skapa ett sjätte rum - för den riktigt stora familjen. På Lindholmen bor du vattennära i ett område som är på väg att bli Göteborgs hetaste. Ett växande område där närheten till vattnet och naturen är viktiga ingredienser när innerstaden breder ut sig på andra sidan älven. Här växer nya stadsdelar upp i ett område med historiska anor. Här blandas nybyggt och modern design med fastigheter från den tidigare varvtiden. Hela området utvecklas nu till ett storstadsområde med nya kvarter som kommer att bli ett av Göteborgs vibrerande och fräckaste bostadsområde. Inte minst med nya stadsdelen Karlastaden. På Lindholmen hittar du en skön mix av nöjen. Söker ni ett hem där hela familjen kan trivas i ett expansivt område, då är detta för er. Välkomna till Lindholmsvägen 12!

  • Premium
Fritiof Anderssons Gata 3, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Fritiof Anderssons Gata 3, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Fritiof Anderssons Gata 3, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Fritiof Anderssons Gata 3

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 4/4
5 507 kr/mån
75 805 kr/m²

Exklusiv gavellägenhet med terrass i söder och västläge - Ett drömboende högst upp i huset! Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet som erbjuder en unik kombination av elegans och funktionalitet. Med en generös terrass med en yta om ca 61 kvm som vetter mot både söder och väster, kan du njuta av solen och underbara solnedgångar direkt från ditt eget hem. De öppna sociala ytorna och den imponerande takhöjden på över 3 meter i vardagsrummet skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Med genomgående vita väggar skapar denna lägenhet en ren och fräsch känsla och tack vare de stora fönsterna får ni generöst med dagsljus som låter dig omfamnas av naturens skönhet. Det moderna vita marbodalköket är både stilrent och funktionellt, perfekt för den matintresserade. Till hemmet finns det ytterligare bekvämligheter som en gästtoalett vilket underlättar när du har besök. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. Här fanns det tidigare gamla varvsindustrier, men numera är det bryggor, nya bostadsområden, restauranger, teater och caféer som du hittar här. Här har en del av det nya Göteborg kommit att växa fram. Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt i Göteborg, på Hisingen längs norra stranden av Göta älv. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Ta chansen att äga detta drömboende och upplev en ny nivå av komfort och lyx. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dig förtrollas av denna unika bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 859 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 213 kr/mån
56 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu finns tillfälle att förvärva en unik vindslägenhet i toppklass som stod klar 2020. Denna fantastiska lägenhet andas nytt och fräscht. Snygga och exklusiva materialval, en tilltagen takhöjd och spotlights i tak. Hallen är rymlig med praktisk klinkers på golvet, köket fullutrustat och i badrummet är det förberett för tvättmaskin. Den sociala ytan rymmer matbord, soffa, tv möbel och säng. Här bor du bekvämt och tryggt i ett attraktivt område. Du blir bortskämd med gångavstånd till allt som kan tänkas önskas, däribland matbutiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lillekärr Norra 187, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lillekärr Norra 187, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Norra 187, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Norra 187

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 390 000 kr
77,8 + 20 m²
4 rum
5 940 kr/mån
43 573 kr/m²

Charmigt bostadsrättsradhus med modern inredning och en underbar uteplats i söderläge! Välkommen till detta underbara 3 rum och kök radhus med en boyta på cirka 77,8 kvm. Det här hemmet erbjuder en fantastisk kombination av ljusa och fräscha ytskikt samt modern inredning som kommer att imponera på dig och din familj. Här finns generöst ljusinsläpp och öppna ytor som ger en luftig och härlig atmosfär. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och är perfekt för både vardagliga måltider och mer festliga tillfällen. Den inredda vinden erbjuder möjligheten att användas antingen som ett extra sovrum eller som ett mysigt allrum - valet är ditt! När solen skiner kan du koppla av och njuta av den vackra altanen och den grönskande gräsmattan i söderläge. Detta är det perfekta stället för att umgås med familj och vänner, eller bara njuta av lugnet och solen på egen hand. Brf Clareberg är inte en jättestor förening. Den består av 94 stycken radhus i ett eller två plan. Föreningen ligger nära Kärra centrum med tillgång till bland annat livsmedelsaffär, apotek, restaurang, pizzeria , konditori, godisaffär, badhus, skola/or, frisör, bibliotek och sporthall. Föreningen har ett eget gym. Hisings Kärra är en grön och expanderande stadsdel. Ett naturskönt område kantat av en lummig miljö med närhet till skolor (Lillekärrskola, Klarebergsskolan, Kärraskolan) och flera förskolor. Detta radhus är en dröm för den som söker en harmonisk och lättskött bostad i en trevlig och lugn omgivning. Missa inte chansen att få kalla detta fina hem för ditt eget! Kontakta oss idag för att boka visning och upptäcka alla fördelar med att bo i detta fantastiska radhus.

  • Premium
  • Uteplats
Topasgatan 88, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Topasgatan 88, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Topasgatan 88, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Topasgatan 88

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 850 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 957 kr/mån
26 429 kr/m²

Ljus och unik 3:A med egen bastu i ett lugnt område! Välkommen till denna rymliga och ljusa lägenhet på ca 70 kvm som erbjuder utrymme för den lilla familjen att växa i. Med genomgående vita väggar, helt nya parkettgolv, ett praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter och en naturlig plats för matbord samt ett helkaklat badrum med badkar för avkoppling blir det enkelt att trivas. Den inglasade balkongen lockar med morgonsol, perfekt för att starta dagen med en kopp kaffe och samla energi. Men det som verkligen gör denna bostad unik är den egna bastun - ett oslagbart inslag av avkoppling och välbefinnande mitt i citypulsen. Efter en lång dag kan du njuta av ett skönt bastubad utan att behöva lämna hemmet. På härliga Topasgatan bor du i ett lugnt område med grönskande innergårdar och mysiga platser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer, förskolor/skolor och centrala Göteborg nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder er snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkomna på visning!

  • Premium
Åby Allé 7, null, Mölndals kommun
  • Borttagen före visning
Åby Allé 7, null, Mölndals kommun, bild 2
Åby Allé 7, null, Mölndals kommun, bild 3

Åby Allé 7

Lägenhet
Mölndals kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 250 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5
3 712 kr/mån
50 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 26

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 295 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/6
4 482 kr/mån
51 085 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med dubbla balkonger i populära Lindholmen! Denna fantastiska lägenhet erbjuder det bästa av två världar - rymligt och genomgående ljus med fönster i två väderstreck och två härliga balkonger för att njuta av solen från morgon till kväll. Belägen i populära i Lindholmen, erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Med sina välplanerade ca 64,5 kvm är detta ett hem att sprida ut sig i. Det stora öppna vardagsrummet blir en central plats för umgänge där du kan bjuda in vänner och familj till trevliga stunder tillsammans. Här finns gott om plats för bekväma möbler och du kan skapa din egen personliga oas. De dubbla balkongerna i denna lägenhet är verkligen något som höjer livskvalitén. Balkongen mot den grönskande innnergården i östläge är perfekt för att fånga morgonsolen samtidigt som du njuter av ditt morgonkaffe, medan den inglasade balkongen i västläge ger dig en rogivande plats att koppla av till kvällssolen. Byggd 2018, har varje detalj i denna bostad noggrant tänkts igenom för att skapa en modern och bekväm atmosfär. Köket från det välrenommerade märket Marbodal är inget undantag - utrustat med högkvalitativa apparater från märket Siemens, kommer matlagningen att bli ett sant nöje. Det stilrent helkaklade badrummet har gott om förvaring och även tvättmaskin och torktumlare för att förenkla vardagen. Brf Lindholmspiren är en nytänkande förening med egen app där medlemmar kommer åt dokument och enkelt kan kommunicera mellan varandra och med styrelsen. Från trapphuset kan ni ta hissen direkt ner till föreningens garage där det finns laddmöjligheter Fastigheten är även Svanen-märkt vilket ger billigare ränta på bolån och låga driftskostnader. Finns dessutom solceller som bidrar till lägre el-kostnader för föreningen. I takt med att Lindholmshamnen växer blir området en självklar mötespunkt för såväl boende som besökare. Här hittar du restauranger, caféer och gym – allt med ett fantastiskt vattennära läge och smidiga förbindelser. Det tar 5 min med färja från Lindholmspiren till Stenpiren. Förutom för alla som bor på Lindholmen så är det tidigare varvsområdet också hem för världsledande verksamheter inom media, innovation, fordonsutveckling och IT. För er som tycker om att vara ute i naturen hittar ni fina promenadstråk i närliggande parker och grönområden. Några kilometer bort väntar den stora Hisingsparken som är ett populärt ställe att både springa och cykla i. Detta boende är för dig som söker ett modernt hem i ett populärt område med närhet till allt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 22

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 989 kr/mån
52 542 kr/m²

- Kontakta Fastighetsmäklaren för privat visning - Nu har vi möjligheten att presentera en helt nyproducerad tvåa i en mycket stabil förening Brf Sverigehusets hörna. Öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Efter hallen finner ni ett väl genomtänkt vardagsrum som samspelar med kök i en öppen atmosfär och har inredning i ett klassiskt vitt Marbodalkök. Från vardagsrum och kök når man bostadens rymliga balkong i ett underbart läge som verkligen gör den här lägenheten till en dröm. När man vill koppla av kan man dra sig tillbaka till det mysiga sovrummet, som har gott om förvaring tack vare en stor inbyggd garderob. Och vad vore en modern lägenhet utan ett helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Denna bostad är perfekt för er som söker en modern och bekväm livsstil i en naturskön omgivning. Medlemmar i föreningen har tillgång till en härlig innegård med grillplats, växthus högst upp i huset samt garage i källarplan. Samt en egen workspace för den som jobbar hemifrån i en extern lokal på gården. Här bor ni nära till både Wiselgrensplatsen och Backaplan som är ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Här är ni omgivna av allt ni behöver. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta. Inom närhet finns Lundbybadet, Bravida-Arena, Nordic Wellness-gym, Hemköp samt natursköna Ramberget och Keillers Park med dess utsikt över Göteborg. Snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg på cirka 8 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Arvid Lindmansgatan 19C, Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 6 aug kl 17:00
Arvid Lindmansgatan 19C, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid Lindmansgatan 19C, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid Lindmansgatan 19C

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/3
4 540 kr/mån
33 254 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet i hjärtat av en familjevänlig stadsdel. Denna ljusa och luftiga 3:A om ca 63 kvm erbjuder en idealisk livsmiljö. Med rymliga rum, ett härligt kök med skåpsluckor i modern kulör samt ett modernt badrum med stilrena materialval, är detta hemmet du längtat efter. Lägenheten har en praktisk klädkammare som hjälper dig hålla ordning och reda. I båda sovrummen finner du gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Men kanske det bästa är möjligheten att slå upp dörrarna till balkongen i soligt västläge, En optimal plats att varva ner på efter en lång arbetsdag. HSB Brf Tolered i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1947. I föreningen finns 318 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen som aktivitetsrum, bastu och gym men även en övernattningslägenhet för dina vänner på besök att nyttja. Belägen i Tolered har ni bekvämt avstånd till kommunikationer och är omgiven av grönska och familjevänlig atmosfär, vilket gör denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt hem med alla bekvämligheter i närheten. Välkomna till Arvid Lindmansgatan 19C!

  • Premium
  • Balkong
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 650 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
75 258 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 21 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa – Karlatornet! Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice, tvätt eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och spa, stor takterras med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling och med bokningsbart kök i anslutning till terrassen, biorum samt aktivitetsrum, kylrum i entréplan för matleverans och skötselrum för hunden. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 21 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Hjärtligt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Charlotte Löwenskölds gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 9/9
5 721 kr/mån
40 833 kr/m²

Unik 2:A högst upp i huset med stor balkong i söder och västläge! Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på 9 av 9, med en yta på ca 66 kvm och 2 rum och kök. Den smarta planlösningen gör det möjligt att enkelt disponera om till 3 rum och kök om så önskas. Lägenheten är nybyggd och färdigställd under 2022, vilket innebär moderna materialval och hög standard. De öppna sociala ytorna skapar en perfekt plats för umgänge och att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och samvaro. Den stora hörnbalkongen, med en yta på ca 26 kvm och riktad mot både söder och väster, ger dig möjligheten att njuta av solens strålar och en otrolig panoramautsikt över området. Den perfekta platsen för att koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av vardagens lugn. Beläget i Selma stad som är en plats för livets alla delar och har allt för det goda vardagslivet. Här finns förutom nya bostäder även ny mataffär, fiskhandel, butiker, skola, bibliotek, parkstråk, busshållplats och plats för att umgås med vänner. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll. Missa inte chansen att få uppleva den här unika bostaden - kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Varmblodsgatan 1 B, Mölndal Åby, Mölndals kommun
Varmblodsgatan 1 B, Mölndal Åby, Mölndals kommun, bild 2
Varmblodsgatan 1 B, Mölndal Åby, Mölndals kommun, bild 3

Varmblodsgatan 1 B

Lägenhet
Mölndal Åby, Mölndals kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 790 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
4 595 kr/mån
34 875 kr/m²

Ljus och rymlig 3:a med inglasad balkong i tryggt område! Välkommen till denna underbara genomgångslägenhet som flödar av naturligt ljus från fönster i två väderstreck - väst och öst. Med en yta på ca 80 kvm och belägen på andra av tre våningar i gavelläge, erbjuder denna lägenhet en fantastisk atmosfär och rymliga rum. Njut av morgonsolen på den inglasade balkongen som du når från det stora vardagsrummet, där ni enkelt möblerar med en stor soffa och tvmöbel. Köket erbjuder allt du behöver med hel kyl och frys samt integrerade vitvaror och plats för ett större matbord, perfekt för sociala tillställningar där familj och vänner kan samlas. Det finns också två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt flertal garderober. Det smakfulla helkaklade badrummet har grå klinker och vitt kakel och kommer med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare vilket ytterligare förenklar din vardag. Riksbyggens Brf Mölndalshus 3 är en stabil förening där flertalet av de stora renoveringarna är gjorda såsom dränering, stambyte, renovering av badrum samt renovering av gård. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, festlokal och bastu för medlemmarna att nyttja. Finns möjlighet att hyra extra förråd (kö). Här bor du i ett attraktivt och tryggt område med god närhet till det mesta. Några minuters promenad tar dig till Mölndals innerstad samt Galleria och dess gedigna utbud av både affärer och caféer. Utanför lägenheten avgår direktbuss till såväl Heden som till Mölndal Centrum. Kommunikationer i form av tåg och spårvagn finns i Mölndals centrum. Med spårvagn 2 och 4 tar du dig på ca 20 minuter raka vägen till centrala Göteborg och med tåget tar du dig på några minuter till Kungsbacka. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 4B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 550 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
4 090 kr/mån
45 536 kr/m²

Ljus lägenhet med balkong i söderläge i ett expansivt område! Välkommen till ditt nya hem som med sina 2 rum och kök och en yta på ca 56 kvm erbjuder gott om utrymme för att enkelt inreda och trivas. Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning och bidrar till en social atmosfär. Lägenhetens ljusa väggar och fönstren i två väderstreck ger en modern och luftig känsla. Från vardagsrummet når man det absolut bästa med denna lägenhet vilket är den möblerbara balkongen i soligt söderläge. Optimal för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du blickar ut mot den fridfulla innergården. HSB Brf Umbra består av 68 bostadsrätter med adresserna Långängen 2, 4 och Penselgatan 6. Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36. Inflyttningen skedde i två etapper hösten 2015. Kvillebäcken var den första etappen i planen att göra Backaplansområdet till en naturlig del av Göteborgs innerstad. Målet har varit att skapa en grön stadsdel där det är lätt att leva klimatsmart. Här har också mötet mellan människor stått i fokus, med saluhallen som tydlig symbol. Kvillebäcken är ett expansivt område där du har allt du behöver inom räckhåll. Upplev bekvämligheten med närhet till shopping, restauranger, och annan service. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet som är redo att bli ditt nya hem! Kontakta oss idag för visning! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 790 000 kr
86 m²
3 rum
vån 53/73
5 499 kr/mån
78 953 kr/m²

3:A i Karlatornet på våning 53 med balkong och oslagbar utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 86 välplanerade kvadratmeter och även en balkong på våning 53 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. Från det öppna vardagsrummet når ni den möblerbara balkongen. I båda sovrummen finns det gott om plats för säng och garderober för förvaring. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor.Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Soldathemsgatan 22, Kviberg, Göteborgs kommun
Soldathemsgatan 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 22

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 100 000 kr
122 m²
5 rum
vån 5/5
6 657 kr/mån
41 803 kr/m²

Modern och ljus 5:A högst upp i huset med dubbla balkonger! Välkommen till denna fantastiska lägenhet med modern design och en genomtänkt layout. Med fem rymliga rum och kök på ca 122 kvm är detta en perfekt plats för hela familjen att kalla hem. Det första som möter er när ni kliver in i lägenheten är det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren. Ljuset strömmar in och sprider en härlig atmosfär i varje rum. Vardagsrummet och köket är i en öppen social planlösning, vilket skapar en helhetlig känsla och är perfekt för att njuta av matlagning, middagar och aftnar tillsammans. Köket kommer från kvalitativa myresjökök i vit kulör, vilket ger ett tidlöst och elegant uttryck. Men ett av de absolut bästa dragen med denna lägenhet är de dubbla balkongerna. Här kan ni njuta av solen från balkongen i söderläge, eller sippa på ert morgonkaffe eller bara koppla av efter en lång dag från balkongen i nordvästläge som vetter mot innergården. Balkongerna erbjuder även en rogivande utsikt över omgivningarna. För den som uppskattar en stunds avkoppling efter en hektisk dag finns ett härligt badkar i ett av dem två badrummet. Här kan ni skapa ert eget lilla spa, och njuta av avkoppling och lugn. Det större av badrummen har också tvättmaskin och torktumlare vilket minst sagt förenklar vardagen. Här bor ni en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg – och populära och stabila BRF Västra Åkanten. Här bor du med närhet till det mesta, ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. I föreningen har man också ett gratis gym! Detta är ett hem som måste upplevas med egna ögon, så söker ni en modern bostad med utrymme för hela familjen i ett expansivt och eftertraktat område, då är detta för er. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Jättekullegatan 51B

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 500 000 kr
137 + 2 m²
5 rum
751,4 m² tomt

I populära Utby med närhet både till natur och stadens brus hittar ni detta trivsamma enplanshus. Med den största tomten och det bästa läget på gatan hittar ni denna pärla som tack vare sitt läge även har kunnat byggas ut och således blivit ett utav de största husen på gatan. Bostaden har en trevlig planlösning med en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, 4 st sovrum, klädkammare, välplanerat kök, stort uterum, gästtoalett och ett badrum med golvvärme, bubbelbad samt ångdusch. Vardagsrummet har plats för hela släkten och inrymmer både soffgrupp samt matsalsbord, här finns även en kamin och utgång till uteplatsen på framsidan. Villan är placerad på en lugn smal gata med närhet till det mesta man kan önska, naturen, skolor, lekplatser och kommunikationer, på gångavstånd tar man sig till bussen för att därefter enkelt ta sig in till centrala stan eller Partille. Utby har mycket att erbjuda när det gäller aktiviteter och naturupplevelser. Bakom huset ligger fjällbo ängar här finns flera fina utflyktsmål, historiska platser och naturstigar. I norr ligger Bergsjön, Göteborgs högst belägna ”badkar” mer än 100 meter över havet. På sommaren kommer många till sjön för att bada vid de fina klipporna men också för att fiska. På nyårsafton tar man stigen upp på berget för att njuta av den storslagna utsikten och fyrverkerierna. I närheten ligger även Kvibergs stora och moderna idrottsanläggning. Här finns nordens största Beachvolley hall, flertalet fotbollsplaner, utegym, klätterdomen samt inomhusbana för längdskidåkning för att nämna några av alternativen som finns för den sportintresserade. Varmt välkomna hem till Jättekullegatan 51B!

  • Premium
Bunkebergsgatan 7, Göteborg, Göteborgs kommun

Bunkebergsgatan 7

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 395 000 kr
76 m²
4 rum
vån 4/5
5 448 kr/mån
44 671 kr/m²

Superfräsch 4:A med balkong i sydvästläge! Välkommen till Bunkebergsgatan 7! Denna optimalt planerade genomgångsfyra hittar ni på fjärde våningen med öppen planlösning som är belägen på ett perfekt läge. Från köket nås en solig balkong i sydvästläge som är högsta balkong i huset vilket ger den ett härligt och fritt läge mot föreningens välskötta innergård. I denna lägenhet har ni gott om förvaring. Master bedroom har en walk in closet! Golvet i lägenheten är av fin stavparkett. I gemytliga Gamlestan bor ni i ett lugnt och tyst cityläge med många populära caféer och restauranger från alla världens hörn inom gångavstånd. På enbart 7 minuter är du inne i stan med spårvagn!

Stampgatan 68 A, Stampen, Göteborgs kommun

Stampgatan 68 A

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 175 000 kr
61,9 m²
2 rum
vån 2/7
3 623 kr/mån
51 292 kr/m²

Stig in i denna ljusa och rymliga 2:a som enkelt kan omvandlas till en 3:a tack vare den välplanerade planlösningen (se alternativ planlösning). Här ger generösa och effektiva ytor stora möjligheter, det är bara att flytta in trivas. Denna lägenhet har renoverats under 2024 så som, nymålade tak och väggar, slipat och vitlaserat alla parkettgolven, totalrenoverat badrummet, renoverat kök, bytt el-central, el-utag, brytare och sprutmålat alla innerdörrar m.m. Säkertvatten och våtrumsintyg finns. Inbjudande och mysiga balkongen som vetter mot Stampgatan. Hiss finns i huset. I föreningen finns bastu, pingisrum och lokal med övernattningsmöjlighet. Mysig innergård med grillmöjligheter. Öppen fiber är indraget i fastigheten. Här bor du med närhet till allt det bästa Göteborg har att erbjuda, så som grönskande Trädgårdsföreningen, Scandinavium och Göteborgs paradgata Avenyn. Utmärkta kommunikationer samt butiker och restauranger precis utanför dörren. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo lugnt men ändå ha nära till citypulsen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tuvtåtelvägen 9, Ale, Ale kommun

Tuvtåtelvägen 9

Villa
Ale, Ale kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 500 000 kr
4 rum
759 m² tomt

Varmt välkomna hem till Tuvtåtelvägen 9! Nu har ni chansen att bli första familjen som flyttar in i en exklusiv enplansvilla byggd i lösvirke. Bostaden med sina ca 120 kvadratmeter kommer med genomgående golvvärme och kvalitativa materialval. Ni möts av en öppen och social planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Stora härliga fönsterpartier med generöst ljusinsläpp samt utgång till altanen där det finns gott om plats för både matbord, grill och loungemöbler. Här bor ni i ett lättskött boende med låga driftkostnader och god standard. Huset har ett FTX-system som innebär ett väldigt bra inomhusklimat. Du får därmed en mycket skön luft omväxling och hög komfort, med minimal risk för kallras. Med ett FTX-system återvinner du mellan 50-80 procent av den värme som du behöver tillföra luften, vilket innebär en besparing på 5000-7000 kWh per år för en normalstor villa. Hela huset är inrett med fina färgval i smakfulla toner och här har man även tre sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga samt en gästtoalett. Fristående garagebyggnad med elbilsladdare och uppfart med plats för flertal bilar. Huset ligger i ett relativt nybyggt område i en lantlig idyll som passar perfekt för barnfamiljen. Här har ni bara 7 minuter med bil till Älvängen, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 20 minuter! I rusningstrafik avgår tåget flera gånger i timmen. Lödöse station ligger en cykeltur bort, även här avgår pendeltåget mot både Göteborg och Trollhättan. I Älvängen finner ni också all tänkbar service ni kan behöva för att få vardagspusslet att gå ihop, här finns matbutiker, vårdcentraler, gym, affärer och annan service. Skulle ni inte hitta vad ni behöver där så ligger Nödinge 10 min söderut alternativt så har ni Kongahälla center 20 minuter bort. Jobbar ni i Göteborg är ni där på dryga halvtimmen. Vackra Ale GK ligger ett stenkast bort och här finner ni både 9 och 18 hålsbana, golfkrog som är öppen under säsongen samt möjlighet att ta lektioner om ni är i början av er golfkarriär. Med andra ord ett bekymmersfritt boende som det bara är att flytta in i och bo länge! Välkomna att kontakta mäklare för mer information.

  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 51), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 51)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 51/73
4 061 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 51 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 51 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 30