Mäklare Pontus Pontén

Pontus Pontén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomt - Del av Furuhälls väg 1, null, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Tomt - Del av Furuhälls väg 1, null, Göteborgs kommun, bild 2
Tomt - Del av Furuhälls väg 1, null, Göteborgs kommun, bild 3

Tomt - Del av Furuhälls väg 1

Tomt
Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 500 000 kr
2 200 m² tomt

Drömmer ni om att bo lantligt, med naturen runt knuten och några minuters cykelväg till salta bad men samtidigt i närheten av stan? Då har ni hittat rätt! Nu har vi glädjen att kunna presentera en rejäl trädgårdstomt om ca 2200 kvm (kan avvika efter lantmäteriet färdigställt avstyckningen). Tomten ligger under avstyckning som beräknas vara färdig runt årsskiftet. Här finns möjligheten att förverkliga era husdrömmar tillsammans med Trivselhus/movehome. Förhandsbeskedet är framtaget med ett förslag på #Move307 en 2-plans villa med en BOA om 200 kvm men självklart har ni möjlighet att ta fram ett annat hus tillsammans med Philip om ni är ute efter något annat! Under dokument hittar ni: situationsplan, förhandsbesked samt produktionskostnadskalkyl. För mer information om vad som ingår i huset vänligen kontakta: Philip Andersson 070-244 63 26 philip.and[email protected] Lona knapes gata 5, 421 32 Västra Frölunda

  • Premium
Furudalen 4, Rödbo, Göteborgs kommun

Furudalen 4

Tomt
Rödbo, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 995 000 kr
972 m² tomt

Här erbjuds nu en tomt om 972 kvm utanför detaljplanerat område. Tomten är inte bunden till en husleverantör, så här har man möjligheten att välja precis det ni är ute efter! Här bor man lantligt med naturen precis runt knuten samtidigt som man har både Göteborg och Kungälv inom bekvämt avstånd. Nuvarande ägare förberett för byggnation och det är både borrat för vatten samt bergvärme, utöver detta finns det även ett gemensamt avlopp färdigt för att ansluta sig till. Det finns även en geoteknisk undersökning som ni hittar under dokument. Vi har tillsammans med Trivselhus/movehome tagit fram ett alternativ för hus med en BOA om 129 kvm som ni kan läsa mer om nedan: Move #104 - Uppskattad totalkostnad för tomt + hus blir ca: 4 986 750:- https://www.movehome.se/husmodeller/move-104 Offert och produktionskostnadskalkyl hittar ni under dokument. Missa inte denna chansen utan kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun
Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun, bild 2
Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun, bild 3

Öxerydsvägen 11

Tomt
Öxeryd, Lerums kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 895 000 kr
1 303 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett fridfullt område med naturen runt hörnet? Då är detta något för dig! Nu har vi glädjen att erbjuda en stor och solig friköpt tomt om 1303 kvm i idylliska Öxeryd. Det finns ett giltigt bygglov för uppförandet av ett parhus med en tvåbostadshus omfattande ca 152 m2 i byggnadsarea (en våning med inredningsbar vind) och komplementbyggnad, garage omfattande ca 50 kvm i byggnadsarea. Huvudbyggnaden får en bruttoarea på ca 245 kvm. Hela bygglovet samt ritningar hittar ni bifogat under dokument. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan här kan man välja helt fritt. I Öxeryd bor man med närhet till vacker natur, bad och fiske. Bra kommunikation till Lerum centrum och till Aspens tågstation på bara 7 minuter för att sedan ta sig vidare mot Göteborg eller Alingsås.

  • Premium
Halvardsgatan 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Halvardsgatan 3

Tomt
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 300 000 kr
665,3 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera denna tomt på Halvardsgatan 3. I ett trevligt villaområde hittar du denna väl belägna fastighet. Här är det lugnt och barnvänligt med både förskolor och skolor på gångavstånd. Nära till vacker natur, gemytliga promenadstråk och en charmig miljö. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område (bifogad under dokument) och här har ni möjlighet att uppföra en 1-1,5 plansvilla med fristående garage. Nuvarande ägare har även betalat ca 50% av anslutningskostnaden för V/A Kontakta mäklaren för mer information eller för tomtvisning.

Tomt - Bärby 1:22, Säve, Göteborgs kommun

Tomt - Bärby 1:22

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 500 000 kr
850 m² tomt

Drömmer ni om att bo lantligt men samtidigt i närheten av stan? Då har ni hittat rätt! Snart så finns det en fantastiskt möjlighet att förvärva denna tomt och förverkliga era husdrömmar. Belägen vid Bärby självplock, med ett ljuvligt solläge och fantastiska vyer ut över åkermark hittar ni denna tomt utanför detaljplanerat område. Avstyckningsprocessen är i full gång men ännu inte fastställd men uppskattningsvis kommer tomtstorleken vara omkring 850 kvm. I området finns det fiber och kommunalt V/A samt gångavstånd till skola. Bärbyskolan ligger naturskönt på en kulle i Säve. Runt skolan finns hundraåriga gamla träd och utsikten över odlingslandskapet. Skolan är en liten och gemytlig skola med cirka 195 elever från förskoleklass till och med årskurs sex.

Visar alla 5