Mäklare Pontus Pontén

Pontus Pontén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tuvtåtelvägen 9, Ale, Ale kommun

Tuvtåtelvägen 9

Villa
Ale, Ale kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 500 000 kr
4 rum
759 m² tomt

Varmt välkomna hem till Tuvtåtelvägen 9! Nu har ni chansen att bli första familjen som flyttar in i en exklusiv enplansvilla byggd i lösvirke. Bostaden med sina ca 120 kvadratmeter kommer med genomgående golvvärme och kvalitativa materialval. Ni möts av en öppen och social planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Stora härliga fönsterpartier med generöst ljusinsläpp samt utgång till altanen där det finns gott om plats för både matbord, grill och loungemöbler. Här bor ni i ett lättskött boende med låga driftkostnader och god standard. Huset har ett FTX-system som innebär ett väldigt bra inomhusklimat. Du får därmed en mycket skön luft omväxling och hög komfort, med minimal risk för kallras. Med ett FTX-system återvinner du mellan 50-80 procent av den värme som du behöver tillföra luften, vilket innebär en besparing på 5000-7000 kWh per år för en normalstor villa. Hela huset är inrett med fina färgval i smakfulla toner och här har man även tre sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga samt en gästtoalett. Fristående garagebyggnad med elbilsladdare och uppfart med plats för flertal bilar. Huset ligger i ett relativt nybyggt område i en lantlig idyll som passar perfekt för barnfamiljen. Här har ni bara 7 minuter med bil till Älvängen, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 20 minuter! I rusningstrafik avgår tåget flera gånger i timmen. Lödöse station ligger en cykeltur bort, även här avgår pendeltåget mot både Göteborg och Trollhättan. I Älvängen finner ni också all tänkbar service ni kan behöva för att få vardagspusslet att gå ihop, här finns matbutiker, vårdcentraler, gym, affärer och annan service. Skulle ni inte hitta vad ni behöver där så ligger Nödinge 10 min söderut alternativt så har ni Kongahälla center 20 minuter bort. Jobbar ni i Göteborg är ni där på dryga halvtimmen. Vackra Ale GK ligger ett stenkast bort och här finner ni både 9 och 18 hålsbana, golfkrog som är öppen under säsongen samt möjlighet att ta lektioner om ni är i början av er golfkarriär. Med andra ord ett bekymmersfritt boende som det bara är att flytta in i och bo länge! Välkomna att kontakta mäklare för mer information.

  • Energieffektiv
Furudalen 4, Rödbo, Göteborgs kommun

Furudalen 4

Tomt
Rödbo, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 995 000 kr
972 m² tomt

Här erbjuds nu en tomt om 972 kvm utanför detaljplanerat område. Tomten är inte bunden till en husleverantör, så här har man möjligheten att välja precis det ni är ute efter! Här bor man lantligt med naturen precis runt knuten samtidigt som man har både Göteborg och Kungälv inom bekvämt avstånd. Nuvarande ägare förberett för byggnation och det är både borrat för vatten samt bergvärme, utöver detta finns det även ett gemensamt avlopp färdigt för att ansluta sig till. Det finns även en geoteknisk undersökning som ni hittar under dokument. Vi har tillsammans med Trivselhus/movehome tagit fram ett alternativ för hus med en BOA om 129 kvm som ni kan läsa mer om nedan: Move #104 - Uppskattad totalkostnad för tomt + hus blir ca: 4 986 750:- https://www.movehome.se/husmodeller/move-104 Offert och produktionskostnadskalkyl hittar ni under dokument. Missa inte denna chansen utan kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun
Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun, bild 2
Öxerydsvägen 11, Öxeryd, Lerums kommun, bild 3

Öxerydsvägen 11

Tomt
Öxeryd, Lerums kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 895 000 kr
1 303 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett fridfullt område med naturen runt hörnet? Då är detta något för dig! Nu har vi glädjen att erbjuda en stor och solig friköpt tomt om 1303 kvm i idylliska Öxeryd. Det finns ett giltigt bygglov för uppförandet av ett parhus med en tvåbostadshus omfattande ca 152 m2 i byggnadsarea (en våning med inredningsbar vind) och komplementbyggnad, garage omfattande ca 50 kvm i byggnadsarea. Huvudbyggnaden får en bruttoarea på ca 245 kvm. Hela bygglovet samt ritningar hittar ni bifogat under dokument. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan här kan man välja helt fritt. I Öxeryd bor man med närhet till vacker natur, bad och fiske. Bra kommunikation till Lerum centrum och till Aspens tågstation på bara 7 minuter för att sedan ta sig vidare mot Göteborg eller Alingsås.

  • Premium
Tomt - Bärby 1:22, Säve, Göteborgs kommun

Tomt - Bärby 1:22

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 500 000 kr
850 m² tomt

Drömmer ni om att bo lantligt men samtidigt i närheten av stan? Då har ni hittat rätt! Snart så finns det en fantastiskt möjlighet att förvärva denna tomt och förverkliga era husdrömmar. Belägen vid Bärby självplock, med ett ljuvligt solläge och fantastiska vyer ut över åkermark hittar ni denna tomt utanför detaljplanerat område. Avstyckningsprocessen är i full gång men ännu inte fastställd men uppskattningsvis kommer tomtstorleken vara omkring 850 kvm. I området finns det fiber och kommunalt V/A samt gångavstånd till skola. Bärbyskolan ligger naturskönt på en kulle i Säve. Runt skolan finns hundraåriga gamla träd och utsikten över odlingslandskapet. Skolan är en liten och gemytlig skola med cirka 195 elever från förskoleklass till och med årskurs sex.

Visar alla 4