Mäklare Anna Nelson

Anna Nelson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 19:00
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 28

Radhus
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 395 000 kr
121 m²
3 rum
148,1 m² tomt

Välkommen till din drömbostad mitt i Gamla Lindholmens klappande hjärta - en exklusiv pärla som sällan ses på den öppna marknaden, väntar på att bli ditt nya hem! Med kajkanten och vattnet på krypavstånd har detta radhus ett av de bästa lägena i området. En rofylld trädgård i söder med en separat ateljé med golvvärme som även kan nyttjas som växthus. Här växer både blommor, hallonbuskar och vinrankor, här ges oändliga möjligheter att skapa sin alldeles egna oas. Denna bostad andas verkligen charm - med öppna och sociala ytor på båda plan. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med stora fönster för vackert ljusinsläpp. I vardagsrummet har du gott om plats för större soffmöblemang, tv-möbel samt matsalsbord, något för dig som värdesätter stora familjemiddagar och umgänge. Härifrån når du även terrass och trädgård. Badrum på entréplan inkluderar wc, handfat, dusch samt en separat del för tvättutrustning. Hela entréplan + båda badrum har även vattenburen golvvärme för extra komfort. En trappa upp finner du ett stort och härligt allrum, även här med stora fönsterpartier som bjuder in solens strålar. Om man önskar finns här möjlighet att med lättare medel dela av för ett eller två extra sovrum. Här når man hemmets balkong som blickar ut över grönskande ytor och Slottsberget. Här kan man verkligen känna av Lindholmens gamla varvsanda och omge sig i en fantastisk kulturmiljö. I bostadens befintliga sovrum finns gedigen plats för dubbelsäng samt garderober. Precis utanför har du även en walk-in garderob för kläder och annan förvaring. Det kaklade badrummet inkluderar större badkar, wc och handfat med kommod. Området i Sannegårdshamnen erbjuder närhet till vattnet och en idyllisk miljö. Här kan du njuta av promenader längs vattnet, utforska båtlivet eller bara koppla av och ta in den friska luften. Det är ett lugnt område som ger en rofylld tillvaro, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och nöjen. Bostaden har ett centralt läge i Lindholmen. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 21. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter! Slottbergets färjeterminal precis runt hörnet tar dig till tvärs över vattnet på några minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till gym och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga har du allt lättillgängligt. Detta är hemmet där du och din familjs livs bästa stunder kommer att ta plats. Välkommen till Lindholmsvägen 28!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Eriksbergsgatan 84, Eriksberg, Göteborgs kommun

Östra Eriksbergsgatan 84

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 150 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 1/7
3 402 kr/mån
59 772 kr/m²

Charmig 2:A med egen uteplats i söderläge med vy mot Eriksbergskajen! Välkommen till denna underbara 2 rummare som erbjuder en härlig kombination av komfort och trivsamt läge. L Med en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, kan du njuta av sociala tillställningar samtidigt som du lagar din favoritmat i det moderna köket. Men kanske det bästa i detta hem är den privata uteplatsen i söderläge som vetter mot den grönskande innergården och ger dig en utsikt mot båtarna och Eriksbergskajen. Detta är den perfekta platsen för avkoppling och middagar under bar himmel. Här har du plats för matbord eller en soffa och varför inte en grill. Uteplatsen är skyddad med stenmur med planteringar och blir under sommaren en oas av grönska, perfekt för dig med gröna fingrar. Lägenheten har flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. I sovrummet finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och här har du förvaring för alla dina kläder och tillhörigheter genom flertalet garderober. Badrummet är stilrent helkaklat i ljusbeige italiensk granit och är utrustat med praktiska bekvämligheter såsom en kombimaskin, dusch med takdusch och vikbara dörrar, och vattenburen golvvärme. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Här får ni en lagom dos av allt såsom lugn, myller, spektakulära utsikter, sköna promenadstråk, restauranger, butiker och kaféer. Strax utanför din dörr har du både buss och Älvsnabben som tar dig in till centrum på bara 10–15 min. Denna lägenhet är en dröm för den som uppskattar bekvämlighet, charm i ett fantastiskt område. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Kung Sverres gata 95

Radhus
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 595 000 kr
115 + 61 m²
6 rum
195,8 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta mycket charmiga hem - mitt i Kung Sverres klappande hjärta! Här finner du en bostad med friköpt tomt, fördelat på tre plan i ett av Tolereds mest omtyckta och barnvänliga kvarter. Huset bjuder på många stora och sociala ytor med gott om plats för den stora familjen. Gedigna fönsterpartier som vetter ut mot den mysiga trädgården gör vardagsrummet luftigt och umgängesvänligt. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord för 4-6 personer. Öppnar du upp dörren ut till trädgården har du en fantastisk terrass att nyttja för grillkvällar och festligheter under varma, härliga sommardagar. Bostadens kök har en social och öppen planlösning med en trevlig köksö i centrum. Gott om plats för förvaring och arbetsytor, kompletterat med dubbla kyl/frys samt alla andra tänkbara vitvaror ett modernt kök inkluderar. Välkomnande entré med plats för förvaring, kläder och parkering av skor. Gästtoaletten pryds av dekorativ mosaikkakel kompletterat med golvvärme för extra komfort. På övre plan hittar du master sovrum tillsammans med ytterligare tre sovrum. Alla sovrum har plats för både sängmöblemang och förvaring. Renoverat badrum från 2016 med badkar, wc, handdukstork samt dubbla handfat med kommod. Källarplan har en imponerande takhöjd och inkluderar allrum/gillestuga, förråd samt tvättstuga med dusch. 2010 installerades vattenburen golvvärme i hela entré samt kök, kompletterat med vattenburna radiatorer i hela huset. En investering på dryga 350 000kr som gav detta radhus energiklassificering C, vilket är unikt för radhusen i samfälligheten. Uppfarten till entrén pryds av vacker Ölandssten lagd så sent som 2021 och även här finns gedigen plats för möblemang om så önskas. Den praktiska förvaringsboden utanför ger utmärkt förvaring för cyklar och andra redskap. Till bostaden tillhör även garageplats i länga samt en parkeringsplats. Här bor hela familjen tryggt och fridfullt i en stabil samfällighet med natur, promenadstråk, lekparker, fotbollsplan och skolor runt knuten. Mycket goda kommunikationer in till stan med närliggande busshållplats. Ett perfekt boende för dig och din familj. Välkommen till Kung Sverres gata 95!

  • Premium
  • Uteplats
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Älvebacken 8

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
3 784 kr/mån
45 364 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket välplanerat hem i ett av centrala Kungälvs mest omtyckta kvarter. Här välkomnas du till en ljus och luftig bostad på våning 3 med en stor balkong mot den härliga och grönskande innergården. En dold oas, mitt i områdets rörelse. Här bor du granne med både Kongahälla Center och resecentrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2019 och känslan av nyproduktion hänger fortfarande kvar. Här ges det absolut bästa när det gäller påkostade materialval med genomgående hög standard med ljusa, fina ytskikt. Neutrala färger på väggar och en fin ekstavsparkett genomgående i hela bostaden. Vardagsrummet binder smidigt samman med det moderna Marbodalköket i en väldisponerad och öppen planlösning. Här får du smidigt plats med soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp - något extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och gedigen förvaring med skjutdörrsgarderober. Det helkaklade, moderna badrummet håller hög klass med stilrena materialval och behaglig golvvärme för extra komfort. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 213 kr/mån
51 364 kr/m²

Accepterat pris! Tillfälle att förvärva en unik vindslägenhet i toppklass som stod klar 2020. Denna fantastiska lägenhet andas nytt och fräscht. Snygga och exklusiva materialval, en tilltagen takhöjd och spotlights i tak. Hallen är rymlig med praktisk klinkers på golvet, köket fullutrustat och i badrummet är det förberett för tvättmaskin. Den sociala ytan rymmer matbord, soffa, tv möbel och säng. Här bor du bekvämt och tryggt i ett attraktivt område. Du blir bortskämd med gångavstånd till allt som kan tänkas önskas, däribland matbutiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:00
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna Annas gata 7

Lägenhet
Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 995 000 kr
92 m²
4.5 rum
vån 1/6
5 084 kr/mån
43 424 kr/m²

Låt oss presentera ett välplanerat hem i ett av centrala Hisingens mest omtyckta kvarter. En härlig bostad, perfekt för den lite större familjen som nu väntar på att bli ditt nya hem! Det sociala och stora vardagsrummet fylls med naturligt ljus från det stora fönsterpartiet och ger en behaglig atmosfär att slappna av och trivas i. Soffgrupp, tv bänk och bokhylla får enkelt plats här. Här når du ut till den inglasade balkongen med tillhörande uteplats i soligt sydvästläge. Här ryms både möblemang och växter, ett mysigt rum som förlänger sommarmånaderna. På den egna stenlagda uteplatsen placerar du enkelt grillen för goa stunder med nära och kära. Rofylld och gemytlig innergård med grönskande buskar, bänkar och bord för picknick och lekplats för de mindre. En dold oas, mitt i områdets rörelse. Vidare in i det välplanerade Myresjököket, så blir detta definitivt centrum för dina kulinariska äventyr. Här finns allt du kan tänkas behöva; kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn, alla vitvaror i rostfritt. Gott om arbetsytor såväl som förvaring. Plats för matbord för 4-6 personer - perfekt för både vardagsmiddagar som finare middagsbjudningar. Här blir du gärna kvar länge! I bostadens mastersovrum finns gedigen plats för dubbelsäng samt garderober för förvaring med utsikt mot den lugna innergården. De två ytterligare sovrummen har båda plats för säng, skrivbord och utrustade med inbyggda garderober. Perfekt som barn- eller tonårsrum eller för långväga gäster som är på besök. Det helkaklade badrummet i neutrala färger inkluderar wc, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt tvätt - och torktumlare. Ett mindre fönster för trevligt ljusinsläpp kompletterat med golvvärme för extra komfort, vars kostnad är inkluderad i månadsavgiften. Gästtoaletten är även den helkaklad och utrustad med wc, handfat och spegelskåp med belysning. Bostaden är registrerad som en 4rok enligt förvaltare, men har ytterligare ett mindre rum med fönster som idag nyttjas som arbetsrum. Förråd och parkering finns att hyra genom föreningen och mycket goda möjligheter till parkering med laddstolpe för elbil finns. På Gröna Annas gata 7 har du löjligt nära till allt. Med Hjalmar Brantingsplatsen och dess utbud av restauranger, butiker, gym och caféer med nygräddade bullar på krypavstånd, har denna bostad ett av de bästa lägena i området. Fantastiskt kommunikation med både buss och spårvagn som tar dig in till stan på 5 min. Detta är hemmet där du och din familjs livs bästa stunder kommer att ta plats. Välkommen till Gröna Annas gata 7!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 22D

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/8
6 327 kr/mån
61 570 kr/m²

Nyproducerad genomgångs 4:A med balkong mot innergård i hjärtat av Lindholmen Längtar du efter en modern och nybyggd lägenhet som är både rymlig och välbelägen? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Välkommen till denna fantastiska genomgångslägenhet, färdigställd 2024, med 4 rum och kök och en total boyta på ca 86 kvm. När man kliver in i denna lägenhet är de öppna sociala ytorna som genast höjer tillvaron. Här är det enkelt att umgås och njuta av gemenskapen med familj och vänner. Den ljusa och luftiga designen skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten erbjuder inte bara en, utan två badrum med dusch, vilket gör det bekvämt för både dig och dina gäster. Du kommer att uppskatta den praktiska planlösningen, där varje kvadratmeter är optimalt använd. Balkongen, som vetter mot en lugn och fridfull innergård i sydöstligt läge, är en idealisk plats att koppla av och njuta av solens strålar. Här kan du sitta med en kopp kaffe på morgonen eller varför inte ha en trevlig middag utomhus på kvällen. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och en idrottshall. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt. Välkomna att kontakta mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konvaljegatan 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Konvaljegatan 6

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 000 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 130 kr/mån
38 095 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! I härliga Kvillebäcken hittar du denna inbjudande och mysiga bostad. Här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med grönområden som Keillers Park och Ramberget runt knuten samt närheten till nya Kvillebäcken med dess caféer, butiker, restauranger och saluhall. Tryggt boenden i skuldfri förening. Vardagsrummet bjuder på gott om ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matsalsbord. Här når du även den charmiga balkongen som välkomnar till trevligt umgänge. Vidare in i köket har du gott om förvaring och här rymmer du även ett mindre matbord för vardagsmiddagarna. I bostadens sovrum får det plats med både större säng, skrivbord samt förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, wc, handfat, tvättmaskin och praktisk skåpsförvaring. Hallen har goda möjligheter till avhängning samt förvaring. Bostaden kommer även med både vinds-och källarförråd. Välkommen på visning! Föreningen Brytärtan bildades 1949 och innefattar 50 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. I föreningen erbjuds det umgängesrum/träningsrum med träningsredskap, samt soffa, fåtölj och bord. Bastu. Hobbyrum, arbetsbänk finns så enklare arbeten, snickeri, målning eller liknande kan utföras. Tvätt och torkrum(2st). Nya moderna tvättmaskiner, torktumlare och torkfläktar köptes in sommaren 2006. Möteslokal. Cykelställ finns i källaren. Lundby och Kvillebäcken är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Men du har även närheten till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan promenera vid älven eller slå dig ner och ta en fika på något av alla caféer. Du har även vackra Keillers park på bekvämt avstånd om du längtar efter lummiga träd och grönska. Här finns det mysiga platser för picknick och flera sköna joggingspår och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter från Ramberget. Lundbypark ger dig även närheten till en mängd aktiviteter så som sportanläggningar och Lundbybadet.

  • Balkong

Visar alla 8