Mäklare Haris Pipic

Haris Pipic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlavagnsgatan 1 (Juridisk person tillåten!), Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tor 14 dec kl 17:15
Karlavagnsgatan 1 (Juridisk person tillåten!), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1 (Juridisk person tillåten!), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1 (Juridisk person tillåten!)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/17
2 523 kr/mån
61 897 kr/m²

Nybyggd 1:A om ca 29 kvm i populära Karlastaden! Juridisk person tillåten! Välkommen till Karlavagnsgatan 1 och en helt nybyggd lägenhet som ligger i populära Karlastaden. Genom en perfekt kombination av modern design och funktionella detaljer erbjuder denna lägenhet den ultimata upplevelsen av ett modernt boende. En ljus och rymlig lägenhet sammanfogas med köket i en öppen social planlösning. Köket från kvalitetsmärket Marbodal gör matlagningen till en fröjd. Lägenheten står redo för omgående inflytt och föreningen tillåter juridisk person. Du har också tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. Gemensamt cykelförråd finns i byggnaden. I Brf Atmosfär bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Kontakta mäklare för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 50/73
4 062 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd studiolägenhet på våning 50 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Tillträde 5 mars 2024. Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 50 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med flera fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Våning 21), Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 14 dec kl 17:15
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Våning 21), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Våning 21), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Våning 21)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
82 371 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 21 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa – Karlatornet! Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice, tvätt eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och spa, stor takterras med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling och med bokningsbart kök i anslutning till terrassen, biorum samt aktivitetsrum, kylrum i entréplan för matleverans och skötselrum för hunden. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 21 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Hjärtligt välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 750 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 36/73
3 692 kr/mån
80 645 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 36 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa - Karlatornet Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 36 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 55/73
3 668 kr/mån
150 430 kr/m²

Lägenhet på vån 55 med möblerbar balkong i västerläge i Karlatornet! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 55 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Här har du också tillgång till en möblerbar balkong i soligt västerläge där man kan njuta av utsikten över hamninloppet. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rödlönnsgången 28, Lundby, Göteborgs kommun
 • Mån 4 dec kl 17:15
Rödlönnsgången 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 2
Rödlönnsgången 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 3

Rödlönnsgången 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 750 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 771 kr/mån
57 377 kr/m²

Modernt och välplanerat boende - Charmig 1:A med sovalkov och balkong med utsikt! Välkomna till denna fantastiska lägenhet som erbjuder både komfort och stil i en yteffektiv planlösning. Med en yta på ca 30,5 kvm och byggår 2019, är detta det perfekta valet för den som söker ett modernt och välplanerat boende. I allrummet finner du en praktisk sovalkov som ger en avskild plats för avkoppling och vila. Köket från kvalitetsmärket Marbodal, är utrustat med moderna och högkvalitativa materialval samt gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Belägen på våning 5 av 6, kan du njuta av en underbar utsikt över området från den möblerbara balkongen. Här kan du koppla av och umgås med vänner och familj under sommarmånaderna. Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 990 000 kr
76 m²
3 rum
vån 10/17
4 785 kr/mån
65 658 kr/m²

Nybyggd 3:A om ca 76 kvm på våning 10 med balkong i populära Karlastaden! Denna lägenhet är helt nybyggd och ligger på den tionde våningen av sjutton våningar, vilket ger dig en fantastisk utsikt. Genom en perfekt kombination av modern design och funktionella detaljer erbjuder denna lägenhet den ultimata upplevelsen av ett modernt boende. Ett ljust och rymligt vardagsrum sammanfogas med köket i en öppen social planlösning, optimalt för att bjuda över familj och vänner. Med sina 3 rum och kök om ca 76 kvm finns det gott om plats för hela familjen. Lägenheten är utrustad med ett praktiskt förråd där ni enkelt kan förvara alla era personliga tillhörigheter, samt hålla allt organiserat och lättillgängligt. Du har också tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. I Brf Atmosfär bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter Det här är en perfekt möjlighet att bli en del av ett blomstrande och levande samhälle i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Vån 16), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Vån 16), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Vån 16), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Vån 16)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 580 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 16/73
3 782 kr/mån
73 814 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 16 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa - Karlatornet Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 16 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Premium
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 750 000 kr
49 m²
2 rum
vån 36/73
3 817 kr/mån
96 939 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad tvårumslägenhet med utsikt mot Göta Älv samt rymlig walk-in closet. Bostaden är belägen på våning 36 i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa och Nordens högsta hus. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Bostadens fönster sträcker sig från golv till tak och värms upp med genomgående golvvärme. Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. I badrummet är väggar och golv klädda av ljus granitkeramik, stora speglar och detaljer i krom. Den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren är placerad i en platsbyggd förvaringsmöbel i samma kulör som luckorna i köket. I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym i hotellet. Tillgång till hotellservice och spa erbjuds mot tilläggskostnad. Välkommen att kontakta vår mäklare Haris Pipic 073-514 55 63 för mer info!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 7), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 7), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 7), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 7)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 490 000 kr
48 m²
2 rum
vån 7/73
3 757 kr/mån
72 708 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 7 med balkong mot läppstiftet i Nordens högsta skyskrapa - Karlatornet Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 48 välplanerade kvadratmeter på våning 7 med balkong som vetter mot läppstiftet. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en walk in closet om ca 4,2 kvm i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 51), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 51)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 500 000 kr
55 m²
2 rum
vån 51/73
4 061 kr/mån
100 000 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 51 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 51 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

 • Nyproduktion
Lodjursstråket 1 (Våning 27 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Våning 27 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 700 000 kr
55 m²
2 rum
vån 27/73
4 126 kr/mån
85 455 kr/m²

Exklusiv större 2:A i Karlatornet på våning 27! Nu har du chansen att bli en utav de första som flyttar in i Nordens högsta byggnad på våning 17. Här bor du med en slående utsikt över staden, Läppstiftet och Göta älv. Föreställ dig när det är mörkt och stadens alla lampor lyser upp. Bostaden andas exklusivitet och präglas av öppna ytor, moderna materialval och ett generöst ljusinsläpp genom fönsterpartier från golv till tak. Exklusiv inredning och omsorgsfullt designad av nordens främsta arkitekter, unikt framtaget för just Karlatornet. Detta är utan tvekan ett boende utöver det vanliga. Du har tillgång till gym, spa och hotellservice – beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt upp till minglet i skybar på våning 69 eller ner till folkvimlet bland butiker och restauranger i en helt ny stadsdel. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio-/aktivitetsrum samt lobby med reception. Tänk dig hotell, fast hemma. Beräknat tillträde i september 2023. För mer information om projektet https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/ Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 12