Mäklare Jessica Hallgren

Jessica Hallgren

Om mig

INKÄNNANDE OCH TRYGG MED HÖGA MÅL - Jag tycker det är ett privilegium att få ge av sin tid och kunskap till andra. Att sätta servicen främst har varit viktigt för Jessica Hallgren i hela hennes yrkesliv. Uppvuxen i Västmanland och med åtskilliga år i Stockholm har hon nu landat hos Visbymäklarna. God planering och att hela tiden utveckla serviceandan är något hon själv ser som centrala delar av jobbet. För mig handlar mäklaryrket verkligen om att använda både hjärta och hjärna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vall Bomarve 191, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Vall Bomarve 191

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
visbymäklarna AB

2 350 000 kr

204 m²

5 rum

1 839 m² tomt

Kalkstensvilla byggd tidigt 1900-tal med tillbyggd flygel från 2004. De båda huskropparna byggdes samman under 2006-2007 till den gemensamma planlösningen vi ser idag. Generösa sällskapsytor i entréplan där braskaminen i vardagsrummet ger både värme och höjer mysfaktorn. Hela entréplan har vattenburen golvvärme. De två övreplanen ligger separat från varandra, perfekt för övernattande gäster eller för barn i olika åldrar. Det finns även utrymme för hemmakontor eller hobbyverksamhet! Solig altan som man delar med de fantastiska vinrankorna som både ger frukt och viss skugga under de varmaste sommardagarna. Den gjutna barnpoolen är perfekt för svalka och lek! Garage om ca 100 kvm med 4 portar! Varmt välkomna på visning!

Vindelbosgatan 43, Visby Söder, Gotlands kommun

Vindelbosgatan 43

Lägenhet
Visby Söder, Gotlands kommun
visbymäklarna AB

3 250 000 kr

100,9 m²

5 rum

4 842 kr/mån

32 210 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i Brf Huggaren 5! Här bor ni med ett gavelläge på 100,9 kvm fördelat på två våningsplan. Båda våningsplanen har badrum med dusch och wc! Den flexibla planlösningen gör det möjligt att få till 5 naturliga sovrum. Uteplats på både framsidan och baksidan, och en egen plats för bilen precis vid sin entré! Det här är en bostad som både är hemtrevlig med en del bevarade originaldetaljer och praktisk med generösa förvaringslösningar. Lugnt område med närhet till skolor, mataffär och apotek. Varmt välkomna att boka er för en visning!

  • Uteplats
Rute Bräntings 962, Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Bräntings 962

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
visbymäklarna AB

3 000 000 kr

230 m²

8 rum

1,6 ha tomt

Marinens före detta fältsjukhus med bevarat bergrum! Unikt tillfälle att få förvärva och förädla Marinens före detta fältsjukhus! Knappt synligt från vägen ligger denna spännande byggnad med en totalyta om ca 490 kvm. Än mer osynligt för förbipasserande och omvärlden är det bevarade bergrummet på ca 70 kvm. Bergrummet har idag el, vatten och ventilation, här sätter bara din egna fantasi gränser för hur utrymmet kan användas. Själva bostadsbyggnaden används idag som fritidsbostad och den flexibla planlösningen sträcker sig över ett plan med en taxerad boarea på 230 kvm. Här finns idag kök, 5 sovrum, 2 stora salar, badrum, separata toaletter och ett antal förrådsutrymmen. Renoveringsbehov föreligger. I närområdet finns mycket att upptäcka bland annat populära Rute Stenugnsbageri, salta bad vid Valleviken, raukarna vid Lergrav och det karaktärsfulla landskapet på Furilden och Bungenäs.

Visar alla 3