visbymäklarna AB

visbymäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bro Tuer 225, null, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Bro Tuer 225

Fritidshus
Gotlands kommun
1 375 000 kr
45 m²
2 819 m² tomt

Gotländskt drömtorp på en stor lättskött tomt som kantas av syrenbuskar och uppväxta träd. Huvudhuset är en putsad parstuga med inredd vind. Under 2007 kompletterades gårdsbilden med ett traditionellt bulhus som inrymmer moderna bekvämligheter såsom kök och badrum. En naturlig uteplats av kalkstensflis är drömskt belägen under den vackra hängbjörken. Här kan man koppla av och varva ner med en enklare standard, men båda byggnaderna är i gott skick! På tomten finns även en sovstuga med visst renoveringsbehov och bra förråd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Martebo Snaldarve 178, Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Martebo Snaldarve 178

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
1 500 000 kr
112 m²
4 rum
3 250 m² tomt

Här finns ett trivsamt och prisvärt boställe endast 23 km från Visby och med en gårdsmiljö som passar den kreativa familjen. Stor och lummig tomt 3 250 kvm med mycket grönska och goda möjligheter till odlingar hemmavid. Här finns även uthusbyggnader i form av ett bra garage med goda utrymmen och även en äldre ladugård från 1890-tal i lagom storlek. Så en famij med önskan att odla själv och ha bra med plats för bilar / projekt etc så är det hand i handsken. Bostadshuset är renoverat 1990-91 och löpande förbättringar har gjorts även därefter. Dock finns det en hel del renoveringar att ta vid som en ny ägare av fastigheten men det finns goda förutsättningar för en bra bostad att trivas med under lång tid.

 • Plus
 • Uteplats
Magasinsgatan 13, Visby Södercentrum, Gotlands kommun

Magasinsgatan 13

Lägenhet
Visby Södercentrum, Gotlands kommun
3 500 000 kr
91 m²
3 rum
vån 4/6
6 092 kr/mån
38 462 kr/m²

Centralt boende i omtyckt bostadskvarter i Södercentrum, 3 rum och kök ca 91 kvm som förutom hiss även erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare i lägenheten och även ett generöst förråd. Bekvämt med eget garage som ingår i månadsavgiften, garaget nås via hiss från bostadsplanet. Stor gemensam innergård och med havsutsikt från två sovrum samt från balkong och burspråk i vardagsrum. Fönster i tre väderstreck och inga grannar på sidorna om dig. Ett uppskattat och praktiskt boende och en behagligt varm lägenhet den kalla årstiden. Gångavstånd till affär vid Atterdags och till Visby innerstad samt ett flertal restauranger bara minuter bort.

 • Plus
 • Hiss
Vitsippsvägen 7, Visby, Gotlands kommun

Vitsippsvägen 7

Villa
Visby, Gotlands kommun
4 950 000 kr
116 + 77 m²
5 rum
1 350 m² tomt

Välkomna till Vitsippsvägen 7! En familjevilla som under senare år har genomgått stora förändringar med fokus på hållbarhet och att bevara den genuint varma känslan i huset. Övervåningen erbjuder tre sovrum och badrum som renoverats i tidstypisk 40-tals stil. På entréplan finns sällskapsytorna och det restaurerade köket med utgång till verandan. Salong och vardagsrum i fil med bevarad fiskbensparkett, öppen spis med insats och utgång till uterummet. Källarplanet inrymmer tvättstuga med badkar, en separat wc och både pannrum, snickarbod och gästrum. Taket är omlagt och värmepumpen är ny. Fönster och element är varsamt restaurerade och samtliga ytskikt är utvalda med en skicklig fingertoppskänsla. Generöst tilltagen trädgård på 1.350 kvm med plats för både odling och lek. Fika kan med fördel avnjutas under hängbjörken eller i pergolan. På tomten finns även garage med en bra förrådsdel. Varmt välkomna till ert nya hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Alvstigen 4, Tofta, Gotlands kommun
 • Idag

Alvstigen 4

Villa
Tofta, Gotlands kommun
5 400 000 kr
160 + 40 m²
4 rum
2 997 m² tomt

Fastighet i populära Tofta som nuvarande ägare har förädlat sedan deras förvärv för 13 år sedan. Idag nyttjas huset som ett permanentboende och har en total bostadsyta på ca 160 kvm med en genomgående hög standard såsom vattenburen golvvärme via bergvärme. Interiören är både personlig och funktionell och här finns det mesta som du kan önska dig och lite till. Två eldstäder, öppet upp i nock i vardagsrum, dubbla badrum, smakfulla lösningar och väl tilltagna sociala sällskapsytor både in- och utvändigt. Relaxdel med bubbelbadkar, ångdusch, torrbastu och då har vi ännu inte nämnt de utvändiga bekvämligheterna. På den insynsskyddade gården finns en uppvärmd pool, spabad och ytor för grill och umgänge i ett strålande sydvästläge. Här finns även 2 komplett utrustade gäststugor (smart placerade utan att påverka ens egen bostad), en på 15 kvm och en på 25 kvm, med wc/dusch och kök/trinett. Antalet sovplatser är snudd på obegränsade. Dessa kan generera fina hyresintäkter eller vara ett perfekt komplement för barn, barnbarn och goda vänner.

 • Plus
 • Uteplats
Rute Valleviksvägen 92, Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Valleviksvägen 92

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
2 750 000 kr
106 + 10 m²
4 rum
3 290 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla, som är i slutfasen av en omfattande interiör renovering. Kök, badrum och tvättstuga inklusive vitvaror är nytt från 2023. Ytterväggarna har tilläggsisolerats, elen är helt ny och genomgående nya golv med vattenburen golvvärme. Här får man som köpare möjlighet att ta vid och sätta sin egen prägel på det som återstår att slutföra, vilket är ytskikten (väggar och innertak) i vardagsrummet och sovrummen. Bra planlösning med tre lättmöblerade sovrum, kök med köksö och matplats för både släkt och vänner! Vardagsrummets eldstad skvallrar om husets byggår 1977, men har inte eldats i på senare år och behöver en kontroll innan den tas i bruk. Helkaklat badrum med en generöst tilltagen duschhörna och tvättstuga/vardagsentré med hög standard. På fastigheten finns även två separata garage varav det ena garaget renoverades under 2019 och det andra garaget har en äldre, lite enklare standard med smörjgrop. Från huset är det endast några minuters promenad till bad vid sandstranden eller besök på den populära restaurang Sjökrogen. Från hamnen i Valleviken har du vacker utsikt över Gotlands enda skärgård. Andra populära utflyktsmål är bla Rute stenugnsbageri, Lergravs fiskrökeri och Furilden. Norra delen av Gotland erbjuder även orörda kuststräckor med vacker natur med inslag av raukar. På norra Gotland är det heller aldrig långt till närmaste mataffär då det finns i både Lärbro, Slite och Fårösund. Varmt välkomna på visning!

S:t Göransgatan 1 A, Visby Strandgärdet, Gotlands kommun
 • Mån 1 jul

S:t Göransgatan 1 A

Lägenhet
Visby Strandgärdet, Gotlands kommun
4 200 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/4
5 738 kr/mån
45 161 kr/m²

Brf Piggvaren 3 ligger i härliga omgivningar vid Strandgärdet och denna 3:a om 93 kvm i markplan är belägen i den helt nybyggda huskroppen längst norrut. Bostaden har vattenburen golvvärme och exklusiva materialval såsom golv av kalksten i både hall och badrum samt genomgående i fönsterbänkar och i kökets bänkskivor. Detta kompletteras med ekparkett och listverk i ek samt med vitvaror i rostfritt från Miele. Två toaletter och ett badrum som även är utrustat med egen tvättmaskin/torktumlare. Stor västvänd och stensatt uteplats om ca 38 kvm från vilken du har havsutsikt och som löper runt egna lägenheten även på norrsidan. Uteplatsen är insynsskyddad via lagom glest plank/spalje med järnvitrol-behandlad yta. Här bor du med högsta bekvämlighet och har möjlighet om du önskar fler sovrum och mindre sociala ytor att med enkla medel bygga om den till en 4:a.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Artillerigatan 23 G, Visby A7-området, Gotlands kommun

Artillerigatan 23 G

Lägenhet
Visby A7-området, Gotlands kommun
4 200 000 kr
120 m²
4 rum
vån 2/4
10 967 kr/mån
35 000 kr/m²

Med ett mycket centralt läge i Visby och endast 800 meter till innerstaden finns detta unika radhusboende i två våningar där du köper något utöver det vanliga. Stilmedvetet såväl exteriört som interiört och med eftertänksamma och naturliga material som skapar en avskalad men väl så hemtrevlig miljö. Rejäl takhöjd, härliga ljusinsläpp, putsade väggar och med stilrena badrum på vardera våningsplan. Nedre plan har vattenburen golvvärme och betonggolv som harmonierar väl med putsade väggar och det gråtonade köket . Här finns tillgång till uteplats som ligger i anslutning till köket (med morgonsol) och i anslutning till vardagsrummet (med eftermiddags- och kvällssol). Vintertid njuter du av knastret från brasan i den tidlösa kaminen som är placerad i vardagsrummet. Övre plan nås via en praktfull spiraltrappa i stål som också fyller sin funktion som inredningsdetalj. Övre plan har en något mjukare framtoning med 3 sovrum, vackra spröjsade fönster, härlig takhöjd och genomgående trägolv i ask.

 • Plus
 • Uteplats
Rute Bräntings 962, Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Bräntings 962

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
2 500 000 kr
230 + 260 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Marinens före detta fältsjukhus med bevarat bergrum! Unikt tillfälle att få förvärva och förädla Marinens före detta fältsjukhus! Knappt synligt från vägen ligger denna spännande byggnad med en totalyta om ca 490 kvm. Än mer osynligt för förbipasserande och omvärlden är det bevarade bergrummet på ca 70 kvm, som från början byggdes som skyddsrum för fältsjukhuset. Bergrummet har idag el, vatten och ventilation, här sätter bara din egna fantasi gränser för hur utrymmet kan användas. Själva bostadsbyggnaden används idag som fritidsbostad och den flexibla planlösningen sträcker sig över ett plan med en taxerad boarea på 230 kvm. Här finns idag kök, 5 sovrum, 2 stora salar, badrum, separata toaletter och ett antal förrådsutrymmen. Renoveringsbehov föreligger. I närområdet finns mycket att upptäcka bland annat populära Rute Stenugnsbageri, salta bad vid Valleviken, raukarna vid Lergrav och det karaktärsfulla landskapet på Furilden och Bungenäs.

Visar alla 9