Mäklare Jörgen Andersson

Jörgen Andersson

Om mig

KREATIV OCH LYHÖRD MED STORT RÄTTSPATOS - För mig handlar yrket om att ha ett genuint intresse för människor och att vara bra på att bena ut olika situationer. Det är självklart att alltid, utan undantag, vara ärlig och tydlig. Jörgen utstrålar lugn, uppriktighet och förtroende. I ungdomen var det idrotten som skapade kontaktnätet, byggde lagkänsla och ett driv. Så tändes en låga och en idé om mäklaryrket. Nu en av Gotlands mest uppskattade och erfarna mäklare, registrerad sedan 1996.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ada Blocks gata 28G, Visby A7-området, Gotlands kommun

Ada Blocks gata 28G

Lägenhet
Visby A7-området, Gotlands kommun
visbymäklarna AB

2 595 000 kr

72 m²

3 rum

4 492 kr/mån
36 042 kr/m²

Stilrent flerfamiljshus i vackert grånat trävirke på A 7 området. Bostadsrätt med ett optimalt läge på gavel vilket ger fönster i tre väderstreck på båda boendeplanen och ingen granne i östlig riktning. Här finns även möjlighet att sitta ute på båda sidor om bostaden och med den största och bästa uteplatsen i härligt söderläge. Interiören är genomgående i ljusa färger och med behagliga ljusinsläpp via fönster och dörrar. Köket är öppet upp i nock och utrustat med ett snyggt kök från Ballingslöv som förhöjs ytterligare av vitvaror i rostfritt. Välutrustat badrum med helkaklade väggar, golv av granitkeramik med golvvärme samt med tvättmaskin och torktumlare. En bostad som upplevs både tilltalande, spännande och modern i sin utformning. Praktiskt med egen bilplats och dubbla förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Byrumsgatan 6, Visby Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 6

Lägenhet
Visby Södercentrum, Gotlands kommun
visbymäklarna AB

2 975 000 kr

81,5 m²

3 rum

5 054 kr/mån
36 503 kr/m²

Centralt belägen 3:a om 81,5 kvm med ett gavelläge vilket ger fönster i tre väderstreck. Renoverad 2019-2020 med ny el, ett smakfullt kök från Marbodal, sobert färgsatt i sin helhet, fina materialval med bänkskiva och stänkskydd i gotländsk kalksten från Slite Stenhuggeri, vackra askparkettgolv är genomgående i rummen utöver i hall där det gotländska kalkstensgolvet är återkommande. Balkong som nås från vardagsrummet och där du den ljusa årstiden har sol såväl morgon som kväll. En bostad med hög bekvämlighet via hiss, garageplats som ingår i avgiften, liksom två extra parkeringstillstånd, fiber, dubbla förråd (varav ett i anslutning på samma våningsplan) och med gångavstånd till restaurang, livsmedelsaffär, innerstaden och hamnen. Mycket välskött förening med bra ekonomi och låg skuldsättning, endast 2 452 kr/kvm.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2