Mäklare Oscar Wittberg

Oscar Wittberg

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. Min övertygelse är att nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt arbete och målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag mitt yttersta i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekuddsvägen 3, Ekudden, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Ekuddsvägen 3

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/11
3 184 kr/mån
65 658 kr/m²

- Balkong åt väst med sol hela eftermiddagen fram till kvällen - Centralt benägen med vattnet som närmsta granne - Välplanerad 1,5:a i fint skick - Fantastisk sjöutsikt Äntligen en 1,5:a med utsikt över Järlasjön och grönska till salu! Missa inte chansen att förvärva detta toppen boende precis jämte vattnet! Bostaden är i fint skick så det är bara att flytta in och trivas! Vardagsrummet är välplanerat och rymmer plats för soffgrupp, tv-möbel, fåtölj och liknande. Här finner du även sovalkoven och utgång till balkong. Balkongen vätter mot väst och bjuder på utsikt över grönska och såklart vatten! Köket är stilrent med snygga detaljer. Badrummet är renoverat och helkaklat med tvättmaskin. Hallen erbjuder god förvaring i form av garderober och hatthylla. Golvet går i ljuston och väggarna målade i sobra färger som ger en lugn i känsla.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hjortvägen 42D, Lännersta, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Hjortvägen 42D

Lägenhet
Lännersta, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 250 000 kr
20,6 m²
1 rum
2 424 kr/mån
60 680 kr/m²

Mycket välplanerat och ljust boende med fina materialval, full maskinell utrustning samt genomgående hög boendestandard. Ett boende som du kan trivas i över tid. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett mysigt sovloft, gott om förvaring och genomtänkta detaljer. Mycket fint ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti som låter ljuset flöda genom huset. Här ingår dessutom en egen parkeringsplats och ett externt förråd. Lägenheten har det perfekta läget i hjärtat av Lännersta. Smultronställen i närområdet är vackra Bagarsjön med sandstrand och badplats. Boovallen och Björknäs IP finns för idrottsutövare och åskådare. I närområdet hittar du även Hemköp, Byggmax, båttillbehör och fler affärer såsom systembolaget, apotek etc i centrumet på andra sidan vägen. Åker man kommunalt är närmast hållplats nere vid Liljekonvaljens väg med buss 447 som tar dig till Slussen på 20 min, och på morgnarna finns direktbussar som åker raka spåret till slussen utan stopp på vägen. I korset mellan Lännerstavägen och Sockenvägen finns flera olika hållplatser som tar en både till Skanstull och Slussen.

  • Plus
Tollare strand 1, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30

Tollare strand 1

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 026 kr/mån
73 951 kr/m²

- Sjöutsikt - Välplanerad - Stabil förening Nu erbjuds denna trevliga tvårummare till försäljning mitt på kaj i attraktiva Tollare. Välplanerad med smart unyttjade kvadratmetrar i en stabil förening. Fräscha och ljusa ytskikt. Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. En minuts promenad till bussen som går direkt till Slussen via bla Björknäs centrum och Nacka Forum. Med ljudet från Lännerstasundets vågor, omgiven av urberg och fiskesjöar lever du fullt ut på alla plan. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut! I Tollare torg finns en mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri, gym och en yogastudio. Omtyckta förskolor och skolor, aktivitetshallar för ungdomar, fotbollsplan och lekplatser erbjuder oändliga möjligheter för barens fritidsintressen. För den föräldralediga är det gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang", poplulära Kennys Gelato samt restaurangen Bruket vid hamnen. Här finns även en Padelbana och ett utegym under uppförande. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Det finns båtplatser, badbryggor, restauranger och båtlinje till city nere vid kajen. En pontonbro förbinder den den intilliggande ön Mårtens holme. Den populära restaurangen "The old smokehouse" ska även nås via den framtida strandpromenaden. Välkommen på visning !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3