Mäklare Isaac Eriksson

Isaac Eriksson

Om mig

Genom att lyssna på dina önskemål och behov skapar han ett skräddarsytt upplägg som passar just dig för att uppnå bästa möjliga försäljningsresultat. Isaac är dedikerad till att förstå dina förväntningar och arbetar obevekligt för att överträffa dem. Hans noggrannhet garanterar att ingenting lämnas åt slumpen när det är dags för dig att göra din kanske största affär! Tillgänglighet, målinriktning och driv är vad du kan förvänta dig av Isaac som mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 12

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 8/11
3 939 kr/mån
27 032 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet på åttonde våningen, med en yta på 77,5 kvm! Belägen i en stabil och välskött förening, erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern komfort och elegant design, med en utsikt som slår det mesta. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med generösa förvaringslösningar. Vidare öppnar sig ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och bjuder på en fantastisk utsikt över staden. Från vardagsrummet har du också access till en härlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller avslappnade kvällar med en vidsträckt vy som skapar en känsla av frihet. Det stilrena och moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder generösa arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Lägenhetens två sovrum är rofyllda och rymliga, båda med plats för dubbelsäng och praktiska garderobslösningar. Det ena sovrummet kan även erbjuda utrymme för en arbetshörna, perfekt för distansarbete eller studier. Badrummet är fräscht och helkaklat, utrustat med dusch, handfat med kommod och tvättmöjligheter, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Här bor ni i trevligt område en kort promenad från centrum. Med ca 5min gångavstånd till Mälardalens högskola, 10min till centralstation, direkt anslutning till E18 samt ca 10min från Västerås City med mångfacetterat utbud av caféer, restauranger och butiker är detta ett boende som passar alla. Lägenheten måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 2
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 3

Aprilvägen 19

Radhus
Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun
Widerlöv Västerås
2 495 000 kr
125 + 4 m²
6 rum
508 m² tomt

Kommande försäljning! Nu har ni chansen att förvärva detta fantastiska kedjehus på återvändsgata! På bottenvåningen välkomnas du av generösa sällskapsytor, en hall med förvaring och plats för hela familjen i vardagsrummet tillsammans med öppna ytan mot matsalen. Köket är en harmonisk kombination av modernt bekvämlighet och charm med vita snickerier. En tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt fräscht badrum! På övervåningen finner du tre tilltalande sovrum. Ett fint och renoverat badrum med dusch erbjuder komfort och är perfekt för avkoppling. Utomhus erbjuder trädgården och uteplatsen en fridfull reträtt där du kan njuta av de vackra omgivningarna och lugnet. Trädgården har ett eget spa bad, altan och är även väldigt insynsskyddad. Bostaden är belägen i nära anslutning till förbindelser med lokal trafik, med bekväm tillgång till shopping centrum, restauranger och grönområden. Bostaden säljes förbesiktigad. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun, bild 2
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun, bild 3

Bangatan 29A

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 095 kr/mån
17 383 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea på andra våningen med en härlig balkong mot innergården! Lägenheten på 74,5 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på tre rum och kök. Fräscht kök med gräddvita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna. Här får du även plats med matbord. Badrum med dusch och handfat, finns möjligheterna till att göra detta till ett full utrustat badrum. En mindre WC med anslutning till hall. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Ett tilltalande sovrum med målade väggar samt här når du den härliga balkongen. På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun, bild 2
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun, bild 3

Gråsparvsvägen 15

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 732 kr/mån
14 337 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på 41 kvm. Här erbjuds en fräsch och modern lägenhet med smart planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett rymligt badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, ett rogivande sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum med fantastisk ljusinsläpp samt en fransk balkong. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter. Välkommen på visning!

  • Premium
Ängsmarksvägen 31B, Gånsta, Enköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Ängsmarksvägen 31B, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Ängsmarksvägen 31B, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Ängsmarksvägen 31B

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Widerlöv Nyproduktion
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
6 160 kr/mån
23 471 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och rymliga 4:a om 85 kvm! Ett nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, en modern planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum samt möblerbar härlig uteplats som nås via vardagsrummet. Vitmålade ytskikt och trägolv i ljus ek genomgående för hela lägenheten. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. Tre tilltalande sovrum där två av dem har förvaring via garderober. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas. Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och fräscha boende! I närområdet finns mataffären Ica Nära, lekplatser, förskolor och skolor. Bergvretenskolan (F1-9) och en privatskola (F1-5) ligger båda cirka 1 km bort och till gymnasieskolan är det ca 2 km. Även fin natur i omgivningen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rekylgatan 10, Haga, Västerås kommun
Rekylgatan 10, Haga, Västerås kommun, bild 2
Rekylgatan 10, Haga, Västerås kommun, bild 3

Rekylgatan 10

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
645 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/13
2 778 kr/mån
17 671 kr/m²

- Välplanerad planlösning - Stabil och stor förening med god ekonomi - Bredband ingår i avgiften Varmt välkommen till 1 rum och kök med sovalkov belägen på andra våningen. Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med garderober, generös förvaringsplats för dina kläder och personliga tillhörigheter. Ett praktiskt kök med plats för matbord och även gott om förvaringsutrymme, ett fräscht badrum och ett rum med ljusinsläpp via fönsterpartier med en mysig sovalkov. Perfekt för den som letar efter sin första lägenhet eller ett mindre boende! Med attraktiv adress har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, utmärkta kommunikationsmöjligheter och det populära Stenby köpcentrum. Dessutom ligger Västerås city med sitt mångfacetterade utbud bara ett kort avstånd bort. Stabil och stor förening med god ekonomi som erbjuder ett förråd & en matkällare till varje lägenhet samt tvättstuga, bastu och gym. Läs mer på https://www.rekylen.se/ Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Hiss
Hallsta gårdsgata 20, Erikslund, Västerås kommun
Hallsta gårdsgata 20, Erikslund, Västerås kommun, bild 2
Hallsta gårdsgata 20, Erikslund, Västerås kommun, bild 3

Hallsta gårdsgata 20

Lägenhet
Erikslund, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 895 000 kr
158 m²
6 268 kr/mån
11 994 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslokal på 158 kvm över två våningar som erbjuder en perfekt blandning av funktionalitet och flexibilitet för din verksamhet! Med ett fullt utrustat kök och ett rymligt badrum, är denna lokal redo att anpassas efter dina behov och visioner. Med sina generösa kvadratmeter och smarta layout, öppnar denna lokal upp för en mängd möjligheter för olika typer av verksamheter. Oavsett om du planerar en modern kontorsplats, en livlig butik eller kanske till och med ett lager, är denna lokal det perfekta blanka duken för att förverkliga dina affärsidéer. Beläget på en strategiskt attraktiv plats, får du inte bara tillgång till en vältrafikerad plats med hög synlighet för att locka kunder, utan också bekvämligheten av närhet till andra företag, serviceinrättningar och transportmöjligheter. Det är en plats där din verksamhet kan blomstra och växa! Finns även mindre lokaler till salu om det önskas. Ta chansen att förverkliga din drömverksamhet i denna mångsidiga och välutrustade företagslokal. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäck allt som denna lokal har att erbjuda för din framgångsrika affärsframtid!

  • Premium
Ängsmarksvägen 33A, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 33A

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Widerlöv Nyproduktion
1 500 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 337 kr/mån
20 833 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och rymliga 3:a om 72 kvm! Ett nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, en modern planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum samt möblerbar härlig balkong. Vitmålade ytskikt och trägolv i ljus ek genomgående för hela lägenheten. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. Tre tilltalande sovrum där två av dem har förvaring via garderober. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas. Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och fräscha boende! I närområdet finns mataffären Ica Nära, lekplatser, förskolor och skolor. Bergvretenskolan (F1-9) och en privatskola (F1-5) ligger båda cirka 1 km bort och till gymnasieskolan är det ca 2 km. Även fin natur i omgivningen. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Energieffektiv
Granhammar 315, null, Kungsörs kommun

Granhammar 315

Tomt
Kungsörs kommun
Widerlöv Västerås
750 000 kr
3 141 m² tomt

I Granhammar har du nu chansen att förvärva denna industritomt med närhet till E20! Tomten är på hela 3 141 kvm är plan och till största del avgrusad och har bra bärighet även för tyngre fordon. Byggnaden som står på tomten är om ca 400 kvm och är ca 50 meter lång och ca 8 meter bred. Invändigt är det 5 meters höjd till takfot och ca 6,5 meter till nock. Stora uppställningsytor för exempelvis lastbilar, hjullastare, personbilar eller annat material. Byggnaden kan användas som exempelvis verkstad eller som lager. Det finns el indraget, både 220 och 380 V. Möjligheten att göra om denna tomt till en bostadstomt finns även. Hör av dig till mäklaren för mer info!

Kihlmansgatan 24C, null, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24C

Lägenhet
Köpings kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 466 kr/mån
9 520 kr/m²

- Genomgående fint skick - Fräscht kök med moderna vitvaror - Helkaklat badrum med tvättmaskin - Balkong i sydvästligt läge Välkommen till en fin och ljus tvåa på tredje våningen med genomgående fräscha ytskikt och härlig balkong mot sydväst! En perfekt lägenhet som bara är att flytta in i! Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna samt moderna vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Vardagsrum med inbyggd plats för tv. Intill vardagsrummet finns ett rum som kan användas till kontor men kan även användas till ett litet sovrum. I sovrummet finns en tapetserad fond vägg och även en stor garderob för förvaring. Genomgående laminatgolv i lägenheten med spotlights i alla rum förutom sovrum. På Kihlmansgatan bor du i en stor och stabil förening med. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i angränsande fastighet. Dessutom finns gym, festlokal och relax/spa med jacuzzi och bastu i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till matbutik och skola. Cykelavstånd till Köpings stadskärna. Goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås och Örebro. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in en visning – du kommer inte att bli besviken!

  • Balkong

Visar alla 10