Mäklare Isaac Eriksson

Isaac Eriksson

Om mig

Genom att lyssna på dina önskemål och behov skapar han ett skräddarsytt upplägg som passar just dig för att uppnå bästa möjliga försäljningsresultat. Isaac är dedikerad till att förstå dina förväntningar och arbetar obevekligt för att överträffa dem. Hans noggrannhet garanterar att ingenting lämnas åt slumpen när det är dags för dig att göra din kanske största affär! Tillgänglighet, målinriktning och driv är vad du kan förvänta dig av Isaac som mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsmarksvägen 37 C, lgh 1102, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 37 C, lgh 1102

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 337 kr/mån
24 931 kr/m²

12 Avgiftsfria månader! Inflyttningsklar ljus och rymlig trea med balkong i söderläge till salu! Här bor du i en kvadratsmart bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I BoKlok Flinta i natursköna Gånsta uppför vi totalt 48 energieffektiva bostäder med solceller. Möjlighet till laddplats för elbil finns. Kom och titta i vår inredda visningsfyra på bokad visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
Ängsmarksvägen 25 D, lgh 1101, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 25 D, lgh 1101

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 258 kr/mån
27 182 kr/m²

Inflyttningsklar gaveltvåa med balkong i bästa läget! Här bor du i en ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och två förråd. Brf BoKlok Flinta består av 48 hållbara hem utrustade med solceller. Parkeringsplats med laddning för elbil finns!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
Ängsmarksvägen 31 A, lgh 1102, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 31 A, lgh 1102

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
2 250 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 160 kr/mån
26 471 kr/m²

Inflyttningsklar härlig gavelfyra med solig balkong! Denna välplanerade och ljusa fyrarummare har balkong i härligt söderläge. Hall med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt badrum och stor klädkammare. Social planlösning med vitt modernt kök från IKEA och en öppen planlösning. Kom på visning i vår inredda visningsfyra! Föreningen består av 48 moderna och energieffektiva lägenheter med solceller och tillgång till laddplatser för elbil.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
Bangatan 41B, Nordanby, Västerås kommun
 • Imorgon kl 17:30
Bangatan 41B, Nordanby, Västerås kommun, bild 2
Bangatan 41B, Nordanby, Västerås kommun, bild 3

Bangatan 41B

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 210 kr/mån
20 965 kr/m²

Välkommen till en mysig och välplanerad tvåa på andra våningen med genomgående fräscha ytskikt och en härlig balkong mot innergården! Lägenheten på 57 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på två rum och kök. Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna. Här får du även plats med matbord. Badrum med kakel på väggar och klinker på golv. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Ett tilltalande sovrum med målade väggar samt här når du den härliga balkongen. Genomgående parkettgolv i lägenheten. På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats. Kontakta mig för mer information – du kommer inte att bli besviken!

 • Premium
 • Balkong
Ängsmarksvägen 33 A, lgh 1102, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 33 A, lgh 1102

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 337 kr/mån
27 708 kr/m²

12 månader avgiftsfritt! Gaveltrea med härlig balkong i söderläge till salu med ljus och öppen planlösning. Lägenheten har ett modernt vitt kök från IKEA och balkongen når du från vardagsrummet. Föreningen består av 48 bostadsrättslägenheter med solceller och tillgång till laddplatser för elbil. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
BoKlok Flinta, Gånsta, Enköpings kommun
 • 4 lediga bostäder

BoKlok Flinta

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 495 000 kr
55-85 m²
2-4 rum
4 258 kr/mån

Inflyttningsklara lägenheter i Gånsta Nu är våra välplanerade bostäder i Gånsta klara och redo för inflyttning! Här bor du i ett lugnt och familjevänligt småhusområde i Enköping, med närhet till både centrum och friluftsområden. Den gemensamma innergården bjuder på stora grönytor där barnen kan springa fritt och med pergola och grill kan vänner och familj samlas för en god middag. I närområdet finns allt det viktiga, som lekplatser, förskolor, skolor, mataffär och bra kommunikationer till Enköping. Därifrån har du också ett bra pendlingsavstånd till Örebro, Stockholm eller Uppsala.

 • Nybyggnadsprojekt
Granhammar 315, null, Kungsörs kommun

Granhammar 315

Tomt
Kungsörs kommun
Widerlöv Västerås
750 000 kr
3 141 m² tomt

I Granhammar har du nu chansen att förvärva denna industritomt med närhet till E20! Tomten är på hela 3 141 kvm är plan och till största del avgrusad och har bra bärighet även för tyngre fordon. Byggnaden som står på tomten är om ca 400 kvm och är ca 50 meter lång och ca 8 meter bred. Invändigt är det 5 meters höjd till takfot och ca 6,5 meter till nock. Stora uppställningsytor för exempelvis lastbilar, hjullastare, personbilar eller annat material. Byggnaden kan användas som exempelvis verkstad eller som lager. Det finns el indraget, både 220 och 380 V. Möjligheten att göra om denna tomt till en bostadstomt finns även. Hör av dig till mäklaren för mer info!

Ågärdsgatan 2A, Centrum, Köpings kommun

Ågärdsgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
8 380 kr/m²

Välkommen till Ågärdsgatan och denna tre rum och kök med balkong! - Stabil förening - Fin utsikt från balkongen mot innergård - Snabb tillgång till parkering Bostaden fördelar sig över en välkomnande hall med plats för avhängning, två tilltalande sovrum med smarta förvaringslösningar, ett badrum med tvättmaskin, ett kök som är utrustat med allt man behöver samt ett socialt vardagsrum med tillgång till den trevliga balkongen. Ett förråd hör till lägenheten. Mysigt område med promenadavstånd till Köpings centrum, busshållplats, matbutik och förskolor. Stabil förening med faciliteter så som en nyrenoverad tvättstuga och en parkeringsplats till varje lägenhet. Ett gemensamt el-avtal och parkering finns tillgängligt att få snabbt. Missa inte chansen och anmäl er till visningen.

 • Plus
 • Balkong
Kihlmansgatan 24C, null, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24C

Lägenhet
Köpings kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 466 kr/mån
9 520 kr/m²

- Genomgående fint skick - Fräscht kök med moderna vitvaror - Helkaklat badrum med tvättmaskin - Balkong i sydvästligt läge Välkommen till en fin och ljus tvåa på tredje våningen med genomgående fräscha ytskikt och härlig balkong mot sydväst! En perfekt lägenhet som bara är att flytta in i! Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna samt moderna vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Vardagsrum med inbyggd plats för tv. Intill vardagsrummet finns ett rum som kan användas till kontor men kan även användas till ett litet sovrum. I sovrummet finns en tapetserad fond vägg och även en stor garderob för förvaring. Genomgående laminatgolv i lägenheten med spotlights i alla rum förutom sovrum. På Kihlmansgatan bor du i en stor och stabil förening med. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i angränsande fastighet. Dessutom finns gym, festlokal och relax/spa med jacuzzi och bastu i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till matbutik och skola. Cykelavstånd till Köpings stadskärna. Goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås och Örebro. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in en visning – du kommer inte att bli besviken!

 • Balkong

Visar alla 9