Widerlöv Västerås

Widerlöv Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 2
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 3

Rolighetsvägen 49

Villa
Harkie, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 895 000 kr
66 + 30 m²
3 rum
1 804 m² tomt

- Stor naturtomt med allmänning bakom huset - Uppvärmd pool - Solceller och två LVP - Mysigt område nära Mälaren och grönska Varmt välkomna till detta fantastiskt charmiga hus i Harkie. Här bor du omgiven av natur och grönska med direkt närhet ner till Mälaren. Oavsett vad du söker - en permanentbostad eller en tillflyktsplats i form av ett sommarboende - kommer Rolighetsvägen 49 att uppfylla dina krav. Här återfinnes charmigt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum och två sovrum. Här bor du med skog och natur alldeles intill huset och tomten om 1 804 kvm rymmer, förutom bostadshuset, stor altan med uppvärmd pool, vedeldad bastu, gästhus med två sovrum, ett allrum samt LVP, förrådshus med vedbod, carport. För den trädgårdsintresserade finns här oändliga möjligheter till odling genom odlingslådor och växthus. På tomten finns dessutom ett litet hönshus. Det här är det ultimata boendet för dig som ställer höga krav på din omgivning. Fina promenadstråk i skog och mark och på bara några minuter tar du dig ner till Mälaren och den egna båtplatsen till fots. För den badsugne förvaltar även samfälligheten över en fin badplats med sandstrand och brygga. På cykelavstånd återfinnes Västerås i särklass finaste golfbana, Frösåkers golfklubb med golf, spa, hotell och restaurang och en bilfärd på ca 25 minuter tar dig in till Västerås. Ny väg planeras från Gäddeholmsvägen mot Harkie, se mer på Västerås stads hemsida. Kommunalt V/A samt indragen fiber. Till fastigheten hör en båtplats vid samfällighetens brygga. Hjärtligt välkomna till denna fantastiska idyll!

  • Premium
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Timmermansgatan 3

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 295 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3/5
4 705 kr/mån
34 323 kr/m²

Denna magnifika våning är belägen mitt i hjärtat av centrala Västerås och erbjuder enastående bekvämlighet med närhet till centralstationen, citybutiker och ett rikt utbud av restauranger. Byggt år 2008 av den erkända arkitekten Samir Taha, står huset som ett exemplar av överlägsen kvalitet och lyx. Välkomnas av behaglig golvvärme som sträcker sig genom hela lägenheten, med klinkers i de vattenutsatta områdena och ekparkett i vardagsrummet, köket och sovrummen. Fönster och dörrar är av högkvalitativ ljudisolering. Denna exklusiva våning bjuder även på en festvåning och övernattningsmöjlighet, komplett med egen vinkyl. Dessutom finns en avkopplande relaxavdelning med dusch och bastu. Med fönster åt både norr och söder samt en inglasad balkong i söderläge, kan du njuta av solen och utsikten i all sin prakt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär, med en mysig braskamin som ger extra värme och stämning. Lägenheten rymmer två sovrum, varav ett med en rymlig walk-in-closet. Badrummet, som nås genom ett klädvårdsrum med skjutdörrar, är utrustat med exklusiva detaljer såsom badkar, dusch och en massiv ek-bänkkommod. Förvaringsmöjligheter finns gott om, med en prydlig och generös förrådsavdelning i källarplanet, komplett med plåtdörrar till varje förråd. Upplev det bästa av staden med denna lyxiga bostad – en plats där komfort och stil möts på högsta nivå.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 12

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 8/11
3 939 kr/mån
27 032 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet på åttonde våningen, med en yta på 77,5 kvm! Belägen i en stabil och välskött förening, erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern komfort och elegant design, med en utsikt som slår det mesta. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med generösa förvaringslösningar. Vidare öppnar sig ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och bjuder på en fantastisk utsikt över staden. Från vardagsrummet har du också access till en härlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller avslappnade kvällar med en vidsträckt vy som skapar en känsla av frihet. Det stilrena och moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder generösa arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Lägenhetens två sovrum är rofyllda och rymliga, båda med plats för dubbelsäng och praktiska garderobslösningar. Det ena sovrummet kan även erbjuda utrymme för en arbetshörna, perfekt för distansarbete eller studier. Badrummet är fräscht och helkaklat, utrustat med dusch, handfat med kommod och tvättmöjligheter, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Här bor ni i trevligt område en kort promenad från centrum. Med ca 5min gångavstånd till Mälardalens högskola, 10min till centralstation, direkt anslutning till E18 samt ca 10min från Västerås City med mångfacetterat utbud av caféer, restauranger och butiker är detta ett boende som passar alla. Lägenheten måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 2
Aprilvägen 19, Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 3

Aprilvägen 19

Radhus
Ekeby-Flacksta, Eskilstuna kommun
Widerlöv Västerås
2 495 000 kr
125 + 4 m²
6 rum
508 m² tomt

Kommande försäljning! Nu har ni chansen att förvärva detta fantastiska kedjehus på återvändsgata! På bottenvåningen välkomnas du av generösa sällskapsytor, en hall med förvaring och plats för hela familjen i vardagsrummet tillsammans med öppna ytan mot matsalen. Köket är en harmonisk kombination av modernt bekvämlighet och charm med vita snickerier. En tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt fräscht badrum! På övervåningen finner du tre tilltalande sovrum. Ett fint och renoverat badrum med dusch erbjuder komfort och är perfekt för avkoppling. Utomhus erbjuder trädgården och uteplatsen en fridfull reträtt där du kan njuta av de vackra omgivningarna och lugnet. Trädgården har ett eget spa bad, altan och är även väldigt insynsskyddad. Bostaden är belägen i nära anslutning till förbindelser med lokal trafik, med bekväm tillgång till shopping centrum, restauranger och grönområden. Bostaden säljes förbesiktigad. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Domkyrkoesplanaden 7A, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 5 aug kl 19:00
Domkyrkoesplanaden 7A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Domkyrkoesplanaden 7A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Domkyrkoesplanaden 7A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 495 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 1
4 135 kr/mån
38 197 kr/m²

- Genomgående mycket fint skick - Generösa sociala ytor - Låga avgifter - Mycket låg skuldsättning (793 kr/kvm) Hjärtligt välkomna till detta fantastiska hem med hög mysfaktor! Här bor ni på ca 91,5 välplanerade kvadratmeter som inrymmer öppen spis, balkong i mycket soligt läge, tre sovrum och härliga sociala ytor. Ett boende som minst sagt tilltalar de flesta och stoltserar med sin lättillgänglighet en trappa upp och sitt centrala läge! Mycket välskött förening med god ekonomi, lån per kvm: 793 kr (enligt ÅR 2023). Beläget mitt i stan med närhet till allt du kan önska dig. Restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger ca 5 min promenad från lägenheten. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 12 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. Gångavstånd till förskolor, grundskolor och gymnasium. Kort sagt en mycket trivsam bostad som erbjuder er det mesta ni kan önska! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun, bild 2
Bangatan 29A, Nordanby, Västerås kommun, bild 3

Bangatan 29A

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 095 kr/mån
17 383 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea på andra våningen med en härlig balkong mot innergården! Lägenheten på 74,5 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på tre rum och kök. Fräscht kök med gräddvita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna. Här får du även plats med matbord. Badrum med dusch och handfat, finns möjligheterna till att göra detta till ett full utrustat badrum. En mindre WC med anslutning till hall. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Ett tilltalande sovrum med målade väggar samt här når du den härliga balkongen. På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Bangatan 39B, Nordanby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 39B

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
4 306 kr/mån
11 180 kr/m²

Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem i denna unika trerummare om hela 89kvm! Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med inbyggda garderober, två tilltalande sovrum med en klädkammare i stora sovrummet, ett praktiskt kök med tillhörande matplats, ett badrum och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong som vetter mot lugna grönområden. På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren. Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats. Välkommen på visning!

  • Balkong
Odensvigatan 3, Odensvi, Västerås kommun

Odensvigatan 3

Lägenhet
Odensvi, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 9/10
4 233 kr/mån
15 920 kr/m²

- Belägen på våning 9 - Stor inglasad balkong - Genomgående fint skick - Generösa ytor Varmt välkomna till denna högt belägna bostad i populär förening. Här återfinnes genomgående fina ytsikt och välskötta ytor. Boendet karaktäriseras av rymlig balkong med milsvid utsikt, stora ytor i såväl vardagsrum som kök, social planlösning, helkaklat badrum med tvättmaskin samt gott om förvaring. Föreningen genomgår i dagsläget en omfattande renovering av fasad och balkonger vilket innebär att alla stora renoveringar är genomförda. Inga ytterligare renoveringar är planerade vilket gör att ni kan bo bekvämt ett bra tag framöver. Mycket välskött förening med många faciliteter för de boende till en mindre kostnad såsom övernattningslägenheter, samlingslokaler, bastu/relax och träningslokal. Utöver detta har de fantastiska grönområden som omsluts av byggnaderna med gott om plats för lek och picknickar. På Odensvi bor du ett stenkast från Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, lasarettet, MDU och tågstationen. En fantastiskt trivsam bostad ni inte vill missa! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Vegagatan 2D, Vega, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 18:15
Vegagatan 2D, Vega, Västerås kommun, bild 2
Vegagatan 2D, Vega, Västerås kommun, bild 3

Vegagatan 2D

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 470 kr/mån
22 336 kr/m²

- Genomgående fint skick - Solig balkong - Fräscht och rymligt kök med fullstor kyl och frys - Nyrenoverat badrum - Gott om förvaring Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok smidigt belägen på andra våningen. Här bor du på populära Vega med närhet till det mesta du kan önska. Bostaden håller en hög standard med genomgående välskötta ytskikt, renoverat badrum, rymligt kök med fullstor kyl och frys, generös balkong i soligt läge samt gott om förvaring via garderober och klädkammare som dessutom är utrustad med tvättmaskin. Mycket stabil förening med låg skuldsättning (3 003 kr/kvm enl ÅR 2022/23) och välskötta fastigheter. Lägesmässigt har denna bostad alla rätt. På Vega bor du med kort cykelavstånd till allt du kan önska såsom Rocklundas sportanläggning, MDU, tågstationen och Västerås citys mångfacetterade utbud. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stavhoppargatan 16, Rönnby, Västerås kommun
  • Imorgon

Stavhoppargatan 16

Villa
Rönnby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 995 000 kr
175 + 19 m²
7 rum
972 m² tomt

Nu kan vi gladeligen presentera denna fantastiska fastighet på populära Rönnby! Denna idylliska 1-plansvilla fördelar sig på hela 175 + 19 välplanerade kvm. Skyddat läge längst in på återvändsgata. Perfekt planerat och välskött boende vilket karaktäriseras av generösa ljusinsläpp samt rymliga och sociala ytor. Väl tilltaget inglasat uterum om ca 45 kvm samt dubbla altaner varav en utrustad med spabad utgör tillsammans den magiska baksidan i ostört sydväst-läge. Oslagbart för mysiga sommarkvällar tillsammans med familjen och dessutom gott om plats för släkt och vänner att umgås. Vidare erbjuder detta boende välplanerat och fullutrustat kök med matplats intill fönster, vardagsrum med kamin och exemplariskt ljusinsläpp samt hela 6 st möjliga sovrum. I dagsläget nyttjas ett av rummen som en lyxig klädkammare intill master bedroom. Utöver detta finner ni två badrum varav ett renoverat (-17), gäst-WC samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Fantastiska förvaringsmöjligheter via förråd om ca 17,5 kvm, dubbla klädkammare samt gott om garderober. Uppvärmning via fjärrvärme, elgolvvärme och dessutom mysig kamin för kallare dagar. Fiber indraget. Asfalterad uppfart med plats för tre fordon och laddbox för elbil. Förrådsbyggnad med gavel för praktisk vedförvaring på tomten. Mycket eftersökt läge. I närområdet bor många barnfamiljer. Rönnby erbjuder bland annat motionsspår, gott om lekparker, grönområden, närservice, kommunikationer, skola (F-9) och förskola. Perfekt boende för barnfamiljen som vill trivas länge i lugnt och tryggt område. På Rönnby finns ett rikt föreningsliv med ett flertal olika sporter för de aktiva barnen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21C

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
3 727 kr/mån
30 673 kr/m²

Varmt välkommen till en fräsch tvårummare i gott skick, ett stenkast från city! Lägenheten har gott om förvaringsytor och fördelar sig över en inbjudande hall, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö samt med utgång till en trevlig balkong som vetter mot lugn innergård och återvändsgränd, ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med egen klädkammare. På Västra ringvägen 21C bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning, därav den låga avgiften. Föreningen har i fastigheten en nyrenoverad tvättstuga. Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. I centrum hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet. Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen att kontakta ansvariga mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Ringvägen 2F, Östermalm, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Södra Ringvägen 2F, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Södra Ringvägen 2F, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Södra Ringvägen 2F

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5
4 912 kr/mån
33 272 kr/m²

Välkommen till denna stilrena 3:a högt belägen på populära Östermalm, belägen på våning 5 med inglasad balkong i soligt läge. När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med praktisk förvaring. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för en soffgrupp med öppen planlösning mot köket, som är stilrent och har smakfulla tillval samt rymmer en matplats. Lägenheten har två fina sovrum som vetter ut mot en tyst innergård, samt ett modernt badrum som är välutrustat och rymligt. Treglasfönster och välbyggd fastighet gör att var du än är i lägenheten så upplevs det helt tyst och lugnt. Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet, perfekt för besökande vänner eller släktingar. På innergården har en oas för grannarna skapats. Bland körsbärsträd, blomsterrabatter och gräsmattor möts de kring den gemensamma lekplatsen med grill och bord. Möjlighet att odla i pallkragar finns. Läget på Östermalm är mycket populärt och attraktivt med gångavstånd till Västerås city och dess breda utbud av kultur, butiker, gym, restauranger och kaféer. Dessutom är närheten till centralstationen ett stort plus för dem som behöver pendla eller resa regelbundet. Varmt välkommen att boka in dig på Wisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 18D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
925 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 872 kr/mån
21 512 kr/m²

Hör av dig till mäklaren för visning! Välkomna till denna fina lägenhet belägen en halvtrappa upp! En hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med handfat, dusch, toalett. Det rogivande sovrummet erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens universitet, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun, bild 2
Gråsparvsvägen 15, Råby, Västerås kommun, bild 3

Gråsparvsvägen 15

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 732 kr/mån
14 337 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på 41 kvm. Här erbjuds en fräsch och modern lägenhet med smart planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett rymligt badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, ett rogivande sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum med fantastisk ljusinsläpp samt en fransk balkong. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter. Välkommen på visning!

  • Premium
Patentgatan 13, Tegnérlunden, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:15
Patentgatan 13, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
Patentgatan 13, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

Patentgatan 13

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 565 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
4 768 kr/mån
33 750 kr/m²

- Stor inglasad balkong i söderläge - Mycket fint ljusinsläpp - Härliga sociala ytor - Klockrent läge Hjärtligt välkomna till denna trivsamma 3 rok belägen på Patentgatan 13. Här välkomnas du in i en ljus och fräsch bostad med fina ytskikt, härliga fönsterpartier och stora sociala ytor. Här återfinns två rogivande sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, gigantisk inglasad balkong med fri utsikt samt gott om förvaring med flertalet garderober, generös klädkammare samt källarförråd. Trivsam förening med relativt nybyggd byggnad vilket innebär minimalt med underhåll inom de närmsta åren. Att bo på Tegnérlunden innebär en väldigt bekväm tillvaro med absolut närhet till välsorterad matbutik, förskolor, skola och allmänna kommunikationer. Västerås centralstation, E18, MDU och Västerås citys mångfacetterade utbud återfinnes inom behändigt avstånd. Med ca 2 minuters gångavstånd till ICA, ca 10 min till Kopparlunden och ca 15 min in till stan bor du minst sagt mycket bekvämt. Avslutningsvis en mycket trivsam bostad för er som söker bekvämlighet i såväl boende som läge. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövhagsgatan 51, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 51

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 408 kr/mån
9 754 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 61kvm! Köparen av lägenheten kommer att ha en reparationsfond med ca 25.000kr att nyttja. Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning, ett rogivande sovrum med utgång till en inglasad balkong och förvaring via garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett kök som utrustat med allt man behöver och sist men inte minst ett socialt vardgasrum med parkettgolv. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Klyvargatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:15

Klyvargatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 195 000 kr
111 m²
4 rum
vån 6/6
5 713 kr/mån
37 793 kr/m²

- Utsikt mot Mälaren och grönska - Beläget högst upp i huset - Två helkaklade duschrum - Stabil förening - Populärt område På sjätte våningen välkomnas du in till denna minst sagt trivsamma bostad som uppfyller många krav (om inte alla). Boendet karaktäriseras av genomgående ekparkett, fullt utrustat kök, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring samt magiskt läge ut mot grönska och Mälaren. Lägenheten har i dagsläget 2 rymliga sovrum men ni kan med enkla medel återställa ursprunglig planlösning med 3 sovrum (se alternativ planlösning). Här finns gott om förvaring i bostaden samt ett källarförråd. Inglasad balkong med utsikt över vatten och grönska. Trivsam förening med låga avgifter där byggnaderna uppfördes 2012. Här bor ni praktiskt med tillgängliga bilplatser, övernattningslägenhet och en mycket välskött innergård. Varmt välkomna till Öster Mälarstrand. Här bor du med absolut närhet till Mälaren och dess grönskande omgivningar. Här har du närhet till restauranger, gym och matbutiker. Strandpromenaden tar er ut mot Björnön för att njuta av naturen eller om ni tar andra hållet mot Steam Hotel och Kokpunkten. Skola och förskolor finns även det på gångavstånd. Västerås city och tågstationen når ni på ca 20 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. Gångavstånd till kommunikationer och en kort bilfärd till E18 samt Hälla med ICA Maxi, apotek och Systembolaget. Svårslagen bostad, lätt att förälska sig i. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Verksgatan 19, Lillåudden, Västerås kommun
  • Tor 8 aug kl 17:15
Verksgatan 19, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Verksgatan 19, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Verksgatan 19

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2
6 099 kr/mån
42 950 kr/m²

- Kontakta mäklaren för visning! - Dubbla balkonger - Rymlig 4 rok om 100 kvm - Två helkaklade duschrum - Stora sociala ytor Varmt välkomna till denna trivsamma 4 rok på populära Lillåudden. Här välkomnas ni in till väldisponerade ytor med tre sovrum, två helkaklade duschrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, generöst kök, luftigt vardagsrum och sist men inte minst två balkonger i olika väderstreck. Bostaden karaktäriseras av sin sociala planlösning med kök, vardagsrum och balkongerna i fil med mälarutsikt. Trivsam förening med många faciliteter för sina medlemmar såsom övernattningslägenhet, trivsam innergård med sittplatser och grill som enbart medlemmarna har tillgång till, bastu och soprum. Till lägenheten hör dessutom ett stort källarförråd om 6 kvm. Lillåudden är ett perfekt område att bosätta sig i om man söker komfort. Med sitt mälarnära läge kan ni njuta av vattnets skådespel året om längs fina promenadstråk. Över bron finns Östra Hamnen som erbjuder ett rikt utbud av restauranger med vacker utsikt över vattnet eller ta er åt andra hållet mot Öster Mälarstrand och Notudden för att antingen koppla av på Steam eller för att fortsätta Mälarpromenaden ut mot Björnön. Ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstation och bekvämt cykelavstånd ner till city med mångfacetterat utbud av restauranger, butiker och livsmedelsaffärer. På korta bilavstånd når du allt Västerås har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 19:15
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 2
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 3

Skästa byväg 39

Villa
Skästa, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
5 095 000 kr
139 m²
5 rum
1 396 m² tomt

- Fantastisk hörntomt mot skogsparti och allmänning - Stor altan om 110 kvm - Öppna sociala ytor med 3,9m takhöjd i kök och vardagsrum - Kamin och stora fönsterpartier - Besiktigat Hjärtligt välkomna att förälska er i detta väl omhändertagna Vallsjöhus från 2017. Här har man tänkt på alla detaljer med fint kök signerat Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrummet med stämningshöjande kamin, härlig takhöjd om 3,9 m upp till nock och stora fönsterpartier. Bostaden är mycket välplanerad med två helkaklade duschutrymmen, separat allrum, tre rogivande sovrum, groventré samt klädkammare. Det här huset passar sig perfekt för er som uppskattar utemiljöer. Här erbjuds ni en minst sagt generös altan om 110 kvm med pergola där ni kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Ni bor ostört på slutet av gatan med allmänning åt ena hållet och skogen åt andra hållet. Vid skogsbrynet finns även en grillplats. På tomten står dessutom dubbelcarport med inbyggt förråd om ca 20 kvm (uppvärmt). Bo naturnära i Skästa med närhet till skog, vandringsleder och stall. För barnfamiljer bor ni bekvämt med skolskjuts till Dingtunaskolan (fk-åk 6) och på ca 8 min med bil tar ni er in till Erikslund shoppingcenter med restauranger, butiker, apotek, matbutiker och systembolag. Detta är minst sagt ett mycket trivsamt boende för familjen som är väl värt ett besök, varmt välkomna på wisning!

  • Premium
Östermalmsgatan 3, Östermalm, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15
Östermalmsgatan 3, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Östermalmsgatan 3, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Östermalmsgatan 3

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/5
3 784 kr/mån
41 346 kr/m²

- Inglasad balkong i soligt söderläge - Stilren 2 rok i fint skick - Social och öppen planlösning - Fn lediga p-platser och garage - Centralt och lugnt läge På tredje våningen i välskött byggnad välkomnas ni in till denna genomgående stilrena 2 rok om 52 kvm på Östermalmsgatan 3. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fina ytskikt med ekparkett i hela lägenheten, målade väggar och gott om förvaring. I hallen välkomnas ni in med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning samt vardagsrum där utgång mot den inglasade balkongen återfinnes, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, rymligt sovrum med mycket gott om förvaring via garderober med skjutdörrar. Trivsam förening med individuell mätning av el och varmvatten vilket innebär ett förmånligt pris för el, bredband som inkluderas i avgiften samt förhållandevis snabb tillgänglighet på parkeringsplatser för sina boende. Fin innergård som grönskar upp ordentligt på sommaren med grill, egen örtodling och sittplatser. Att bo på Östermalmsgatan innebär att du har bekvämt avstånd till det mesta Västerås har att erbjuda. Gångavstånd till centralstationen, strandpromenaden, grönområden samt Västerås citys mångfacetterade utbud av matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral och restauranger. Bo i city med stort utbud av shopping, restauranger och matbutiker. Bekvämt med gångavstånd till allt du behöver, endast ett stenkast från centralstation! Varmt välkomna till denna minst sagt bekväma bostad där du inte behöver sakna någonting. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Plåtverksgatan 121, Bäckby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Plåtverksgatan 121

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
152 m² tomt

Välkommen till Plåtverksgatan 121 och detta nyrenoverade kedjehus med två toaletter! Du möts av kök och vardagsrum i öppen planlösning med klinkergolv, tre tilltalande sovrum , ett helkaklat badrum med dusch och ett helkaklat badrum med toalett och tvättstuga. Huset har genomgått stora renoveringar såsom nytt kök med nya vitvaror, nya fönster, nya badrum, nya golv och väggar. Trevlig trädgård i soligt västerläge med en trallad del. Separat förråd på tomten. Samfälligheten ansvarar över värmecentral, tre miljöbodar, tvättstugor, gemensamhetslokal, kabel-TV, Fiber via Fibra, lekplats, ytterbelysningar samt gemensamma grönområden och förbindelsegator. Läs mer här https://bandverket.se/ Närhet till lekplatser, skolor, matbutiker och bussförbindelser. Erikslund Shopping Center ligger hyfsat nära med dess breda utbud och även Västerås City. Välkommen på visning!

Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 17:15
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 2
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 3

Dybecksgatan 7A

Radhus
Skallberget, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 595 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
261 m² tomt

Välkommen till denna topprenoverade familjeidyll från 1956, med en yta på totalt 112+28 kvm! Detta boende är verkligen utmärkt och utstrålar en stilren charm. Köket är nyrenoverat och smakfullt inrett, medan vardagsrummet bjuder på en härlig atmosfär med vacker fiskbensparkett och en öppen spis som skapar en mysig känsla. Här finns fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det perfekt för en växande familj. Badrummet och gäst-WC:n är nyrenoverade varav badrummet på övre plan har tvättmaskin. På källarplan finns ett rymligt allrum och stora förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage och en grusad uppfart, vilket underlättar för parkering och förvaring av fordon. Den grönskande trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder en rofylld plats för avkoppling och lek. Den rymliga uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet till fullo. En unik möjlighet som endast finns tillgänglig i denna bostad är att i anslutning till allrummet på källarplan finns ett större utrymme om 45 kvm där möjlighet finns att hyra via samfälligheten för cirka 500kr per år enligt tidigare avtal. Utrymmet kan användas som till exempel aktivitetsrum eller lager. Läget är mycket attraktivt, med ett lugnt och barnvänligt område som skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Tujagatan 10, Skiljebo, Västerås kommun
  • Tis 30 jul

Tujagatan 10

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 452 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och rymliga 2:a med ett mångsidigt och funktionellt extrautrymme med eget fönster! Bli den första att få flytta in i denna fina hörnlägenhet om ca 63 väldisponerade kvm högst upp i nybyggt hus på Skiljebo. Här erbjuds en rymlig tvåa med extrautrymme vilket kan nyttjas som klädkammare eller som till exempel barnkammare, arbetsplats eller för gästsäng. Detta är ett modernt boende med fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Möblerbar balkong i västerläge som erbjuder både eftermiddags- och kvällssol, samt rogivande utsikt mot trädkronorna. Bostaden har en öppen, social planlösning och ett tillhörande förråd beläget i källaren. Här får du stilsäkra materialval med hög standard och kvalitet. Ett välutrustat kök med intilliggande matplats och ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp. Hallen är rymlig och välkomnande och erbjuder god förvaring i form av skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och intill sovrummet finns en stor klädkammare med utomordentliga förvaringsmöjligheter eller annat användningsområde utefter behov. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett helkaklat badrum innefattande duschhörna med duschdörrar samt både tvättmaskin och torktumlare. Föreställ er känslan att flytta in i ett helt nytt boende, ljust, fräscht och optimalt planerat. Är detta boendet för dig/er? Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Området är planerat för många grönytor som ger en levande och trevlig miljö. Parkeringsplats och carport finns att hyra (separat kölista). För den som har elbil finns carport med laddstolpe. Behöver du bara ha en bil ibland kan du boka en bil i elbilspoolen som har sin egen plats i carporten på området. Extra källarförråd finns för uthyrning (separat kölista). TV & bredband, Telia Triple Play med bredbandshastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom". Välkommen att boka in en visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Liegatan 214

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
156 m² tomt

- Gavelradhus - Friköpt tomt - Genomgående fint skick - Mycket sociala utemiljöer På Liegatan 214 erbjuds nu detta genomgående fina radhus med gavelläge där stort fokus har lagts på det sociala ytorna. Nedre plan domineras av sällskapsytor med rymligt och mycket fräscht kök med full maskinell utrustning, generöst vardagsrum med stora fönsterpartier samt inglasad altan som förlängs ytterligare av stort trädäck med jacuzzi. Det här är den perfekta platsen att samla vänner och familj på för sena grillkvällar under sommaren. Fint badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. På övre plan återfinnes två lika stora sovrum, master bedroom med klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme. Bostaden inrymmer gott om plats till förvaring genom flertalet inbyggda garderober, förråd under trappan samt förråd precis utanför ytterdörren. Här finns möjlighet att integrera förrådsutrymmet i boarean för att bygga till ytterligare ett sovrum. Till huset hör en garageplats och parkeringsplats framför garageporten. För besökare finns gemensam gästparkeringsplats i området. Välkomna till familjevänliga Hammarby med flertalet skolor och förskolor på gångavstånd. Här har du direkt närhet till grönska och lekparker för ett aktivt uteliv. På gångavstånd återfinnes restauranger, ICA-butik, busshållplats samt ca 2,5 km promenad ner till Lögarängen med badhus, utebad och strand. På behändigt cykel- eller bilavstånd nås såväl Erikslunds shoppingcenter som Västerås city. Det här minst sagt trivsamma huset vill ni inte missa, välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Kopparbergsvägen 22A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 495 000 kr
77,5 m²
2.5 rum
vån 6
5 081 kr/mån
32 194 kr/m²

- Högt i tak - Karaktäristisk bostad - Stor balkong med härlig utsikt - Välskött lägenhet Högst upp, på sjätte våningen välkomnas ni till denna minst sagt karaktäristiska bostad mitt i stan. Med upp till ca 4,6 m i takhöjd, gedigen walk in closet, fullt utrustat kök, väl tilltagen balkong med fri utsikt och loft som passar perfekt som gästrum/kontor finns det mycket som gör denna lägenhet unik i sitt slag. Kort sagt ett väldigt bekvämt boende med sitt klockrena läge i stan, förråd utanför ytterdörren, generösa rum och luftiga ytor! Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården för medlemmarnas förfogande. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan. Det finns även ett gym i källaren som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/ Beläget mitt i stan med närhet till allt du kan önska dig. Restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger ca 5 min promenad från lägenheten. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 8 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. I närheten finns även förskolor, skolor och MDU. Varmt välkomna på visning av denna fantastiskt härliga bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39