Widerlöv Västerås

Widerlöv Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 2
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 3

Polstjärnegatan 37

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 054 kr/mån
18 571 kr/m²

Välkommen till Polstjärnegatan och denna exklusivt renoverade trea med en inglasad och insynsskyddad balkong! - Magisk utsikt från balkongen mot skogsdunge - Låg belåningsgrad i föreningen (1 145kr/kvm) - Separat tvättrum/gäst-wc - Totalrenoverad med materialval av kvalité Bostaden har totalrenoverats med noga utvalda materialval en känsla av lyx. Målats och tapetserats om samt nytt tyskt laminatgolv 2019. Alla dörrar är bytta 2021 och balkongen renoverad 2021 med kakel från Tyskland. Belägen högst upp i huset i ostört läge med insynsskydd från balkongen och en känsla av rymd. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett superfräscht kök renoverat 2020 med vitvaror från Bosch och som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, två rogivande sovrum med förvaring i bägge, en klädkammare med skjutdörrar, ett lyxigt renoverat badrum renoverat 2021, ett tvättrum som är tidigare gäst-wc och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge. Mysigt område med mycket grönska och skogskänsla med promenadavstånd till Västerås City, Oxbackens Centrum, busshållplats, matbutik och förskolor. Närhet till fina promenadstråk. Stabil föreningen med låg belåningsgrad (1 145kr/kvm) med stora renoveringar bakom sig såsom stambyte. Parkeringar finns tillgängligt och förråd hör till lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 2
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 3

Skästa byväg 39

Villa
Skästa, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
5 300 000 kr
139 m²
5 rum
1 396 m² tomt

- Fantastisk hörntomt mot skogsparti och allmänning - Stor altan om 110 kvm - Öppna sociala ytor med 3,9m takhöjd i kök och vardagsrum - Kamin och stora fönsterpartier Hjärtligt välkomna att förälska er i detta väl omhändertagna Vallsjöhus från 2017. Här har man tänkt på alla detaljer med fint kök signerat Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrummet med stämningshöjande kamin, härlig takhöjd om 3,9 m upp till nock och stora fönsterpartier. Bostaden är mycket välplanerad med två helkaklade duschutrymmen, separat allrum, tre rogivande sovrum, groventré samt klädkammare. Det här huset passar sig perfekt för er som uppskattar utemiljöer. Här erbjuds ni en minst sagt generös altan om 110 kvm med pergola där ni kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Ni bor ostört på slutet av gatan med allmänning åt ena hållet och skogen åt andra hållet. Vid skogsbrynet finns även en grillplats. På tomten står dessutom dubbelcarport med inbyggt förråd om ca 20 kvm (uppvärmt). Bo naturnära i Skästa med närhet till skog, vandringsleder och stall. För barnfamiljer bor ni bekvämt med skolskjuts till Dingtunaskolan (fk-åk 6) och på ca 8 min med bil tar ni er in till Erikslund shoppingcenter med restauranger, butiker, apotek, matbutiker och systembolag. Detta är minst sagt ett mycket trivsamt boende för familjen som är väl värt ett besök, varmt välkomna på wisning! Besiktningsprotokoll publiceras under v. 18.

  • Premium
Lövstagatan 133, Malmaberg, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Lövstagatan 133, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Lövstagatan 133, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Lövstagatan 133

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 995 000 kr
102 + 8 m²
4 rum
633 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade 1-plans villa om ca 102 + 8 kvm! Belägen på populära och familjevänliga Malmaberg. Detta boende karaktäriseras av grönskande trädgårdstomt med väl tilltagen altan, rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och fint parkettgolv. Rymliga sociala ytor samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Välplanerat kök med intilliggande matplats. Vidare erbjuder detta boende tre stycken väldisponerade sovrum, varav ett kan delas av till två stycken om så önskas. Fräscha våtutrymmen och separat förrådsutrymme vilket nås inifrån huset. Intill huset finns rymligt garage med asfalterad uppfart. Bredvid finner ni grusad parkering. Uppvärmning via fjärrvärme vattenburet via radiatorer. Här bor ni med närhet till välsorterad matbutik, allmänna kommunikationer och grönområden. Skolor och förskolor i närområdet. Centrum och universitet inom cykelavstånd! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gränstavägen 12, Gränsta, Västerås kommun

Gränstavägen 12

Fritidshus
Gränsta, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
545 000 kr
40 + 15 m²
4 rum
800 m² tomt

Upptäck harmonin i din egen lilla oas med detta charmiga fritidshus! Med 40 kvadratmeter fördelade på fyra rum och ett mysigt kök, bjuder denna stuga in till avkoppling och fridfullhet. Beläget på en stor tomt, omgiven av vackra odlings rabatter och skog som sträcker sig bakom huset, är detta en plats där du kan återfå kontakten med naturen och njuta av lugnet. På baksida har du även förråd för trädgårdsredskap och förvaring. De fyra rummen erbjuder gott om utrymme för både vila och umgänge, perfekt för samling av familjen eller avkopplande helgutflykter med vänner. Det lilla köket, trots sin storlek, är välutrustat. Denna pärla av ett fritidshus är mer än bara ett fritidsboende – det är en möjlighet att skapa minnen som varar livet ut. Ge dig själv och dina nära en gåva av stillhet och naturnära upplevelser med detta underbara fritidshus som din fristad. Huset har blivit väl omhändertaget av nuvarande ägare där dokumentation finns på alla förbättringar/renoveringar som gjorts sedan 2012. Till medlem i föreningen kan den antas som är myndig, folkbokförd inom Västmanland och själv eller inom sitt hushåll inte har arrende- eller nyttjanderätt till annan kolonilott. Det går inte att finansiera köpet via bolån då det är ett arrende och inte en fastighet. Stugan säljs i befintligt skick där vissa inventarier som finns på visningen ingår.

Vegagatan 5B, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 5B

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
4 026 kr/mån
24 896 kr/m²

- Genomgående fint skick - Solig balkong mot grönska - Fräscht kök med full maskinell utrustning - Helkaklat badrum med tvättmaskin - Gott om förvaring Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok ostört beläget på tredje våningen. Här bor du på populära Vega med närhet till det mesta du kan önska. Bostaden håller en hög standard med genomgående välskötta ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt kök med full maskinell utrustning, generös balkong i soligt läge samt gott om förvaring via garderober och klädkammare. Mycket stabil förening med låg skuldsättning (2 653 kr/kvm enl ÅR 2023) och välskötta fastigheter. Lägesmässigt har denna bostad alla rätt. På Vega bor du med kort cykelavstånd till allt du kan önska såsom Rocklundas sportanläggning, MDU, tågstationen och Västerås citys mångfacetterade utbud. Välkommen på wisning!

  • Balkong
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun
  • Idag kl 13:30
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Liegatan 214

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
156 m² tomt

- Gavelradhus - Friköpt tomt - Genomgående fint skick - Mycket sociala utemiljöer På Liegatan 214 erbjuds nu detta genomgående fina radhus med gavelläge där stort fokus har lagts på det sociala ytorna. Nedre plan domineras av sällskapsytor med rymligt och mycket fräscht kök med full maskinell utrustning, generöst vardagsrum med stora fönsterpartier samt inglasad altan som förlängs ytterligare av stort trädäck med jacuzzi. Det här är den perfekta platsen att samla vänner och familj på för sena grillkvällar under sommaren. Fint badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. På övre plan återfinnes två lika stora sovrum, master bedroom med klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme. Bostaden inrymmer gott om plats till förvaring genom flertalet inbyggda garderober, förråd under trappan samt förråd precis utanför ytterdörren. Här finns möjlighet att integrera förrådsutrymmet i boarean för att bygga till ytterligare ett sovrum. Till huset hör en garageplats och parkeringsplats framför garageporten. För besökare finns gemensam gästparkeringsplats i området. Välkomna till familjevänliga Hammarby med flertalet skolor och förskolor på gångavstånd. Här har du direkt närhet till grönska och lekparker för ett aktivt uteliv. På gångavstånd återfinnes restauranger, ICA-butik, busshållplats samt ca 2,5 km promenad ner till Lögarängen med badhus, utebad och strand. På behändigt cykel- eller bilavstånd nås såväl Erikslunds shoppingcenter som Västerås city. Det här minst sagt trivsamma huset vill ni inte missa, välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun
  • Idag kl 14:15
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun, bild 2
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun, bild 3

Södra Billstagatan 21

Villa
Billsta, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
5 295 000 kr
105 + 70 m²
4 rum
2 259 m² tomt

Stig in i drömmen om det perfekta hemmet i hjärtat av populära Billsta, där denna fantastiska villa bjuder in till en oöverträffad livsstil. Med tre sovrum, ett elegant kök, två badrum, inglasat uterum och en magnifik friköpt hörntomt, är detta en bostad som överträffar förväntningarna på alla sätt. Det första som möter dig är den smakfulla renoveringen som har genomförts med enastående omsorg och precision. Varje hörn av huset strålar av otrolig finish och skapar en atmosfär av exklusivitet och bekvämlighet. Här har varje detalj tänkts igenom noggrant, och större delar av huset har genomgått en varsam inre transformation som sätter standarden för modern elegans. Köket är ett mästerverk i sig självt, utformat för att balansera funktionalitet och estetik på bästa sätt. Med toppmoderna apparater och högkvalitativa ytor blir matlagning en ren fröjd. Det generösa utrymmet inbjuder till gemenskap och gör köket till själva hjärtat av hemmet. De tre välutformade sovrummen erbjuder en privat oas där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugn och ro. Stilfullt renoverade badrum förhöjer den totala upplevelsen av lyx och komfort. Utöver detta imponerar den stora, friköpta hörntomten med möjligheter. Den asfalterade uppfarten leder till en praktisk carport med laddbox och ett tillhörande stort förråd, vilket ger både funktion och bekvämlighet. Denna villa är mer än bara ett hem, det är en investering i en livsstil där varje dag blir en njutbar upplevelse. Med närhet till bekvämligheter, vacker natur och omsorgsfullt utförda renoveringar är detta en chans att äga ett unikt hem på den eftertraktade adressen Billsta. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun
  • Idag kl 13:00
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 2
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 3

Dybecksgatan 7A

Radhus
Skallberget, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 595 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
261 m² tomt

Välkommen till denna topprenoverade familjeidyll från 1956, med en yta på totalt 112+28 kvm! Detta boende är verkligen utmärkt och utstrålar en stilren charm. Köket är nyrenoverat och smakfullt inrett, medan vardagsrummet bjuder på en härlig atmosfär med vacker fiskbensparkett och en öppen spis som skapar en mysig känsla. Här finns fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det perfekt för en växande familj. Badrummet och gäst-WC:n är nyrenoverade varav badrummet på övre plan har tvättmaskin. På källarplan finns ett rymligt allrum och stora förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage och en grusad uppfart, vilket underlättar för parkering och förvaring av fordon. Den grönskande trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder en rofylld plats för avkoppling och lek. Den rymliga uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet till fullo. En unik möjlighet som endast finns tillgänglig i denna bostad är att i anslutning till allrummet på källarplan finns ett större utrymme om 45 kvm där möjlighet finns att hyra via samfälligheten för cirka 500kr per år enligt tidigare avtal. Utrymmet kan användas som till exempel aktivitetsrum eller lager. Läget är mycket attraktivt, med ett lugnt och barnvänligt område som skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun
  • Idag kl 14:30
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Skälbygatan 109

Villa
Skälby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 895 000 kr
144 + 18 m²
6 rum
349 m² tomt

Välkommen till Skälbygatan 109 och denna familjevilla som har genomgått stora renoveringar de senaste åren! Belägen i familjevänliga och lugna kvarter med närhet till bland annat skolor, matbutiker och Erikslund Shoppingcenter. Huset har en optimal placering med endast några steg till garagelängan samt att man har en egen stenlagd uppfart. Huset har genom åren genomgått stora renoveringar och uppdateringar som gör det bekvämt för den nya ägaren att bara flytta in och njuta. Yttertaket är bytt, fönstren är bytta, ny fjärrvärmeväxlare, 170kvm stenläggning osv.. läs mer under renoveringar. Entréplan fördelar sig över en inglasad farstu som leder sedan in till huset och den inbjudande hallen med klinkergolv, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, tvättstuga med groventré, två sovrum, ett helkaklat badrum, ett socialt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum med luft/luft värmepump för både värme och kyla. Övervåningen består av ett allrum, ett rymligt master-bedroom, ytterligare två sovrum samt ett badrum med badkar. Tomten är lättskött med stenläggning på framsidan samt en inramad gräsmatta på baksidan. Ett isolerat förråd och stenlagd uteplats under tak. En garageplats hör till huset i garagelängan samt parkering.

  • Premium
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun
  • Idag kl 12:00
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 73B

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 795 000 kr
95 m²
3 rum
vån 3/3
4 568 kr/mån
29 421 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet högst upp i huset med stor potential, fungerande kakelugn och nyrenoverat badrum! De generösa 95 kvadratmeterna fördelar sig på en fin sällskapdel med vardagsrum, stort kök med matplats, två sovrum, badrum med tvättmaskin. Genomgående vackra detaljer som kakelugn, genomgående och generös takhöjd. Via köket nås den fina balkongen med vy över innergården och takåsarna. Detta boende är perfekt beläget med gångavstånd till både stadskärnan, Djäkneberget, Mälaren och Centralstationen, vilket gör det till en praktisk och trivsam plats att bo på. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Karbenningsgatan 4C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 945 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade trea med centralt läge, nära Hemköp och stadslivet. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under 2023 och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Det imponerande badrummet har helkalkade väggar, högkvalitativ klinker och exklusiva koppardetaljer. De eleganta svarta industriella duschväggarna kompletterar rummet, och den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren bidrar till bekväm tvätt. Köket från Epoq strålar av stil med en elegant stenbänkskiva och högkvalitativa vitvaror, inklusive spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Två inbyggda kombinerade kylskåp/frysar lägger till extra bekvämlighet. Genomgående klinker i hallen och köket skapar en enhetlig och lättstädad yta. Nymålade ytskikt och massiva innerdörrar med svarta handtag ger en modern touch. En platsbyggd hallmöbel och tv-bänk maximerar utnyttjandet av utrymmet. Parkettgolv och vackra allmogelister skapar en varm och inbjudande atmosfär. Valnöt/svarta akustikpaneler i sovrummet, hallen och vardagsrummet bidrar till behaglig akustik. Eleganta elementskydd skyddar samtliga element. Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Här bor du med gångavstånd till matbutik och restaurang. Malmaberg är ett grönskande område med mycket grönområden att strosa i. En kort bilfärd från bostaden nås Stenby med stormarknad, systembolag och träningsanläggning. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

  • Premium
  • Balkong
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun
  • Idag kl 13:30
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrbåksvägen 4

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 495 000 kr
124,5 m²
4 rum
vån 3/7
6 465 kr/mån
36 104 kr/m²

Varmt välkommen till Fybåksvägen 4 och denna magnifika bostad med eftersökt läge efter Lillåuddens strandlinje! - Garanterad parkeringsplats - Stabil förening med låg belåning (3 646 kr/kvm) - Rejält kök från Puustelli - Ett förråd hör till lägenheten En fyrarummare ombyggd till en mycket tilltalande och öppen trerummare. Stilrena och påkostade materialval, stora sociala ytor och en lyxig känsla är genomgående i hela lägenheten. Fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via väggarderober, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torkumlare samt med golvvärme, en helkaklad gäst-wc, ett kök i öppen planlösning från Puustelli med stenskiva, ett socialt vardagsrum med tillgång till en underbar loggia med utsikt över Mälaren. Det finns golvvärme i badrum, gäst-wc och loggian. Brf Lillåudden 3 är en stabil förening med låg belåningsgrad och välskötta fastigheter. Ett förråd hör till lägenheten på entréplan och man är garanterad en parkeringsplats. Attraktivt läge på Lillåudden med trevliga promenadstråk och restauranger utanför porten. Korta avstånd till både centralstation och city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Sjöjungfrugatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 650 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/6
5 199 kr/mån
41 954 kr/m²

Varmt välkommen till Sjöjungfrugatan 4 och denna påkostade och lyxiga trea! - Stor balkong med fri utsikt mot Mälaren - Stabil förening med en aktiv styrelse - Nyproduktionskänsla - 2019 Stilsäker och påkostad trea där inget har lämnats åt slumpen. Här bor du på 87 välplanerade kvadratmeter med ljusa och öppna ytor, badrum med golvvärme och en gästtoalett med dusch. Fullt utrustat kök från Vedum med ljusgrå köksluckor. Köksö som bryter av mot matplatsen och som ger gott om extra förvaring. Lägenheten har genomgående grålaserad enstavsparkett som ger en varm känsla och ljust målade väggar. Planlösningen erbjuder även två stora sovrum med skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du en inglasad balkong med kvällssol och Mälarutsikt. Bo bekvämt på Öster Mälarstrand med naturen runt knuten. Strandpromenaden längs Öster Mälarstrand nås på några minuter där man kan ta en fika eller lunch längs vägen. Närhet till reauranger, café, bageri, gym, frisörer och även förskola. Kort cykelavstånd till Björnöns naturreservat och tar man sig åt andra håller mot stan når ni Steam Hotel och Kokpunkten ca 400 m från lägenheten. Västerås city och tågstationen når ni på ca 15 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. Kort sagt ett mycket trivsamt boende med många attraktiva egenskaper. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun, bild 2
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun, bild 3

Ansgars gränd 6

Lägenhet
KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 350 kr/mån
26 600 kr/m²

Varmt välkommen till Ansgars gränd 6 och denna välplanerade bostad med uteplats! Parkettgolv, ljusa ytskikt och generös takhöjd är genomgående i hela lägenheten! Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv med plats för avhängning samt förvaring via förråd, ett helkaklat och rymligt badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett master-bedroom med skjutgarderober, ett sovrum med garderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både soff- och matgrupp med utgång till en magisk uteplats. Till lägenheten hör ett separat förråd. Optimalt läge med gångavstånd till City med dess breda utbud samt närhet till matbutik och bussförbindelser. Stabil förening där man är garanterad en parkeringsplats. Det finns bland annat en separat tvättstuga att nyttja för medlemmarna samt även en övernattningslägenhet att hyra. Läs mer under föreningsinfon.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun, bild 2
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun, bild 3

Sturegatan 9A

Lägenhet
City, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 500 000 kr
107 m²
3 rum
vån 3
4 512 kr/mån
42 056 kr/m²

- Rymlig 3 rok om 107 kvm - Master suite - Tidsenliga detaljer - Fantastisk planlösning - Låg avgift Välkommen till 40-talet och denna tidstypiska bostad i smakfullt moderniserad stil. Här har ni det bästa av två eror, med kaklat badrum (master suite), renoverat kök med stor matplats i fil mot vardagsrummet samtidigt som klassiska detaljer såsom takhöjd, skjutdörrar, lister och fiskbensparkett sätter en karaktär på lägenheten som gör det lätt att förälska sig. Kliv in i den minst sagt generösa hallen med glatt tapetserade väggar och gott om förvaring via flertalet inbyggda garderober samt klädkammare. Kapprum med avhängning och gäst-WC i anslutning. Vidare kommer ni till bostadens hjärta, det stora och renoverade köket som sammanflätas med rymligt vardagsrum via skjutdörrar. I separat del av bostaden återfinnes två sovrum varav ett master suite med fint renoverat badrum. I bostaden finns markiser vid varje fönster samt balkongen, samtliga golv är slipade och lackade och det finns två förråd (ett stort vindsförråd och ett källarförråd) tillhörande lägenheten. Belägen i stabil förening med god ekonomi (lån: 2 091 kr/kvm enligt ÅR 2022) och låga avgifter. Här bor ni mitt i stan med allt ni kan önska i direkt närhet. Flertalet trevliga restauranger, gym och butiker samt ca 100 m till Punkt med matbutik, systembolag och parkeringsmöjlighet (boendeparkering). På kort avstånd finns trevliga promenadstråk och ni har gångavstånd ner till Mälaren. Det här är en perfekt bostad för er som söker en bekväm tillvaro kantad av lyx! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / [email protected]) vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Idag kl 12:30
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 18D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 872 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet belägen en halvtrappa upp! En hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med handfat, dusch, toalett. Det rogivande sovrummet erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens universitet, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun, bild 2
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun, bild 3

Stentorpsgatan 15C

Lägenhet
Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 406 kr/mån
19 510 kr/m²

Varmt välkommen till Brf Stentorparn och denna renoverade tvårummare- bara att flytta in! - Modernt kök med kvalitativa vitvaror - Genomgående toppskick - Lågt belånad förening - Populärt område Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad tvåa på tredje våningen i toppskick och härlig fransk balkong! Bostaden har genomgående fina ytskikt. Ljust golv i hela lägenheten. En inbjudande hall med plats för garderober och ett badrum med microcement. Ett modernt kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med en fransk balkong. Attraktiv förening med låg belåning (2 479 kr/kvm enl ÅR 2021/2022), och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder även gott om gemensamma faciliteter såsom bland annat föreningslokal, tvättstugor, övernattningslägenhet, partytält m.m. På Malmaberg har du gångavstånd till Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka gärna in dig till visning – du kommer inte att bli besviken!

  • Premium
Skjutbanegatan 10C, Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 10C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 303 kr/mån
16 864 kr/m²

Varmt välkommen till Skjutbanegatan 10C och denna välplanerade tvårummare med stor och inglasad balkong! Bekvämt belägen på entréplan. - Genomgående bra skick - Stabil förening - Entréplan med stor och inglasad balkong Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via garderober, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, vardagsrum som är öppet mot köket med utgång till en stor balkong som vetter mot innergård/allmänning, ett rymligt badrum med tvättmaskin och ett rogivande sovrum med garderober för förvaring. Stabil förening med god ekonomi som erbjuder bland annat tvättstuga och ett förråd per lägenhet. I närområdet finns det restauranger, matbutiker, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer. Nära till Finnslätten och Stenbys handelsområde.

  • Balkong
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun
  • Tis 30 apr kl 18:00
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 2
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 3

Förstadsvägen 7

Villa
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
6 995 000 kr
168 + 88 m²
6 rum
960 m² tomt

På populära Hammarby Stadshage finner ni en storslagen villa som har genomgått en totalrenovering. Där allt från det invändiga till stammar, tak och fönster har bytts ut och förvandlats till en modern dröm av högsta klass. Husets välkomnande entréplan bjuder på en omedelbar wow-faktor med sina generösa ytor. Ett påkostat badrum möter dig med elegans och funktionalitet, med högkvalitativa material och moderna bekvämligheter. Ett kök från Kvik kök pryder detta plan och utstrålar både stil och funktionalitet. Intill köket finns ett rymligt matrum och vidare finns ett välkomnande vardagsrum där du kan koppla av och umgås. På övervåningen finner du tre stora sovrum, alla utformade med omsorg och elegans. Här kan hela familjen hitta sin egen oas för avkoppling. Ett stort badrum med bubbelbadkar och dusch erbjuder lyxig komfort och är perfekt för avkoppling. Källarplanet har också undergått en imponerande förvandling och erbjuder flera rum/ sovrum och en praktisk och påkostad tvättstuga. Här finns även en praktisk groventré, vilket gör det enkelt att komma och gå. Dessutom finns en outnyttjad vind med potential att skapa ännu fler rum eller utrymmen efter behov. Villan är omgiven av en insynsskyddad trädgårdstomt som erbjuder en stor gräsmatta. Här finns även förråd och fruktträd. Läget i Hammarby Stadshage är enastående med närheten till populära skolor. Dessutom har du Västerås city och Mälaren inom bekvämt räckhåll. Bostaden säljes förbesiktigad. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 2
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 3

Rolighetsvägen 49

Villa
Harkie, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 995 000 kr
66 + 30 m²
3 rum
1 804 m² tomt

- Vänligen kontakta mäklaren för visning! - Stor naturtomt med allmänning bakom huset - Uppvärmd pool - Solceller och två LVP - Mysigt område nära Mälaren och grönska Varmt välkomna till detta fantastiskt charmiga hus i Harkie. Här bor du omgiven av natur och grönska med direkt närhet ner till Mälaren. Oavsett vad du söker - en permanentbostad eller en tillflyktsplats i form av ett sommarboende - kommer Rolighetsvägen 49 att uppfylla dina krav. Här återfinnes charmigt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum och två sovrum. Här bor du med skog och natur alldeles intill huset och tomten om 1 804 kvm rymmer, förutom bostadshuset, stor altan med uppvärmd pool, vedeldad bastu, gästhus med två sovrum, ett allrum samt LVP, förrådshus med vedbod, carport. För den trädgårdsintresserade finns här oändliga möjligheter till odling genom odlingslådor och växthus. På tomten finns dessutom ett litet hönshus. Det här är det ultimata boendet för dig som ställer höga krav på din omgivning. Fina promenadstråk i skog och mark och på bara några minuter tar du dig ner till Mälaren och den egna båtplatsen till fots. För den badsugne förvaltar även samfälligheten över en fin badplats med sandstrand och brygga. På cykelavstånd återfinnes Västerås i särklass finaste golfbana, Frösåkers golfklubb med golf, spa, hotell och restaurang och en bilfärd på ca 25 minuter tar dig in till Västerås. Ny väg planeras från Gäddeholmsvägen mot Harkie, se mer på Västerås stads hemsida. Kommunalt V/A samt indragen fiber. Till fastigheten hör en båtplats vid samfällighetens brygga. Hjärtligt välkomna till denna fantastiska idyll! Besiktning genomförd 23/2-24, protokoll publiceras snarast.

  • Premium
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun
  • Idag kl 14:30
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Kopparbergsvägen 22A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 750 000 kr
77,5 m²
2.5 rum
vån 6
5 081 kr/mån
35 484 kr/m²

- Högt i tak - Karaktäristisk bostad - Stor balkong med härlig utsikt - Välskött lägenhet Högst upp, på sjätte våningen välkomnas ni till denna minst sagt karaktäristiska bostad mitt i stan. Med upp till ca 4,6 m i takhöjd, gedigen walk in closet, fullt utrustat kök, väl tilltagen balkong med fri utsikt och loft som passar perfekt som gästrum/kontor finns det mycket som gör denna lägenhet unik i sitt slag. Kort sagt ett väldigt bekvämt boende med sitt klockrena läge i stan, förråd utanför ytterdörren, generösa rum och luftiga ytor! Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården för medlemmarnas förfogande. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan. Det finns även ett gym i källaren som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/ Beläget mitt i stan med närhet till allt du kan önska dig. Restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger ca 5 min promenad från lägenheten. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 8 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. I närheten finns även förskolor, skolor och MDU. Varmt välkomna på visning av denna fantastiskt härliga bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomansgatan 22C, Kristiansborg, Västerås kommun

Bomansgatan 22C

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 678 kr/mån
26 162 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. En modern lägenhet med perfekt planlösning. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med kommod, dusch, toalett.. Det rogivande sovrummet har målade väggar samt ljust golv och erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där både tv och bredband ingår. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens högskola, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen att boka in er till visning!

  • Balkong
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun, bild 2
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun, bild 3

Relävägen 6

Lägenhet
ASEA-stan, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
18 559 kr/m²

Varmt välkommen till Relävägen 6 och denna nyrenoverade tvårummare med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt från 2023! - Stabil förening med god ekonomi & låg belåningsgrad - Nyrenoverad - Central läge med närhet till det mesta Genomgående enhetligt golv och väggar samt härligt ljusinsläpp via fönsterpartier. Fördelar sig över en inbjudande hall med, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, ett socialt vardagsrum, ett rogivande sovrum samt en praktisk klädkammare. Här bor du i en välskött och aktiv förening med stabil ekonomi och bra faciliteter. Bostaden är attraktivt belägen i populära Aseastan med matbutik och busshållplats ett stenkast bort. Nära E18, city och högskola som återfinnes endast 5 min bort på cykeln.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 11/15
3 775 kr/mån
58 023 kr/m²

På våning 11 befinner sig denna välplanerade bostad som fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhägning, ett helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver, rymligt sovrum och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till balkong med magisk utsikt. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående i lägenheten. Belägen i ett attraktivt område på populära Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren och dess utbud. Öster Mälarstrand är ett område med närhet till det mesta såsom skola, Steam Hotel, närservice, allmänna kommunikationer och Västerås City nås på behagligt cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Timmermansgatan 6, Centrum, Västerås kommun

Timmermansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
850 000 kr
29,1 m²
1 rum
vån 2
2 909 kr/mån
29 210 kr/m²

- Centralt läge med närhet till allt - Flera fönster som ger härligt ljusinsläpp - Genomgående fint skick - Badrum utrustat med toppmatare Varmt välkomna till denna välplanerade 1 rok med skrytsamt centralt läge. Här bor du med optimalt planerade kvadratmeter som inrymmer sovalkov, allrum, kök med matplats, badrum med toppmatad tvättmaskin samt hall med gott om förvaring. Bostaden karaktäriseras av flertalet fönster som bidrar till ett mycket trivsamt ljusflöde och de genomgående fina ytskikten. Det här är ett perfekt boende för studenten, förstagångsköparen och veckopendlaren! Trivsam förening med välskött byggnad. Beläget i centralt läge med närhet till allt du kan önska dig. Mälardalens universitet, restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger några minuters promenad från bostaden. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 7 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. Kort sagt en mycket trivsam bostad med city runt knuten. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35