Mäklare Zain Turfi

Zain Turfi

Om mig

Som mäklare är Zain en trygghet att luta sig emot i ert livs kanske viktigaste beslut, att sälja och köpa ett hem. Med sin empati, ödmjukhet och respekt för vad förtroendet i uppdraget innebär kommer han alltid göra det lilla extra för att få det bästa resultatet i din bostadsaffär. Kunskap kring varje enskilt objekt och att skapa relation är någonting Zain starkt tror är en faktor för en bra bostadsaffär och nöjda kunder som helhjärtat kan rekommendera honom till andra.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 2
Polstjärnegatan 37, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 3

Polstjärnegatan 37

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 054 kr/mån
18 571 kr/m²

Välkommen till Polstjärnegatan och denna exklusivt renoverade trea med en inglasad och insynsskyddad balkong! - Magisk utsikt från balkongen mot skogsdunge - Låg belåningsgrad i föreningen (1 145kr/kvm) - Separat tvättrum/gäst-wc - Totalrenoverad med materialval av kvalité Bostaden har totalrenoverats med noga utvalda materialval en känsla av lyx. Målats och tapetserats om samt nytt tyskt laminatgolv 2019. Alla dörrar är bytta 2021 och balkongen renoverad 2021 med kakel från Tyskland. Belägen högst upp i huset i ostört läge med insynsskydd från balkongen och en känsla av rymd. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett superfräscht kök renoverat 2020 med vitvaror från Bosch och som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, två rogivande sovrum med förvaring i bägge, en klädkammare med skjutdörrar, ett lyxigt renoverat badrum renoverat 2021, ett tvättrum som är tidigare gäst-wc och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge. Mysigt område med mycket grönska och skogskänsla med promenadavstånd till Västerås City, Oxbackens Centrum, busshållplats, matbutik och förskolor. Närhet till fina promenadstråk. Stabil föreningen med låg belåningsgrad (1 145kr/kvm) med stora renoveringar bakom sig såsom stambyte. Parkeringar finns tillgängligt och förråd hör till lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun
  • Imorgon kl 14:30
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Skälbygatan 109

Villa
Skälby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 895 000 kr
144 + 18 m²
6 rum
349 m² tomt

Välkommen till Skälbygatan 109 och denna familjevilla som har genomgått stora renoveringar de senaste åren! Belägen i familjevänliga och lugna kvarter med närhet till bland annat skolor, matbutiker och Erikslund Shoppingcenter. Huset har en optimal placering med endast några steg till garagelängan samt att man har en egen stenlagd uppfart. Huset har genom åren genomgått stora renoveringar och uppdateringar som gör det bekvämt för den nya ägaren att bara flytta in och njuta. Yttertaket är bytt, fönstren är bytta, ny fjärrvärmeväxlare, 170kvm stenläggning osv.. läs mer under renoveringar. Entréplan fördelar sig över en inglasad farstu som leder sedan in till huset och den inbjudande hallen med klinkergolv, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, tvättstuga med groventré, två sovrum, ett helkaklat badrum, ett socialt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum med luft/luft värmepump för både värme och kyla. Övervåningen består av ett allrum, ett rymligt master-bedroom, ytterligare två sovrum samt ett badrum med badkar. Tomten är lättskött med stenläggning på framsidan samt en inramad gräsmatta på baksidan. Ett isolerat förråd och stenlagd uteplats under tak. En garageplats hör till huset i garagelängan samt parkering.

  • Premium
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Karbenningsgatan 4C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 945 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade trea med centralt läge, nära Hemköp och stadslivet. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under 2023 och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Det imponerande badrummet har helkalkade väggar, högkvalitativ klinker och exklusiva koppardetaljer. De eleganta svarta industriella duschväggarna kompletterar rummet, och den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren bidrar till bekväm tvätt. Köket från Epoq strålar av stil med en elegant stenbänkskiva och högkvalitativa vitvaror, inklusive spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Två inbyggda kombinerade kylskåp/frysar lägger till extra bekvämlighet. Genomgående klinker i hallen och köket skapar en enhetlig och lättstädad yta. Nymålade ytskikt och massiva innerdörrar med svarta handtag ger en modern touch. En platsbyggd hallmöbel och tv-bänk maximerar utnyttjandet av utrymmet. Parkettgolv och vackra allmogelister skapar en varm och inbjudande atmosfär. Valnöt/svarta akustikpaneler i sovrummet, hallen och vardagsrummet bidrar till behaglig akustik. Eleganta elementskydd skyddar samtliga element. Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Här bor du med gångavstånd till matbutik och restaurang. Malmaberg är ett grönskande område med mycket grönområden att strosa i. En kort bilfärd från bostaden nås Stenby med stormarknad, systembolag och träningsanläggning. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

  • Premium
  • Balkong
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:30
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrbåksvägen 4, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrbåksvägen 4

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 495 000 kr
124,5 m²
4 rum
vån 3/7
6 465 kr/mån
36 104 kr/m²

Varmt välkommen till Fybåksvägen 4 och denna magnifika bostad med eftersökt läge efter Lillåuddens strandlinje! - Garanterad parkeringsplats - Stabil förening med låg belåning (3 646 kr/kvm) - Rejält kök från Puustelli - Ett förråd hör till lägenheten En fyrarummare ombyggd till en mycket tilltalande och öppen trerummare. Stilrena och påkostade materialval, stora sociala ytor och en lyxig känsla är genomgående i hela lägenheten. Fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via väggarderober, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torkumlare samt med golvvärme, en helkaklad gäst-wc, ett kök i öppen planlösning från Puustelli med stenskiva, ett socialt vardagsrum med tillgång till en underbar loggia med utsikt över Mälaren. Det finns golvvärme i badrum, gäst-wc och loggian. Brf Lillåudden 3 är en stabil förening med låg belåningsgrad och välskötta fastigheter. Ett förråd hör till lägenheten på entréplan och man är garanterad en parkeringsplats. Attraktivt läge på Lillåudden med trevliga promenadstråk och restauranger utanför porten. Korta avstånd till både centralstation och city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Sjöjungfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Sjöjungfrugatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 650 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/6
5 199 kr/mån
41 954 kr/m²

Varmt välkommen till Sjöjungfrugatan 4 och denna påkostade och lyxiga trea! - Stor balkong med fri utsikt mot Mälaren - Stabil förening med en aktiv styrelse - Nyproduktionskänsla - 2019 Stilsäker och påkostad trea där inget har lämnats åt slumpen. Här bor du på 87 välplanerade kvadratmeter med ljusa och öppna ytor, badrum med golvvärme och en gästtoalett med dusch. Fullt utrustat kök från Vedum med ljusgrå köksluckor. Köksö som bryter av mot matplatsen och som ger gott om extra förvaring. Lägenheten har genomgående grålaserad enstavsparkett som ger en varm känsla och ljust målade väggar. Planlösningen erbjuder även två stora sovrum med skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du en inglasad balkong med kvällssol och Mälarutsikt. Bo bekvämt på Öster Mälarstrand med naturen runt knuten. Strandpromenaden längs Öster Mälarstrand nås på några minuter där man kan ta en fika eller lunch längs vägen. Närhet till reauranger, café, bageri, gym, frisörer och även förskola. Kort cykelavstånd till Björnöns naturreservat och tar man sig åt andra håller mot stan når ni Steam Hotel och Kokpunkten ca 400 m från lägenheten. Västerås city och tågstationen når ni på ca 15 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. Kort sagt ett mycket trivsamt boende med många attraktiva egenskaper. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun, bild 2
Ansgars gränd 6, KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun, bild 3

Ansgars gränd 6

Lägenhet
KVARTERET ANSGAR, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 350 kr/mån
26 600 kr/m²

Varmt välkommen till Ansgars gränd 6 och denna välplanerade bostad med uteplats! Parkettgolv, ljusa ytskikt och generös takhöjd är genomgående i hela lägenheten! Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv med plats för avhängning samt förvaring via förråd, ett helkaklat och rymligt badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett master-bedroom med skjutgarderober, ett sovrum med garderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både soff- och matgrupp med utgång till en magisk uteplats. Till lägenheten hör ett separat förråd. Optimalt läge med gångavstånd till City med dess breda utbud samt närhet till matbutik och bussförbindelser. Stabil förening där man är garanterad en parkeringsplats. Det finns bland annat en separat tvättstuga att nyttja för medlemmarna samt även en övernattningslägenhet att hyra. Läs mer under föreningsinfon.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Imorgon kl 12:30
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 18D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 18D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 872 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet belägen en halvtrappa upp! En hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med handfat, dusch, toalett. Det rogivande sovrummet erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens universitet, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun, bild 2
Stentorpsgatan 15C, null, Västerås kommun, bild 3

Stentorpsgatan 15C

Lägenhet
Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 406 kr/mån
19 510 kr/m²

Varmt välkommen till Brf Stentorparn och denna renoverade tvårummare- bara att flytta in! - Modernt kök med kvalitativa vitvaror - Genomgående toppskick - Lågt belånad förening - Populärt område Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad tvåa på tredje våningen i toppskick och härlig fransk balkong! Bostaden har genomgående fina ytskikt. Ljust golv i hela lägenheten. En inbjudande hall med plats för garderober och ett badrum med microcement. Ett modernt kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med en fransk balkong. Attraktiv förening med låg belåning (2 479 kr/kvm enl ÅR 2021/2022), och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder även gott om gemensamma faciliteter såsom bland annat föreningslokal, tvättstugor, övernattningslägenhet, partytält m.m. På Malmaberg har du gångavstånd till Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka gärna in dig till visning – du kommer inte att bli besviken!

  • Premium
Skjutbanegatan 10C, Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 10C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 303 kr/mån
16 864 kr/m²

Varmt välkommen till Skjutbanegatan 10C och denna välplanerade tvårummare med stor och inglasad balkong! Bekvämt belägen på entréplan. - Genomgående bra skick - Stabil förening - Entréplan med stor och inglasad balkong Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via garderober, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, vardagsrum som är öppet mot köket med utgång till en stor balkong som vetter mot innergård/allmänning, ett rymligt badrum med tvättmaskin och ett rogivande sovrum med garderober för förvaring. Stabil förening med god ekonomi som erbjuder bland annat tvättstuga och ett förråd per lägenhet. I närområdet finns det restauranger, matbutiker, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer. Nära till Finnslätten och Stenbys handelsområde.

  • Balkong
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun, bild 2
Relävägen 6, ASEA-stan, Västerås kommun, bild 3

Relävägen 6

Lägenhet
ASEA-stan, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
18 559 kr/m²

Varmt välkommen till Relävägen 6 och denna nyrenoverade tvårummare med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt från 2023! - Stabil förening med god ekonomi & låg belåningsgrad - Nyrenoverad - Central läge med närhet till det mesta Genomgående enhetligt golv och väggar samt härligt ljusinsläpp via fönsterpartier. Fördelar sig över en inbjudande hall med, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, ett socialt vardagsrum, ett rogivande sovrum samt en praktisk klädkammare. Här bor du i en välskött och aktiv förening med stabil ekonomi och bra faciliteter. Bostaden är attraktivt belägen i populära Aseastan med matbutik och busshållplats ett stenkast bort. Nära E18, city och högskola som återfinnes endast 5 min bort på cykeln.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skyttegatan 3C, Haga, Västerås kommun

Skyttegatan 3C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 449 kr/mån
20 084 kr/m²

På tredje våningen finner ni denna gavellägenhet med hiss i huset och inglasad balkong på attraktiva och grönskande Haga! - Chans att skapa ditt drömboende - Luftiga ytor och generöst med utrymme - Ljuvlig innergård i ostört läge - Gott om förvaring med två förråd Varmt välkomna till denna väl omhändertagna 2 rok om 57 kvm ostört beläget högst upp i huset med solig balkong och fri från insyn. Boendet karaktäriseras av genomgående ljusa ytskikt, rymligt kök med diskmaskin och plats för ordentligt matbord, badrum med tvättmaskin, rogivande sovrum samt luftigt vardagsrum med gott om utrymme för fri möblering och utgång mot den soliga balkongen i attraktivt sydvästläge. Trivsam förening med ljuvlig innergård mot grönska. God ekonomi och friköpta fastigheter sedan 2021. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Välkomna till Haga, ett fint område med närhet till det mesta du kan önska. Här har du matbutiker på gångavstånd, kort cykeltur till Stenby med stormarknad, systembolag och träningspark. Du tar dig smidigt ner på stan, antingen med buss, bil eller cykel, där du har tillgång till MDU, centralstationen, restauranger och butiker. I närområdet finns fina promenadstråk och motionsspår. Hjärtligt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Vetterslundsgatan 46, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 46

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 100 kr/mån
13 282 kr/m²

Varmt välkommen till Vetterslund och denna välplanerade fyrummare belägen på gaveln med gott om ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. Kvalitativt och enhetligt laminatgolv, vitmålade väggar och goda förvaringsmöjligheter är genomgående i hela bostaden. Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med palts för avhängning samt förvaring via garderober, praktisk gäst-wc direkt vid entrén, tre sovrum varav två nås från passagen och ett master-bedroom som nås från vardagsrummet med utgång till en balkong i fint läge, rymligt och funktionellt kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp och tillgång till fransk balkong, ett socialt och stort vardagsrum och ett fräscht badrum med tvättmöjligheter och badkar. Brf Vetterslund är en stabil förening med ett flertal stora renoveringar bakom sig. Läs mer i föreningsinformationen. Vetterslund är ett trivsamt område med närhet till bland annat City och Erikslund. Busshållplats och matbutik är inom promenadavstånd. Fantastiskt fina grönområden och promenadstråk runt knuten. Hör av dig till mäklaren för mer info!

  • Balkong
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/15
4 488 kr/mån
40 714 kr/m²

En riktigt trivsam tvårummare med öppen planlösning och mycket ljus. En trevlig balkong om 6kvm med mälarglimt. Källarförråd hör till lägenheten. Kvarteret är fint beläget på Öster Mälarstrand med både vatten och natur bara ett stenkast bort. Här behöver man aldrig ha tråkigt, för det finns nöjen för stora och små. Populära spahotellet Steam hotel och actionbadet Kokpunkten är bara några minuter bort. Dessutom finns all service du behöver, så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. För barnen finns både förskolor och grundskolor. Flexibelt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13